Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: aeiouyäö - 16.02.2011 21:36:46



Otsikko: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: aeiouyäö - 16.02.2011 21:36:46
Kertokaa omia kokemuksianne, aspektejanne ja huonesijaintejanne, ja miten koette ne :) Olenko ihan väärässä, kun ajattelen, että Venus kertoo siitä, miten toteutamme itseämme ja luovuuttamme, ja huone kertoo, että millä elämänalueella?Vai onko tämä auringon heiniä?Ja tietenkin se kertoo, miten rakastamme!

Lisäksi haluaisin heittää näin vähän asian vierestä kysymyksen, kun olen lueskellut noita rakkauden rasteja.Itselläni Venus on yhtymässä aurinkoon 1. huoneessa, ja mars leijonassa yhtymässä Mc:hen ja neliöi sieltä aurinkoa.Voisiko tämä viitata siihen, että vedän puoleeni taiteilijamiehiä? (Venus yhtymä aurinko, mars leijona) :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: naranja - 17.02.2011 00:48:08
Venus on 8. huoneessa mun syntymäkartalla. En vielä ihan hahmota huoneiden laajoja merkityksiä, mutta sisäisen uudistumisen huoneena mä olen siihen tutustunut. Tunnistan tekeväni pientä nahanluontia koko ajan. Rakastan elää mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, kaikki aistit auki ja ottaa hetkistä irti kaikki mahdollinen. Luotaan sisäisyyttäni koko ajan, etsin itsestäni uusia ideoita, uusia näkökulmia, uutta luovuutta - jollain tapaa otan elämän ja kehitykseni aika vakavastikin - toisaalta en hirveesti haikaile menneitä hetkiä tai huoli tulevia, kaikki tapahtuu tässä ja nyt.

Ja aspekteja se tekee koko listan:

 :merkurius: :aspect_sex: :venus: (no joo, kyllä mä rakastan ilmaista itseäni, etenkin sanallisesti. Rakastan suomen kieltä ja sitä miten voimakkaaksi mä tunnen itseni, kun olen äänessä, hyvässä flowssa ja vuorovaikutuksessa. Silloin musta tuntuu että mä hallitsen ihan mitä vaan tässä elämässä!  :2funny:
Ja saan usein aika helposti ihmiset puolelleni - mitä vilpittömämmin mä olen innostunut jostain sitä varmemmin saan sen idean myytyä myös muille - täähän tietty pätee varmasti meidän kaikkien kohdalla ilman ko. aspektiakin)

 :venus: :aspect_opp: :mars: (ilmaisen aika mutkattomasti kaikkia tunteitani intiimeissä suhteissa - kivaa mulle saada ne ulos heti, muttei todellakaan kaikille kanssamatkustajille. Taidan olla aika pain-in-the-ass, intensiivinen ja ärsyttävä tyyppi, ja todella itsekäs suhteissani. Toisaalta mä annan muiden toteuttaa ihan yhtä lailla omia intohimojaan ja omaa tahtoaan. Että sikäli. Mistä muusta venus-mars-aspektit kertoo ku parisuhteista?

 :venus: :aspect_tri: :uranus: (Uranus on mulle ehkä kaikista vierain planeetta, tai siis en oikein osaa sanoa mikä osa minusta se on... Mutta jos se on uudistumista se, niin täytyy sanoa että mikään ei inspiroi niin kuin jokin ihan uusi ilmiö, tyyli tai ilmaisukeino; latu ihan mihin vaan auki ja koko elämä tuntuu hetken aikaa mitä ihmeellisempiä mahdollisuuksia pursuavalta. Kaikki pysähtyneisyys ja vanhanaikainen saa mut oikeastaan kavahtamaan!)

 :venus: :aspect_opp: :saturnus: (Yksi todella määräävä piirre mussa on se että haluan vimmaisesti oppia ymmärtää muita ihmisiä. Taiteen ja kaiken ilmaisun keinoin se ymmärrys jollain laajemmalla tasolla on parhaiten jaettavissa ja kerättävissä. Kulutan säännöllisesti taidetta ja kulttuuria, ja olen myös satunnaisesti mukana kaikenlaisissa projekteissa. Musta tuntuu oikeastaan että kaikenlaiset taiteelliset työryhmät on opettaneet mulle eniten tästä maailmasta ja sen ihmisistä. Oon myös aika herkkä kaikenlaiselle ulkopäin tulevalle ohjailulle tai sen yritykselle: yleinen hyväksyntä/paheksunta, käyttäytymisnormit, jne. Ja tässä mä olen todella itsepäinen, se olen nimittäin minä joka sanelee miten mä elän!

Löysin myös  :aurinko: semisquare  :venus: :n, mutten oikein ymmärrä mitään sen päälle. Osaatko kertoa mitä sillä tarkoitetaan? Mikä semisquare on suomeksi?

Tää on hieno topikki, olen usein miettinyt näitä venus-aspekteja, aika vähän niistä kirjoitetaan. Mä ostan ihan täysin ajatuksen siitä että venus antaa nimenomaan eväitä itseilmaisuun ja luovuuteen. Ja sitä kautta myös minuun suhteessa ulkomaailmaan, suhteessa muihin ihmisiin.

MInkälaisia aspekteja sulla itselläsi on?
Rakkauden rasteista ja vetovoiman laeista en ymmärrä yhtään mitään. Mutta kiinnostavia rasteja kaikki!





Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 17.02.2011 11:06:05
Mulla  :venus: lienee tärkeä, jo siksi, että olen aurinkomerkiltäni härkä.

Venus piileskelee kartallani 12.huoneessa ja kaksosen merkissä, oppositiossa Jupiterin ja Uranuksen yhtymään kutosessa.

12.huone: Jep, olen totisesti tuntenut tämän sijainnin ja lujaa. Rakkauden kohteet tuntuvat usein olevan saavuttamattomia tai siis heidän saamisensa edellyttäisi uhrauksia. Tuntuu myös, että antamisessa ja saamisessa on usein jonkintasoinen epätasapaino, ei nyt tosin ehkä nykyään enää niin paljon. Ennen olin taipuvainen uhrautumaan ja antamaan kaikkeni, vaikken saisikaan itse mitään takaisin. Edelleenkin tosin mielelläni autan ja saan mielihyvää siitä, että saan jotain positiivista aikaan muiden elämässä. Positiivisessa mielessä tämä sijainti antaa nähdäkseni paljon myötätuntoa ja intuitiivista empatiaa ymmärtää toisten kärsimystä. Syrjäytyneet ja marginaalissa elävät kiehtovat ja jotenkin mulla on aina ollut vahva taju siitä, että aivan yhtä hyvin voisin itsekin kokea heidän kohtalonsa, elämä on pienestä kiinni (vaikka tähän ei ns. realistisia viitteitä olisikaan). Myös mielikuvitus on rikas ja luovuus pelaa.

Olen varsinkin viimeisten vuosien aikana kokenut Kaksosen vaikutuksen vahvasti. Koen, että se vaikuttaa tapaan jolla olen nainen, tapaan jolla vietän aikaani, tapaan jolla saan ihmiset pitämään itsestäni, jolla viihdytän muita, mutta toki myös rakkausjuttuihin. En istu hyvin mihinkään valmiisiin luokituksiin, vaan tahdon pitää itselläni vapauden olla mitä olen milloin huvittaa. Minussa on paljon kaksoselle tyypillistä kaksijakoisuutta. Tämä pätee myös sukupuolirooliasioihin - en ole kinä kokenut, että voivani sanoa, että olenpas nyt joko tosi feminiininen ta maskuliininen, kun oikeasti olenihan mitä sattuu, milloin sattuu  :D Rakkausasioissa minut on hurmattava aivojen kautta... Pelkkä fyysinen vetovoima ei kanna kovin pitkälle, jos ei ole jotain oikeasti mielenkiintoista jaettavaa aivojen tasolla.

Sanoisin, että olen häräksi aika "ilmava" seuraihminen: vihaan tylsyyttä, kaipaan stimulointia aivoille (tosin jos filosofointi menee liian pitkälle, niin sitten siinä alkaa härän mielestä helposti olla jo teennäistä pätemistä  ;) ), pidän yllätyksistä, vilkkaasta verbaliikasta ja vapauden tunnusta. En viihdy turhan dogmaattisessa seurassa, jossa ihmiset ottavat itsensä (ja kaiken muunkin) liian tosissaan - itselleen pitää osata nauraa! Muutenkin liika suunnitelmallisuus ja tilinpito jurppii, nautin siitä, että edetään spontaanisti ja tartutaan mitä kummallisimpiin tilaisuuksiin!  ;D

Varmasti näihin piirteisiin vaikuttaa myös tuo Jupiterin ja Uranuksen tykitys vastakkaiselta puolelta karttaa. Uraaninen vaikute varmaan juuri korostaa tuota vapaudenkaipuuta ja spontaaniutta sekä aika liberaaleja käsityksiä ihmissuhteista, estetiikasta ja vaikka mistä. Tulen myös usein hyvin juttuun vähän erikoisempien tyyppien kanssa, joilta voi odottaa mitä vaan (tosin siis perusluotettavuutta kaipaan vaikka hullu olisikin!). Jupiter varmaan lisää taipumusta ampua yli silloin kun olen viihteellä: mikään keskinkertainen ei riitä, vaan kaiken pitää olla potenssiin sata  ;) Parhammillani sopivassa porukassa olen aikamoinen viihdyttäjä ja seuranpitäjä, ja villiydestä pitävät ja siihen itsekin heittäytyvät varmasti viihtyvät  :D ;D :D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 17.02.2011 19:21:37
Mielenkiintoista kuulla, että kokemukset  :venus: 12.huoneessa täsmäävät muidenkin elämään.

Tuosta  :venus: :leijona: -yhdistelmästä tuli mieleen, että ainakin tuntemani venusjellonat ovat kaveriporukassa varsin avokätisiä, suurisydämisiä ja usein näkyviä persoonia, vaikka vieraammissa ympäristöissä olisivat muiden merkkien vaikutuksesta hieman ujojakin. Yhteistä tuntemilleni tapauksille romanttisella puolella tuntuu olevan tarve suurille tunteille ja sille että kumppanista voi olla ylpeä, usein tyyliin "kehtaa näyttää kavereillekin". Tuntuu myös, että kaipaavat paljon huomiota tai huomioonottamista kumppaneiltaan.  Sen osalta mitä olen saanut vuosien varrella saanut todistaa on, että jos ensitreffeillä seuralainen vie nuhjuiseen ravintolaan eikä edes maksa laskua, on pukeutunut vähän niin ja näin eikä edes huomioi sitä kuinka venus-leijona on itse panostanut tapahtumaan, on vähän niin kuin äkkikuolema sille romanssille ;) Tämä siis pätee ainakin naispuolisiin tapauksiin.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 17.02.2011 20:02:09
Hmmm - no 12.huonekin saattaa selittää :) rakkautta sieltä marginaaleista ja vähän originellimpia tapauksia. 12.huone yhdistettynä kuu  :kalat: saattaa helpostikin nähdä sellaisia spesiaaleja juttuja, mitä kaverit ei aina ymmärrä....  :o ::) :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: eailu - 17.02.2011 21:59:41
Miepä en nyt tuosta huoneesta mene sanomaan suuntaan tai toiseen, mutta  :jousimies: Venus ainakin saa etsimään totuutta niin rakkaudessa kuin omassa arvomaailmassa yleensäkin. Aina pitää penkoa vielä pikkusen ja vielä pikkusen josko sittenkin... Rakkaudessa se tuntuu ainakin miulla korostavan skorpionimaisia piirteitä, eikä aina niitä hyviä.  :( Arvomaailmassa tuo etsiminen on alkanut jo hyvinkin varhain. Kokoajan on pitänyt kyseenalaistaa ns. hyväksytyt arvot ja etsittävä perusteluja ja mahdollisesti jotain mukaan poimittavaa. Ja etsintä jatkuu koko ajan. Venus on 5.huoneessa.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: aeiouyäö - 18.02.2011 11:55:23
Niin eli siis itseltäni löytyy  :venus: :skorpioni: :aspect_con: :aurinko: 1. huoneessa ja  :venus: :aspect_tri: :saturnus:.Lisäksi Venus on karttani hallitsija, nousuvaaka kun olen  ;)

Täällä ollaan näköjään keskusteltu Venuksesta leijonassa, itselläni on kaksi ystävää, toinen tosin entinen ystävä, ja toinen nykyinen ja melko läheinen ystävä, jolla on Venus leijonassa.Molemmat ovat aurinko rapuja.Tämä tyyppi, joka on entinen ystäväni, tykkäsi näin nätisti sanottuna jakaa huomiotaan vähän sinne sun tänne, vaikka olisi ollut parisuhteessakin.Lisäksi tuntuu, että hänen on vaikea pysyä ystävänä yhtään kenenkään kanssa, sen verran on itsekäs tyyppi.Mutta en sano, että tämä johtuisi venuksesta leijonassa, vaan luultavasti pitkälti aivan muista tekijöistä hänen kartallaan, ja etenkin siitä, miten hän noita tekijöitä ilmentää  ::)
Toinen Venus leijona kaverini, hänenkin aurinkonsa siis ravussa, on aivan eri maata kuin tämä toinen.Hän ottaa aina muut huomioon, ja hän on hyvin avokätinen, ja hän on valmis auttamaan melkeinpä missä vaan.Lisäksi muutenkin hän on minulle läheinen sen takia, että meillä on ollut molemmilla melko samanlaisia rankkoja kokemuksia elämässä, ja hänen kanssaan on hyvä puhua, koska hän ymmärtää niin hyvin  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 18.02.2011 12:32:32
Kiinnostaa kovin miten koet oman vahvan venuksesi, aeiouyäö!  :D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: aeiouyäö - 18.02.2011 13:33:33
Niin, se onkin sitten se hankalampi juttu  ;D Paljon helpompi kertoa muista, kuin itsestä.No, ainakin skorpionin merkin ja saturnuksen kolmion koen sellaisina, että en ota rakkausasioita kovin kevyesti.Haluan vakavan suhteen, enkä tyydy kovin vähään.Ihmisen pitää olla juuri oikea, että minulle kelpaa.Saatan ehkä ihastua usein, mutta voin suoraan sanoa, että en koskaan ole ollut rakastunut.Kuulostaa aika karulta, mutta se on totta.Pitää katsoa, mitä kevät tuo tullessaan, silloin on tulossa jos jonkinlaista transiittia  ;)
Venuksen huonesijainnin ja yhtymä aurinkoon näkyy ehkä eniten ihmissuhteissa, ja siinä, miten toimin ihmisten kanssa.Riitelen hyvin harvoin kenenkään kanssa, ja yleensä tulen toimeen jos jonkinlaisten tallaajien kanssa.Olen ihan tyytyväinen siihen, että näen yleensä kaikissa edes jotain hyvää.Toki siinä on sitten se kääntöpuoli, että mua saa kustua aika helposti silmään.Ja sitten ei saa tietenkään unohtaa tätä miellyttämisen tarvetta, sekin käy aika raskaaksi välillä.
Kyllä se venus näkyy sitten tietysti myös harrastuksissa ja kiinnostuksen kohteissa.Olen harrastanut koko pienen ikäni teatteria, ja taide on mulle muutenkin hyvin lähellä sydäntä.Piirtelen paljon ja rakastan musiikkia  :smitten:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Ave^^ - 18.02.2011 16:03:15
Tuo 12.huoneen kuvaus sopi minuunkin melkein täydellisesti, varsinkin tuo lause "aivan yhtä hyvin voisin itsekin kokea heidän kohtalonsa, elämä on pienestä kiinni" on kuin omasta suustani, useasti niin tullut sanottua..  :o :)
Merkki on sitten kauris, ja hmmm, tunnustan että olen jollain tapaa arvomaailmaltani karu. Se sopii minulle, olen positiivinen siitä huolimatta, ongelmaksi muodostuu usein se että jos sanon jolle kulle mielipiteitäni, ne kuulostavat rankoilta. Ihmiset usein eivät ajattele niin että karut asiat eivät ole kauheita asioita, vaan jokapäiväisiä, ja ihan ok. Eivät ne estä rakkautta tai iloa. En tiedä olenko joutunut kohtaamaan karua puolta elämästä sitten enemmän kuin muut, en ole koskaan ajatellut että olisin. Minä vain pystyn olemaan esimerkiksi rakastunut ja raa'an realistinen samaan aikaan. Ja sitten se, miksi ihmeessä jos puhun ihmisen niistä "pimeistä" puolista tai miksi ikinä niitä nyt kutsuukaan, niin kuuntelijat olettavat että tuomitsen tuon ihmisen kokonaan? Minusta on vain itsestäänselvyys että jokaisessa ihmisessä on sekä karuja että hyviä puolia, ja silti voin pitää sitä ihmistä hyvänä ja kunnioitettavana sekä haluta hänelle hyvää. Lauon ehkä vain merkuriusjousimiehenä ja marsskorpionina hieman liian teräviä kommentteja  ;), rasittaa vain että aina pitää yrittää pehmennellä niitä..  :P


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Metsänkeiju - 19.02.2011 00:39:48
Mulla on venus vesimiehessä 1.huoneessa, ja tekee sulkeutuvan :aspect_sex: :saturnus: , avautuvan :aspect_tri: :chiron: ja :aspect_squ: :pluto: sekä :mars: :crazy2: .

Näillä eväillä, koen että rakkaus on erittäin tärkeä osa minua ja elämääni, parisuhde, kumppanuus. Rakkauden avulla opin paljon itsestäni ( :venus: 1.huone ja :chiron: 5.huone) ja sitä kautta maailmasta ja elämästä.. Vesimies värittää siihen oman juttunsa, erityisesti aika ajoin oma tila on hyvin tärkeää, ja suhteessa ja elämässä yleensä, arvomaailmani vaatii ehdotonta tasavertaisuutta. Neliöt varmaan vaikuttaneet, että rakkauselämäni/suhteeni on olleet vaikeita (ja tuo kolmio Chironiin). Mutta niiden kautta olen kasvanut, ihan mielettömästi ihmisenä, kohti sitä omaa persoonaani mitä todella olen. Koulu on ollut kovaa, mutta kelläpä ei olisi kasvukipuja.. :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: sangviinikko - 19.02.2011 09:46:04
Miusta tuo  :venus: :leijona: kuvaus oli hupaisa. Ylipäätään näistä repii huumoria, kun alkaa miettiä millaisia sijainteja lähiympäristössä on ja miten ne ulkopuolisen silmin pelittävät.
Oikeastaan toimii parhaiten kun ajattelee jotain työyhteisöä, tai muuta ei-niin-läheistä yhteisöä.
Liian läheltä en oikein näe hyvin. Sitä tulee likinäköiseksi.
Merkki miustakin kuvaa parhaiten Venusta. Ainakin omalla kohdalla. Olen  :venus: :harka: ja rakastan hyviä materiaaleja kaikessa. Semmoinen mullantuoksuinen arvomaailma. :uglystupid2:

 :venus: myös 8 huoneessa. Toisten varat siis myöskin. Ja kun  :aspect_opp: :uranus: niin luottokorttien kanssa saa olla tarkkana. :P Näin nyt niinkuin näkökulmana tuohon huonesijaintiin.

 :venus: on myös yhtymässä  :mars: ja  :chiron: ja oman säväyksensähän ne antaa nuokin.
Ketään  :venus: :skorpioni:?
Olisi hauska kuulla kokemuksia tästä. Olen nimittäin pannut merkille että saattaisi olla aika intensiivinen sijainti. Ehkä jopa siinämäärin että tuopi haasteita ympäristön ja oman tunnemaailman välille. Näin ainakin kiivasluonteisella tyttärellä. Hänellä tosin myös  :venus: :aspect_con: :mars: :skorpioni:

Tai ehkä olen vain likinäköinen. ::)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Nomenia - 20.02.2011 10:38:09
Toi Venus 12.huoneessa on myös aikamonella hoitoalan ihmisellä..


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Titania. - 20.02.2011 19:20:18
Mun :venus: on :skorpioni: 7. huoneessa.  Oon kokenu tuon :venus: aika merkittäväksi kartallani, lähinnä aspektiensa kautta.

 :venus: :skorpioni: 7. huoneessa: Intensiviisyyttä ja tunnetta paljon rakkaudessa ja seksissä, vakituinen parisuhde eikä mitään kevyempiä juttuja. Rakkaudessa olen kyllä ihan yli-intensiivinen, oon huomannu että sitä ei ei-plutovaikutteinen oikein osaa käsittää. Annan kaikkeni rakkaudessa. Rakastan seksiä, koen että seksillä on hyvin suuri merkitys suhteessa ja omassa persoonassa. :venus: :aspect_con: :pluto: lisää tuota skorpparimaisuutta. En ole kokenut itseäni mustasukkaiseksi tai ainakaan normaalia enempää, niin kun yleensä tuosta venus skorpparista ja venus-pluto aspekteista ekana sanotaan. Miehellänikin :venus: :aspect_squ: :pluto: eikä sekään oo mustasukkanen. Ehkä meistä sit kuoriutuu vaikeuksien keskellä tai luottamuksen puutteessa kauheita mustasukkaisia petoja, en tiiä. Sen oon kyllä todennut, että tarviin aika vahvan ja itsevarman miehen, että sillä pysyy jalat maassa mun tunnemyrskyissä ja kestää mun tempperamentin horjumatta. Ehkä toi :merkurius: :skorpioni: tuo sitä sanallista valmiutta kans..

Tarkin aspekti on :venus: :aspect_tri: :mars: :kalat: 1. huoneessa. Tää taitaa olla tarkin aspekti koko kartallani, niin oon aatellu, että se on merkittävä kun vielä persoonallisten planeettojen välillä. Hmm, tän koen tuovan sellasta luontaista viehätysvoimaa. Maskuliininen ja feminiinen puoli tasapainossa. Itsevarmuutta ja itseluottamusta. Sitten :neptunus: on näiden välissä ja tekee sektiiliä molemmille.  :neptunus: oon ajatellut lisäävän tunnetta, ehkä oon vähän vaaleenpunaset lasit päässä rakastuneena eli en ihan realistinen. Todellinen vesi-pikkukolmio, kun :venus: :skorpioni: ja :mars: :kalat: ja vielä tuo :neptunus: lisänä.

Sitten :venus: :aspect_squ: :kuu: .  :kuu: :vesimies: 12. huoneessa. Lisää vesi elementtiä siis 12. huoneesta. Kuun huonesiajinti ja neliö venukselle tuo kyllä haasteita. Koen tän aspektin tekevän musta aika pelokkaan ihmissuhteissa ja rakkaudessa, vaikea luottaa ihmisiin yleensäkin. Tunteet on kauheen voimakkaita enkä koe hallitsevani niitä, enkä osaa niitä aina ilmaista ihmissuhteissani ja se on saanut aikaan paljon vaikeuksia mulle. Vetäydyn hyvin etäiseksi helposti, kuulemma kuin siili joka menee kippuraan ja lähestymistä yrittävä saa piikeistä. Ehkä tässä siis yhdistyy vesimiehen viileys ja etäisyys skorpparin pisteliäisyyteen... Tämä elämänalue jatkuvasti työn alla, turhauttavaa. Toisaalta miehen :venus: :aspect_opp: mun :kuu: sekä :aspect_squ: mun :venus: , niin se varmaan aktivoi jatkuvasti tätä mun aspektia.

Oishan noita vielä muutama muu aspekti, mutta ehkä tässä oli jo aika pläjäys venus pohdintaa...


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Titania. - 20.02.2011 19:38:06
Tuosta  :venus: :leijona: -yhdistelmästä tuli mieleen, että ainakin tuntemani venusjellonat ovat kaveriporukassa varsin avokätisiä, suurisydämisiä ja usein näkyviä persoonia, vaikka vieraammissa ympäristöissä olisivat muiden merkkien vaikutuksesta hieman ujojakin. Yhteistä tuntemilleni tapauksille romanttisella puolella tuntuu olevan tarve suurille tunteille ja sille että kumppanista voi olla ylpeä, usein tyyliin "kehtaa näyttää kavereillekin". Tuntuu myös, että kaipaavat paljon huomiota tai huomioon ottamista kumppaneiltaan.  Sen osalta mitä olen saanut vuosien varrella saanut todistaa on, että jos ensitreffeillä seuralainen vie nuhjuiseen ravintolaan eikä edes maksa laskua, on pukeutunut vähän niin ja näin eikä edes huomioi sitä kuinka venus-leijona on itse panostanut tapahtumaan, on vähän niin kuin äkkikuolema sille romanssille ;) Tämä siis pätee ainakin naispuolisiin tapauksiin.

Kuulostaa kyllä ihan tutulta, mieheni on :venus: :leijona: :) Sen verran oon ainaki oppinut, että pienet kehasut arjessa tekee ihmeitä, :venus: :leijona: on niin perso huomiolle. Se on aika sulosta. Senki tiiän, että mieheni tykkää kyllä naisesta jota "kehtaa esitellä". :leijona: on kiintee merkki, joten näkisin että :venus: :leijona: on myös aika parisuhdeihminen sen sijaan että hänellä olisi ne pari suhdetta. :venus: :leijona: ei mun mielestä oo myöskään sellanen, joka haluaa erityisesti "saalistaa". Häntä sen sijaan olisi syytä saalistaa, ainakin hänen omasta mielestään. Oman mieheni kohdalla esim. tiedän että se ois turha koittaa tehdä häntä mustasukkaiseksi toisen miehen avulla, hän ei alentuis vakuuttelemaan naista paremmuudestaan vaan hänen pitäis se jo tietää ;)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 20.02.2011 20:07:28
Mulla on kartalla lievää ristiriitaa noiden pariutumisjuttujen kanssa. Toisaalta on paljon nimenomaan vakauteen liittyviä juttuja (härkä  :aurinko: &  :mars:, dc  :kauris:, saturnus femmassa...). joku kyselikin vedämmekö puoleemme tietyn tyyppisiä/merkkisiä rakkauden kohteita... no usein minusta kiinnostuvat ne jotka viehtyvät tuosta tapaamastaan :venus: :kaksoset:-tyypistä. (jota vielä komppaa railakas  :kuu: 5.huone) saatanpa minäkin heidän kanssaan tovin viihtyä, mutta sitten sitä usein vaan huomaa, että intressit ja tarpeet on lopulta ihan eri. Itse viehätyn usein jollain tapaa "ankarista" tapauksista (DC kauris, joo...). Kuitenkin jos joku minua kohtaan liian innokkaasti esittää vakavia pariutumisaikeita niin vastassa on usein sitten taas  :venus: :kaksoset: joka ei sittenkään osaa päättää, että onkohan tämä pariutuminen sittenkään minua varten  ;D monimutkaista!  :idiot2:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 20.02.2011 20:10:02


Kuulostaa kyllä ihan tutulta, mieheni on :venus: :leijona: :) Sen verran oon ainaki oppinut, että pienet kehasut arjessa tekee ihmeitä, :venus: :leijona: on niin perso huomiolle. Se on aika sulosta. Senki tiiän, että mieheni tykkää kyllä naisesta jota "kehtaa esitellä". :leijona: on kiintee merkki, joten näkisin että :venus: :leijona: on myös aika parisuhdeihminen sen sijaan että hänellä olisi ne pari suhdetta. :venus: :leijona: ei mun mielestä oo myöskään sellanen, joka haluaa erityisesti "saalistaa". Häntä sen sijaan olisi syytä saalistaa, ainakin hänen omasta mielestään. Oman mieheni kohdalla esim. tiedän että se ois turha koittaa tehdä häntä mustasukkaiseksi toisen miehen avulla, hän ei alentuis vakuuttelemaan naista paremmuudestaan vaan hänen pitäis se jo tietää ;)

Jep - ihan samoja havaintoja!


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 20.02.2011 20:11:56
Oisko muuten kokemuksia  :venus:  :oinas: -tapauksista? Erityisesti naisten kartalla... Entä miten tulkitsisitte  :venus: :aspect_con: :saturnus: oinaassa?


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 20.02.2011 20:42:29
 :venus: :jousimies: 2.huoneessa ja ainoana aspektinaan yhtymä Uranukseen. Toisin sanoen, koen viehtymystä kiiltäviin esineisiin, jazzmusiikkiin ja kaikenlaiseen elektroniikkaan, lisäksi olen myös IT-alalla töissä.



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 22.02.2011 14:23:10
Minulla Venus leijonassa, 8. huoneessa. Monesti olen kuullut täällä: se on sinulla juuri siellä missä pitääkin oikeaoppisesti olla! Onko tässä ketjussa kellään samanlaista sijaintia venukselle?

Tuo on minulla ainakin aika dominoiva, niin hyvässä kuin pahassa, tuo sijainti...

Viereisessä huoneessa eli 7. huoneessa on aika paljon tavaraa, olen kuulemma riippuvainen ihmisistä, mutta myös taitava sosiaalinen peluri, saatan pyörittää ihmisiä ympärilläni tai jopa manipuloida heitä, sulavan sujuvasti, etteivät he edes itse tajua siitä aina mitään... Supliikkinaisia, myönnän olevani, mutta hyväntahtoisella tavalla, vaikka nyt joku siinä manipulointia voisi nähdäkin...  :-[

7. huoneessa siis:  :aurinko:  :mars: ja  :merkurius: kaikki  :rapu: :ssa sekä myös ravussa  :kuunsolmu: , noususolmu.  :kuu: on   :kaksoset: :ssa sekin tuossa seiskan huoneessa.

 :askendentti:  :jousimies: yhtymässä  :uranus: sekä  :jupiter: jotka  :askendentti: tykö siis myös  :jousimies: :n merkissä. Jupiter 12. huone, Uranus 1. huone. Laskuakselilla DC, löytyy 6. huoneesta sekä  :vesta: että  :chiron: .
Tuo on aiheuttanut päänvaivaa, tulkitsen itse sen jatkuvana tasapainon hakuisuutena siihen, poukkoilenko edestakaisin vai olenko läsnä ja otanko vastuuta rauhallisesti edestakaisin, samoin tasapainoilua "huomion varastamiselta" ja läsnäololla, ihmisten aidolla auttamisenhalulla, vilpittömyys vs. omat motiivit / itsekkyys.

Mutta kysehän oli eniten siis VENUKSESTA, joten etten taas poukkoilisi täysin sivuraiteille: on venuksen aspektit minulla näin:
VENUS itse, tekee  :aspect_squ:  :kuu:  :kaksoset: ja  :askendentti:  :jousimies: hmmm, ei hyvä??  ;D
MUUT PLANEETAT KOSKETTAVAT VENUSTA NÄIN, astro.fi:n mukaan:
 :aspect_squ: :llä koskettavat  :uranus: ja  :jupiter:  :jousimies: :ssä (lue edeltävät kohdat) sekä neliötä tekee myös  :chiron:  :kaksoset: DC-akselin yhtymä ja 6. huone siis.
 :aspect_tri: :ta Venukselle mulla tekee  :neptunus: jousimiehessä ja ekassa (1.) huoneessa. (Kaiketi hyvä aspekti? muuten tuossa on tosi voimakas transiittikin ollut jo pitkään minulla, Venuksen ja Neptunuksen välillä nyt, mutta Plutokin on tehnyt transiittia venuksen kanssa viime aikoina, on luovuutta mutta vaikeuksiakin ilmassa...)
Sitten, muut tekevät venukselle vielä tämmöisiä aspekteja mulla: (aattelin kertaheitosta laittaa kaiken tänne, tyypilliseen tapaani taas panostan kaikki tai ei mitään...  :smitten:)
 :aspect_sex: tekevät venukselleni sekä  :saturnus: että  :pluto:
Saturnus on minulla kymppihuoneessa, uran ja ammatin huoneessa, kuten Plutokin. Molemmat Vaa'an merkeissä.

Kysynkin teiltä, jotka näette objektiivisesti, että eivätkö noin puolen vuoden ajan jo jatkuneet vakavat ongelmat työelämässä voisi johtua juuri tästä? Siis Venus suhteutettuna Plutoon ja saturnukseen 10. huoneessa, ja että nekin ovat Vaa'an merkissä ts. venuksen merkissä?? Minua on huijattu ja minulle on oltu inhottavia työelämässä, puolen vuoden aikana olen ehtinyt olla työtön, menettää jo kolme eri työtä ja todellakin vastoinkäymiset vain tuntuvat jatkuvan, ilkeät ihmiset hankaloittavat elämääni kaikin mahdollisin tavoin... Lisäksi eivätkö Venuksen ja Pluton väliset voimakkaan transiitit vaikuta juuri tähän? Suoraan siis Pluton sijainnin kautta? En tiedä paljon transiiteista, mutta jotain. Pluton vaikutukset ovat myös aika vieraita vielä joltain osin, mutta Saturnus -eikö se aina tuo haasteita "nahanluontijaksoja" aktivoituessaan?
Kaiken lisäksi taitaa Uranus, sidottuna nousujousimieheen, ja vaikuttamalla Jupiteriinkin siellä 12. huoneessa (ja jouskari sekin) se Uranus on myös ollut aktiivisena, plus Neptunus Jousimiehessä, transiittina Venukseen...?

 :o Blääh, ihan liikaa jo asiaa! Enkä odotakaan, että tähän ihan koko painollaan kukaan jaksaisi keskittyä (ellei sitten halua tulkintaansa vaikkapa yksityisviestiin heittää, jos oikein innostuu ja haluaa joku tulkita / valaista tilannettani) Mutta ihan jo pluto, uraelämä yms. kaipaisin vähän ratkaisuja... Jos se nyt edes Venuksella selittyy, vikaa on tietysti itsessänikin enkä sitä kiellä. Mutta pikkunilkkejä yms. täys kusettajia on tielleni osunut ihan liikaa viime aikoina, työelämässä siis, huijaavat rahallisesti jne. Ja juoruavat jälkikäteen epätoseja juoruja, vaikka työsuhdettakaan ei moneen kuukauteen ole erimielisyyksien alettua ollut... :/

Kyllä se elämä vain muuttuu, tuntuu raskaaltakin välillä, kun heittää luovuuden ja ahdistavan työelämän minulle samaan aikaan käyntiin, transiitteina voimistumaan jo sen, mikä koko ajan on aikamoinen oppiläksy tuolla minun kartallani...  :o  :idiot2:

Aina en ihan ymmärrä.
7. heinäkuuta -83 Espoo, jos vielä tarkemmin haluaa nähdä. 19:27, kesäaika.

t. Topaasi  :smitten:

P.s erilliseen viestiin voin jotain tulkintaa katsoa täällä joidenkin toisten astrolaisten Venus-ongelmista / jutusteluista...  :smitten:  ;D  :laugh:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 22.02.2011 14:51:02
Oisko muuten kokemuksia  :venus:  :oinas: -tapauksista? Erityisesti naisten kartalla... Entä miten tulkitsisitte  :venus: :aspect_con: :saturnus: oinaassa?

Suoranaisesti en omasta "karttapankistani" täällä, eli tuttavieni kartoista löydä ihan tuollaista esimerkkiä, mutta vähän samankaltainen, aurinko-oinas ja hyvin muutenkin oinasmainen naisihminen, no kerrotaanpa:

Alle kolmikymppisestä 80-luvun alkupuolella syntyneestä naisesta on nyt kyse, hän on  :aurinko: oinas, lisäksi oinaassa sijaitsee  :vesta: (jumalointi, ihalijat "Valon Kantaja" -ilmiö, sisäinen valo ihmisessä jne.)
Hänen  :venus: on kaksosissa, mielenkiintoisen asiasta tekee, että  :venus: osuu paitsi kaksosten merkkiin (ilma = toimiva oinas-auringon kannalta), myös keskitaivaalle kartalla, eli MC jonnekka aika lähelle hänellä osuu, muutama astetta kauas ollakseen yhtymässä Kuun noususolmu! Noususolmu on hänellä 10. huoneessa, eli uran ja ammatin huoneessa KAKSOSTEN merkissä, sekin. Ja kymppihuoneesta häneltä löytyy myös  :kuu:  :rapu: :n merkistä!

Nämä kaikki asiat jo ehkä kertovat teille, että tämä ihminen on oikuttelujensa ja kommunikointityylinsä puolesta välillä melkoinen haaste koko lähipiirilleen, varsinkin voisin kuvitella työelämässäkin, että hän simputtaa muita (niitä joista hän ei pidä...)
Vaikka kyseessä onkin minun pitkäaikainen ystävä, on meilläkin useammin kuin kerran mennyt sukset ristiin aika pahasti reilun kymmenen vuoden tuntemisemme aikana.
En muuten sanoisi näin ikävästi, mutta oinaat eivät minulle koskaan ole helppoja, tässä on oikein vahva oinasmainen naisen käytös kyseessä...

Kommunikoinnissa välittyy hänellä koko ajan sellainen röyhkeä "minä olen ensin" -asenne, ja itsekkyys on nähtävissä sen mukaisesti. Samoin tämän olen nähnyt usein hänessä "Minä olen itsepäinen ja teen kuten itse haluan. Minä määrään. Minua kukaan ei käske tai ohjaile! En tee mitään vasten tahtoani, ellei ole pakko!"

