Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: BlueRose - 16.08.2011 10:36:50



Otsikko: Apua
Kirjoitti: BlueRose - 16.08.2011 10:36:50
Mä en oikeesti tajua noita merkityksiä mitenkää tuossa kartassa :buck2: Minulle nuo numerot ja aspektit on yhtä hepreaa.. Voisiko joku tulkita minulle tuota karttaa :angel: Minulla pitäisi olla transformaatio jossain kohdin merkkinä. Mutta ehä mie jymmärrä  :uglystupid2: aattakkee hyvät immeiset :)


Otsikko: Vs: Apua
Kirjoitti: Hiisitär - 16.08.2011 15:34:49
Syntymäkartan ja erityisesti aspektien tulkitsemista varten meille aloitteleville tallukoille on tulossa tänne Astron Syntymäkarttaosioon aspektilistat, suomeksi :) Kyhäilen niitä paraikaa sitä mukaa mitä ehdin. Tällä hetkellä valmiita ovat Auringon aspektit (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=42185.0) ja Kuun aspektit (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=42287.0), joista voit aloittaa.

Jotta omien aspektien selvittäminen olisi helpompaa, tässä ohjeita:


Mene Oman Astron kautta omaan karttaasi. Aspektilista on tuo laatikkosysteemi tuossa vasemmassa alareunassa. Klikkaamalla laatikon sisällä näkyviä symboleita saan tietää mikä aspekti on kyseessä. Siellä voi lukea esimerkiksi, että "Kuu yhtymä Venus ". Tämän jälkeen voit mennä tuohon Kuun aspektilistaan, etsiä sieltä kohdan "Kuu yhtymä Venus" ja lukea mitä se merkitsee :coolsmiley:

Aspektilista Omassa Astrossa toimii molempiin suuntiin eli esimerkiksi "Kuu yhtymä Venus" on sama asia kuin "Venus yhtymä Kuu".

Jotain pientä symboleista eli

 :aurinko: = Aurinko
 :kuu: = Kuu
 :mars: = Mars
 :merkurius: = Merkurius
 :neptunus: = Neptunus
 :jupiter: = Jupiter
 :pluto: = Pluto
 :saturnus: = Saturnus
 :uranus: = Uranus
 :venus: = Venus

 :kuunsolmu: = Kuunsolmu
 :askendentti: = Askendentti eli Nousumerkki
 :keskitaivas: = MC eli Keskitaivas


 :pallas: = Pallas (asteroidi)
 :ceres: = Ceres (asteroidi)
 :chiron: = Chiron/Keiron (asteroidi)
 :juno: = Juno (asteroidi)
 :vesta: = Vesta (asteroidi)

 :aspect_con: = Yhtymän aspekti
 :aspect_opp: = Opposition aspekti
 :aspect_sex: = Sekstiilin aspekti
 :aspect_squ: = Neliön aspekti
 :aspect_tri: = Kolmion aspekti


Otsikko: Vs: Apua
Kirjoitti: apache - 31.08.2011 01:58:06
Hmm... koitanpas nyt muutamalla sanalla avata ensivaikutelmiani kartastasi.

Näyttäisi siltä, että olet ennen kaikkea individualisti - vierivä kivi, joka ei sammaloidu - tulta kun löytyy "avainasemista" eli nousumerkistä ja henkilökohtaisista planeetoistasi reilusti. Tartut mahdollisuuksiin rohkeasti ja olet myös kilpailunhaluinen, joskin vesimieskuu saattaa hillitä vahvoja oinas/mars-taipumuksiasi voittaa ja ohittaa muut. Marsin positiiviset aspektit viittaisivat siihen, että energiasi on elinvoimaista, muitakin innoittavaa ja rakentavaa ennemmin kuin aggressiivista tai muutoin negatiivista/tuhoisaa. Voimakkaan oinaspainotuksen ohella voit kokea jousimiehen luonnekuvaukset omiksesi, sillä oinaan hallitsija mars sijaitsee jouskarissa aivan nousumerkin tuntumassa, joka on siis myös  :jousimies:. Jouskaria hallitseva jupiter puolestaan sijaitsee 9.huoneessa, mikä hallitsee "jouskarimaisia" teemoja, kuten opiskelua, elämänkatsomusta, matkustelua ja sen sellaista.

Olet ehkä parempi puhumaan kuin kuuntelemaan - pikkaisen päällepäsmärin vikaa? Tähän viittaisivat em. merkkipainotusten lisäksi myös auringon ja merkuriuksen yhtymä. Mielipiteitä sinulla todennäköisesti riittää ja osaat ajatella itse. Haluat kuitenkin myös miellyttää - Venus samassa planeettasumassa viittaisi siihen, että luotat viehätysvoimaasi halutessasi saada ihmiset puolellesi ja epäilemättä moni lankeaakin charmiisi  ;)