Otsikko: Teevinkki Kirjoitti: sideman - 30.10.2010 10:33:30 Hei kaikki!
Havaitsin, että ainakin vihreästä teestä tulee selvästi aromikkaampaa, jos kaataa veden ensin kuppiin, käy vaikka k*sella, ja sitten vasta laittaa haudutuspihdit/ teepussin/watevö kuppiin. Tällöin vesi on ehtinyt jähtyä kenties likelle 80 astetta Celsiusta! :o Otsikko: Vs: Teevinkki Kirjoitti: Amber - 30.10.2010 14:08:09 Itse asiassa vihreä tee kannattaa "dipata", eli kastaa kuumassa vedessä ennen kuin laittaa siihen veteen jonka aiot juoda. Se kitkeryys jää sinne huuhteluveteen ja juoma on paljon paremman makuista.
Otsikko: Vs: Teevinkki Kirjoitti: sideman - 31.10.2010 13:31:07 Itse asiassa vihreä tee kannattaa "dipata", eli kastaa kuumassa vedessä ennen kuin laittaa siihen veteen jonka aiot juoda. Se kitkeryys jää sinne huuhteluveteen ja juoma on paljon paremman makuista. Kiitos! Täytyypä kokeilla! Laitetaanpa tähän jatkoksi banaanivinkki: banaani maistuu mielestäni paremmalta, jos sen leikkelee muutaman millin paksusiksi siivuiksi lautaselle, ja popsii ne vaikkapa pienellä haarukalla! Otsikko: Vs: Teevinkki Kirjoitti: Esmiralda - 31.10.2010 18:22:46 Kiitos!
Tuossahan toimii se arominheräteasia, joka mausteillakin tapahtuu, kun pyöräytän niitä voissa ennen kastiketta. Tai lihaa samoiten, ennen kuin laitan sen pataan kypsymään. Siis aromit pitää herättää! :D |