Sama ihminen on nousuneitsyt, se ehkä tuo vähän jotain maa-elementin pehmeyttä tuohon tulisuuteen. Kun hän on rauhallisella tuulella, minä aurinko-rapuna pääsen hyvinkin äkkiä samalle aaltopituudelle, jopa ihan syvällisiinkin keskusteluihin hänen kanssaan. Laskuakselilla KALAT osuukin 6. huoneeseen, uhrautuu siis velvollisuuksien ja vastuuntunnon huoneessa, DC:llä eli laskuakselilla Toimiiko tämä?? En tiedä, tätä puolta näen aika harvoin, mutta ehkä, kun hän vilpittömästi jotakuta haluaa auttaa, omasta halustaan, hän voi silloin uhrautua ja tehdä paljonkin tämän auttamisenhalun eteen...

Erittäin mielenkiintoista on minusta se, että MC, eli pyrkiminen elämässä, osuukin KAKSOSIIN ja TOTUUDEN huoneeseen, eli 9. huoneeseen. Hänkö siis ihailee jotain kaksosmaista vallattomuutta, viattomuutta, "luonnon lapseutta" jne. ? Sellaista tiettyä vapautta, idealistisuutta ja taitoa nauttia elämästä, kulkea vapaasti ja sitoutumattomana? Laskuakselilla oli muuten KALOIHIN kiinnittyneenä myös  :juno: eli PARISIELU sekä sen löytyminen, meinaako se, että hän ei ihan heti löydä "sitä oikeaa", koska ihannoi kaksosmaista vapautta, ehkä jopa sitoutumiskammoa?

Minä nyt vasta alan hänen karttaansa ymmärtää, IC-akselikin selitti monia juttuja, niitä en tänne enää ala kirjoittaa...

Mutta voisin ehkä veikata, että jos henkilö on kovin tulinen muuten luonteeltaan / kartaltaan, sitten on vielä VENUS oinaassa, niin ei se ainakaan helpota asioita. Riippuu tietysti muista kartan tekijöistä, sekä Venuksen aspekteista verrattuna muihin planeettoihin,

Venus + oinas, minä tulkitsisin että oinasvenukset saattavat helposti kerätä kaiken huomion itseensä, kerätä skarppeja "machomiehiä" ja itsevarmoja tyyppejä puoleensa (jos siis nyt puhumme naispuolisista venusoinaista). Mutta eivät itse siedä liian itsevarmaa käytöstä, vaan haluavat määrätä ensikädessä asioista, olla vallassa, niin sanotusti, oinasmaisen itsepäisellä tavalla. Alistuvainen kumppani voi juuri pitääkin tuontyyppisestä vahvuudesta, mutta kahden vahvan persoonan kohdatessa, se tietää vaikeuksia ja johtajuuskiistoja, kunnes kaapin paikka on päätetty. Vahvemman -kuten vaikkapa vahvan leijonaluonteen- edessä oinasmaiset ihmisetkin nöyrtyvät, ja usein natsaa samalla aaltopituudella aika hyvinkin. Muut tuli-kombinaatiot (jouskaripainotteiset tyypit esim) sekä ilma-elementit sopivat vahvalle oinas-kartalle hyvin kumppaneiksi, niin rakkaudessa, työelämässä kuin ystävyydessä.

Merkuriuksen sijainti on myös vähintäänkin yhtä tärkeä tarkasteltaessa venuksen avulla ihmissuhdeastrologiaa, samoin nousumerkki ja kuu. Tällä ystävälläni tässä esimerkissä oli muuten Merkurius härässä, ysihuoneessa. Tekee kolmiota nousumerkkiin ja avautuvaa sekstiiliä kuulle... Että semmoista.  8)

Auttoiko tämä yhtään sinua, apache? Ei ihan täysin sama tilanne, kun hänellä ei VENUS juuri oinaassa ole, mutta toivottavasti ei silti aivan täysin asian vierestäkään??  :)  ;D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: supikas - 22.02.2011 22:20:18
Oliskohan jotain valaisevaa sanottavaa kenelläkään kun mulla on  :venus:  :vesimies: 10. huoneessa, eikä tee mitään aspekteja... tai jos otetaan huomioon muutkin niin  :kuunsolmu:  :kaksoset: 12. huoneessa (onkos tämä niinkuin  :venus: :aspect_tri: :kuunsolmu:)  ja  :vesta:  :rapu: 2. huoneessa ( :venus: :aspect_squ: :vesta: ?). Ei tuo  :venus:  :vesimies: paljoo lämmitä ...  :buck2:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 23.02.2011 13:01:32
 :vesimies:
minusta ei tarvitse merkitä vain pelkkää huonoa, jos se  :venus: on Vesimiehen merkissä.

VESIMIES
edustaa usein tiettyä rebelliutta, vähän niin kuin vastaan pokkuroimista, erilaisuutta. Ei haluta tehdä / olla valtavirran mukaan, ollaan radikaalilla tavalla erilaisia, myös itsenäisiä ja riippumattomia. Vesimies ei välttämättä halua alistua muiden määräiltäväksi tai olla riippuvainen kenestäkään. Vahva itsenäinen tarve pyrkimyksissään, voi Venuksen kautta viestiä sinulle siitä, että joskus voisit enemmänkin myöntyä ottamaan apua muilta ihmisiltä vastaan. Se ei tee kenestäkään "luuseria" koska sosiaalisena olentona ihminenkin tarvitsee aina välillä muita ihmisiä...  :smitten:

Siis sinulla kuitenkin on nuo aspektit Venukselle kartallasi vai? Siis se, että kirjoitit  :venus:  :aspect_tri:  :kuunsolmu: ja  :venus:  :aspect_squ:  :vesta: ??
Joku voi nyt korjata, jos olen väärässä, mutta aspekteista sen verran, että esimerkiksi
VENUS voi tehdä aspekteja muille planeetoille, jolloin katsotaan tässä astro.fi:n palvelussa aspektitaulukosta vasemmasta sivulaidasta VENUKSEN kohdalta, että mille planeetoille se venus tekee ja mitä aspekteja.
Sitten VENUS löytyy taulukosta myös alariviltä, kun katsot Venuksen kohdalta vaikkapa sieltä, voi sen yläpuolella pystyriviin tulla jotain aspekteja. Nämä ovat niitä MUIDEN planeettojen tekemiä aspektejä VENUKSEN planeettaasi.

Ja jos joku kysyy minua selittämään, mikä on aspekti, menee jo liian vaikeaksi...  :2funny: Mutta minä ymmärrän jotenkin kuinka niitä tulkitaan, se pohjautuu vain intuitioon, tuolloin täytyy ensin nähdä vähän muutakin karttaa, sitten aspektit otan yleensä vasta viimeisenä, kun kokonaisvaltaisesti olen ymmärtänyt karttaa ja ko. kartan edustajan perusolemusta.

Supikas, noususolmu kaksosissa ja 12. huoneessa eli itsensä voittamisen huoneessa? Olisiko elämänläksysi ehkä se, että uskaltaisit olla itsevarmempi, tai voittaa itsesi jossain muussa asiassa? Katso mitä kartalla on toisessa päässä, eli DC eli laskuakselilla? Ja mikä on sun ASC eli nousumerkki? Onko sen nousun lähellä kiinni siinä jotain planeettoja, tekemässä yhtymää eli  :aspect_con:  :askendentti: :iin, tai vastaavasti DC:een eli laskuun. (osuu sinne jonnekin 6. tai 7. huoneeseen yleensä eli nousuakselin toinen pää on lasku, DC =Descendent)

Ja Venus Vesimiehessä, olet ehkäpä viileä puolisoehdokkaille / seurustelukumppaneille tai muille kilpakosiskelijoille, ainakin aluksi? Et ole mikään helppo nakki, mutta kiinteänä laatuna, sitten kun ihastut ja homma lähtee kunnolla jonkun kanssa käyntiin, sinä panostat siihen ja mielelläsi haluat pysyä. Tosin Vesimies merkkinä, se voi koko ajan tuoda pakotetta kapinoida, olla erilainen jne. Voi siis helpolla vetää vieraisiinkin sinua, jos karttasi muut tekijät yhtään sinne suuntaa näyttäisivät...

Ja Vesta  :vesta: Ravussa, 2. huoneessa, no sehän liitetään rahaan se huone jollain tavalla, omaan rahaan, olen kuullut. 8. huone on enemmän taas puolison tai suvun mukana perittävään varallisuuteen, myös transformaation huone. Nämä on aika epävirallisia tietoja, pohjautuu nyt minun intuitioon, joten joku voi olla erikin mieltä. Eikä tulkintakaan välttämättä mene yhtään oikeaan, silti yritän:  :smitten:
Eli rapu ja vesta 2. huoneessa, sinun sisäinen valo on rapumaisen huolehtivaa. Se tasapainoittaa sitä, jos Venus vesimiehessä henkisi kylmyydestä ja kapinoinnista normi moraaliarvoja vastaan. Rapu vestassa sinulla kertoo, että todellakin sitä pehmeyttä löytyy, osaat ehkä nostattaa toisten fiiliksiä ja luoda tunnelmaa, naurattaa muita?  ;) Ja sinua ihaillaan ehkä sen pehmeän olemuksesi vuoksi, että klikkaat ihmisten kanssa, mutta et ole mikään jyrä, vaikka johtaisitkin joskus tilannetta...? Meneekö ihan hutiin?  :smitten:

Venus kun vaikuttaa ihmissuhteisiin, jos ei halua ihan syntymäaikaa tänne laittaa, niin minusta ainakin nousumerkki  :askendentti:, Kuu  :kuu: , Merkurius  :merkurius: sekä ehkä planeetat liittyen Nousuakseliin ja laskuakseliin, kuinka lähellä niitä löytyy mitäkin tavaraa? Asteroiditkin voi minusta laskea, jos osuvat akseleille. Sitten mihin osuu keskitaivas eli  :keskitaivas: ? Onko siinä heti jokin planeetta? Huonesijainnit? Entä IC-akseli? Ja 7. huone eli ihmissuhteiden huone, antaa avuksi paljon, jos ihmissuhteita mietitään. Kaikilla ei siellä välttämättä ole mitään, mutta jos on, niin voisi ehkä kertoa mitä kaikkea?
Kaukaisemmatkin planeetat eli  :saturnus:  :jupiter:  :neptunus:  :uranus:  :pluto: voivat olla kartalla keskeisessä roolissa, mikäli osuvat vaikkapa akseleille, tai niille tulee paljon aspekteja näiltä edellä mainituilta "lähemmiltä" planeetoilta, kuten vaikkapa venukselta.

Toivottavasti tämä auttoi ensinnäkin supikasta, ja ehkä jotakuta muutakin, joka vasta aloittelee täällä. Ja aspekteista tuo aiempi selitys, korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.  :smitten: Samoin venusta vesimiehessä olen saattanut vain intuition pohjalta tulkita vähän omalla tavallani. En jaksanut mistään kirjoista tms. lähteistä alkaa tarkistaa. Niin kauan kun tätä harrastanut on, joskus on kivempaakin koettaa katsoa, miten oikeaan ehkä intuitioon pohjautuvat tulkinnat voisivat mennä...  :)  :)  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: aeiouyäö - 23.02.2011 21:01:48
Itse voisin kanssa ehkä haluta kommenttia, jos joku on kiinnostunut jotain sanomaan.
Venukseni on siis 1.huoneessa skorpionissa, aspektit joista kaipaisin kommenttia: :aurinko: :aspect_con: :venus: ja  :venus: :aspect_con: :kuunsolmu: (Aurinkonikin on asteen orbilla yhtymässä noususolmuun).Lähes kaikki tulkinnat, mitä olen lukenut auringon ja venuksen yhtymästä, venuksesta 1. huoneessa, auringosta 1. huoneessa ja venuksen ja auringon yhtymästä noususolmulle, ovat sanoneet, että olen narsisti  :2funny: Tai ei kai tässä pitäisi pahemmin naurattaa...Mutta en itse ole huomannut itsessäni narsistisia piirteitä, mutta harvoinpas sitä itse huomaakaan.Ajatuksia tästä?


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Weeping Willow - 27.02.2011 12:24:34
Ehdin kirjoittamaan tähän ketjuun jotakin eilen, mutta lähetys ei onnistunutkaan sen huoltokatkon takia... Mitähän olinkaan sitten kirjoitellut, hmm.

Mulla on venus kaloissa ja 10. huoneessa. Hölmösti olin ajatellut, että venus liittyy mihin sen nyt yleensäkin ajatellaan liittyvän, ja ilmettelin, mitä se tarkoittaa 10. huoneessa. Mutta jos venus jollain tavalla liittyy taiteellisuuteen, niin se selittää heti sijainnin. Olen kuvataiteilija. Eli toteutan luovuuttani ennen kaikkea urani kautta. Se, mitä astron pikatulkinta kertoo venuksessa kaloissa, ei istu minun persoonaani lainkaan.

Samassa huoneessa sijaitsee myös mars  :mars: :aspect_con: :venus:
Ja  :venus: :aspect_tri: :askendentti:

Mitähän sitten nekin tarkoittavat. Paljon on vielä merkkejä, joiden tulkinta ei ole auennut minulle.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 28.02.2011 03:23:49
Voisiko Venus jossain merkissä viitata myös, että siihen merkkiin tulet tulisesti rakastumaan joskus elämän aikana?

Minulla on Venus Leijonassa. Rakkaus nuorena erääseen aurinko-Leijonaan muutti montakin asiaa elämässä. Ei kestänyt, oli mahdoton yhtälö, mutta häntä en heti unohdakaan -niin hyvässä kuin pahassa.  :)
Molempia puolia löytyi, miinusta lopussa enemmän, molemmista, molempien mielestä...  :-[  :coolsmiley:  ???

Kumpikohan oli oikeessa vaiko molemmat? Aivan sama, tyyppiä en oo nähny enää sitten ainakaan viiteen vuoteen, eikä kiinnostakaan...  :uglystupid2:  :coolsmiley:

Mutta Venus voi myös JOHDATTAA siihen merkkiin helpommin rakkaudessa ja ihmissuhteissa muutenkin, Kuun sijainti kartallasi kertoo myös samasta "suunnasta" ehkä, johonkin tiettyyn merkkiin päin.
Isänikin aurinkomerkki on leijona, samoin hänen puolelta serkku syntyi samana kuukaudenpäivänä kuin setänsä aikoinaan, eli heillä on samat synttärit. Serkkukin on minulle läheinen. Leijonaluonne on minusta ihan mukava, mutta rakkaudessa harvemmin otan vakavasti, sitten pitää jo olla paljon muuta eriävää, itsellä on vettä SEKÄ tulta kartalla, en kestä liiallista tulikarttaa ainakaan parisuhteessa rinnalleni.

Leijona minulla venuksessa, olen myös luova ja taiteellinen. Siinä kertoo muuten veden elementin näkyvyys, varsinkin Kalat, sekä huone nro 5, aika paljon, myös akselit. Jos Luovuus on ammatti, mihin MC osuu? Näkyykö uran ja ammatin huoneessa mitään viitteitä silloin?
Eli WEEPIMG WILLOW, olet aika hyvin juuri tajunnutkin tuon oman karttasi viestin, luovuus näkyy uravalinnassasi. Ja  :mars: samassa, kyljessä se  :venus: niin toimit juurikin kalamaisen syvällä luovuuden saralla parhaiten. Onko sinulla näkijän kykyjä, tai syvempiä henkisiä taitoja? Kykyä tulkita toisille vaikkapa unia, Tarottia tms.? Kalat liittyy kaikista vesimerkeistä ehkä eniten selvätietoisuuteen. Pehmeää alitajunnan  ja herkkyyden ohjailua toiminnassasi.
 Minulla 10. huone on täynnä kamalaa tavaraa: Saturnus ja pluto Vaa'assa siellä, työelämä ei ota onnistuakseen,  :buck2:

en tiedä mikä mättää, mutta vaihtuvuutta on ollut ja niin vaikeaa saada vakityötä... Ei nuo ura-asiat vieläkään ole kunnossa, vaikka muilla minun ikäisilläni rupee jo olemaan, ihan perheen perustamista myöten jo jne. Aika moinen kolmenkympin kriisi mulla kai jo alkanut, kun en työkuvioita saa kuntoon...  :(  :'(
Se pluto siellä on aika paha ainakin... Mutta ei mennä siihen, omatpa ovat ongelmani...  :-X

Itse voisin kanssa ehkä haluta kommenttia, jos joku on kiinnostunut jotain sanomaan.
Venukseni on siis 1.huoneessa skorpionissa, aspektit joista kaipaisin kommenttia: :aurinko: :aspect_con: :venus: ja  :venus: :aspect_con: :kuunsolmu: (Aurinkonikin on asteen orbilla yhtymässä noususolmuun).Lähes kaikki tulkinnat, mitä olen lukenut auringon ja venuksen yhtymästä, venuksesta 1. huoneessa, auringosta 1. huoneessa ja venuksen ja auringon yhtymästä noususolmulle, ovat sanoneet, että olen narsisti  :2funny: Tai ei kai tässä pitäisi pahemmin naurattaa...Mutta en itse ole huomannut itsessäni narsistisia piirteitä, mutta harvoinpas sitä itse huomaakaan.Ajatuksia tästä?

Narsistisuus on psykologinen termi oikeastaan, puhdas narsisti on monella tapaa muutenkin häiriintyneempi kokonaisuus, kuin vain itserakas. Narsistinen persoonallisuushäiriö, sellainen ei tunne paljoa sympatiaa muita ihmisiä saati eläimiä kohtaan, rakastaa itseänsä, odottaa muiden jumaloivan ja palvovan aina itseään. Suuttuu helposti jos näin ei käy, on ankara vihassansa muille, eikä osaa pyytää anteeksi, ikinä keneltäkään, ainakaan suoraan sydämestä. Voi olla lipevä ja taitava manipuloimaan muita ja muiden tunteita, mutta loppupeleissä välittää aina vain itsestään ja satuttaa muita.

En usko, että välttämättä sinuun osuisi ihan puhdas narsistin määritelmä. Vai miltä kuulosti?

Syntymäkartassasi korostuu skorpionimainen käytös ehkä sitten muita kohtaan tai rakkaudessa. Nousukin skorppari vai? Vaiko jouskari? Mutta, minuutesi (1.huone) rakentuu sille ehkä jotenkin, että kaipaat muilta omistautumista sinulle. Ja vain sinulle, tai voit muuten närkästyä.
 :kuunsolmu: ihan samassa huoneessa, se kehottaa, että oppisitkin pois tämän elämän aikana tällaisesta "narsistisuudesta" kuten itsekin myönnät näkeväsi sen toimintatavan sinussa.  :smitten:

Tätä ei pahalla tule ottaa, mutta Kuunsolmua pitäisi aina vain lukea ja kuunnella, jos pystyy. Se auttaa meitä pois heikkouksistamme, joita jokaisella meistä piisaa. Eli sinun tehtävänäsi olisi aidosti alkaa huomioida muita, heidän aikataulujaan, tarpeitaan, kuulumisiaan, siis heidän elämäänsä. Voit aloittaa vaikka puheen tasolla, että kyselet aidommin heidän juttuja, otat muita huomioon hienovaraisemmin jne. Sinulla huomio vaatisi viemistä lopulta ihan tunnetasolle (venus), ettet vie "kaikkea happea huoneesta" tai kaikkea huomiota aina vain itseesi.
Minulla on sama läksy toisten suhteen, mutta vastakkaisessa huoneessa ja liittyy kommunikointiin muiden kanssa. Olen ymmärtänyt, että Kuunsolmu haluaa minua opettaa odottamaan tahdikkaammin omaa suunvuoroa, ei liikaa puhumaan toisten päälle tai muuten dominoimaan keskustelua. Lisäksi pitäisi paremmin keskittyä ja kuunnella. Olla läsnä.

Näistä asioista jokainen ihminen lopulta pitää ja vaikuttuu, jos ne osaa hyvin. Siitä, että aidosti kiinnostutaan, ollaan tilanteessa läsnä, huomioidaan, ollaan hyvätapaisia, tityllä tapaa kilttejä ja kohteliaita jne. Eli hyvätapaisia, sekä aidosti toisistaan huolehtivia sekä välittäviä toisilleen. Se vaatii nöyrtymistä aluksi, mutta uskon jokaisen pystyvän siihen, jos vain haluaa muuttaa itseään.

Aidosta narsistista en tiedä, tunnustaisivatko he edes kenellekään olevansa narsisteja. Ja olisivatko edes halukkaita työstämään ongelmaansa itsessään millään tasolla. Siksi en usko että olisit sellainen. Ainakaan aivan täysin.  :2funny: Ja sille voi jo nauraa, vitsinä.  ;D

Toivottavasti oli apua.  :laugh:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Weeping Willow - 28.02.2011 14:02:34
Kiitos Topaasi tulkinnastasi! :smitten:

Epäilen, että itse koskaan rakastuisin kaloihin, koska olen naimisissa neitsytmiehen kanssa, mutta koskaanhan ei tiedä, mihin elämä kuljettaa, kun sitä kuitenkin on vielä vuoskymmenittäin jäljellä (toivon mukaan). Veljeni on kalat, ja pikkusiskon innolla olen tietenkin aina hänen elämäänsä ihaillut. Liittyisiköhän se sitten siihen jotenkin... Kuuni on vesimiehessä.

Tämä meneekin sitten jo Venuksen ohi, mutta yritin löytää taiteellisuuteen viittaavat merkit kartaltani. Mainitsemasi MC on vesimiehessä. 5. huone on minulta jäänyt jotenkin huomaamatta, kun siellä oli vain tylsät pluto r-merkkeineen (vaa'assa) ja saturnus (skorpionissa), jotka eivät sittenkään taida olla niin tylsiä planeettoja, kuin olin luullut. Vaikuttavat itse asiassa erittäin hankalilta merkeiltä! Kaikkine neliöineenkin! En varmaan tähän voi alkaa listaamaan edes niitä kaikkia aspekteja, mutta sanotaanko näin, että noihin pikkupalleroihin mun täytyy varmaan alkaa kiinnittämään huomiota. (Niin ja hei, Neptunus 6. huoneessa, eikös se kerro taiteellisuudesta?)

Uskallan väittää omaavani voimakkaan selvänäkijän kyvyn. Pystyn myös tulkitsemaan jokseenkin helposti tuttavieni unet, lukemaan kortteja jne. "Elämänkoulun" jälkeen olen oppinut elämään vaistojeni varassa ja olemaan piittaamatta muiden ihmisten mielipiteistä esim. työelämäni suhteen.  Jotta en vaikuta niin uraihmiseltä, niin on kerrottava, että samassa kolmenkympin kriisissä pyörivälle on ollut hankalaa oman urattomuuden valinta. En elä taiteilemalla. Mieheni elättää perheemme. Minä olen kotiäiti. Jos miehelle sattuu jotain *koputtaa puuta*, niin katsotaan sitten tilanne uusiksi. Mutta kyllä on ollut selittämistä täti-ihmisille, joiden mielestä naistenkin kuuluu ahertaa kätensä verille ja paiskata kakarat päiväkotiin... Olen vanhanaikainen. Ymmärrän erittäin hyvin työssäkäyvät naiset, mutta itsestäni ei ole kahdeksasta neljään toimistotyöhön. Voi kun selvänäkemisellä eläisi :D Vaan en pysty ottamaan siitä maksua vastaan.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: supikas - 28.02.2011 14:25:14
Kiitos Topaasi! Ihan osuva oli tuo kuvaus, huolehtivaisuutta, lämpöä ja huumoriakin löytyy vaikka onkin  :venus: :vesimies:. On muuten ainoa planeetta täysin ilman aspekteja mulla... Ja  :askendentti: :kaksoset: olen, mut oon omasta mielestäni kyllä aika vakava ja syvällinen.  :jupiter: on lähellä  :askendentti:, vaikkakin 12. huoneen puolella. Mie laitan karttani joskus näkyville jos jaksan  :D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: naranja - 02.03.2011 21:07:04
Tartun vielä tähän kun mulla on  :venus: :oinas:, ja joku täällä kyseli että onko kellään kokemuksia.. On toki! Huomaan ketjua selatessani että nämä on aika näkökulma-kysymyksiä. Mulla on aina ollut  :aurinko: :oinas: ystäviä. Ja olen joskus ihastunutkin oinaisiin. Niistä on usein helppo tykätä, kun ovat niin elämästä onnellisia. Mua myös viehättää se kun ihminen ei koe tarvetta selitellä itseään. Ja parempi vaan että heidän juttunsa pyörivät heidän omissa asioissaan - mikään ei ole niin vaivaannuttavaa kuin ihminen joka ei osaa jutella muusta kuin työkavereittensa mokista, sukulaisten omituisuuksista tai kumppanin uusimmista oivalluksista. Joku raja sillä yhteisöllisyydelläkin, ja mun kohdalla juoruilu on se raja.

Mut venus oinaassa. Miten sitä kuvailisi. Näissä on enemmän tai vähemmän kaikki muutkin persoonalliset planeetat ja aspektit tietty mukana. Rakastan vapautta ja riippumattomuutta elämässä. Ja vaalin sitä itsepäisesti. En ole koskaan haaveillut tai kaivannut klassista parisuhde-kuviota. Olen onnellinen kun kukaan ei kysele ylimääräisiä, tai tarvitse mua ja mun läsnäoloa sen kummemmin. Niinpä mulla ei ole hajuakaan siitä minkälainen olisin vanhanaikaisessa parisuhteessa.

Astro.fi:n luonneanalyysin mukaan  :venus:  :oinas: tuo mm. "tunne-elämään kärsimättömyyttä, kiihkeyttä ja intohimoisuutta" (pitää paikkaansa, hyvässä ja pahassa) "elät ihastumisissasi ja rakkaudessasi aina tätä päivää" (musta tuntuu että elän elämääni ylipäätään hetki kerrallaan, kun tässä tämä nyt on kaikkine upeuksineen, eikä siitä huomisesta ole ainakaan mulla mitään varmuutta) "idealistinen arvomaailmasi ei kestä paikalleen pysähtymistä parisuhteessa" (ei varmaan ole mun kohdalla mistään suuremmasta ideologiasta, tylsistyn vaan helposti) "et tahdo kestää rutiininomaisuutta tunneasioissa ja niinpä avioliittokaan harvoin muodostuu sinua tyydyttäväksi" (tästä mulla ei ole kokemusta, en ole koskaan kokeillut rutiineja parisuhteessa) "useimmiten seksuaalisuus on suhteiden käynnistävä motiivi" (on ollut muitakin motiiveja, mutta joo tottakai, eiks muilla ole?) "luovuuteen tämä asema tuo välitöntä ja hetkellistä inspiraatiota, nopeaa ja huoletonta työskentelytapaa tai kriittistä ja iskevää terävyyttä" (varmaan tätä kaikkea, mulla tosin on niin monta  :venus: aspektia, että välillä hankala erottaa mikä on mitäkin)

Naisen kartalla  :venus:  :oinas:  "saa sinut sädehtimään vastustamattomalla tavalla" (miksi ei, jos mulla siis on todella hyvä päivä, mut ei varmaan mitenkään leimallisesti) "mies ihastuu sinuun voimakkaana, äärimmäisen seksuaalisena ja itsetietoisena naisena, jonka tielle ei ole syytä asettua poikkiteloin" (voi hyvin olla, ainakin moni mies on kertonut pelänneensä mua jossain vaiheessa, ei ne koskaan ole sen enempää osannut selittää miksi) "sisäinen naisesi voi hyvin alati uudistuvien ihastusten arvaamattomassa maailmassa" (no joo, jos mä joskus sädehdin, niin silloin kun olen jonkin täysin uuden asian äärellä, oli se sitten ihminen tai mitä tahansa) "uskalla seurata tempoilevaa ja tulista arvomaailmaasi päivittäisten rutiinien keskellä" (tämän mä olen kokenut monta kertaa, parempi vaan seurata omaa intuitiota ja vaikka säntäillä päättömänä - kuin orjallisesti seurata jotain lukujärjestystä, jos nimittäin onnellinen haluan olla) "kahlittuna osaat tehdä yhteisestä elämästänne helvetillisen ahdistavan kokemuksen" (aivan varmasti)

-et kyllä mä juoksisin itsekin karkuun!  ;)



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 11.03.2011 03:08:50
Elämän rakkauden löytäminen kartalta
-tai sitten erittäin tärkeä tunneside johonkin ihmiseen-

neuvoisin katsomaan parisielu Juno -asteroidia, rli symboli täällä Tanhuan Sepon palvelussa on  :juno:

Ensinnäkin sen huonesijainti, se kertoo missä, miten ja miksi olette kohdanneet, mihin olet ihastunut ja turvautunut, tai mihin tuo tunneside (jos on vaikkapa joku rakas sukulainen tai ystävä) perustuu.

Sitten jos on tullut ero joskus, kipeä ja merkittävä ero, jonkun "elämäsi" rakkauden kanssa,
katso Chiron,  :chiron: ja sen merkkisijainti. Jos on vaikkapa härässä, on voinut rakkauden aurinkomerkki olla se jne.
Yhden ystävän karttaani tulkitsin hiljattain, huomasimme sen juuri Chironin kautta, mitä se halusi rakkauden saralla viestiä hänelle...  :smitten: Toivon että hän saa hänet vielä joskus takaisin, jos niin vain itse vielä haluaa...  :smitten:

Rakkaus ja viha, ovat tunteina lähellä toisiaan,

siksi myös  :venus: ja sen sijainti minun oman näkemykseni mukaan, sen mukaan ilmaisemme negatiivisetkin tunteet toisia kohtaan.
Oma venus on leijonassa, no jumanklavita, sieltähän sitten lähtee, jos minut suututtaa! Ja aurinko-rapu ei yhtään avita asiaa, eli ei kannata... Mutta onneksi nousu ja merkurius, jo avittavatkin, eli jousimies nousuna auttaa jo suhteuttamaan oikeudentajua ja jotain moraalia, ettei ihan hakuammunnaksi se riitely mulla mene.

Oma parisielu on mulla näköjään oinaassa ja kodin huoneessa, enpä oo oinas-rakkauksia pahemmin kestänyt, muuten on mieheni vaaka, eli oinaan vastamerkki. Olisko se se sitten? Oinaat on ainakin nyt vähän vaikea mulle,
mutta tuo selittyy aina mun mielestä päällä olevien transiittien sekä itsensä kanssa tehtävien
kehitysvaiheiden, persoonan hallitsemisen avulla,

ennen oli vaikeita mulle kaksoset, joku yli 5 vuotta sitten,
nyt ne on parhainta mitä tiedän, tyyliin,
kun laskunikin on kaksosissa!  :D  :smitten:

Ja saman elementin merkkejen kanssahan aina natsaa, tai sitten jos kartalla on aurinkomerkin elementistä poiketen (mulla esim vesi) paljon jotain muuta elementtiä (mulla paljon tulta), niin niiden kanssahan sitten
saletisti natsaa, tavalla jos toisella!  :laugh:  :2funny:

Tasapainoiset kartat, tai merkit, no ehkä toimivat ja natsaavat hyvin kaikkien kanssa,
mut hoooohhhoijjjaa, boooring,
eiks oo vähän tylsää joo?
hajuton väritön mauton, meiningillä, tai jotain...?
 :2funny:

Jokaisella on tietty aina se mahdollisuus, hallita elämäänsä, meditoida yms, henkisyyden kanavien kautta saada ne vaikeammat kipupisteet pois, tulla paremmin toimeen myös
ärsyttävien ja tylsien tai muuten vaan vaikeiden tyyppien kanssa,
tiedän muuten mukavia oinaitakin,
eli ei siis voi yleistää koskaan astrologiassa,

Kokonaisuus ratkaisee!  :smitten:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Suljin - 11.03.2011 13:55:38
Elämän rakkauden löytäminen kartalta
-tai sitten erittäin tärkeä tunneside johonkin ihmiseen-

neuvoisin katsomaan parisielu Juno -asteroidia, rli symboli täällä Tanhuan Sepon palvelussa on  :juno:

Ensinnäkin sen huonesijainti, se kertoo missä, miten ja miksi olette kohdanneet, mihin olet ihastunut ja turvautunut, tai mihin tuo tunneside (jos on vaikkapa joku rakas sukulainen tai ystävä) perustuu.

Jännä kun katsoin ja pitkäaikaisimman ystäväni ja minun synastriassa
oma junoni putoaa tämän ystävän neljänteen huoneeseen ja tämän
ystäväni juno putoaa minun viidenteen huoneeseen.. Composiitti
kartassa se on neljännessä huoneessa ja "kotona" ollaankin tavattu,
leikkien merkeissä, ihan 'penskoina' :D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: tintsi - 13.03.2011 10:39:08
Voisiko Venus jossain merkissä viitata myös, että siihen merkkiin tulet tulisesti rakastumaan joskus elämän aikana?

Tähän on pakko sanoa, että minulle ainakin on kerran käynyt juuri tuolla tavalla. Venukseni on vesimiehessä, 7.huoneessa ja voi miten tulisesti rakastuin vesimieheen. Yhteiselämä oli mahdotonta jonka molemmat meistä tiesivät. Vietin hänen kanssaan rakkauselämäni upeimmat (ja rankimmat) kaksi vuotta. Vastaavia tunteita en ole kenenkään muun kanssa kokenut. Hän onneksi jäi elämääni pysyvästi,  ystävänä. Ja edelleen on elämässäni se henkilö joka saa minut rauhoittumaan ja näkemään asioiden valoisat puolet kun en siihen itse pysty.

Eli voin lämpimästi suositella, ainakin noin kokemusten keruu mielessä  :smitten:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: asboo - 29.03.2011 19:13:50
 :venus:  :vaaka: ja huoneessa 6.

 :aspect_con:  :pluto:  :knuppel2:
 :aspect_opp: :jupiter:
 :aspect_tri: :kuu:
 :aspect_sex: :neptunus:

Lainaus Kuutarhan sivuilta
Lainaus
Huone 6: Terveys, sielun ja ruumiin yhteistyö, työ arkipäiväisellä tasolla, työntekijät ja työkaverit, asiat joilla ylläpidämme elämäämme, päivittäiset rituaalit, myös vaatetus ja pieneläimet

Venukseni sijainti 6.huoneessa ja aspekti kuuhun sekä ehkä jupiteriin 12.huoneessa liittyy nykyiseen ammattiini(hoitoala) ja sen merkki sekä aspekti neptunukseen entiseen ammattiini hääjuttujen nettikaupassa/taiteen parissa  ;D Ja kappas vaan nouseva merkkini on härkä... MC  :kauris: ei vaikuta mielestäni yhtään työasioihin omalla kohdallani.

Rakastan eläimiä ja olisinkin varmaan eläinlääkäri, jos olisi tarpeeksi älliä.

Diplomaattinen olen henkeen ja vereen, inhoan riitoja, mutta sitten kun räjähtää niin tulee kunnolla. Epäoikeudenmukaisuutta en siedä yhtään.

Tuota yhtymää plutoon en oikein ole vielä käsittänyt...Rakkaussuhteet on olleet tasaisia ja aika harvassa. En ole mitenkään erityisen intohimoinen tai seksuaalinen, mikä liitetään plutoon.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 01.04.2011 23:18:53
Minulla se Venus on Leijona, 8.huone, oikea "mallisijainti" olen kuullut sanottavan.

Tulinen leijona-rakkaus on taustalla. Ei onnistunut, mutta ehdottomasti aivan mahtava kokemuksena. Enkä ehkä edelleenkään sopisi Leijonan kanssa yhteen, en aio ihan heti yrittääkään,

riitely ravun ja leijonan välillä menee NIIN jäätäväksi, melkein irtopäät voi lennellä!  :o  :2funny:  :uglystupid2: no vitsivitsi...

Joo, isäkin on aurinko-leijona, läheinen.

Samoin serkku, ja on jotain kavereitakin, ei niin läheisiä.

Tuo 6. huone, jännää, että se on arkipäiväisiä yms. Osuu sinne DC ja Kaksoset sekä Vesta. No Kaksosten merkistä on ihan sydänystäviä tosi paljon, kun on nousujouskari, se natsaa vaan jännästi.

Auttavat, iloitsevat ja maailmaa parantavat kanssani nuo ihanan iloiset kaksos-ystävät. Uusi kaksos-kontakti tuli elämääni viime viikolla, mummikin on Kaksonen! Loistavia tyyppejä näköjään, mulle ainakin!  :smitten:  :angel:

Vesta 6. huoneessa, en osaa sanoa, että miksi ja mitä viestii, mutta nythän oli VENUKSESTA tämän ketjun idea...

Onko teillä kellään Vesimies-venusta tai Vaaka-venusta? Entä neitsyt-venus tai skorpioni tai härkä? Tai Kaksos- tai jousimies-venuksia, löytyykö kartoiltanne?

Miten ne huoneet menee? Mietittekö, mitä se kussakin huoneessa meinaa? Ittellä tuntuu niin "helpolta" se venus, että aina sen on kai tätä astro.fi:tä harrastaessa tajunnu helposti, että sen miettiminen ei oo se avain-asia mun kartalla... Eli se on yks peace of cake, muut huomiot on kipeämpiä sitten... U know..  ;)  ;D  8)

Kertokaahan, voidaan yrittää porukalla sit auttaa, jos pystyy sanoo jotain...  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: vintis - 02.04.2011 09:51:02
Mielenkiintoinen keskustelu..
Itselläkin on venus oinaassa 4.huoneessa.
Tuo 4.huone tekee minut taas parisuhteissa viihtyväksi tyypiksi, mutta siinä toisessa pitää olla jotain voimakasta. Ehkä ne on juuri niitä 'macho' miehiä, jotka sytyttävät. Itse taas haluan olla suhteessa toiselle se paras prinsessa, mutta draamatkin tekevät ihmeitä (johtuisiko kuu leijonassa?).

