Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Inda - 19.08.2011 08:53:18



Otsikko: Oman kartan "ristiriitaisuudet"
Kirjoitti: Inda - 19.08.2011 08:53:18
Olen tutkiskellut syntymäkartan tulkintaani, mutta siellä on todella paljon sellaista mikä on ainakin mielestäni ristiriidassa keskenään. Esimerkiksi kuu neitsyessa tekee minusta kuulemma hitaasti lämpeävän ja epäromanttisen. Sitten taas venus oinaassa tekee minusta nopeasti syttyvän ja suin päin suhteisiin ryntäävän.

Itse en koe kummaankaan osuvan täysin. En mene suhteisiin suin päin, saatan kyllä tapailla ihmisiä heppoisin perustein, mutta itse seurusteluun tarvitseekin sitten jo paljon enemmän tapailua. Saatan kokea kuukausien jälkeen etten tunne toista tarpeeksi hyvin. Olen myös hyvin romanttinen, ja leikkisä suhteissa vaikka neitsyt kuussa ei siihen viittaakaan.

Muitakin samanlaisia kuvioita kartallani oli. Miten tuollaisia pitäisi tulkita.


Otsikko: Vs: Oman kartan "ristiriitaisuudet"
Kirjoitti: Hiisitär - 19.08.2011 11:20:38
Minusta kartan ristikkäisyyksiä (niitä löytyy varmaan kaikilta!) pitää tulkita juuri kuten sinä olet tehnyt: katsomalla itseään ja miettimällä mikä asiassa tuntuu oikealle ja mikä ei.

Täytyy muistaa, että kartan yksittäiset tekijät ovat vain yksittäisiä tekijöitä. Astrologiassa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Perinteiset tulkinnat kuten esimerkiksi kuvaus Kuusta Neitsyessä on vasta pohja, jota lähdetään soveltamaan omaan itseen ja omaan karttaan. Sama juttu transiittien tulkinnoissa! Esimerkiksi itselläni paraikaa menossa olevat kaksi kamalan pelättyä Saturnukset transiittia ovat itse asiassa ilmentäneet itseään aivan kieroutuneesti "väärällä" tavalla. Hirveiden kriisien sijaan, joita tunne-elämässä ja omassa turvallisuuden tunteessa pitäisi olla nyt meneillään, kun Saturnus tekee neliötä tuolla tähti taivaalla omalle Kuulleni, olenkin innostunut omasta naiseudestani ja tullut läheisemmäksi feminiinisen puoleni kanssa  :coolsmiley:

Eli, kun kaikki vaikuttaa kaikkeen sinä et oman syntymäkarttasi Kuu ja Venus merkin mukaan ole kylmä kyynikko etkä tulisesti roihuava rakastaja, vaan molemmat tasapainottavat toisiaan. Kuu Neitsyt tuo harkintaa Oinaan tuliseen äkkipikaisuuteen ja Oinas taas antaa potkua Neitsyen joskus äärimilleen menevään kriittisyyteen. Yin Yang tyyppinen efekti, siis!

Lisäksi kannattaa muistaa, että syntymäkartta kertoo haasteistamme ja vahvuuksistamme. Jos jokin negatiivinen kuvaus eli haaste ei syntymäkartalla osukaan yksiin sen kanssa mitä me nyt tällä hetkellä olemme, on hyvin mahdollista, että a) joku muu kartan tekijä muokkaa asiaa parempaan suuntaan tai b) tuo oppiläksy on jo opittu tässä elämässä ja haaste on käännetty voimavaraksi.

Jälleen kerran esimerkkinä oman karttani ristiriita oman Itseni kanssa eli Pluto Vaa'assa. Kenties pahin ja kauhein odotettavissa oleva asetelma Vaa'alle/Plutolle, joka normaalisti tulkintojen mukaan viittaa vääristyneeseen tai tukkeutuneeseen seksuaalisuuteen. Olin kyllä ujo nuorena ja arastelin vastakkaista sukupuolta (Kuu Rapu), mutta toisaalta taas minusta ei nyt ole sen terveempää sekään, että 18-vuotias on totaalisen sinut seksuaalisuutensa kanssa ja makailee pitkin pitäjiä suhteesta/seksikumppanista toiseen ;D
Eli, Pluto Vaaka tekee minusta joidenkin silmissä vanhoillisen, koska minulle seksi, oma keho sekä toisen keho ovat jotain niin pyhiä asioita, että niistä nauttiminen jonkun toisen kanssa kuuluvat omassa elämässäni vain parisuhteeseen. Ei mihinkään yhdenillan hoitoon tai panosuhteeseen tai sellaiseen "no en tiiä ollaanko vai eikö olla"-tyyppiseen jahkailuun (tosin minulla on kartan hallitsijana Skorppioni, joka on ehdoton "Kaikki tai ei mitään"-persoona ::) ) Sitten siinä parisuhteessa - kestipä se miten kauan tai vähän tahansa, kunhan vain molemmat ovat 100% panoksella siinä mukana - voi kumppanin kanssa tehdä ihan mitä vaan kivaa makuukamarissa, kunhan se ei ole a) laitonta b) toista loukkaavaa. Eli, "vanhoillista" vaativuutta, mutta samaan aikaan ehkä plutomaisesti sellaista tietynlaista "sopimattomuutta", joskin jos jauhetaan vielä tästä niin minulla Pluto Vaakaa asetelmaa avaa myös Aurinko Oinaassa sekä Lilith asteroidi Vesimiehessä. Siksi on tärkeää katsoa kartan muitakin tekijöitä, koska jos uskoisin vain Pluto Vaaka-kuvausta, minun pitäisi olla ainakin seksuaalisuuteni osalta täysin tukossa ja lukossa oleva frigidi :2funny:


Otsikko: Vs: Oman kartan "ristiriitaisuudet"
Kirjoitti: meimi - 19.08.2011 12:21:52
Inda, onko tulkintasi ns. tietokonetulkinta, missä otetaan huomioon vain se Kuun ja Venuksen merkki, vai onko se ihan persoonallinen tulkinta, missä on otettu huomioon Kuulle ja Venukselle tulevat, muiden planeettojen tekemät aspektit?  Nehän aina muuttaa tulkintaa, jos ei nyt ihan toiseksi, niin ainakin toisella tavalla värittyneeksi.

Ja onhan joka kartalla ristiriitaisuuksia.  Ollaanhan me ihan erilaisia eri tilanteissa.  Minäkin oon melkein kuin eri persoona töissä, kotona olla möllötän vaan ja otan rennosti.   :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Oman kartan "ristiriitaisuudet"
Kirjoitti: Inda - 19.08.2011 15:20:45
Joo on sellainen tietokonetulkinta, missä kerrotaan mitä kaikki kartalla tarkoittaa. Jotkut osu iha nhyvin, mut monet ei. Missäs voisi saada jonkun hyvän tulkinnan omasta kartasta? ASustelen itse helsingin seudulla, että olisiko täällä päin jotain hyviä astrologeja. Kun en haluaisi mennä minnekään rahoja tuhlaamaan.


Otsikko: Vs: Oman kartan "ristiriitaisuudet"
Kirjoitti: meimi - 19.08.2011 16:46:57
Täältä löytyy Suomen parhaat, ainakin ovat ammattilaisia  ;)
www.astrologit.net/members.html