Astro Foorumi

Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! => Uudet käyttäjät => Aiheen aloitti: avar - 08.03.2011 20:06:30



Otsikko: UTELIAISUUS TOI YLLÄTYKSEN
Kirjoitti: avar - 08.03.2011 20:06:30
HEI KAIKILLE

Viimevuoden puolella tilasin uteliaisuuttani vuosihoroskoopin ja yllätyin sen paikkaansapitävyydestä. Eteenkin kun se tulee niin nopeasti sp:iin. En ole uskaltanut lukea sitä kerralla vaan lueskelen sitä jälkikäteen kun tuntuu ettävois tarkistaa miten on mennyt asiat kohdalleen. Ihmeen tarkkaan on asiat menneet kohalleen. Kaverilleni lähetin otteita siitä kun on tosissaan elämä myllertänyt kunnolla.
Tänään sitten tilasin  parisuhde tulkinnan ja kas kummaa ei vois totuudenmukaisempaa tekstiä olla. Jatkuvaa ristiriita ja huutoa on elämä nykyään. Ja mieheni näkee vian enimmäkseen minussa koska olen hankala ihminen ja joka ei tule toimeen kenenkään kanssa.Ajatukseni on kuulemma niin erikoisia etti niistä ymmärrä kukaan mitään.Tapani tehdä asioita on niin nurinkurinen että vain 1/1000 tekee niin ja sehän on tietysti väärin????
Kun olen sanonut missä klikkaa meidän suhde, niin hänen mielestään se on minun itsekäs kantani asiaan. Tulkinnasta luin tänään kuinka oikeassa olenkaan ollut - en hehkuta tätä otan sen nöyränä vastaan. Tajuan monta asiaa nyt ja huomasimpa että olin ottanut virheistäni opikseni ja muuttanut joitakin asioita tietämättäni ja tiedostaen. Suunta on siis parempaan päin ja taidampa lukea nyt tulkintaa reaaliajassa jotta pääsen päämäärääni omassa elämässäni.  :angel:


Otsikko: Vs: UTELIAISUUS TOI YLLÄTYKSEN
Kirjoitti: loiste - 01.04.2011 15:28:41
On hyvä kun on uteliaisuutta. Minäkin tilasin vasta nyt omani, kun olen tähän mennessä tyytynyt yleiseen päivähoroskooppiin ojeena matkalle. Se on kuin opettaja tai ohjaaja, keskustelukumppani. Riimuilta kysyn neuvoa päivittäin ja vain viisaita ajatellakseni elämän virkistykseksi. Onnea sinulle ja ymmärrystä suhteeseesi :)