Pluto vaa'assa on suoraan oppositiossa venukseeni. Tietääkö joku mitä se voi vaikutuksia se antaa? Voiko sillä olla jopa suhteitani tuhoava vaikutus?

Neptunus ja kuu kolmio venukseeni.

Näillä aspekteilla koen olevani parisuhde ja perheihminen, mutta sinkkuna ollessani aikas hulivili. En jaksa kauaa katsella 'alistuvaa' ihmistä edessäni, siis parisuhteessa, eli toisen pitää olla tarpeeksi voimakas, että pystyn säilyttämään kiinnostukseni.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 02.04.2011 23:58:47
Mielenkiintoinen keskustelu..
Itselläkin on venus oinaassa 4.huoneessa.
Tuo 4.huone tekee minut taas parisuhteissa viihtyväksi tyypiksi, mutta siinä toisessa pitää olla jotain voimakasta. Ehkä ne on juuri niitä 'macho' miehiä, jotka sytyttävät. Itse taas haluan olla suhteessa toiselle se paras prinsessa, mutta draamatkin tekevät ihmeitä (johtuisiko kuu leijonassa?).

Pluto vaa'assa on suoraan oppositiossa venukseeni. Tietääkö joku mitä se voi vaikutuksia se antaa? Voiko sillä olla jopa suhteitani tuhoava vaikutus?

Neptunus ja kuu kolmio venukseeni.

Näillä aspekteilla koen olevani parisuhde ja perheihminen, mutta sinkkuna ollessani aikas hulivili. En jaksa kauaa katsella 'alistuvaa' ihmistä edessäni, siis parisuhteessa, eli toisen pitää olla tarpeeksi voimakas, että pystyn säilyttämään kiinnostukseni.


Vintis, mielenkiintoista, koska minullakin on oinaassa 4. huone mutta KESKIYÖ eli IC, ja vielä vaaka-plutonkin omistan kartallani... Sori, että vertaan, mutta ehkä jotenkin aina vertailukohdan löytäminen minut saa paremmin tajuamaan kokonaisuuden. Sen vuoksi, että meillä on näin paljon yhtäläisyyttä, kirjoitankin vastausta, on idea, mitä sulla voi EHKÄ nuo meinata...  :)

Mutta toki se koko kartan näkeminen, se vasta auttaakin tajuamaan, ihan kenen tahansa kannalta. Saahan niitä tänne, kuten mihin tahansa muuhunkin (paitsi ehkä julkkiskarttoja koskevaan, hihhih), ketjuun vaikka liittää, jos on epävarma. Auttaa sitten tulkitsemisesta kiinnostuneita tajuamaan jätte bra-  ;D  :D  :laugh:  :smiley6600:

Joo, no mutta jos sulla se  :venus: on  :oinas: 4. huone eli kodin huone,
no oot kotona varmaan silti aika pirttihirmu, riippuu varmaan puolisosi joko auktoriteetista tai alistuvaisuudesta. Jos kovinkin tulinen hahmo tulee rinnallesi, et varmaan oikein tiedä, miten olisit. Eli tarvitset jonkin vähän kiltimmän, ei niin tulisen tyypin ehkä rinnallesi. Sulta varmaan tempperamenttia ja johtajuutta sitten löytyy? Mikäs sun aurinkomerkkisi on tms, en katsonut, että oliko sun viestiin liitetty "allekirjoitukseen" viestin loppuun mitään muuta tietoa syntymäkarttasi tiedoista..?

Kodin huoneessa venus ja oinas, no ehkä myös ystävyyssuhteissa, oma lapsuutesi, vaikutuksesi satunnaisiin tuttaviin yms on koko ajan sellaista yhteen hiileen puhaltavaa tunnelman ja lämmön nostattavaa, eli olet äiti-hahmo tai tunnelman luoja. Lämmin ihminen, joskus jopa tulinen ehkä? Luot ehkä helposti verkostoa ja ystäviä ympärillesi? Ja koti on sinulle erittäin tärkeä paikka, mutta oinasmaisesti olet siellä toimelias ja aikaansaava, ei laiskottelu oikein kiinnosta, kun aina on jotain pientä puuhaa. eikös? Jos sinulla on lapsia, osaat viedä ja tuoda heitä optimistisesti uusien asioiden ja harrastusten ääreen, lisäksi johdat ja organisoit iloisen järkevästi tilanteita kotioloissa, plus yleensäkin ympäristössäsi.  :)

Pluto-vaa'an oppositiosta venukseesi on vaikeaa näin äkkiseltään heittää mitään, kun ei koko karttaa näe. Minä uskon niihin huonesijainteihin, eli missä huoneessa se sinulla on se pluto?

Ja ei se pluto ole niin pelottava mun mielestä, mitä aina luullaan. Sillä saatetaan tarkoittaa elämän uudistus- / puhdistautumisperioidejakin, kun "synnytään uudestaan" vaikeiden elämäntilanteiden tms myötä. Ei pluto yksiselitteisesti tarkoita pelkkää kuolemaa astrologiassa, tai pelkkiä ikävyyksiä. Se vain tekee syvempiä muutoksia meissä jne. Vertaa Tarot-korttien Kuolema --- sekään ei ole niin paha kortti, mitä kaikki aina luulevat.

Eli plutosi oppositio voi viestiä ehkä tasapainottelua sen vaaka-oinas energian kanssa kaikissa ihmissuhteissa. Onko vaa'at sulle yleensä merkkeinä hankalia? Että jos et kestä sitä tietyn tyyppistä ns harmonista mielistelyä, jahkailua mielipiteessä ja semmoista jees jees meininkiä tms..? Vaa'at saattavat aluksi näyttää yleisesti siltä, että ne mielistelee liikaa, tai eivät ikinä uskalla olla omaa mieltä mistään, ennen kuin vastapuolen reaktiot on varmistettu.
Minullakin oli antipatioita ensin vaakoihin, mutta nyt elän yhdessä sellaisen (aurinkovaaka) kanssa, joka muutenkin on kovin vaakamainen käytökseltään.

Vaa'an energiassa toisaalta onkin parasta se, kuinka herkästi he tulkitsevat ihmissuhdeympäristöä ympärillään, kuinka he aina vain TIETÄVÄT sen korrektin käytöstavan, eivät ole tahdittomia tms. Heillä on jo valmiiksi niin erityinen harmonia, sisäinen sävelkorva, joka saa heidät välttymään monilta arkielämän ikävyydeltä, heistä tykätään usein tuon hienovaraisuuden vuoksi. Siitä minäkin heissä nyt pidän, ennen en pitänyt, koska minulla sitä ei yhtä vahvasti ole.

Ja oinaat voivat nähdä sen tosi ärsyttävänä, kun vaakahan on oinas-merkin vastamerkki, aivan eri puolella vuotta syntyneitä. Olisiko sinulla vintis ehkä tässä jotain itua? Että sinun tulisikin pyrkiä saamaan arkeesi ja ihmissuhteisiisi enemmän ehkä sitä vaa'an otetta? Hienovaraisuutta, jees jees meininkiä tms? Ettei aina vaan johda oinasmaisen jyrkällä "minä ensin" -asenteella, vaan antaa tilaa muille..? Se on oinaan isoin miinus minusta, että muille ei jää aina tilaa siinä niin vahvassa minä-asenteessa. Nyt varmaan miljoona oinasta täällä suuttuu minulle, mutta näin olen aina sen nähnyt, eikä ihan heti mikään muuta tuota näkemystä, kun minullakin aurinkomerkkini on johtavassa laadussa (kuten vaaka ja oinaskin on) Tämä ei ollut kenellekään siis loukkaus, ainoastaan toteava mielipiteeni.  :)

vintis,
sinun neptunus ja kuu kolmiossa venukseen, viestivät jostain hyvästä tunnetajusta kuitenkin, tai ehkä jopa taiteellisuus, luovuus, erityislahjat, asiakaspalvelutaidot tms. tulee mieleeni?
Auttaisi taas huimasti, jos tietäisin, missä merkeissä tai huoneissa ne neptunus ja kuu ovat, tai jos olisi ihan koko kartta / tiedot. Mutta toiv tämäkin neuvo auttaa.  :smitten:

En usko että plutosi oppositiossa siihen venukseen tuhoaa suhteitasi. Onko sinulla kokemuksia sitten siitä, että suhteet helpolla tuhoutuu? Mutta se vihjaa vain, että sinun tulee kehittää itseäsi, antaa tilaa ystävillesi ja muille. Madaltaa sitä itseäsi samalle tasolle muiden kanssa, muistaa, että ehdit myöhemminkin sanomaan ne omat asiat itsestäsi, ei ole kiire.

Taitava keskustelu on joskus kuin kaupankäynnin tai sodankäynnin strategian hiomista, meillä on kaikilla kommunikoinnissamme heikkoudet ja vahvuutemme, ne täytyy vain myöntää ja tiedostaa, sitten vain pokka ja itsehillintä ratkaisee sen jälkeen.  :smitten:

Itsellä se Keskiyö koti-huoneessa ja oinaassa, no oinaat on aina vaikea merkki mulle, edelleenkin. Ja kodissani ainakin lapsena ongelmia oli paljon. Mutta nyt aikuisena on aivan ihanat kotiolot, ketään merkittävää oinasta ei vieläkään elämässäni välttämättä ole, ehkä pari etäistä tuttavaa. nousu on mulla tulisessa jouskarissa, venus leijonassa, niin kai sitten oinas siinä saatossa jää jo pienemmälle huomiolle väkisinkin...  :2funny:  :uglystupid2:  :laugh:

Eipä kannata takertua lillukan varsiin, en oo tullu tänne provosoimaan tai ärsyttämään ketään. Vapaa sana. Jos joku suuttuu tässä jostain noista oinas-kommenteistani, niin ei ole tarkoitus.  :-\ Mutta avuksi täällä toiv kaikki yhessä koitetaan olla, mukavaa viikonloppua vielä!  :-*  :smitten:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: mc82 - 03.04.2011 11:23:33
Katsoppas, en olekaan vastannut tähän vielä..

Mulla Venus sijaitsee  :jousimies: ja 11. huoneessa (huh, mikä sijainti! :o )

Aspektit:

 :venus: :aspect_con: :aurinko:
 :venus: :aspect_tri: :kuu:
 :venus: :aspect_con: :merkurius:
 :venus: :aspect_con: :neptunus:
 :venus: :aspect_ssx: :juno:
 :venus: :aspect_con: :ceres:

Melkein koko planeettakööri sijaitsee 11. huoneessa ja  :jousimies: :ssä, lukuunottamatta  :jousimies: :aurinko: :a, joka sijaitsee 10. huoneessa ja  :leijona: :kuu: :ta, joka sijaitsee 7. huoneessa. Ja  :kauris: :juno: , joka sijaitsee 1. huoneessa ( :aspect_con: :askendentti: )

Mites tuota voisi lähestyä...

Aspekteista: Noista voi varmaan jo päätellä, että tämän nimimerkin takana asuu varsin helläsydäminen, lämmin ja huolehtiva persoona - olettaenkin, että merkki- ja huonesijainnit on mitä on. Taipumusta laittaa muiden tarpeet omien edelle ja olen melkeinpä aina 5min varoitusajalla valmis auttamaan muita, jos joku tarvitsee apuani. Mistähän muuten johtuu, että osaan aina järjellä suhtautua muiden ongelmiin ja hakea ratkaisuvaihtoehtoja - sitten kun on kyse omista ongelmista, en osaa ajatella lainkaan loogisesti ::)  Tykkään auttaa ihmisiä ja se, että koen itseni tarpeelliseksi, on elintärkeää.

Läheisiini suhtaudun ehkä pahimmillaan sinisilmäisesti -  :askendentti: :kauris: :n ansiosta olen erittäin epäluuloinen sellaisten ihmisten motiiveja kohtaan, joita en entuudestaan tunne. Menee aikansa, ennen kuin muhun pääsee tutustumaan kunnolla. Sama pätee niin ystävyydessä kuin rakkaudessakin.

Koska tykkään olla avuksi, koen myös esim. yhdistystoiminnan mielekkääksi, koska silloin pääsee vaikuttamaan ihmisten asioihin sekä toimimaan samanmielisten ihmisten kanssa ja vaihtamaan mielipiteitä tästä yhteisestä kiinnostuksen kohteesta. Parissa yhdistyksessä toimin tällä hetkellä aktiivina, toisessa olen jopa hallituksessa :)

Koska Venus sijaitsee kuitenkin melko epänaisellisessa Jousimiehessä ja vielä omalaatuisessa 11. huoneessa, olen aina kokenut, että jollain tapaa se naisellisuuden rooli on ikäänkuin hukassa. Jos ajatellaan ihan perinteistä naisroolia, missä mies tienaa leivän ja nainen hoitaa kodin - tällaisessa kodissa en voisi elää! Tasa-arvo suhteessa on erittäin tärkeää, eli molemmat tienaavat leipää ja jakavat kodinhoidon puoliksi.

Vielä tuon merkki- ja huonesijainnin vaikutuksesta en ole mikään naisellisuuden perikuva, vaan enemmänkin se pukitteleva villivarsa, joka ei (yleensä) hirveästi välitä muiden mielipiteistä vaan on oma omalaatuinen itsensä. Pukeutumistyylikin on aika ei-naisellinen, eli farkkuja, tennareita, huppareita ja t-paitoja - erittäin harvoin mua näkee koroissa tai mekoissa :D  Meikki on kuitenkin aina tip-top ja hiukset laitettu. Itseäni naisena kuvaisin seuraavilla sanoilla: karski ( ;D ), konstailematon, ehkä vähän kapinoivakin "hyvä jätkä".

Herätän kammoa ja halveksuntaa sellaisissa miehissä, jotka olettavat naisen olevan Nainen (isolla N:llä) ja perinteinen, pullantuoksuinen kodinhengetär, sekä käyttäytyvän hillitysti. Sekä tietty hyvin perinaisellisissa naisissa - tämän olen huomannut ::)  Suhdemielessä olen huomannut, että erittäin harvat miehet uskaltavat lähestyä mua tai edes kiinnostuvat musta. Mutta ne harvat, jotka uskaltavat, heidän kanssaan olen muodostanut pitkiä parisuhteita.

Olen kysäissyt näiltä elämäni miehiltä, miksi he ihastuivat muhun. Vastaus oli kummaltakin: teeskentelemätön ihminen, jonka kanssa voi olla oma itsensä. Eläväinen ja hauska. Nykyinen mies vielä lisäsi, että mun kanssa pystyy keskustelemaan luottamuksellisesti sekä ihan noin asioista ylipäänsä, olen kuulemma hyvää juttuseuraa. Suhteen alettua tuo nykyinen sanoi, ettei kukaan pidä hänestä huolta samalla tapaa kuin mä, ei edes oma äiti - tämä todella lämmitti sydäntä :smitten:

Kaverimielessä mulla on useita miehiä ympärilläni, ehkä jopa enemmän kuin naisia. Ihastun taas erittäin huonosti, mutta sitten kun ihastun - se on tyyliin head over heels ;)

Tällä hetkellä elelen  :vaaka: -miehen kanssa. Kihlat vaihdettiin loppusyksystä :smitten:

Rakkaudessa olen sitoutuva, kannatan ehdottomasti perinteistä, yksiaviollista parisuhdetyyppiä ( :venus: :aspect_ssx: :juno: ). Yhden yön suhteita en pysty harrastamaan, koska pystyn seksiin vasta sitten, kun luotan toiseen täydellisesti. Kumppani on samalla paras ystävä ja samalla rakastaja. Viihdyn kotona, kunhan suhteessa myös "pidetään hauskaa" arjen lisäksi, eli kummallakin on omat harrastukset sekä parisuhteessa on yhteisiä aktiviteetteja, niin kodissa (kavereiden/omia kahdenkeskeisiä illanviettoja) kuin kodin ulkopuolellakin (lomat, reissut yms.).


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Tanita79 - 03.04.2011 13:06:18
Mulla venus  :kauris: ja 5.huoneessa. 5.huoneen kärki :skorpioni:

 :venus:  :aspect_squ:  :keskitaivas: :oinas:
 :venus:  :aspect_tri:  :saturnus: :neitsyt: 2.huoneessa
 :venus:  :aspect_tri:  :chiron: :harka: 10.huoneessa
 :venus:  :aspect_ssx: onnenpiste  :vesimies: 6.huoneessa
( :venus: puolineliö  :aurinko: :merkurius: :uranus: 7.huoneessa)

5.huoneessa myös neppari ja vertex  :jousimies: .



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Tanita79 - 03.04.2011 13:15:54

No ainakin nuorempana mulla riitti lyhyitä suhteita ja romansseja,.Seikkailuja..
Luovuttakaan ei puutu mutta sen kanavoiminen on ongelma.
 :venus: on lapseni aurinko merkin hallitsija ja löytyy tietty näin sitten lasten ja luovuuden huoneesta..

5. huone

Tähän huoneeseen sisältyy paljon nautintoja, sillä sen alueeseen kuuluvat huvitukset, leikit, luovuus, itseilmaisu, esiintyminen, viihde, taide ja kaikenlainen seikkailu. Tunnustuksen ja arvostuksen tarve voi myös näkyä tämän huoneen kautta. Itsensä ilmaiseminen niin hyvässä kuin pahassakin on tärkeä osa tätä huonetta.
Perinteisesti tähän huoneeseen on liitetty myös lapset - ellei muuten niin osana itseilmaisua. Myös ihastuminen ja hullaantuminen, lyhyet rakkaussuhteet ja estottomuus seksin alueella kuuluvat viidenteen huoneeseen. Näiden lisäksi voidaan mainita vielä urheilu ja riskien ottaminen.
Lyhyesti: huvit, huvitukset, itseilmaisu, luovuus, rakkauselämä, lapset, synnytykset, pelihimo, sijoitukset, isot ostot.


Ajattelisin että 'nykyminällä' toimii hyvin tuo  :venus: :kauris: , olen uskollinen kumppani ja aika tarkka, keneen sekaannun. Parisuhteeseen suhtaudun vakavasti, enkä juoksentele siellä täällä. ja odotan sitä toiseltakin :knuppel2:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: SanctAstra - 03.04.2011 13:55:15
5. huone

Tähän huoneeseen sisältyy paljon nautintoja, sillä sen alueeseen kuuluvat huvitukset, leikit, luovuus, itseilmaisu, esiintyminen, viihde, taide ja kaikenlainen seikkailu. Tunnustuksen ja arvostuksen tarve voi myös näkyä tämän huoneen kautta. Itsensä ilmaiseminen niin hyvässä kuin pahassakin on tärkeä osa tätä huonetta.
Perinteisesti tähän huoneeseen on liitetty myös lapset - ellei muuten niin osana itseilmaisua. Myös ihastuminen ja hullaantuminen, lyhyet rakkaussuhteet ja estottomuus seksin alueella kuuluvat viidenteen huoneeseen. Näiden lisäksi voidaan mainita vielä urheilu ja riskien ottaminen.
Lyhyesti: huvit, huvitukset, itseilmaisu, luovuus, rakkauselämä, lapset, synnytykset, pelihimo, sijoitukset, isot ostot.


