Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: T - 12.02.2011 18:30:46



Otsikko: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: T - 12.02.2011 18:30:46
Elikkäs paljon on jo niitä keskusteluja, joissa on kysytty kenen kanssa joku tulee toimeen tai ei, mutta minusta olisi kivaa puhua vetovoimasta.
Oletteko siis huomanneet, että on jokin/joitakin lähinnä  :aurinko: -merkkejä, joita kohtaan tunnette vahvaa vetovoimaa? Entä oletteko huomanneet, että jokin/jotkut merkit puolestaan tuntevat teitä kohtaan vetovoimaa, vaikka itse ette välttämättä tuntisikaan? Ja tiedättekö, mistä tämä vetovoima saattaisi astrologisesti johtua?

Mä voin vaikka aloittaa: Jos  :jousimies: on sattunut kävelemään vastaan, on jalat menneet alta. Jostain syystä, vaikka tutustuisin heihin ja olisin pelkät ystävät heidän kanssaan, silti heidän kanssaan on yleensä sitä jotain. Sitä vaan tuntee sellaista yhteyttä ja vetoa. Eikä se aina ole mukavaa -.-
Toinen on  :vaaka: ja se on ollut yleensä molemminpuolista. Mutta se on toisenlaista kuin  :jousimies: kanssa.
Joskus harvoin olen saattanut tuntea vetoa sekä  :vesimies: että  :kalat: , mutta kokemuksieni takia en yleensä halua päästää  :vesimies: lähelleni.  :kalat: kanssa en sitten yleensä tuu lopulta toimeen paria poikkeusta lukuunottamatta :D
Merkki, johon en tunne vetoa mutta jotka ovat tähän mennessä retkahtaneet minuun ovat  :kaksoset: . Se on jopa välillä pelottavaa. Jos tyypit eivät ole olleet  :kaksoset: , heillä on ainakin ollut 3.huone "täysinäisin".

Olen aina ihmetellyt sitä, että  :kaksoset: yleensä kiinnostuvat minusta. Astrologisesti varmaan syynä on, että olen  :askendentti:  :kaksoset: . Ja tuo valtava vetovoima  :jousimies: kohtaan johtunee siitä, että mulla on DC  :jousimies: ja  :kuu: ja  :saturnus: 9.huoneessa. Muuta en sitten keksi. Toisaalta se on aika kummallista, kun ajatellaan, että kummiskin oon  :aurinko:  :neitsyt: .  :o  ???
 :vaaka:  en ota kantaa, koska 7.huoneeni on tyhjä ja vain  :mars: on Vaa'assa. Tosin heillä on yleensä ollut Mars kaksosessa :P

Että sellaista. Nyt on teidän vuoronne :D


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: kattikissa - 13.02.2011 12:26:24
heippa!

Olen  :aurinko: :skorpioni:. Eniten vetoa olen tuntenut yhteen jousimieheen(Kartallani on paljon tavaraa jousimiehessä),yhteen skorpioniin(aurinkomme ovat samaa merkkiä,myöskin saturnukseni on skopussa ja saturnus on dc merkkini hallitsija) ja yhteen oinaaseen(kuuni on oinaassa ja hänen kuunsa skorpionissa) Sitten on ollut muutama lyhyt ihastuminen kalaan ja rapuun(rapu on minun :askendentti: ja kalat  :keskitaivas:,mutta näin jälkeenpäin olen ajatellut että mitä ihmettä heissä näinkään :2funny: vaikkakin kumpikin ihan mukavia ovatkin :)
Sitten on muutama neitsyt tapaus,jotka ovat tunteneet vetoa minuun,mutta minä en sitten tippaakaan heihin. Oma marssini on neitsyessä.
Näiden neitsyt miehien kanssa olen saanut hyviä keskusteluja aikaiseksi,mutta vetoa heidän kaltaisiinsa en ole tuntenut. He ovat olleet omaan makuuni liian jalat maassatyyppejä,nörttejäkin  :) ja heidän tunne elämänsä kehittymättömämpää tai sanotaanko tunne laajuus suppeampaa kuin omani.
Kiitti muuten hyvän keskustelun avaamisesta!
Ottakaahan muutkin kantaa keskusteluun


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: viuhtindu - 14.02.2011 05:05:25
Mulla selkeästi merkki johon tunnen vetoa on neitsyt, pääosin aurinko tai nousu merkkiset neitsyet. Syytä tähän on pohdittu kauan ja hartaasti, mitään loogista ei ole keksitty : D


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: meimi - 14.02.2011 10:54:13
Mulla sama juttu, Neitsyitä pyörii ympärillä, kiinnostuksen kohteina, ja toisaalta sellaisiakin, jotka ovat kiinnostuneita, mutta minä en oikein.

Ex on  :neitsyt:, ja nyt on tähtäimessä mies, joka on yhtä päivää vanhempi kuin ex.

Kartalta en ole löytänyt selitystä.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: T - 16.02.2011 20:51:17
Kertokaa ihmeessä teidän kokemuksistanne! Eihän sitä muuten voi koskaan oppia uutta ellei avoimesti uskalleta jakaa kokemuksia ;)


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: indiima - 16.02.2011 22:45:47
Mä olen tuntenut vetoa kaikkiin merkkeihin neitsyestä vesimieheen. Mutta en kaloista leijonaan yhteenkään. Well, yhteen oinaaseen ja oinasvaikutteisiin, mutta en noin aurinkomerkkinä.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Metsänkeiju - 18.02.2011 13:56:17
No suhteeni ovat olleet :aurinko: :leijona: (joka oli enemmän seksuaalista vetoa, ensirakkaus) sitten :aurinko: :rapu: ja sydämeni vei täysin  :aurinko: :askendentti: :jousimies: :kuu: :harka: . Nuoruuden ihastuksia on myös olleet kaksi härkää!

Itsehän oon kovin vesipainotteinen, joten kaipaan minua tasapainottamaan maata/tulta. Jouskarissa on ihanaa sen muuttuva tulisuus. Vähän kuin veden ja tulen yhdistelmä. :smitten: Ja vielä maa siellä tunteissa, ah kuinka hyvin tasapainottaa omaa :kuu: :vaaka: joka hakee sitä balanssia .. perusvetisenä kalana ja kuitenkin nousujouskarina, kaikki natsaa paremmin kuin hyvin. :smitten:

Leijonassa aikanaa viehätti se johtajuus/miehekkyys. Mut se tosiaan, oli enemmänkin seksuaalista hurjaa vetovoimaa se suhde. Uskon myös, että hänellä oli vesipainotusta jossain, koska kosketti minua. Ehkäpä rapumaisuutta oli hänessä.
Ja nyt kun mietin, viehätti hänessä se Itseluottamus! Se loistelias hymy ja elämänilo ja pärjäämisen asenne joka huokui. Itseluottamus joka minulta itseltäni silloin puuttui, ja ja jonka kanssa olen paljon tehnyt töitä ja yhä se on aika ajoin hukassa..
Siis tasapainotusta varmaan alitajuisesti hain.

Nuorempana minua veti herkkä rapu puoleen, näennäisen samankaltaisuuden vuoksi.Ystävällisyys, herkkyys, kilttiys, hoiva.. :) Mutta sitten, huomaan nyt, että se ravun kuori teki liian suuren kuilun. Ja siinä ei ollut sitä tulta/maata jota tarvitsen tasapainottamaan minua. :)
Nykyään ravut ovat lähinnä ärsyttäviä. Luulen, että siinä on joku juttu, jota en oo keksinyt vielä ihan, että miksi. Ehkäpä se on se, kun minä uin niin syvissä vesissä, ja haluan jakaa sisimpäni ja ennenkaikkea tutkia ( :jousimies: ) sitä, ja kun ravun kuori kestää varmaan vuosia taputella rakkaudella auki.. Nuorena olin vielä semmoinen että halusin "pelastaa" kumppanin (ravun) tavallaan, olla se ojasta nostaja. Mutta ei, en enää. Enkä sillä tavalla, ravun kanssa ei vaan toimi käytännössä.  :jousimies: on niin ennakkoluuloton ja rajojaan rikki polkeva totuuden etsijä vikkeläjalka, että se iskee. Siinä on molemmilla annettavaa ja saatavaa.

Minulla on suhteelle annettavana syvällisempää näkemystä ja kokemusta, monimutkaisia ajatuskuvioita ja tunnejuttuja, intuitiota, herkkyyttä.. tupla-jouskarin :kuu: :harka: mua  palauttaa todella ihanasti maan pinnalle ja tuo järkeä ja logiikkaa, kestävyyttä, varmuutta mun :kuu: :vaaka: epävarmuuteen.. ;) ja härän lämmintunteisuus, hellyys, ystävällisyys, todella kolahtaa ja on sitten se meidät yhdistävä tekijä tunnetasolla. Että on sekä samankaltaisuutta, että päinvastaisuutta/tasapainoa. :)

Yksi kaveri on :aurinko: :vesimies: ja äidilläni paljon planeettoja vesimiehessä, kuten esikoisellakin.
Ja joku siinä veskarimaisuudessa mua ihastuttaa! :smitten: Ja ymmärrän sitä veskarin olemusta niin täysillä ja vähän ihailenkin. Se on se vallaton luovuus ja kekseliäisyys, sosiaalisuus ja erilaisuus, Eloisuus. :smitten: Onhan kuu vaakani sosiaalinen.. ja aurinko kalat siihen sekoitettuna, on niissä vesimiehen piirteitä, samankaltaista outolintuisuutta ja erikoisuutta, tunnerikkautta ja sitten semmoista uhrautuvuutta.. ja ne vikkälät liikeet, niissä on sitä jotaki. ;D  Ja itsenäisyyttä! Sitä ihailen erityisesti. Onhan itselläni  :venus: :vesimies: . ;)

Tässä puhuttiin lähinnä aurinkomerkeistä, mutta enhän minä kalana taas voinut pysyä niin totaalisen pinnalla, suokaatten se minulle anteeksi.. :angel:
(ja sitten vielä pyytelee anteeksi, mä oon kyllä niin :kalat: :2funny: )


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ave^^ - 18.02.2011 15:39:47
Aloitetaan nyt vaikka siitä, että olen tuntenut monta  :aurinko: :jousimies: -miestä, enkä yhteenkään ole tuntenut lainkaan seksuaalista vetovoimaa. Ja jos ajattelen, en haluaisi kumppanikseni jousimiestä, jostain syystä.  ??? Ehkä siinä on jotain sellaista, että heissä on liikaa samaa kuin minussa (olen siis  :aurinko:, MC,  :merkurius:  :jousimies:) ja haluan kumppanikseni jonkun joka on erilainen.

Kehen sitten tunnen sitä seksuaalista vetovoimaa? Useampi  :aurinko: :harka: on ollut sellainen.. En tiedä miksi, kartallani ei härässä ole mitään. Siihen merkkiin kyllä kivasti tekee marsini oppositiota skorpionista sekä venukseni kolmiota kauriista. Sitten on vesimerkit.  :smitten: :smitten: Omakin karttani on kivasti vesipainotteinen.

Ja kun puhutaan ystävyydestä, niin  :aurinko: :jousimies: kun olen, niin minähän olen kaikkien kaveri.  ;) Ei sillä väliä minkälainen ihminen on, kaikki ovat kiinnostavia omalla tavallaan.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Kieroon_Kasvanut - 18.02.2011 20:15:32
Hyvä aihe :)
Itse olen viime aikoina näitä kovasti pohtinut ja huomannut että :kalat: - miehillä ( nimenom. juuri miespuolisilla ) ja minulla on joku ihme korkeamman tason yhteys   :o Yksi on oikein tullut sanomaan että "hän tunnistaa kaltaisensa"  :D Ihan kuin olisimme samalta planeetalta tai ulottuvuudesta tai jotain  :uglystupid2: Minun ei tarvitse "selitellä" itseäni tai mielipiteitäni heille vaan he jotenkin vain "tajuavat" sanojeni oikean merkityksen puhuimpa sitten säästä tai maailmanherruudesta  ::)  :) ( mikä on vain hyvä, koska merkkarini tekee lähinnä neliöitä ) Johtuneeko tuosta  :venus: :kalat: : joka sijaitsee 2 asteen päästä IC:täni, "kotoisuuden" ja "tuttuuden" tunne...  ???

Muutamat :vaaka: ovat toisia joidenka katseesta vain näkee, että he ymmärtävät ( tai antavat miellyttämisenhalunsa vuoksi ymmärtää  ;D ) Jotenkin kohteliata ovat, katsovat koko keskustelun ajan lämpimän rauhallisesti silmiin  :smitten:

 :kaksoset: :ten energia taas on sellaista ihanan kuplivaista ja eläväistä  :D Heidän huumorinsa ja sanavarastonsa iskee tämän   :mars: :kaksoset:, :aurinko: ja  :merkurius:  :vesimies: :en sydämeen  ;D Kovin iloseksi tulen heidän seurassaan :)

 :rapu: :t ovat sellaisia ihania höpsöttäjiä  :D He osaavat hassutella söpöllä tavalla, mutta osaavat myöskin välillä  olla rasittavia ailahtelevuudellaan ja tunteissa/kriiseissä vellomisellaan.

 :jousimies: :t omaavat semmoisen mukavan poikamaisen ja positiivisen pilkkeen silmäkulmassaan  ;)

 :leijona: :t taas vetoavat rehdillä ja anteeksipyytämättömällä olemuksellaan suorasukaisten  :oinas: :den tavoin. Osaavat vaalia omaa arvoaan.

 Paras ystäväni on  :aurinko: ja  :merkurius: :leijona: ,  :mars: :oinas:, toinen  :aurinko:  :kaksoset: ,  :askendentti: :vaaka: ,  :kuu: :jousimies:, ja kolmas  :aurinko: :rapu:,   :kuu: :vaaka:,  :merkurius: sekä  :jupiter:  :leijona: .

Seksuaalisesta vetovoimasta en osaa sen kummemmin sanoa, kun ei ole tietoakaan kyseisten ukkojen/akkojen horoskoopeista  :2funny: Ehkäpä  :leijona:,  :harka:,  :skorpioni:,  :vaaka: noin nyt ulkoisesti ja  ilman merkit ns. "pään sisäisesti" ?


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: aeiouyäö - 19.02.2011 01:04:17
Hmm...No itse en ehkä osaa nimetä kovin montaa merkkiä, joita kohtaan tuntisin erityistä vetovoimaa..Sen voin sanoa, että ainakin  :kaksoset:,  :rapu: ja  :vesimies: on tuntunut mulle aina aika etäisiltä, siis seksuaalisessa mielessä, ei välttämättä kaverimielessä.Ehkä joku niissä leijonissa kiehtoo, olen huomannut, että monella miehellä, josta olen ollut kiinnostunut, on kuu tai aurinko leijonassa.No, se on kai selitettävissä sillä, että descendentin hallitsija  :mars: on mulla leijonassa  :)
Sitten niistä, jotka ovat olleet musta kiinnostuneita...No, löytyy yksi  :harka:, yksi  :kalat: ja kaksi  :leijona:.Jännä juttu tässä on se, että kalamiehellä oli  :venus: oinaassa ja kuu leijonassa, samat sijainnit oli härkämiehellä.  :o


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: mc82 - 19.02.2011 01:33:42
Itse olen huomannut, että sytyn miehistä, joilla on vahvasti ilmaelementtiä kartalla. Se äly ja tietynlainen tavoittamattomuus vaan vie jalat alta - näissä miehissä löytyy sekä älyllistä että tunnepuolen haastetta ;)  Looginen selitys on se, että mulla on ilmaa kartalla häviävän vähän (tulta sitäkin enemmän, maa ja vesi aika tasapainossa), joten haen miehestä sitä, mikä itseltä puuttuu.

Lukumäärällisesti eniten ihastuksia on  :aurinko: :vesimies: -miehissä. Vesimiehissä on vaan sitä jotain... Pirun fiksuja ovat, äly kiehtoo, ehkä vähän omaperäisiäkin. Kun en itsekään mikään perinteinen pullantuoksuinen kodinhengetär ole :D  Nykyisellä on muuten  :kuu: :vesimies: , minkä ansiosta hänessä on sitä tiettyä haastetta, jota etsin :)

Exä ( :aurinko: :askendentti: :kaksoset: :kuu: :harka: ) ja nykyinen ( :aurinko: :vaaka: :askendentti: :neitsyt: :kuu: :vesimies: ) ovat molemmat vahvoja ilmaelementin edustajia. Exä liian ärhäkkä ja päällekäyvä, kun hänellä oli myös paljon tulta, vesi vähissä - riitoja ja valtataistelua oli paljon...

Nykyisellä taas on vettä aika paljon, mutta myös maata jonkin verran ( :askendentti: :mars: :neptunus: maamerkissä). Miehellä on tuli vähissä kartalla, joten ehkä hän imee mun tuliylimäärästä energiaa itselleen ???

Koska mulla on  :askendentti: :juno: :mars: :kauris: ( :juno: :mars: 1. huoneessa) ja lisäksi  :aurinko: :aspect_con: :keskitaivas: ( :aurinko: 10. huoneessa), etsin miestä, jossa on päämäärätietoisuutta sekä halua edetä uralla - en ole koskaan syttynyt rentuista tai virran mukana ajelehtivista, vähän boheemeista tyypeistä. Taloudellinen turva ja vakaus on elintärkeää.

Olen moninkertainen Jousimies ja en voisi edes kuvitella seukkaavani  :aurinko: tai  :askendentti: :jousimies: kanssa!!! Itse arvostan kuitenkin vakautta, niin yleensä näiden huolettomien villivarsojen meno saa ahdistumaan...

Lisäksi mulla DC :rapu: ja mulla joko hiertää Rapujen kanssa niin maan perusteellisesti tai sitten tulen loistavasti juttuun, nämä naispuoleisia Rapuja. Miespuolisia Rapuja en tunne kuin yhden (hällä megastellium  :aurinko: :kuu: :merkurius: :venus: :rapu: !) ja meillä ajatukset ovat täysin eri maailmasta, negatiivisessa mielessä - työasioista voimme jutella, muuta yhteyttä ei sitten löydykään...


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Fawnette - 16.04.2011 21:18:21
Hmm.. Meikäläinen on  :aurinko: :vesimies:, enkä ole kovin usein ihastunut kehenkään. Ne, kehen tunnen vetovoimaa, on usein sellaisia hiukan tuntemattomampia joiden syntymäaikoja en oo pahemmin kehdannut kysellä. :D

Mutta voisin nyt jokatapauksessa tulla siihen lopputulokseen, että ihastun villeimmin kaksosiin, ehkä myös toisiin veskareihin, kyllä oon yhteen vaakaankin tainnut olla lätkässä. Tämä tuskin on kovin yllättävää. Yhteen  :neitsyt: olin joskus pihkassa, ja koska mulla on siinä merkissä  :askendentti: ja  :kuu: niin ei tämänkään aktan pitäisi pahemmin hämmentää, varsinkin kun tyypillä oli myös jouskaria ja kalaa kartalla.

Vetovoimaa sitten tunnen eritoten tulimerkkeihin, varsinkin jouskareihin. Sekään on tuskin kovin yllättävää. Sitten on se yks  :kauris: joka on piirittänyt mua vaikka kuin kauan, ja on hänessäkin kyllä sellasta karismaa joka toimii mun mielestä parhaiten makuuhuoneessa. Mulla on paljon planeettoja, mm.  :mars: ja  :venus: kys.merkissä, vahva saturnus-painotus ja  :askendentti: :neitsyt: joten tämäkin on luultavasti hyvin luonnollista. Hänen persoonassaan ei ole sitten kyllä mitään kiinnostavaa. :D
Muutenkin noi  :kauris: tuntuu musta kiinnostuvan, samoin kuin  :kalat: (=mun DC). Mutta yleensä en tule näiden kanssa niin hyvin juttuun. Niin ja tulimerkitkin on osoittanut muhun myös kiinnostusta, ja se on ollut todennäköisemmin molemminpuolista.



Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: grusgrus - 08.05.2011 22:58:45
Itse olen  :aurinko: :harka:,  :askendentti: :skorpioni:,  :kuu: :oinas:. Merkit jotka vetävät puoleensa, ovat  :skorpioni: ja :vaaka:. Tosin vaaka on se poikkeus, joka vahvistaa säännön  ;D

Ihminen, johon miellyn heti ensitapaamisella, on poikkeuksetta skorppari. Niin ystävyys- kuin rakkausrintamallakin.





Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Fawnette - 16.05.2011 21:11:24
 :jupiter: ja  :saturnus:, siinä vasta mielenkiintoinen kombo!:D


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 30.05.2011 09:57:42
En nyt osaa pelkän  :aurinko:-merkin perusteella sanoa, keihin tunnen vetovoimaa, koska ei se yksissään mielestäni kerro mitään - ainakaan minä en ole huomannut mitään "kaavaa". Mutta jokin Plutoninen, Skorpionimainen vaikutus minuun ainakin vetoaa, tai Kaurismainen synkkyys. En tiedä mikä siinä on, 7. huoneessani ainakaan ei ole mitään mikä selittäisi nämä ( :pluto: ja  :skorpioni: on mulla 9. huoneessa,  :kauris: 1. huoneessa ja  :saturnus: 11. huoneessa). Nykyinen avomieheni on  :aurinko: :jousimies:, enkä nyt ainakaan yleisesti voi sanoa ihastuvani Jousimiehiin, päinvastoin. Mutta tosin, alunperin hän ihastui minuun, ja sitten vähän niin kuin ystävyyden kautta ajauduin parisuhteeseen hänen kanssaan. En osaa sanoa, mitkä muut merkit ovat minusta viehättyneet, kun en tällaisia avoimia lähestymisiä ole kauheammin kokenut.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: mc82 - 02.06.2011 14:42:05
Jatketaas täällä... Kun jäin tässä miettimään (taas kerran), mitkä on ne vetovoiman lait, jotka aikanaan sitoivat mut ja miehekkeen yhteen ???

Laitoin muuten Astro.comista meidän aspektitaulukot vilkaistavaksi - se synastriakartta on turhan hankalalukuinen ja siitä ei näe asteita. Tosin tästä ei näe planeettojen asettumista huoneisiin.

Meillä on synastriassa erittäin vahvasti aspektoitunut  :uranus: . Vetovoima jo heti alussa oli ihan käsin kosketeltavissa, sähköistä ja kuulemma näkyikin päälle päin ;D  Molemmilla meillä on vieläpä Uranus omalla kartalla suht vahvasti esillä: mulla paljon tavaraa 11. huoneessa, sekä  :aurinko: :aspect_con: :uranus: ,  :kuu: :aspect_tri: :uranus: ja  :uranus: :aspect_con: :keskitaivas: . Miehellä  :kuu: :vesimies: ,  :aurinko: puolineliö  :uranus: ,  :kuu: :aspect_sex: :uranus: ja  :askendentti: :aspect_squ: :uranus: . Kaksi oman tiensä kulkijaa siis löysivät toisensa ja jatkavat omalaatuista matkaansa yhdessä?

Voin sanoa, että miehen hiukan omalaatuinen persoona ja se, että hän erottui muusta laumasta ja oli oikein ylpeästi oma, erikoinen itsensä, teki pysyvän vaikutuksen :smitten:  Mä olen aina ollut heikkona Veskari-miehiin, heissä se säkenöivä äly sekä tietty saavuttamattomuus on ihqua :D

Synastriassa meillä Uranus on aspektoitunut (minä edellä, mies perässä):  :aurinko: :aspect_con: :uranus: ,  :kuu: :aspect_tri: :uranus: ,  :merkurius: :aspect_con: :uranus: ,  :venus: :aspect_con: :uranus: ,  :uranus: :aspect_sex: :venus: ,  :uranus: :aspect_squ: :askendentti: - eli voi kyllä, meillä juurikin arvostetaan sitä omalaatuisuutta!!! :D

Joku voisi sanoa, että Uranus synastriassa on tuhoisa tietyn kapinallisuutensa ja sen vuoksi, koska Uranus voi olla nopea käänteissään. Mutta Vesimieshän hallitsee Uranusta ja Uranus on kuitenkin kiinteän merkin hallitsema planeetta. Meillä tuon voi tulkita siten, että suhde voi hyvin, kun kummallakin on riittävästi omaa tilaa sekä vapautta ilmaista itseään rajoituksetta. Rajojen kunnioitusta.

Tämä Uranus-pari pohtii häitäkin, kihlat on jo vaihdettu. Kotia hoidetaan ja kotona viihdytään - kuitenkin välillä pitää olla myös omaa tilaa ja pitää päästä välillä arkea pakoon ja virkistäytymään toisaalle. Yhteiset aktiviteetit ja tietty liikkeessä pysyminen on tärkeää.

Meidän synastriakartta on erittäin jännitteinen, paljon energiaa - ja sen tuntee. Mutta energiahan ei ole pahasta, vaan se on voima, joka pitää elossa ja saa asiat tapahtumaan :)  Meidän kartta ei ehkä ole sellaiselle sopivaa katseltavaa, joka etsii hellää ja söpöä rakkautta. Ehei! Enemmänkin alkukantainen, voimakas, väärin käytettynä tuhoisakin. Mun planeetat ovat läjäytyneet miehen 4. huoneeseen ja miehen planeetat ovat vähän hajallaan, mutta voimakkaimmat ovat mun 8. huoneessa. Vesienergiaa, tulisia tunteita!

Muita voimakkaita aspekteja synastriassa ovat (minä edellä, mies perässä)  :venus: :aspect_squ: :mars: ,  :mars: :aspect_squ: :aurinko: ,  :pluto: :aspect_con: :aurinko: ,  :kuu: :aspect_squ: :pluto: ,  :kuu: :aspect_opp: :kuu: ,  :mars: :aspect_squ: :pluto: ,  :kuu: :aspect_squ: :merkurius: jne.

Huhhuh, ketä heikottaa jo tämän katselu :buck2:

Näillä energioilla ei voi olettaa, että suhde olisi aina helppo - vielä kaksi jääräpäätä, niin avot :buck2:  Jännitteitä tulee ja riitojakin melko helposti. Onneksi meillä kuitenkin oikeudenmukaisuus ja rehellisyys menee edelle, ja kyllä me selvitetään asiat aina jälkikäteen, kunhan pahimmat höyryt on päästelty ulos. Ja pyydetään anteeksi. Sekä pyritään keskustelemaan suhteen tilasta aina aika ajoin, mikä osaltaan ratkaisee ja ehkä myös ennaltaehkäisee jännitteiden syntymistä. Helliä hetkiä ja nautiskelua on meillä myös paljon ja melkein joka ilta tulee nukahdettua sylikkäin - ja yksin ei enää osaa nukkua :'(


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Fawnette - 04.06.2011 20:09:22
Miten teillä on näkynyt toi  :kuu: :aspect_opp: :kuu:? Kiinnostais ihan itteäni varten toi, että onko kovin hankala. :D


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: mc82 - 05.06.2011 16:33:33
Miten teillä on näkynyt toi  :kuu: :aspect_opp: :kuu:? Kiinnostais ihan itteäni varten toi, että onko kovin hankala. :D

Meillä on tosiaan ihan asteentarkka tuo  :kuu: :aspect_opp: :kuu: , mä olen Kuu-Leijona ja mies Kuu-Vesimies (ja juuri sanoin, että Vesimiehissä on Sitä Jotain! :D ). Sanoisin, että aspektina merkittävä ja yksi tekijä, joka vetää puoleensa. Vaikutus ei muuten ole loppupeleissä niin paha, mitä voisi olettaa :)  Oppimista kyllä vaatii jonkin verran ja toisen erilaisuuden kunnioittamista.

Tunnepuolella on tosiaan välillä vähän epäsynkkaa. Jos mä olen kauheasti halituulella (Kuu-Leijona vaatii huomiota ja rakkautta - ja PALJON! :D ), miestä ei kiinnosta. Sitten, kun mä olen etäisellä tuulella, niin johan mies on tuossa kyljessä kerjäämässä huomiota (Kuu-Vesimies kun ei tykkää perässä roikkujista ja "sotkuisista" tunneasioista) - ja mua ei taas halittelu kiinnosta ;D  Tämä taitaa olla se merkittävin ero, juurikin tuo tunnehomma.

Vastakkaiset kuumerkit tuovat myös persoonaan oman mausteensa: Mä olen meistä ehdottomasti räiskyvämpi persoonana ja näytän tunteet hyvin avoimesti, oltiin kotosalla tai sitten keskellä ihmisjoukkoa. Ehdottomasti enempi tunnepersoona. Mies on älykkötyyppinen, kiinnostunut lähestulkoon kaikesta, nopeaoppinen, tunteissaan hillitty ja hallittu, ei koskaan ala tuulettamaan fiiliksiään julkisilla paikoilla, ja kotonakin vaaditaan paljon ennenkuin ukko räjähtää.

