Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: Lizzy - 17.10.2011 17:45:12



Otsikko: Testi: Oletko Facebook flirttailija?
Kirjoitti: Lizzy - 17.10.2011 17:45:12
Löysin tällaisen testin.  ;)

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/testaa-oletko-facebook-flirttailija

ja itse sain tulokseksi, yllätys yllätys.  ::)

Facebook-realismi ohjaa sinua

Juu, tiedetään – Facebookista voi olla tosi paljon harmia, eikä kukaan vielä tiedä, mihin tietoja tulevaisuudessa tullaan käyttämään. Suhtautumisesi Facebookiin on ihailtavan realistista: jaat tietoa valikoidusti ja kontrolloit kavereiden sinusta laittamia kuvia.

Facebook-minäsi pidät selvästi erillään tosielämäsi minästä ja vahdit tarkkaan, millaisia kuvia ja tekstejä sinusta naamakirjaan päätyy. Tiedät, millaisen kuvan haluat itsestäsi Facebookin kautta antaa, eikä se ole flirttaileva ja avoin. Haluat osoittaa, että sinulla on elämää myös Facebookin ulkopuolella.

Olet kenties Facebookissa vain pysyäksesi mukana kaveripiirisi tapahtumissa – useimmat juhlakutsutkin tulevat nykyisin Facebookin kautta. Nauti siitä ja unohda murehtiminen. Tosielämää voi elää vaikka olisikin Facebookissa. Toisaalta Facebook-käyttäytymisesi on järkevää: et laita liikaa tietoja itsestäsi tai perheestäsi. Tulevaisuus voi osoittaa toimintasi todella fiksuksi. Facebook-profiilisi voi huoletta tulostaa ja näyttää mahdolliselle työnantajalle. Vaikutat puhtoiselta ja reippaalta etkä ainakaan kevytkenkäiseltä.

Pidä silti mielessä, että Facebookissa – tai netissä ylipäätään – voi tavata ihan fiksuja ihmisiä (kuten varmaan ajattelet itsestäsikin) ja jossain elämäntilanteessa nettiflirtistä voisi olla iloakin.


Otsikko: Vs: Testi: Oletko Facebook flirttailija?
Kirjoitti: Kuuhilda - 17.10.2011 17:54:02
^Sama


Otsikko: Vs: Testi: Oletko Facebook flirttailija?
Kirjoitti: kimo - 17.10.2011 20:39:07
Sama täälläkin  :)