 :venus: :jousimies: huoneessa 5. Samassa huoneessa myös  :neptunus: .
 :askendentti: :aspect_tri: :venus:
 :venus: :aspect_con: :neptunus:
 :venus: :aspect_squ: :saturnus:

Mutta koska olen  :aurinko: :kauris: , vallitsevana merkkinä myös  :kauris: , niin eipä sitä ihan hirveän estottomaksi ole seksin suhteen heittäytynyt. Eriasia sitten on parisuhteessa, silloin kun toiseen voi luottaa niin paljon, että luottaa itsensä toisen käsiin tai ehdotuksille.
Ihastumisia tulee ja menee, rakkauksia elämässäni on ollut tasan 2 kpl. Ihastuksen vuoksi olen jopa matkustanut yli tuhat kilometriä.  ::) Mutta ei se haittaa, kokemus sekin.  ;)
Venustani säestää vielä  :kuu: :vaaka: , joka asettelee ne ihanat ruusunpunaiset lasit silmilleni ihastuessani. Tosin olen oppinut ottamaan ne jo pois melko samantien. Ja kärsimätön MC  :oinas: ei meinaa antaa kaiken sujua omalla painollaan. Kaikki on ohi nopeammin kuin edes alkoikaan.  ::)

Lapset ovat tärkeitä ja heidän parissaan tulen luultavasti työskentelemään tulevaisuudessa. Luovuus ja itseilmaisu ovat tärkeitä. Pelihimoa ei ole, urheilla tykkään, kun sille vaan löytyy aikaa. Riskejä olen ottanut ja mitä luultavimmin niitä tulen vielä ottamaankin. Ja mitä synnytyksiinni tulee... aikamoisen riskaabeleja ovat olleet.

Jotain hyvää, mutta huonoakin, että tasapaino säilyy.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: vintis - 03.04.2011 19:33:52
Topaasi, Kiitos pitkästä pohdinnasta  :smitten:

Onhan toki mielenkiintoisempaa tutkia syntymäkartan tekijöitä, jos löytyy vertailupohjaa omasta kartasta  ;) Taitaa mennä tämä viesti jo vähän ketjun aiheen 'viereen'...

Aurinko minulla on kaloissa, joten en koe olevani pirttihirmu kotona, mutta tekemistä kyllä pitää olla koko ajan. Ainakin pikku askareita. Välillä kyllä sitten tulee kausia, ettei huvita tehdä mitään kotitöitä kotona.

Kyllähän jonkinlaista temperamenttia löytyy ja ehkäpä mielelläni olen 'ohjaksissa' ihan arkipäivän asioissa. Jos parisuhteessa toinen  vahva auktoriteetti, niin mielelläni kuitenkin luovun 'ohjasten' pitelystä eli mieluummin siirryn ohjattavaksi.  :D
Pidän sosiaalisesta elämästä ja en oikeastaan ole ikinä riidoissa kenenkään kanssa eli sellainen 'poliittinen' henkilö enemmänkin olen ja sulassa sovussa ystävieni kanssa. Tulisuus tuleekin vastaan ehkä vasta kokiessani jonkinlaista vääryyttä eli siinä vaiheessa voisin kuvitella olevani oinasmaisen 'itsekeskeinen' ja päättäväinen (ikäänkuin minulle aina viimeinen sana)  ;D Näitä tulisuutta vaativia tapahtumia ovat vain suuret vääryydet ja ei niinkään mikään arkipäiväinen. Normaalissa arkielämässä koen jopa, että minulla voisi olla itsellänikin tuota vaakamaista 'jee, jee -meininkiä'.. ainakin aika rento ote elämään. Vaaka -ihmisiä ei jostakin syystä elämässäni ole kuin 1, jonka tunnen hyvin. Jotakin ärsyttävää siinä tosiaan on, mutta toisaalta mukavan samanlaista esim.se rento ote elämään.

Pohdit Topaasi, että voisiko vaaka-oinas akselilla olla jotain kehitettävää ja hienosti oli pohdittu. Aloinkin miettimään että olisiko se juuri toisinpäin, että olen liian vaakamaistunut ja oinas-puoli pitäisikin kehittää jotenkin ja tuoda enemmän esille 'minä ensin' asennetta. Onko sinulla millainen tunne omasta vaaka-oinas aspektista? Juuri päinvastainen? Jotenkin  tuntuu, että tuo oinas-puoli on minussa liian 'hentona'. Olisihan se kiva, jos kaikki puolet olisivat sopivassa tasapainossa  :) Oinas voi näkyä tietenkin kommunikoinnissakin eli omat mielipiteet, parhaat mielipiteet :)

Aivan ei se pluto oppositio varmaan se tuhoava voima suhteissa ole, mutta tuntuu että kaikki päättyy aina samalla kaavalla..heh. Pitkissä suhteissa olen oikeastaan aina ollut, paitsi tietenkin joskus nuoruusvuosina ;)
Ensimmäinen pitkä suhde olikin juuri aurinko oinaan kanssa ja voi sitä tulta ja tappuraa. Ei oikein harmoninen suhde :) Joku kuitenkin yhdisti hyvin vahvasti ja varmaan olemme toistemme kavereita loppuikämme, vaikka ensin luulimme ettemme varmasti ole kavereita enää yhteisen elämän jälkeen.

Olitkin kirjoittanut hirmu pitkän tekstin ja iso kiitos!


Laitan tähän vielä liitteeksi tuon syntymäkarttani, jos sinulle tulee siitä mieleen jotakin tai muita yhtäläisyyksiä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Tanita79 - 04.04.2011 04:31:42

Mutta koska olen  :aurinko: :kauris: , vallitsevana merkkinä myös  :kauris: , niin eipä sitä ihan hirveän estottomaksi ole seksin suhteen heittäytynyt. Eriasia sitten on parisuhteessa, silloin kun toiseen voi luottaa niin paljon, että luottaa itsensä toisen käsiin tai ehdotuksille.
Ihastumisia tulee ja menee, rakkauksia elämässäni on ollut tasan 2 kpl. Ihastuksen vuoksi olen jopa matkustanut yli tuhat kilometriä.  ::) Mutta ei se haittaa, kokemus sekin.  ;)
Venustani säestää vielä  :kuu: :vaaka: , joka asettelee ne ihanat ruusunpunaiset lasit silmilleni ihastuessani. Tosin olen oppinut ottamaan ne jo pois melko samantien. Ja kärsimätön MC  :oinas: ei meinaa antaa kaiken sujua omalla painollaan. Kaikki on ohi nopeammin kuin edes alkoikaan.  ::)

Lapset ovat tärkeitä ja heidän parissaan tulen luultavasti työskentelemään tulevaisuudessa. Luovuus ja itseilmaisu ovat tärkeitä. Pelihimoa ei ole, urheilla tykkään, kun sille vaan löytyy aikaa. Riskejä olen ottanut ja mitä luultavimmin niitä tulen vielä ottamaankin. Ja mitä synnytyksiinni tulee... aikamoisen riskaabeleja ovat olleet.

Jotain hyvää, mutta huonoakin, että tasapaino säilyy.

Joo, mullakin taitaa olla toi kärsimätön MC :oinas: ongelmana, toki nykyään hiukan rauhottunut mutta ennen,. ::) Pelihimoa ei ole mullakaan, ole ollut koskaan, . Ja myös itse olen riskejä ottanut..Lapset ovat ihania, ja oma tietty, mutta en ole ollut koskaan mikään 'pullantuoksuinen mamma' vaan ihan jotain muuta. Synnytys, ainoa mitä on, meni ihan hyvin..
Ihastuksista taas, mä oon odottanut joskus toisesta maasta ihmistä vuoden puoltoista.. ja toisen takia muuttanut toiseen maahan,..niin tai sit ihan silkasta mielenkiinnosta. :-\
Ruusunpunaiset lasit tuntuvat olleen mullakin aika ajoin ihastuksien kans, ja siinä vaiheessa kun menee seurusteluasteelle niin tuntuu aktivoituvan tuo 7.huoneen  :mars: :merkurius: :aurinko: :vesimies:,  ja  :venus: :neptunus: tuoma 'harmonia' jää jonnekin,..Itse olen ajatellut asian näin..


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: SanctAstra - 04.04.2011 17:17:20
Juu, ei minustakaan mitään kodin hengetärtä saa, enempi "hyvä jätkä" ja moniosaaja. Lapsille ehkä ennemminkin opettaja. Avarakatseisuutta olen pyrkinyt opettamaan ja totuuden arvostamista, rehellisyyttä. Keinot tähän ovat luovia.  :D


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Tanita79 - 04.04.2011 18:42:41
'Luovia' tosiaan täälläkin,..(Musta tuntuu että oon kasvattanut omastani liiankin rehellisen ja oikeudenmukaisen muita kohtaan, välillä näyttää ettei pärjää just näillä opeilla)  Olisko tää joku ilmamerkin omaperäinen kasvatustyyli..? Ja sit loppukädessä, jos ei muu auta niin on otettu käyttöön  :skorpioni: kärjen mukaiset keinot..
Niinku tapojen kasvattamisessa..


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 06.04.2011 23:39:48
VINTIS -ja muutkin-

ehdin vasta aikaisintaan ensi viikolla tähän vastaamaan jotain. Vintis katsoin karttaasi, tosi jännä se onkin.  :) Paljon olis jo nyt sanottavaa, mutta teen sen sitten ajan kanssa, nyt sitä ei ole nääs.  :-\

Ok, seurailen tätä ketjua kuitenkin aktiivisesti, sitten "herään eloon" taas, kun ehdin.  :laugh:

Siihen tunnelmaan, näihin sanoihin, odottavaisin mielin, hyvää yötä ja viikonloppua toivotellen!  :smitten:

venusmaisen rikasta v-lop toivottaa:

Topaasi  :-*  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 06.04.2011 23:46:04
Vintis, voitko vielä tarkentaa tähän kysymykseen vastauksen:

Näenkö oikein, että sun kartassa on KEHTO, johon se venus ottaa myös?

Onko LEIJAKIN, eri merkeissä, olikohan se venuskin (liian laiska tarkistaakseni just nyt...) ???

Hurjaa... Mulla ei oo noista kumpaakaan... Vain kolmioita ja T-ristiä. "vain"... on haastetta ja kurjuutta kohdattu jo kerrakseen, ehkä olis vähitellen jo sen "palkkion" aika, jos läksyni pian opin.

Oinasmaisuutta kehiin, oikeassa olit!!!  ;)  8)  :2funny:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: vintis - 07.04.2011 18:23:38
Heippa Topaasi,

Itse en olekaan kauheasti osannut noita tulkita ja aika paljonhan sieltä kuvioita löytyy, myös t-risti. huh. Kehtoa ei ainakaan astro.fi sivujen mukaan ole.

Leija (löytyy tosiaan tuosta pluto-venus, kuu-neptunus eri merkeistä)
Kultainen kolmio (kuu-venus-neptunus)
Pikkukolmio (kuu-pluto-neptunus)
Jumalan sormi (kuu-pluto-merkurius eri merkeissä)
T-risti (neptunus-saturnus-merkurius)
Mahdollisuuksien kolmio
Haasteellinen kolmio (merkurius-neptunus-kuu-uranus)
Eli aikamonenmoisia kuvioita löytyy eli noissapa meneekin jo sitten pasmat sekaisin itsellä :)
Mutta kultainen kolmio ja leija koskettavat tuota venusta!

Sinulla taitaakin olla paljon vahvempana tuo oinaspuoli  8)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: mimikrija - 09.04.2011 12:10:40
Suuressa 12. huoneessa majailee  :kaksoset: Venuksen lisäksi  :kaksoset: :merkurius: ja  :jupiter: :harka:.

Apache kirjoitti ekalla sivulla aika hyvin tästä Venus-sijainnista. Jotenkin toi traaginen rakkaus on ollut esillä, teini-ikäisenä mun ihastuksen kohteet asui lähes aina toisessa maanosassa (kiitos internetin ihmeiden) joten vaikka tunne oli molemminpuolinen, ei ollut mahdollisuutta olla yhdessä. Koen myös  :kaksoset:-vaikutuksen naiseuteen, en koe tarvetta samaistua johonkin sukupuolirooliin ja mielelläni mun kumppani saa olla samanlainen ;)

Ilmennän ja puran Venus-energiaa hengellisiin asioihin (12. huone). Muutaman vuoden ajan oon opiskellut new age -hörinöitä ja löytänyt tietolähteen josta on tullut mun elämäntapa. Kaikki mistä aidosti nautin, liittyy jotenkin hengellisyyteen ja tiettyjen periaatteiden mukaan eläminen on mun elämässä ykkösasia. Kun toi :kaksoset: Venus aiheuttaa sen että romanttinen rakkaus aina syttyy ja sammuu miten sattuu, niin universaali rakkaus ei ikinä haihdu, vaan sitä löytyy aina joka paikasta ja se herättää mussa aina tunteita. =)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 13.04.2011 00:48:30
Pimeän yön oinas kertoo yhden asian nyt vintikselle: huomenna. godinn nattum...  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 13.04.2011 12:37:16
No nyt on huominen VINTIS.  :-*

Laitoin yksityisviestiäkin, en tiedä oletko huomannut. Kysyin lähinnä, mitä eniten haluat tietää...

Hmmm... Nyt oon joutunu vähän kiireiden vuoksi olee useamman päivän pois tästä astrosta, joten täytyy palautella sitä fiilistä ensin vähän, mikä tosta kartasta tuli alussa... Sivulla kolme siis.

Ookoo, akselit meidän kartoissa on melko samankaltaiset, ensinnäkin.
Oot noususkorppari, minä nousujouskari. Itsellänikin on uranus heti  :askendentti: kiinnittyneenä
---no ei mikään helppo kohtalo,
voin itse sanoa! Vahva erilaisuus leimaa tämmöisiä koko elämän läpi, eikö? Ja joskus se on shokeeraavan hyvää, joskus taas saa kokea tuta, kuinka kaltoin muut kohtelee vain ja ainoastaan erilaisen persoonallisuuden vuoksi... Mulla ainakin on näin ollu. Mutta aivan sama, ne muut voi vähintään yhtä tyhmiä olla, ellei jopa tyhmempiä...  :uglystupid2:

Sulla osuu MELKEIN samat jutut laskuakselille, kun mitä multa löytyy sieltä kaksosista aivan heti DC:n päällä, eli  :chiron: sekä  :vesta: eikös ole jännää tuokin?
Ja sun IC on  :oinas: ja MC  :vaaka:, sama vika rahikaisella taasen!  ;D

No, itse olen sen vastakkainasettelun liittyen Chironiin ja Vestaan (plus mulla nousussa vielä jupiter) ja se uranus  :askendentti: :ssa, niin että on löydettävä
ARVOKAS BALANSSI JA HARMONIA
näiden akseleiden ja elementtien välillä... Kun se olisikin niin helppoa... Mutta on tajuttava, ettei uhraa itseään liikaa muille ihmisille, heidän auttamiseen jne. Siis  :chiron:
Ja se  :vesta: --- no ei liikaa vetovoimaa kehiin, vaan järki käteen aina välillä.
Rakkaus ei ole lääke kaikkeen, vaikka niin joskus huvittais ajatellakin..  ;D Ystävyys on vähintään yhtä tärkeä arvo elämässä, ellei tärkeämpikin. Kumarrus kaikille hyville ystävilleni...  :smitten:
Ja sun  :vesta: sekä  :chiron: ovat  :harka:
no, ehkä olet jotenkin jääräpää? Ihan liian itsepäisesti puolustat muita, autat muita, ehkä liikaakin tunget nenääsi muiden asioihin joskus..? Oisko?
Mutta hyvät ystävät saavat sitten nauttia härkämäisestä huumorista, lojaaliudesta, kulinaristisuudesta, hemmottelusta ja kiinteä luonne eli härkä, se pysyy, kun kerran ystävystyy.

Sinun venus oinaassa, se IC on myös oinaassa ja onko tuo  :pallas: ? siis meditointiinko liittyvä, sori en osaa näitä niin hyvin aina? näitä asteroideja siis...  :buck2:  :-[
Mutta se viittaa musta siihen, että tulinen olet,
rakkaudessa ja ystävyydessä, mutta ehkä oinasmaiseen tyyliin se "minä ensin" -asenne pidemmän päälle ärsyttää muita. Sun täytyy muistaa  :chiron: &  :vesta: läksy, eli anna HENGITYSTILAA muille, ei liikaa sitomista ja huomion varastamista itseesi... u know. Itse oon huomannu, että kun lakkaa pitämästä tiukassa otteessaan muita, asiat toimii jo paljon paremmin.

Eli siitä päästääkin, keskitaivas kun osuu Vaakaan, sulla jännästi on samoin pluto vaa'assa kuten mullakin... niin vaaka-MC, no, voi olla ärsyttäviä ne vaakamaiset piirteet,
mutta jos taivas niin näyttää, sinne on pyrittävä ja jotenkin vain pyrkii, halusit tai et.
Niillä vaakamaisilla piirteillä tarkoitan täysin oinasmaisen vastakohtaa -- hienovaraisuutta, harmoniaa, kohteliaisuutta, sitä että muut tulevat ensin, sitten vasta omat motiivit jne. päättämättömyyttä välillä ja hidasta jahkailua jne. mutta jotenkin se voi olla aika söpöäkin, toisaalta raivostuttavaa... Varmaan tiedät ja tajuat, jos sinullakin on vaaka-tuttavia, kuten aiemmin kerroit.  ::)

Muille ketjulaisille, kiitos ja anteeksi, aiheen vierestä jälleen kerran.  :2funny: ei kai toi ny niin vakavaa menoo voi olla.
Eletään vain kerran, tai miten nyt uskottekaan sen olevan...  :-*  :D  :smitten:

Mut yksityisenäkin voidaan vintiksen kanssa jatkaa, samankaltaisuutta tuntuu löytyvän ihan pelottavan paljon, on paljon eriäviäkin tekijöitä silti...

 :)

No vielä akseleista sulle lyhyesti,



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 13.04.2011 12:44:33
oho, mössin tuon lopun  :2funny:

Tulihan ne akselit kai jo selitettyä...  ;D

juu ja oho, en oo kai välttämättä koskaan tavannu noin MONTA erikoiskuviota samalla kartalla...

Leijasta sanon sen verran, että se on muille joskus tuskaisen ärsyttävä kuvio... Siis ne ihmiset, joilla on esim pelkkä Leija (mutta sulla on muitakin...)
niin kietovat ahdistavalla tavalla muita pikkusormensa ympärille, luulevat voittavansa sillä kaiken. Heissä on jotain niin ihanaa muiden mielestä, ettei heidän tarvitse edes tehdä mitään, kun näin vaan aina kerta toisensa jälkeen käy... Sydäntensärkijöitä siis.
 :'(

Mutta jos jollain on omat vahvuutensa, voi nähdä tuon Leijamaisuuden ohi tai yli, eli ei mene siihen. Olen kohdannut näitä tyyppejä jonkun verran, mutta se on aina se sama: lopulta se rumuus ja raadollisuus iskee naamaa vasten, kun Leija-tyyppiä "ei vaan enää kiinnosta", eli siirtyy seuraavaan kohteeseen...  ??? aika outoa välillä miten julmia kaikessa ihanuudessaan sen kuvion kantajat voivat olla..

Jumalan sormi... öööm. en ihan tiedä, mitä se on? Mut mun parhaalla ystävällä on se, aivan mahtava ihminen onkin!  :smitten:

Kehtoa sulla sit varmaan vintis ei oo, mutta se on aivan uskomaton voima, jos on. Tiedän tyyppejä, joilla on triplasti tai nelinkertaisesti kehtoja päällekkäin, ai että mikä ihana voima niissä onkaan... Oma parempi puoliskoni eli ukko on juuri sellainen, että kehtoja piisaa...  :smitten: mutta ei sekään tee ihmistä virheettömäksi.
Kaikissa meissä on kehitettävää
eli jotain virheitä, eikö ne teekin ihmisistä paljon kiinnostavampia, kuin mikään täydellisyys?  ;)

Jes, aiheen vierestä edelleen, mut vintikselle vähän niinku lupasin jotain kantaa ottavani.

HEI JOS JOLLEKIN OLEN UNOHTANUT KOMMENTOIDA TAKAISIN JOTAIN, HERÄTTÄKÄÄ MINUT JA SANOKAA SIITÄ, SAA PRIVAATISTIKIN LAITTAA. minä en pure. vaikka nyt tämmöinen olenkin...  :D



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: supikas - 15.04.2011 20:50:58
Miepä kokeilen tätä syntymäkarttani liittämistä tähän... Olisko jotain viisasta sanottavaa tästä elämän evääksi?


http://www.astro.fi/images/radix_web/05.02.1966_10:40_0_-02:00_63.326_-29.084_00.png


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Fawnette - 15.04.2011 23:00:56
Ahh.. Voisin tulla tänne avautumaan mun Venuksesta, kun en saa siitä yhtään mitään otetta. Se on ihan hämärä. En ole koskaan ollut oikein kosketuksissa Venukseeni, ainakaan kovin syvällisesti, enkä tunne sitä planeettaa oikein omakseni.

Jos alotetaan ihan näistä perus  :venus:- rakkausteemoista niin täytyy sanoa että ne on aika katastrofaalisia.
Ihastun tosi harvoin kehenkään, ja sekä tietoisesti että tiedostamatta keksin aina tekosyitä sille, miksen saisi kiinnostua kestään. Ihailijoita on aikalailla, (aika vahvalla tuli ja maa- edustuksella), mutten yleensä anna itsestäni heille mitään. Tavallaan haluankin jäädä jotenkin salaperäiseksi ja saavuttamattomaksi. Yhden yön juttuja on ollut muutamia.
Olen tosi kriittinen, tavallaan romantikkokin kaikkine älyttömine haaveineni ja vaatimuksineni. Olen toivoton haaveilija ja eskapisti.

Pari kertaa kun olen ollut suhteessa (tosi lyhyitä, sekavia ja vaativia juttuja) olen ollut sitten kuitenkin se täydellisyyteen pyrkivä, alistuva ovimatto, joka antaa itseään kohdella miten vaan. Kumpikin tapaus jätti jälkeensä pahaa masennusta ja sekavia tuntemuksia.

Näiden lisäksi olen ollut vuosikaudet ihastunut yhteen poikaan, jota en edelleenkään tunne varsinaisesti. Muutaman kerran ollaan juteltu.
En ymmärrä miksi, mutta minulla on hyvin vahva tunne siitä että hän on juuri se. Näen meidät yhdessä tulevaisuudessa, enkä siksi tunne paniikkia enkä hätiköi hänen suhteensa. Toisaalta en ole ajoittain edes varma haluaisinko sittenkään tutustua häneen. Pelkään illuusion särkyvän.

Niin.. kaiken tämän ikävän takana on nelos-huoneen  :venus: :kauris:

:venus:   :aspect_con:  :merkurius: :neptunus: :saturnus:
:venus: :aspect_tri: :askendentti:
:venus: :aspect_sex: :pluto:
:venus: :aspect_ssx: :aurinko:
:venus: :aspect_opp: :chiron:

Mainittakoon vielä että  :aurinko: on  :vesimies: 5.huoneessa ja DC on  :kalat:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 16.04.2011 00:38:07
Venuksesi aseman ja muiden mainitsemiesi merkkisijaintien puolesta en yhtään ihmettele kuvaustasi.


Aurinko Vesimies, AC Neitsyt, Venus Kauris, Saturnus vahvana ja yhtymässä Venukseen... Nuo suorastaan huutavat tietynlaista etäisyydenpitoa, intiimeihin suhteisiin ja intohimoon antautuminen eivät käy helpolla. Neitsyt vaikutus tietty pistää analysoimaan tunteita, mutta erityisesti luulen, että Saturnus pistää palikoita rattaisiin, lisää varautuneisuutta ja epäluottamusta toisia kohtaan. Venuksen ja Chironin oppositio viittaa niin ikään yksinäiseen suteen, ehkä pysyttelet poissa suhteista nimenomaan suojellaksesi itseäsi ja sieluasi jollain tapaa. Ehkäpä suhteet pistäisivät sinut vastakkain vanhojen haavojen kanssa?

Sitten taas tuo ihana haaveellisuus - siihenhän löytyy selitys samantien  :venus: :aspect_con: :neptunus: aspektista ja DC  :kalat: sijainnista. Näillä en yhtään ihmettele tuota tietynlaista idealistisuutta haavekumppanin suhteet... Samat sijainnit valitettavasti ovat todennäköisesti edesauttaneet myös tuota ovimaton rooliin joutumista -  :venus: :aspect_con: :neptunus: jää tavattoman usein altavastaajaksi ja saattaa joutua anteliaisuutensa vuoksi jopa hyväksikäytetyksi. Toisaalta tuo aspekti tuo myös charmia ja viehättävyyttä, joten en yhtään ihmettele, että ihailijoita piisaa. Tätä edesauttaa myös kolmio ASCiin.

Tasapainottelet (tai ehkä ennemmin epätasapainottelet  ;) ) siis rajoja asettavan, varautuneen saturniinikkopuolesi ja mystisellä tavalla hurmaavan ja haaveellisen neptunikon välillä näissä rakkausasioissa. Tuo selostuksesi tästä ihastuksestasi kuvaa tätä erityisen hyvin - "hyvää kannattaa odottaa"-asenne edustanee sitä positiivista puolta saturniinikossa/kaurispainotteisessa ihmistyypissä, mutta sitten taas ehkä jopa mieluummin jäät sinne neptunisiin haaveisiin, kun antaisit tuon mahdollisesti "täydellisen" kumppanin illuusion särkyä.




Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Fawnette - 16.04.2011 18:56:51
Kiitos vastauksestasi. :smitten:
Niin.. noinhan se menee, surullista mutta totta. Mun suhde tohon Saturnukseen on aika mutkikas, mun mielestä se kahlitsee ihan liikaa, enkä ole ainakaan toistaiseksi oppinut siltä yhtään mitään. Haluaisin joko lakaista sen täysin maton alle (niin käy välillä ja sitten kaikki kontrolli suistuu täysillä rotkoon) tai oppia käyttämään sitä voimavarana.. Sitä, että mitä hyvää se planeetta voi enää omalla kohdallani antaa, en tiedä. :buck2:
(Mikä tekee mun rakkauselämästä vielä suuremman farssin on  :kuu: :neitsyt: 12.huoneessa. Täähän on melkein ku vitsikirjasta.  :2funny:)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: apache - 16.04.2011 20:21:56
O'ou - toi kuu on jo kyl aika paha! Ei tiiä että itkeäkö vai nauraa  ;D  :-\  :'(

Itselläni myös  :kuu: :neitsyt:, joten tunnen tuskasi, mutta mulla se sentään sijaitsee femmassa. Toisaalta  :venus: ( :kaksoset:) on sitten siellä 12.huoneessa eli ei oo helppoa täälläkään  ;) Ja  :saturnus: häiriköi 5.huoneessa, auts,  DC:llä puolestaan  :kauris:.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Fawnette - 16.04.2011 20:37:40
 Okei, samassa veneessä ollaan.  :D 12.huoneen  :venus: on  :vesimies: :venus: kanssa myös sellasia jota en itselleni toivoisi. Ja 5.huoneen  :saturnus: on kyllä kanssa varmaan aika viheliäinen.
Romansseja-tietysti varmaan tukee tuo  :askendentti: :rapu:, se tuo sitten sellaista suloisuutta ja helposti lähestyttävyyttä.
Oon kyllä tosta 12.huoneen  :kuu: löytänyt paljon hyvääkin (Empatiaa, muiden tunteiden herkkää aistimista ja sen sellaista..), vaikka aikamoinen taakkahan se on. Varsinkin kun se on  :aspect_opp: :aurinko:  :2funny: Varmasti  :venus: siellä  opettaa paljon viisautta ja tunneälyä, ehkä sitten pidemmällä aikavälillä jos ei ihan vielä..
 Ja hei, vaikka karttani on näin yltiö-pessimistinen niin  onneks on aina toi  :aurinko: 5.huoneessa tuomassa valoa.  ::) Et vaikka tunne-elämä on päin peppua niin ei kuitenkaan täysin lannistuta. Muuten ois kyllä varmaan aika ankeeta.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 07.05.2011 01:33:04
Miepä kokeilen tätä syntymäkarttani liittämistä tähän... Olisko jotain viisasta sanottavaa tästä elämän evääksi?


http://www.astro.fi/images/radix_web/05.02.1966_10:40_0_-02:00_63.326_-29.084_00.png

Supikas:
karttasi ei voii aueta linkkaamalla, koska me muut emme tiedä salasanaasi, joten linkki ei aukea noin.  ;)

Kartan saat liitettyä, kun tallennat sen koneellesi jonnekkin kuvana ensin. Sitten viestiä kirjoittaessasi otat sen mukaan tavallaan liitetiedostona,
viestinkirjoituksessa alhaalla
on jokin kohta joka kuuluu: "lisätoiminnot". Sieltä pitäisi pystyä liittämään jokin kuva, kuten vaikkapa kartta kuvatiedostona.

Jos et halua, että syntymäaikasi ja tietosi näkyvät, suosittelen kuvankäsittely- tms. ohjelmalla ensin rajaamaan karttasi niin, ettei siellä tosiaan ole noita tietoja näkyvillä kaikille astrolaisille.  :)

Katotaanpa sitten, jos onnistut.

Toki jotkut ovat niin rohkeita, että laittavat vain synnyintiedot tänne, jos joku viitsii sitten tehdä sen kartan heille ja katsoa sieltä. Makuasia.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Topaasi - 07.05.2011 01:47:41
Mitähän se muuten tietää, jos syntymäkartalla venus tekee neliö-aspekteja paljonkin monien oleellisien planeettojen kanssa?

Mun  :venus: on  :leijona: ja 8. huone. Saan aina kuulla täällä, että se on jokin esimerkillinen sijainti sille. No onko hurja aspektoituminen vai mikä sitten syynä siihen, että meitsi on aika sählä välillä ihmissuhteissa...  ;D Toisaalta kukapa ei olis, ihminen on vallan omituinen otus, kaikin tavoin.  :2funny:

Tai muuten aktivoituneesti aspektoitunut venus? (yhteensä 8 eri aspektia saan omasta astro.fi:n synnyinkartastani sille osumaan.. huh huh.)

Eli nämä  :aspect_squ: osuvat  :askendentti:  :jousimies: ja  :kuu:  :kaksoset: DC
---> onko toisiaan tasapainoittavat, kun löytyy sekä asc että desc? Vai vain monimutkaisemmat kuviot noiden myötä??

Sitten löytyy tämmöisiä vielä:
:uranus:   :jousimies:ssä ja 1. huoneessa, lähellä ascia :aspect_squ:  :venus:
 :jupiter: jousimies, 12. huone lähellä ascia :aspect_squ:  :venus: 
:chiron:  :kaksoset: 6. huone  :aspect_squ:  :venus:


Nuo kaks muuta vielä on venuksesta  :aspect_tri:  :neptunus:  :jousimies: 1 huone
ja avautuva sekstiili  :pluto: 10 huone  :vaaka:

Kolmio varmaan neptunukseen viestii siitä, että tunneherkkä olen tosi paljon, aistin aina eka kaiken mitä ympärillä tapahtuu. Tajuan joidenkin romanssit ekana, tajuan joskus liiankin hyvin ja eksaktisti, mitä on tunteissa ihmisillä tapahtumassa... Se on joskus tuskallista, kun elää tämmöisenä ilmapuntarina tunteiden aallokossa... Jos nyt kukaan tajuaa, mitä tarkoitan...  ::)  :-\

Mutta tuo avautuva sekstiili pluto-vaakaan saa ehkä mulle jotain karua mustavalkoisuutta aikaan, jos välit uhkaa mennä poikki. Sitten kuuluu naps, eikä niitä ihan heti helpolla takaisin saa, jos ei mun kanssa aidosti ja tosissaan sitä yritä. Lisäksi kun se on ammatin ja uran huoneessa, 10 huone, oon monesti kokenu töissä sen, että minusta ei vaan tykätä. Syytä en tiedä aina, kateus vaikuttaa ehkä aika paljon... Naisilla varsinkin, nainenhan minäkin olen... On se aika säälittävää, että toiset saa kateudesta sitten ammatissaankin kärsiä.  :-[  :(

Jännää kuinka tän astrologian avulla alkaa vaan enemmän tajuamaan asioita, mitä paremmin vaan pääsee näihin käsitteisiin mukaan. Kyllä se totuus siellä jossain aina on!  :)  :smitten:



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: supikas - 15.05.2011 09:21:41
No kokeillaanpa nyt tuon kartan liittämistä. Ei oo tämä tekniikka ihan aina hallussa  :o

Olisko tästä kartasta jotain viisasta kerrottavaa?  :)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: trius - 13.11.2011 16:21:51
Mulla on venus leijonassa ja 12.huoneessa... Liitän tähän karttani ja aspektit, jos joku ystävällisesti voisi tulkata? Vaikka yksityisviestinä, niin voi suoraan laittaa kaiken  ;D

Suhteet on niin hankalia, aivan tolkuttoman. Joku puhui tuossa, niin niitä illusioita mullakin on ja toisaalta taas minut kuuluisi hurmata. Kuoletan tunteeni kun huomaan, ettei arvoani huomata... Antaisin kaikkeni, jos joku sen ottaisi vastaan, todennäköisesti liikaakiin. Toisaalta taas lyhyet suhteet eivät houkuttele lainkaan. Joko täysillä - tai sit ei ollenkaan.

Mutta, jos apua saisin tähän mielenkiintoiseen aiheeseen  :smitten:


MUOKS Helmikuu2013. Poistin karttani kun ei sitä kukaan intoutunut tulkkaamaan näiltä tiimoilta.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 14.11.2011 10:54:28
Täällä ei tainnu olla yhtään  :kalat: :venus:?
En ainakaan huomannut ketjussa...en ihan joka viestiä lukenut tarkasti, mutta suurimman osan.

Jossain on sanottu että  :venus: :kalat: hallitsee rakkauden syvimmät salaisuudet :buck2:
Jaa-a.

Mun kalavenus on kyllä  :aspect_con: :mars: ja  :kuu: ja  :vesta:
 :aspect_squ: :neptunus: ja  :aspect_sex: :chiron:

Eli se on monella tapaa häirittynä.

Venus asuu huoneessa 2.

Rakkauselämä on ainakin ollut myrskyisää, ja laidasta laitaan heittelehtivää. Olen myös joutunut tutustumaan rakkauden saralla hyväksikäyttäjiin ja manipuloijiin. Pettymyksiä on ollut, sillä etsin kai jotain niin syvää tunnetta, ettei sitä ehkä ole kuin minun omassa kala-altaassani?
Olen myös ollut toisten edestä uhrautuja. Rakkauksieni kautta olen myös saanut kamalimmat mutta myös tärkeimmät läksyni tähän asti.




Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Solnishko - 17.11.2011 14:05:46
Täällä toinen  :venus: :kalat: ja vielä 7. huone! Kaloissa on myös  :aurinko: ja  :mars:, jälkimmäinen jo 8. huoneen puolella.

Lainaus
Rakkauselämä on ainakin ollut myrskyisää, ja laidasta laitaan heittelehtivää. Olen myös joutunut tutustumaan rakkauden saralla hyväksikäyttäjiin ja manipuloijiin. Pettymyksiä on ollut, sillä etsin kai jotain niin syvää tunnetta, ettei sitä ehkä ole kuin minun omassa kala-altaassani?
Olen myös ollut toisten edestä uhrautuja. Rakkauksieni kautta olen myös saanut kamalimmat mutta myös tärkeimmät läksyni tähän asti.

Kuulostaa tutulta kyllä.

Juice sen kertoo: http://www.youtube.com/watch?v=ZybOf_jprv0 (http://www.youtube.com/watch?v=ZybOf_jprv0) 


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Kuuhilda - 17.11.2011 15:02:07
Ohhoh Solnishko...NYT tajusin nuo sanat ekaa kertaa  :o Olen aina ihmetellyt niitä, enkä hoksinut millään, vaikka olen tiennyt että niissä on minulle jotain erityisen hoksattavaa...niinpä niin, nehän sopivat tähän rakkaudenammattilaiseen kuin nakutettu!

Eli siis  :venus: :kalat: = : http://www.youtube.com/watch?v=ZybOf_jprv0   ;)


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: tähtisiipi - 27.11.2011 21:15:10


Minulla venus  :vaaka: 6. huoneessa, liitykö tämä nyt enemmän työhön kuin rakkauteen vai? Mulla on muuten Vertex siinä  venuksen vieressä sekä Jupiterin sulkeutuva kolmio venukselle.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: jadeliino - 18.12.2011 13:17:10
Pakko nostaa mielenkiintoista vanhempaa ketjua.

Itse koin tässä vähän samaistumis pintaa kun olen :venus: :skorpioni: ja  :jousimies: huoneessa.
Venuksen huonesijainnin ja yhtymä aurinkoon näkyy ehkä eniten ihmissuhteissa, ja siinä, miten toimin ihmisten kanssa.Riitelen hyvin harvoin kenenkään kanssa, ja yleensä tulen toimeen jos jonkinlaisten tallaajien kanssa.Olen ihan tyytyväinen siihen, että näen yleensä kaikissa edes jotain hyvää.Toki siinä on sitten se kääntöpuoli, että mua saa kustua aika helposti silmään.Ja sitten ei saa tietenkään unohtaa tätä miellyttämisen tarvetta, sekin käy aika raskaaksi välillä.
Kyllä se venus näkyy sitten tietysti myös harrastuksissa ja kiinnostuksen kohteissa.Olen harrastanut koko pienen ikäni teatteria, ja taide on mulle muutenkin hyvin lähellä sydäntä.Piirtelen paljon ja rakastan musiikkia  :smitten:

Juuri monet aina ihmetelleet että miten jaksankaan löytää hyvää kaikista, lieneekö jotain vaikutusta jousimies ikuinen optimisti, kova parantamisen halu, totuuden löytäminen ja hoiva vietti onkin sitten varmaan jo  :kuu: :rapu: heiniä. Mutta onko ihme että aina vähän sellaisiin "renttuihin" ihastunut  ::)  Tunteessa salassa pitävänä ja paljon vaativa skorppiooni oli kyllä nuorempana hyvinkin ongelmallinen yhdistelmä.

Opiskelen valokuvausta ja kaikki taide ollut muutenkin omia heiniä aina pienestä pitäen. Maalaaminen, piirtäminen, teatteri, musiikki (ei ole soitinta jota EN ole koittanut ;D vaikka innostus loppunutkin kaikissa melko lyhyeen). Vaikka vastapainona taideaineille oli koulussa suuri kiinnostus kemiaan ja fysiikkaan :idiot2:. Joku maailman tuntemis halu. Kaikki aiheet tekemiselle tulleet yleensä omista kokemuksista tai "vääryyksistä" mitä kohdannut. Joten koen kyllä venuksella olleen aika iso merkitys kaikkeen tekemiseeni ja päätöksiini, ja muutenki "vesi puolellani".

Aiemmin lukenut tuota 5. huoneen merkitystä luovuudessa tai että leijonat niitä luovimpia, niin mulla 5h :kaksoset: (jota en kyllä koe yhtään omakseni IC:nä) ja leijonan merkki ammottaa tyhjyyttään 7h sisällä. En osaa näitä ihan tulkita.

Laitan vielä aspektit jos joku osaisi kertoa jotain kiinnostavaa tai vahvistaa näitä omia pohdintojani jotenkin aspekteilla. :D

 :venus:  :aspect_con:  :pluto:
 :kuu:  :aspect_tri:  :venus:
 :venus:  :aspect_sex:  :neptunus:
 :venus:  :aspect_sex:  :uranus:
 :venus:  :aspect_sex:  :jupiter:


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 18.12.2011 15:02:24
Ohhoh Solnishko...NYT tajusin nuo sanat ekaa kertaa  :o Olen aina ihmetellyt niitä, enkä hoksinut millään, vaikka olen tiennyt että niissä on minulle jotain erityisen hoksattavaa...niinpä niin, nehän sopivat tähän rakkaudenammattilaiseen kuin nakutettu!

Eli siis  :venus: :kalat: = : http://www.youtube.com/watch?v=ZybOf_jprv0   ;)

Loistavat sanat... Täällä toinen rakkauden ammattilainen. Eli  :venus:  :kalat: Huomaa myös nikkini ja voi... Mitä teenkään työkseni.  :2funny: Eräänlainen rakkauden ammattilainen todellakin.  ;D

Minulla  :venus:  :kalat: 6.huoneessa, työn ja velvollisuuksien huoneessa. Voi taivas  :2funny: :smitten: :angel:

P.S. Hokasin, että mulla on muutenkin koko 6.huone täynnä kalaa  :o


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: mii-i - 21.12.2012 13:01:46
 :venus:  :oinas: 6.huone,   :kuu: samassa huoneessa ja merkissä

 :venus: T-ristissä  :kauris:-kolmos-komeron  :neptunus: een ja :rapu:-ysi-komeron  :ceres: een

Sijainti siis tossa DC:llä, sit löytyy myös nousu- :vaaka: ,  :aurinko: :harka: , ja 7.huoneessa  :vesta:  :oinas: ,   :merkurius:  :harka: ..

 :venus: on myös kartan hallitsija. Eli Venuksen kauneus- ja tunnemaailma on läsnä vähän kaikessa, mihi ryhdyn. Toinen T-risti on limittäin Kuu-Uranus-Khiron. :D

Venus + oinas, minä tulkitsisin että oinasvenukset saattavat helposti kerätä kaiken huomion itseensä, kerätä skarppeja "machomiehiä" ja itsevarmoja tyyppejä puoleensa (jos siis nyt puhumme naispuolisista venusoinaista). Mutta eivät itse siedä liian itsevarmaa käytöstä, vaan haluavat määrätä ensikädessä asioista, olla vallassa, niin sanotusti, oinasmaisen itsepäisellä tavalla. Alistuvainen kumppani voi juuri pitääkin tuontyyppisestä vahvuudesta, mutta kahden vahvan persoonan kohdatessa, se tietää vaikeuksia ja johtajuuskiistoja, kunnes kaapin paikka on päätetty. Vahvemman -kuten vaikkapa vahvan leijonaluonteen- edessä oinasmaiset ihmisetkin nöyrtyvät, ja usein natsaa samalla aaltopituudella aika hyvinkin. Muut tuli-kombinaatiot (jouskaripainotteiset tyypit esim) sekä ilma-elementit sopivat vahvalle oinas-kartalle hyvin kumppaneiksi, niin rakkaudessa, työelämässä kuin ystävyydessä.

Tämä joo, joissaki tilanteissa  :laugh: Tossun-alla makoilevat on tylsiä  :buck2: Pitää olla tulta ja voimaa. Ja keskustelykykyä, toi  :merkurius: .

Mua myös viehättää se kun ihminen ei koe tarvetta selitellä itseään.(---)

Rakastan vapautta ja riippumattomuutta elämässä. Ja vaalin sitä itsepäisesti. En ole koskaan haaveillut tai kaivannut klassista parisuhde-kuviota. Olen onnellinen kun kukaan ei kysele ylimääräisiä, tai tarvitse mua ja mun läsnäoloa sen kummemmin. Niinpä mulla ei ole hajuakaan siitä minkälainen olisin vanhanaikaisessa parisuhteessa.

Astro.fi:n luonneanalyysin mukaan  :venus:  :oinas: tuo mm. "tunne-elämään kärsimättömyyttä, kiihkeyttä ja intohimoisuutta" (pitää paikkaansa, hyvässä ja pahassa) "elät ihastumisissasi ja rakkaudessasi aina tätä päivää" (musta tuntuu että elän elämääni ylipäätään hetki kerrallaan, kun tässä tämä nyt on kaikkine upeuksineen, eikä siitä huomisesta ole ainakaan mulla mitään varmuutta) "idealistinen arvomaailmasi ei kestä paikalleen pysähtymistä parisuhteessa" (ei varmaan ole mun kohdalla mistään suuremmasta ideologiasta, tylsistyn vaan helposti) "et tahdo kestää rutiininomaisuutta tunneasioissa ja niinpä avioliittokaan harvoin muodostuu sinua tyydyttäväksi" (tästä mulla ei ole kokemusta, en ole koskaan kokeillut rutiineja parisuhteessa) "useimmiten seksuaalisuus on suhteiden käynnistävä motiivi" (on ollut muitakin motiiveja, mutta joo tottakai, eiks muilla ole?) "luovuuteen tämä asema tuo välitöntä ja hetkellistä inspiraatiota, nopeaa ja huoletonta työskentelytapaa tai kriittistä ja iskevää terävyyttä" (varmaan tätä kaikkea, mulla tosin on niin monta  :venus: aspektia, että välillä hankala erottaa mikä on mitäkin)

Naisen kartalla  :venus:  :oinas:  "saa sinut sädehtimään vastustamattomalla tavalla" (miksi ei, jos mulla siis on todella hyvä päivä, mut ei varmaan mitenkään leimallisesti) "mies ihastuu sinuun voimakkaana, äärimmäisen seksuaalisena ja itsetietoisena naisena, jonka tielle ei ole syytä asettua poikkiteloin" (voi hyvin olla, ainakin moni mies on kertonut pelänneensä mua jossain vaiheessa, ei ne koskaan ole sen enempää osannut selittää miksi) "sisäinen naisesi voi hyvin alati uudistuvien ihastusten arvaamattomassa maailmassa" (no joo, jos mä joskus sädehdin, niin silloin kun olen jonkin täysin uuden asian äärellä, oli se sitten ihminen tai mitä tahansa) "uskalla seurata tempoilevaa ja tulista arvomaailmaasi päivittäisten rutiinien keskellä" (tämän mä olen kokenut monta kertaa, parempi vaan seurata omaa intuitiota ja vaikka säntäillä päättömänä - kuin orjallisesti seurata jotain lukujärjestystä, jos nimittäin onnellinen haluan olla) "kahlittuna osaat tehdä yhteisestä elämästänne helvetillisen ahdistavan kokemuksen" (aivan varmasti)

-et kyllä mä juoksisin itsekin karkuun!  ;)

 ;D

Mun Venus on sikäli salakavala, että ei välttis ihan päällepäin huomaa. Mut kun syttyy, niin syttyy nopeaa- tosin liekit voi sammuakin melko äkkiä.
Ruusunpunaisista laseista oli puhetta, niin juu. Alkuhuuma. Tosin toi vahva  :kauris: pomppaa aika äkkiä rauhottelemaan. Ja  :vaaka: -maisuus laittaa jahkaamaan. Niin ihmissuhteissa kuin luovuuden ilmentämisissä- eli aika vahvasti tossa työssä. 6.huoneeseen liitetyt itse aiheutetut kriisit on melko kuvailevaa  ;D Tosin myös jatkuva itseanalysointi ja -kehittäminenkin.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Lilli - 04.02.2013 15:34:17
Venus sijaitsee minulla 1. huoneessa Ravun merkissä ja se on yhtymässä Leijona-Jupiteriin ja kolmiossa Skorpionissa, 5. huoneessa sijaitsevaan Neptunukseen. Tämänkin planeetan teemat hieman vaihtuvat iän karttuessa. Siinä kun hieman nuorempana olen saanut runsain mitoin rasvaisia huomionosoituksia vastakkaiselta sukupuolelta ja käyttänyt siekailematta viehätysvoimaani seksuaalisten suhteiden solmimisessa, niin vanhemmiten nuo filosofiset peruskysymykset rakkauden olemuksesta, kauneuden kokemisesta, feminiinisestä energiasta ja harmoniasta ovat nousseet tärkeämmiksi. Venus voi olla kartalla romanttisen rakkauden jumalatar, mutta sillä on mahdollisuus myös muuttaa muotoaan universaalin rakkauden jumalattareksi. Yllättävän vahva se on monien ihan selibaatissa elävien mystikkojen, nunnien ja munkkienkin keskuudessa. MInä en kylläkään ole nunna, mystikko ehkä, ja selibaatin sijaan olen perehtynyt käytännössä mm. tantraseksiin.

Kauneuden nouseminen tärkeälle sijalle olikin jännä juttu. Muutamia vuosia sitten minulla oli erittäin raskas elämänvaihe, jolloin näytin menettävän kaiken, mitä minulla oli, eikä tunnelin päässä näkynyt juuri valonpilkahdusta. Ainoa asia, mikä minulle tuotti iloa, oli kauneus ja nimenomaisesti luonnonkauneus tai viattomuus ja ilo ihmisissä (siinä elämäntilanteessa jälkimmäiset ominaisuudet oli nähtävissä vain lapsissa). Tuotti minulle iloa sekin, että peilistä katseli vastaan siedettävä ilmestys ja naisellisuus omassa persoonassa on ikää myöten tullut tärkeämmäksi ominaisuudeksi kuin mitä se nuorempana oli. Nuorempana olin siis enemmän tuollainen "hyvä jätkä".

Hurahdin sitten valokuvaukseen ja se on minulle nimenomaisesti kauneuden tallentamisen väline. Kirjoittamalla taas nuohoan itseäni törystä, mitä tuonne sielun sopukoihin on mahdollisesti päässyt pesiytymään.



Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: arppi - 14.02.2013 13:15:29
Itselläni on  :venus: :vaaka: huoneessa 12.

Ja löytyy seuraavat:

 :venus: :aspect_con: :askendentti:
 :uranus: :aspect_sex: :venus:
 :chiron: :aspect_tri: :venus:

Ymmärrystä riittää ainakin vaikka muille jakaa, toisen bootseihin on helppoa heittäytyä ja oikeastaan en tiedä mitä minulle pitäisi sanoa tai kenen, että en voisi katsoa asiaa ihan avarakatseisesti. Moni onkin sanonut minusta, että mistä tämä loputon ymmärrykseni, hyväksymisen kykyni ja käsittämätön avarakatseisuuteni kumpuaa. Minulla on muutama ystävä, jotka ovat sanoneet suoraan, että olen ainoa ihminen jolle he voivat kertoa kaikki todella oudoimmatkin asiansa ja he tietävät että kunhan nyt eivät mene ja murhaa ketään, niin ymmärrän ja pystyn käsittämään miksi he ovat tehneet jotakin, ja olen valmis aina auttamaan erikoisissa ristiriidoissa, heidän hankalissa ongelmissaan ja aivan missä tahansa, enkä IKINÄ tuomitse ystäviäni mistään. Kyllä olen kuullut hyvin henkilökohtaisia asioita ystäviltäni, minulle on ilmeisen helppo avautua. En varmaan katsoisi puolta sekuntiakaan kieroon vaikka joku ystäväni kertoisi "tiedätkö, minusta tuntuu että olen mandariini, ja päälläni istuu punaiseen hameeseen pukeutunut orava joka laulaa maamme laulua, olenkohan ihan terve?" Todennäköisesti toteaisin vaan että onpas mielenkiintoista, ymmärrän hyvin, mietitäänpäs asiaa  ;D

 Olen siis hyvin avarakatseinen ja suvaitseva, en tuomitse, mutta tämä ulottuu kaikista eniten ihan läheisiin. He myös hakeutuvat todella paljon luokseni puhumaan silloin kun on ongelmia, nuorempana eritoten olin oikea magneetti, joka kiskoi puoleensa kaikki ne ihmiset, joilla oli jotenkin vaikeaa ja tarvitsivat "viisaita sanoja" ja apua. En tiedä, liittyykö samaan teemaan?

Olen myös huomannut vetäväni herkästi ihmisiä puoleeni, mutta tässä olen miettinyt paljonko on tekemistä myös muilla karttamerkeillä ehkä enemmänkin? Jokin erikoinen vetovoima, miehet tuntuvat herkästi kiinnostuvan minusta. Pitävät minua jollain tapaa kuulemma poikkeuksellisen hyvänä tyyppinä, ja sen olen kuullut usein, että he "ihastuvat" minun sellaiseen vapaaseen tapaan olla ja elää, olen aika sellainen mitenkähän sen selittäisin... joku luonnon tyttö voisi sopia, elän siis aika voimakkaasti sellaisessa tietyssä luonnollisuudessa, vapaudessa, ja ehkä vähän erikoisessa maailmassani  :D En tiedä mistä asioista kartallani se tosiaan johtuu, mutta useampi mies erityisesti on sanonut, että he pitävät minun "erikoisuudestani" ja tavastani elää?  ???

Lisäys: työskentelen hoitoalalla ja voimakkaasti luontaishoidon puolella, yhä enenevissä määrin.


Otsikko: Vs: Miten Venus toimii sinulla huoneissa ja aspekteissa?
Kirjoitti: Marble - 16.02.2013 15:03:21
Omalta kartalta tuo  :harka: Venus löytyy vitoshuoneesta. Aspekteina trinit Uranukseen ja Neptunukseen ja Oppositio Plutoon.

Jos vitoshuone kuvaa hauskanpitoa ja elämäniloa ja lapsia, niin kyllähän mä noita kaikkia rakastan. Koen että Venus eniten vaikuttaa mulla esimerkiksi siihen, että ylipäätään osaan pitää hauskaa sanan puhtaimmassa merkityksessä.

Samoin taiteellisuus varmasti saanut potkua tuosta huoneesta ja Neptunuksen trinistä.
Uranuksen trini varmasti näkyy siinä että itsenäisyydestä en ole valmis luopumaan parisuhteessakaan, enkä vaadi sitä kumppaniltakaan. Lisäksi parisuhteiden alussa tosi pitkään ollut vielä kiinnostuskiikarit päällä että "entä jos" löytääkin jonkun paremman. Vaikka toisaalta olen kyllä tosi sitoutuva, enkä varmasti koskaan pettäisi toista parisuhteessa. Eiköhän tuo Uranuksen sekstiili Venukseen kerro myös siitä että arvostaa/rakastaa erilaisuutta muissa. Itse ainakin jaksan aina hämmästyä kun ihmiset arvostelevat toistensa "outoja" piirteitä. Mitä väliä sillä on, jos puhuu vähän enemmän kuin muut tai hihittää hassusti? Niin kauan kun se ei vahingoita muita, se on mielestäni ok.

Pluton oppositio taasen kuvataan usein seksuaalisena aspektina. Oli sitä kaikenlaisia väärinkäsityksiä kouluaikoina, kun tunnuin ilmeisesti usein lähettävän jonkinlaista viestiä kiinnostumisesta vaikkei mielessäkään käynyt ajatus sellaisesta. (Pluton aspektit kun osuvat jokaisella koko ikäluokkaan..) Tai ehkä siinä hämäsi se kontrasti, että näytin herkältä runotytöltä ja kuitenkin katseessa Pluton pilkettä..? Muutenkin esim. kaverisuhteissa ollut paljon rakkausteemaa ja seksuaalisuuteen liittyviä lämpenemisiä ja välirikkoja. (->Pluton 11. huone)

Jollain tapaa koen kyllä Venuksen tasapainoisimmaks ja piristävimmäksi osaksi mun karttaa. Näin jo useamman vuodenkin parisuhteessa olleena, niin tuntuu että tuo mun Venus on sekä mikä saa asiat aina ylämäkeen, jos alkaa tuntumaan liian arkipäiväiseltä: aina voi vähän lisätä vaihtelua (Uranus), romanttisuutta (Neptunus) tai seksuaalisuutta (Pluto). Tasapainoisuus sitten taitaa tulla tuosta Härästä. :)