Mutta meillä ainakin toimii, kunhan mä annan miehelle riittävästi tilaa, enkä kyhnytä koko aikaa, ja mies edes joskus muistaa rapsuttaa omaa kotikisuaan :smitten:  Olemme kuitenkin ajan kanssa ehkä hiukan kasvaneet kohti toistemme Kuumerkkejä: nykyään mä osaan arvostaa myös omaa vapautta enemmän ja miehestä on taas kasvanut läheisyyskaipuisempi :)


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: SanctAstra - 21.09.2011 00:01:36
Se on se - ah niin ihana - polaarimerkki  :rapu: , jolla on  :kuu: joko ilma- tai tulipainotteinen. Yleensä  :askendentti: on ollut ilma (  :vaaka: ).

Huone 12, jossa  :rapu: sijaitsee kartallani, on aivan tyhjä, asteroidien paikkoja en nyt muista. Ja  :juno: kin sijaitsee  :kalat: -merkissä seitsemännessä huoneessa.

Mikä ihme siinä on...? Kemia vaan toimii ja vetää puoleensa magneetin tavoin.  :idiot2:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: asboo - 29.09.2011 15:07:10
Ihastuin herkästi härkä-, kaksos- ja vaakamiehiin. Kaikilla on selvä yhteys syntymäkarttaani, olen nousuhärkä, kuu kaksosessa ja venus vaa'assa.
Minuun sen sijaan ovat ihastuneet rapumiehet, jotka ovat mielestäni olleet vähän avuttomia ja aloitekyvyttömiä.
Nykyään majailen saman katon alla härkämiehen kanssa, joka on noususkorpioni.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: injuredgrass - 13.05.2012 19:19:17
Itseeni taitavat ihastua herkästi rapu ja kalat. Itsessäni kun  :kuu: :kalat: ja  :keskitaivas: :rapu:, niin voi olla että vetää puoleensa sen vuoksi.
Yleensä myös härät on tupanneet tykätä.

Itse taas tunnen älyttömän valtaista vetovoimaa skorpioneihin. Ainakin kolme tällaista tapausta on ollut, joista yhdeltä en saanut mitään
vastakaikua, yhdeltä vähän ja yhdeltä vähän enemmän, mutta tuntuu, etten silti tarpeeksi. Tuo tunne skorppareita kohtaan
on sellainen, ettei mikään tahtoisi riittää; haluan kaiken! Argh, tälläkin hetkellä on tuollainen tilanne, tuo viimeiseksi listattu. Tyyppi itse suhtautuu vaihtelevan viileästi, välillä intohimoisesti minuun. Itsellä on jatkuva intohimo ja palo häneen, enkä jaksaisi odottaa taas seuraavaa kertaa kun näen hänet...  :smitten:
Hänellä on  :kuu: :rapu: :keskitaivas: :harka: jotka varmaan aiheuttavat sen, että hän (kai?) pitää minusta, mutta voi olla että hänen  :aurinko: :skorpioni: ja  :askendentti: :neitsyt: pistävät vastaan.

...mulla ei pistä vastaan mikään, huhhuh.  :buck2:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 14.05.2012 22:19:50
Nyt kun funtsin näitä, niin olen huomannut viehättyneeni paljon ilmamerkeistä, joistakin tulipiirteistä (lähinnä :oinas:) ja maamerkeistä Kauriista ja Neitsyestä. Vesimerkit ovat vähän nou-nou, vaikka joku Plutoninen miehessä kiehtoo myös. Mutta jos on paljon Skorpionia kartalla, ei sekään ole hyvä. Nämä tekijät voivat siis olla missä vaan kartalla, ei pelkästään aurinkomerkkejä, ja riippuu myös missä kohdalla merkki on, onko se hyvä vai huono tekijä. Tai ehkä on helpompi puhua planeetoista, tai merkit ja planeetat-yhdistelmistä.

Tosi kivat:  :merkurius:, :pluto:,  :uranus:,  :vesimies:,  :kaksoset:,  :oinas:,  :neitsyt:,  :kauris:
Turn-off:  :harka:,  :rapu:,  :kuu:, usein myös  :leijona:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Kaksospimu;) - 01.06.2012 10:54:13
Itse olen aina jälkeenpäin katsonut ihastusteni horoskooppeja ja härkiä ovat olleet kaikki! :D Ihme homma. Ihastun heissä varmasti siihen rauhallisuuteen ja siihen että ovat niin "turvallisia". Ovat hyvännäkösiäki ollu kaikki:) Nykyinenkin sattuu härkä olemaan ;) tasoittaa kivasti tätä kaksosta !


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Kuuhilda - 01.06.2012 16:31:26
No olenhan tuota huomannut kaikenmoista  :)
Leijona!  :knuppel2: :smitten: :buck2: ::) ja molemmin päin, minä heitä, he minua. 
Olen Aurinko, merkkari  :vesimies: ja vtx  :leijona:
Mutta Leijonat viehättävätminua.

 :kaksoset: joita myös vedän puoleeni, taas kammottavat. Olen nousujouskari. Tulen helposti heidän kanssaan juttuun, mutta siinä se sitten onkin, ei pintaa syvemmälle, kiitos  :P Erityisesti  :kuu: :kaksoset: saa karvat pystyyn. Ehkä tämä kertoo, että vielä on jotain asioita heiltä oppimatta  :buck2:

Ja sitten on  :kauris:
Ihmettelin tätä, kunnes hoksin, että kauriini ovat tiettyyn aikaan syntyneitä, jolloinka heidän aurinkonsa istahtaa näpäkästi minun Lilith/Ceres yhtymälleni. Ja juu, olen hakenut tiettyyn elämäntilanteeseen sitä tietynmoista tunteettomuutta, ja varmasti myöskin laskusolmu kauriissa vaikuttaa.

Ja  :neitsyt:
Tätä ihmettelin kauan, sillä elämässäni on paljon tärkeitä neitsyitä, mutta vetovoiman täytyy tulla siitä että minulla on vahva Neptunus kartalla, josta johtuin neitsyitä velloo elämässäni.

