Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: BlueRose - 19.11.2010 08:04:33



Otsikko: 2 sormusta
Kirjoitti: BlueRose - 19.11.2010 08:04:33
Näin eilen unta, että olin menossa mäkeä alas, mäki oli puhtaan valkoinen ja luminen ja matkanvarrelta löysin pieniä pusseja jalkokivejä ja niitä haalin taskuuni :angel:. Sitten löysin taloni läheltä kaksi hopeista vihkisomusta ja puhelimen. Olin lehdestä lukenut aiemmin, että nuori pari riidelly ja hävittänyt sormukset/puhelimen ja mie löysin ne. Iso miehen sormus ja naisen, jossa luki Lea ja oli päivämääriä, mutta en muista niitä :-\ Minulla oli kiire viemään niitä poliisilaitokselle, että ko. henkilöt saavat tavaransa takaisin. Mitähän tuo meinaa  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: 2 sormusta
Kirjoitti: Metsänkeiju - 25.11.2010 13:29:30
Tulee mieleen, että elämäsi kulku on nyt kevyttä ja myös henkisistä arvoista koostuu ? (alamäki, puhdas valkoinen). Saat nyt korjata "elämäsi satoa", aarteita sieltä täältä, saat itsellesi oikeutetusti jotain hyviä juttuja elämässäsi.. :)

Sulla hyvin rikkaat unikuvat, jospa joku osaisi sanoa tuosta sormusjutusta.. Autat jotakuta, rakkaudessa (nuoripari) ? Löytämään omat voimavaransa.. ?

Lea on muuten heprealaisperäinen nimi ja tarkoittaa lehmää. Myös kolmekirjaiminen nimi pomppas heti sieltä, eli nro 3 teemat voisi liittyä myös tähän. [Pyhä lehmä? ;D vitsi.. mutta jotain..]



Otsikko: Vs: 2 sormusta
Kirjoitti: BlueRose - 29.11.2010 01:27:12
Kiitos Metsäkeiju :) Tuo jotenkin selkeytti tulevaakin :smitten: