Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Milan - 30.11.2010 13:38:52



Otsikko: Asunto probleema
Kirjoitti: Milan - 30.11.2010 13:38:52
Huoh....
Toteutin kesän lopulla yhden unelmani ja muutin maalle keskelle ei mitään. Tykkään elellä "erakkona" eläintarhan kanssa, mutta jatkuvat ongelmat asunnossa ottaa tällä hetkellä NIIN aivoon. Olen alkanut miettiä, että yrittääkö yläkerta hienovaraisesti vihjailla että tuli tehtyä vikatikki ja kannattaisi palailla maitojunalla takaisin sinne mistä olen tullutkin :) En kertakaikkiaan tiedä mitä kannattaisi tehdä. Etsiä suosiolla toimivampi asunto vaiko palata takaisin kaapuntiin vaiko jäädä tähän ja toivoa kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että joskus ongelmat korjautuisivat. Voi ahistuksen ahistus.
Asiaa ei mitenkään helpota, että lähipiirin mielestä olen täysin kajahtanut ja asun ihan saletisti home talossa ::) Sekin on tietysti mahdollista....
Ennättäisikö joku vilaista selvänäköisesti tätä. Olisin todella kiitollinen  :smitten:
Ajatus asumisesta kerrostalossa ei vain kamalasti houkuta kun on vähän päässyt maistamaan paratiisia....


Otsikko: Vs: Asunto probleema
Kirjoitti: Ave^^ - 30.11.2010 14:38:48
Millaisia ongelmia sulla on sen talon kanssa? Ostaessa kannattaa olla aina tarkka, eikä katsoa vain niitä pintakaakeleita, tiedäthän.  ;) Asuntoa pitää ostaa sillä mielellä että se on sijoitus, niin minimoi sitten yllätysten määrän pienempään. Monilla laitteillakin (ja rakenteillakin) on esimerkiksi tietty ikä, kannattaa tarkastaa milloin ne on viimeksi uusittu, ja lisätä sitten mielessään kauppahintaan niiden korjauskulut, kun ne joka tapauksessa joutuu kohta uusimaan. Monet myy kämppänsä pois juuri ennen tietäen siitä tulevan suuret korjauskustannukset. Lisäksi kiinteistöstä pitää jatkuvasti pitää huolta, esimerkiksi tarkkailla sateella ettei vesi valu perustuksiin, pitää paikat kunnossa ennen kuin on käsissä sellainen helvetti mitä ei enää pikkuvirityksillä korjatakaan. Siksipä kannattaa myös katsoa millainen persoona ja millä taustoilla talon myyjä on, niin voi arvailla onko odotettavissa huolimattomuudesta aiheutuneita ongelmia jossain piilossa. Jos nämä kaikki rakenteisiin liittyvät asiat ovat uutta, kannattaa perehtyä niihin, vaikka lainaamalla kirjastosta joitain kirjoja. Vie aikaa, mutta maksaa kaiken takaisin sillä että osaa pitää huolta omaisuudestaan. Päättelin vain vähän tuosta viestistäsi että olet kerrostalossa tottunut asumaan? Järjestä nyt ihania juhlia siellä kotonasi niille kavereillesi ja muille, että muuttavat mielensä. Maalla on ihanaa.  ;) ;D ;D


Otsikko: Vs: Asunto probleema
Kirjoitti: Milan - 30.11.2010 15:17:33
No vuokralla ihan onneksi asun, että on helppo vaihtaa maisemaa jos niikseen tulee. En vaan jaksaisi millään alkaa etsimään uutta huushollia kun on pahin kiire töitten kannalta. Muutenkin stressivieteri kireällä. Plus että tykkään tästä maalaisidyllistä.
Maalta olen ihan kotosin, mutta sattunut nyt muutaman viimeisen vuoden kerrostalossa asumaan eli en nyt ihan uusavuton ole kaikkien systeemien kanssa mitä täällä joutuu säätämään  :)
Rajansa kuitenkin kaikella.


Otsikko: Vs: Asunto probleema
Kirjoitti: Milan - 13.01.2011 02:21:56
Ehtisikö joku katsomaan tätä minun asunto probleemaani. Hullummaksi vaan menee koko ajan. Odottelenko vaan kärsivällisesti että asia korjaantuu vai pitäisikö painaa kaasua ja vaihtaa maisemaa? Rahastahan kaikki on kiinni  :buck2:

Entäs kun sydän pamppailee Marokon suuntaan??  :smitten:


Otsikko: Vs: Asunto probleema
Kirjoitti: noitatäti - 13.01.2011 03:27:26
Vuokralainena isoimmat kulut eivät ole probleemasi, sikäli on nyt helppo asua samassa jonkin aikaa.

Näkisin, että asut joskus toisenlaisessa maalaismaisemassa. Sinne on kuitenkin jonkinlaista välivaihdetta ja mutkaa, et ainakaan muuta maalaismaisema kakkoseen suoraan nykyisestä.

Mutta se jokin muu vaihe ei ole Marokko.