Joo, ja jouskarivaikutteisia ihmisiä on tullut paljon vastaan.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ikuinen - 03.06.2012 13:44:14
Vetääköhän edes kukaan ihminen puoleensa vai onko kyse vain sanasta jota on helpompi käyttää?

Eihän esim. hyvä musiikki välttämättä vedä puoleensa. Kysehän voisi olla siitä että ikävämmät äänet saattavat työntää sinut sinne mistä kuuluu mukavampaa ääntä.

Eli olisiko sittenkin niin päin että joissakin ihmisissä ei ole mitään mikä työntää pois päin heistä ja kun joissakin on vähän tai paljonkin jotakin joka työntää heistä pois päin, niin silloin  työnnyt niitä ihmisiä kohti jotka eivät työnnä sinua itsestään pois päin.

Jos jossakin on mukava tuoksu ja pois päin tuolta alueelta työntyessäsi, kohtaa aina vain pahempaa hajua, niin voisi ajatelle että paha haju työntää sinut sinne missä tuoksuu hyvälle jne,

sama kaikkien aistien kohdalla.

Jollakin alueella saisit miellyttävää koskettelua ja siitä pois päin mentäessä sinuun kohdistuisi ikävää tönimistä, niin etkö työntyisi sinne missä sinua kosketaan mielyttävällä tavalla?

Jossakin kaikki olisi kaunista ja maistuisi hyvälle. Työntyessäsi pois päin tuolta alueelta sinä kohtaisit pahan makuista ruokaa ja kaikki muuttuisi rumaksi, niin etkä silloin työntyisi rumuuden ja pahan makuisen ruuan takia sinne missä on kaunista ja hyvän makuista ruokaa.

Ehkäpä mikään ei vedä puoleensa?

Ehkäpä työnnymme sinne missä koemme mukavammin asioita?

.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: unelmassa - 03.06.2012 15:17:24
Vetääköhän edes kukaan ihminen puoleensa vai onko kyse vain sanasta jota on helpompi käyttää?

Eihän esim. hyvä musiikki välttämättä vedä puoleensa. Kysehän voisi olla siitä että ikävämmät äänet saattavat työntää sinut sinne mistä kuuluu mukavampaa ääntä.

Eli olisiko sittenkin niin päin että joissakin ihmisissä ei ole mitään mikä työntää pois päin heistä ja kun joissakin on vähän tai paljonkin jotakin joka työntää heistä pois päin, niin silloin  työnnyt niitä ihmisiä kohti jotka eivät työnnä sinua itsestään pois päin.

Jos jossakin on mukava tuoksu ja pois päin tuolta alueelta työntyessäsi, kohtaa aina vain pahempaa hajua, niin voisi ajatelle että paha haju työntää sinut sinne missä tuoksuu hyvälle jne,

sama kaikkien aistien kohdalla.

Jollakin alueella saisit miellyttävää koskettelua ja siitä pois päin mentäessä sinuun kohdistuisi ikävää tönimistä, niin etkö työntyisi sinne missä sinua kosketaan mielyttävällä tavalla?

Jossakin kaikki olisi kaunista ja maistuisi hyvälle. Työntyessäsi pois päin tuolta alueelta sinä kohtaisit pahan makuista ruokaa ja kaikki muuttuisi rumaksi, niin etkä silloin työntyisi rumuuden ja pahan makuisen ruuan takia sinne missä on kaunista ja hyvän makuista ruokaa.

Ehkäpä mikään ei vedä puoleensa?

Ehkäpä työnnymme sinne missä koemme mukavammin asioita?

.




Hyvin oivallettu   ::)          :smitten:       :smitten:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ikuinen - 04.06.2012 17:07:04
Kiitos. Jos mitä tahansa asiaa tarkastelee syvällisemmin, niin löytää aina työntymisen jostakin suunnasta jonnekin suuntaan. Fysiikan kaiken teoriaa ei ole saatu kehitettyä koska fyysikot edelleenkin uskovat vetävän voiman olemassa oloon, vaikka eivät vieläkään ole kyenneet selittämään miten vetvä voima syntyy, toimii ja välittyy. Oikeasti avaruus ei laajene. Avaruudessa joka on ei yhtään mitään, työntyy laajenevia tihentymiä tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan, niin että laajenevat tihentymät kierrättävät koko ajan itsessään olevaa asiaa, niin että niissä oleva asia vaihtuu ajan kanssa kokonaan ja koko ajan ne saman aikaisesti laajenevat ja työntävät toinen toisiansa koko ajan nopeampaan ja nopeampaan liikkeeseen. No, tämä ei ihmisiä juurikaan kiinnosta, mutta www.onesimpleprinciple.com mallin avulla meillä olisi mahdollisuus todistaa itse itsellemme että olemme ikuinen yksi joka kokee kaiken. Mutta ehkäpä suurin osa me hänestä ei vielä halua ymmärtää totuutta itsestämme ja siihen minunkin erillisenä kuolevaisena on silloin tyytyminen?  :smitten:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ikuinen - 04.06.2012 23:27:07
joskus hamassa tulevaisuudessa näkyvän maailmabkaikkeuden jäännökset tulevat törmäämään johonkin tiheään ja massiiviseen tihentymään johon siirrämme liikkeemme jaylläpidämme omalta osaltamme ulkoista painetta sitä kohti. Vauhtimme hidastuu ja kun meissä nyt oleva asia pysähtyy, se syrjäyttää/tyntää sinne aikaisemmin tyäntyneen asian ja siellä tiheään puristuneen asian pois päin kyseisen tiheän ja massiivisen tihentymän keskustasta ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu. Ps. Minulla on kova sisäinen paine työntää tätä totuutta teille, mutta ilmeisesti ole etuajassa ajatuksieni kanssa. Siitä saa hurjan elämyksen, you know!


