Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Rakkauden enkeli - 26.03.2011 11:41:19



Otsikko: Kummallinen uni Vesa-Matti Loirista...
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 26.03.2011 11:41:19
Näin viime yönä aika kummallisen unen ja mietin, enteileekö se jotain...  ::) Näin unta Vesa-Matti Loirista, että hän oli levyttänyt uuden levyn joka sisälsi virsiä ja muita hengellisiä kappaleita. Hän oli itse sitä myymässä ja mainostamassa eräänlaisella torilla. Kävelin siitä ohi, pysähdyin, jäin katselemaan häntä ja kuuntelemaan tuota cd:tä. Hänessä oli jotain tuttua, meillä oli ihme yhteys ja samalla kun hän oli siinä läsnä, hän oli ikäänkuin jossain muualla, ajatukset ja katseet jossain tulevassa. Hänestä huokui kuitenkin sellainen jännä rauha ja viisaus jota siinä mietiskelin. Suuri taiteilija vieraili kuitenkin syystä taikka toisesta unessani.  8)


Otsikko: Vs: Kummallinen uni Vesa-Matti Loirista...
Kirjoitti: BlueRose - 04.04.2011 12:54:15
Itsekkin eilen katsoin Vesku elämänkertaa ja tuli mieleen, että se jäänyt sinulle alitajuntaan. Veskuhan jo aiemmin kirjoitti rajakokemuksestaan  :angel: ja lauluthan sillä on ns. uskovaisuuteen taipuisia kuitenkin. Mulla on hyvin vahva huoku siitä, että Vesku ei ole pitkään tällä puolella, eli valmistelee siirtymistä tuonpuoleiseen, sama kaava toistui Kari Tapionkin kohdalla elämänkerta ja musiikki ja siirtyminen toiselle puolelle. Vesku itsekkin sen tunnistaa ja tiedostaa. Katsokaahan vain, kohta tulee suuri viesti.


Otsikko: Vs: Kummallinen uni Vesa-Matti Loirista...
Kirjoitti: Metsänkeiju - 09.04.2011 13:23:01
Jotenkin minulla takaraivossa on ollut lähiaikoina sellainen tunne että Vesku jättää maallisen taivalluksensa piakkoin. Anteeksi jos loukkaan tai jotenkin muuten järkytän jotain tälläisillä puheilla. Jotenkin se vaan pulpahti taas mieleen.

Itsekkkin tulin ajatelleeksi ihan samaa, päivä pari sitten. :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Kummallinen uni Vesa-Matti Loirista...
Kirjoitti: Ambrel - 09.04.2011 18:31:14
Sanottiin että on tullut sellaisia ajatuksia että Vesku jättäisi piakkoin tämän maallisen vaelluksensa, itsellä on ollut myöskin sellainen olo.
Olikohan se viime joulun vai uuden vuoden aikaan kun katsottiin veljeni kanssa jotain telkkarista tulevaa konserttia jossa oli Vesku mukana. Katsoin sitä vähän aikaa ja sanoin veljelleni että en usko että ensi vuonna tähän aikaan Vesku on enää laulamassa meille.
Ehkä vähän julmasti sanottu, mutta hänestä vain huokui sellainen tunne jota en osaa sanoin kuvailla. Ei mitenkään surullinen vaan jotenkin pyhä ja rauhallinen tunne, mistä tuli sellainen olo. :S


Otsikko: Vs: Kummallinen uni Vesa-Matti Loirista...
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.04.2011 19:37:27
En ole nähnyt kyseistä Vesku elämänkertaa. Pitäisi varmaan katsoa.  ::) Hänellä ON juuri se aika joka hänelle on tarkoitettu vielä täällä meidän keskuudessa.  :angel: