Astro Foorumi

Astro special => Julkkiskartat => Aiheen aloitti: K-NRJ - 15.02.2011 19:57:20



Otsikko: Suosittu Suvi Teräsniska
Kirjoitti: K-NRJ - 15.02.2011 19:57:20
Kukapa ei olisi kuullut radiosta Suvi Teräsniskan kappaleita tai nähnyt hänen iloista esiintymistään televisiossa! Suvi pokkasi juuri jonkin palkinnon, oliko se nyt sitten Iskelmän vuoden paras naisartisti tai jotain sinnepäin.

Tuo pirteä pohjoisen tyttö on syntynyt 10.4.1989 Kolarissa. Syntymäaika on julkista tietoa, mutta entäs kellonaika? Löytyykö täältä Suvin ystäviä joilla olisi tietoa kellonajasta?

Kun Suvin karttaa katselee, pistään silmään ensinnäkin Oinas-stelliumi ( :aurinko:,  :venus:,  :merkurius:). Tuo taitaa olla varsinainen höyrystelliumi joten jos tuo tyttö jotain päättää niin varmasti tapahtuu!!  Tosin, koska Saturnus tekee neliön Aurinkoon niin varmasti hän on moneen kertaan miettinyt, riittääkö rohkeus noinkin vaativaan ammattiin, ja pohjatyötä on varmasti tehty pitkä tovi. Tuollainen artisti ei kuulu niihin, jotka kuvittelisivat pääsevänsä huipulle seksikkyydellä tai keikistelyllä vaan töitä on varmasti tehty ja laulutunneilla oltu.

Kuorosodassa tuli esiin Suvin herkkä puoli (joka tosin käy ilmi myös monissa tulkinnoissa). Vettä ei juuri kartalla ole, ja  :kuu: on Kaksosissa yhtymässä Marsiin, mikä nyt ei niin herkkä kuvio ole. Voisiko siis nousu mennä vesimerkkiin, esim. Rapuun?

Jos Suvi on syntynyt aamulla n. klo 9.30 niin  :askendentti: osuisi Rapuun. Silloin  :keskitaivas: olisi  :vesimies: ja jos progressioita katselee, niin proge-Kuu liikkuisi juuri nyt 10:ssä. Se olisi liikkunut siellä jo reilu pari vuotta, mikä voisi hyvinkin kuvastaa Suvin nousua suosioon.

Ajatuksia?


Otsikko: Vs: Suosittu Suvi Teräsniska
Kirjoitti: nikki - 15.02.2011 22:17:19
Onhan sitä herkkyyttä Oinaissakin  :)
Teräsniskaa jo assosiaationa kuvastanee  :aurinko: :oinas: puolineliössä  :jupiter: :kaksoset: :iin.
Sisua ja jääräpäisyyttä.  :jupiter: :kaksoset::ssa voi olla sellaista julkisuuden ja suosion hakemistakin,
listaykköseksi pyrkimistä, tai siihen luontaisesti loksahtamista? Kuvanneeko tuota sitten vuoden viihdyttäjäpalkinto?
Hällä on ollut Vestan paluu; onko se sisäisen tulen hehkuntaa vai just tuota tämän hetken otollisuutta nousta ( :uranus: kimpassa) "johtoon" Kauriissa?
 :vesta: :aspect_con: :uranus: rx  :kauris:, tälle ollut Pluton yhtymä ja Venuskin siinä vasta oli suosiota? osoittamassa.  :uranus: :vesta: :aspect_kvi: :jupiter: :kaksoset: tiedostamaton "palo" estradeille?
Luova hierre toisten teksteille,  :kaksoset: vähän "kopioi"?? Eiks hällä ole näitä Yö-yhtyeen versioita?
Silloin kun uusikuu syntyi kuun alussa mielsin sen teeman "on taottava, kun rauta on kuumaa" seppä Hephaistoksen aspekteista. Tr Hephaistos on vasta yhtynyt Teräsniskan Aurinkoon.


Otsikko: Vs: Suosittu Suvi Teräsniska
Kirjoitti: nikki - 15.02.2011 22:45:56
Onks sullakin  :jupiter: :kaksoset: ::) :)