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Inda - 05.06.2012 14:17:56
Hauska keskustely. Itse tunnen eniten vetoa kauriisiin. Suurimmat ihastukset ovat olleet kauriita ja niitä tuntuu tuppaavan kyllä elämääni muita merkkejä enemmän. Itse olen  :aurinko: :kalat: ja :askendentti: :vesimies: :kuu: :neitsyt:. Mutta mulla on 11.huoneessa mars,neptunus,saturnus ja uranus kauriissa. Se ehkä selittää tätä kauris-vetovoimaa. Ja suurimmaksi osaksi ovat aina olleet minua vähintään viisi vuotta vanhempia.
 :vaaka: on toinen merkki, mihin olen tuntenut suurta seksuaalista vetoa, vaikk minulla ei ole yhtään mitään kartallani vaa'assa. ei myöskään aspekteja yms.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Lilli - 05.06.2012 14:57:26
Jos puhutaan eroottisesta vetovoimasta, niin tunnen vetoa eniten tuli- ja ilmamerkkeihin. Ei minulla ole mitään maa- ja vesielementin edustajia kohtaankaan, seurustelenhan nykyään Neitsyen kanssa, mutta harvinaista on, että ihastuisin esim. Härkään enkä ole koskaan tuntenut mitään vetoa vesimerkkehin. Ystävinä on kuitenkin paljon Kaloja ja Skorpioneja.

Itselläni on siis Kaksos-Aurinko, Härkä-Kuu ja Rapu-nousu.


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: unelmassa - 05.06.2012 14:58:24
joskus hamassa tulevaisuudessa näkyvän maailmabkaikkeuden jäännökset tulevat törmäämään johonkin tiheään ja massiiviseen tihentymään johon siirrämme liikkeemme jaylläpidämme omalta osaltamme ulkoista painetta sitä kohti. Vauhtimme hidastuu ja kun meissä nyt oleva asia pysähtyy, se syrjäyttää/tyntää sinne aikaisemmin tyäntyneen asian ja siellä tiheään puristuneen asian pois päin kyseisen tiheän ja massiivisen tihentymän keskustasta ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu. Ps. Minulla on kova sisäinen paine työntää tätä totuutta teille, mutta ilmeisesti ole etuajassa ajatuksieni kanssa. Siitä saa hurjan elämyksen, you know!


Näin se on, hyvä vetää puoleensa...oivaltanu tuon jo aikaa sitten.. ;)    :D  :smitten:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ikuinen - 05.06.2012 22:00:35
by the way. Olen syntynyt 21.12.1966 klo 04.10. Olinko nuorempana kauris?


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Venku - 20.06.2012 16:26:12
On ollut niin aurinkoleijonaa, skorpparia, neitsyt yms. Mutta nousevamerkki näyttää olevan oleellisempi, sillä itse kun nousuvaaka niin nousuvaakoihin myös tunnen vetoa ja ne minuun. Skorppari oli tosin nousuoinas, minä taas aurinkomerkiltäni oinas.
Sitten on nämä kalattyypit, niitä on ihan pilvin pimein pyörimässä ympärillä aina, eikä mua yhtään nappaa, kaverina toimii kyllä  :D


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: Ikuinen - 25.06.2012 11:49:10
joskus hamassa tulevaisuudessa näkyvän maailmabkaikkeuden jäännökset tulevat törmäämään johonkin tiheään ja massiiviseen tihentymään johon siirrämme liikkeemme jaylläpidämme omalta osaltamme ulkoista painetta sitä kohti. Vauhtimme hidastuu ja kun meissä nyt oleva asia pysähtyy, se syrjäyttää/tyntää sinne aikaisemmin tyäntyneen asian ja siellä tiheään puristuneen asian pois päin kyseisen tiheän ja massiivisen tihentymän keskustasta ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu. Ps. Minulla on kova sisäinen paine työntää tätä totuutta teille, mutta ilmeisesti ole etuajassa ajatuksieni kanssa. Siitä saa hurjan elämyksen, you know!


Näin se on, hyvä vetää puoleensa...oivaltanu tuon jo aikaa sitten.. ;)    :D  :smitten:

Ei se hyvä vedä puoleensa. Hyvä ei työnnä sinua pois päin ja kaikki paha työntä sinua kohti hyvää. tai ainakin niin että sinua kiinnostava asia ei työnnä sinua pois päin itsestänsä ja kaikki se mikä ei kiinnosta sinua, työntää sinua kohti sitä mikä sinua kiinnostaa?

 :smitten:


Otsikko: Vs: "Vetovoiman lait??"
Kirjoitti: unelmassa - 25.06.2012 11:59:59
joskus hamassa tulevaisuudessa näkyvän maailmabkaikkeuden jäännökset tulevat törmäämään johonkin tiheään ja massiiviseen tihentymään johon siirrämme liikkeemme jaylläpidämme omalta osaltamme ulkoista painetta sitä kohti. Vauhtimme hidastuu ja kun meissä nyt oleva asia pysähtyy, se syrjäyttää/tyntää sinne aikaisemmin tyäntyneen asian ja siellä tiheään puristuneen asian pois päin kyseisen tiheän ja massiivisen tihentymän keskustasta ja näin ikuisen asian kierrätys jatkuu ja jatkuu. Ps. Minulla on kova sisäinen paine työntää tätä totuutta teille, mutta ilmeisesti ole etuajassa ajatuksieni kanssa. Siitä saa hurjan elämyksen, you know!


Näin se on, hyvä vetää puoleensa...oivaltanu tuon jo aikaa sitten.. ;)    :D  :smitten:

Ei se hyvä vedä puoleensa. Hyvä ei työnnä sinua pois päin ja kaikki paha työntä sinua kohti hyvää. tai ainakin niin että sinua kiinnostava asia ei työnnä sinua pois päin itsestänsä ja kaikki se mikä ei kiinnosta sinua, työntää sinua kohti sitä mikä sinua kiinnostaa?

 :smitten:

Olokoon sit niin ..soppii se mulle..ki.. :smitten: :smitten: