Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Artemis - 27.10.2011 11:49:58



Otsikko: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 27.10.2011 11:49:58
Haluaisin keskustella kuunsolmuista synastriassa. Onko tästä jo keskustelua? En löytänyt.

Olen huomannut läheisten ihmisten planeettojen osuvan hyvin tarkkaan yhtymään joko nousu tai laskusolmuuni ja minun planeettojani yhtyy heidän solmuihinsa. Myös rakkaussuhteissa osumia löytyy ja kun vertailin niin etenkin toisen ihmisen venuksen osuminen toisen laskusolmulle on suhteelle melko tuhoisaa, no, ainakin omien tuttujen synastriakartoilla.

Kertokaapa fiiliksiä?

Eräs magneettinen vetovoima on kuun osuminen toisen laskusolmulle. Vetovoima oli ensisilmäyksellä, etenkin kuuihmisen osalta. Onko teillä kokemusta? Onko se silloin kaikuja mennestä sillä kyseessä on laskusolmulle osuva kuu?

Perheenjäsentenkin kanssa on paljon osumia. Onko teillä? Kertooko perheen dynamiikasta, tukeeko ajatuksianne mahdollisesta karmasta tai tuttuudesta aiemista elämistä?


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Lilli - 27.10.2011 13:02:48
Kyllä tästä aiheesta pitäisi löytyä keskusteluja, mutta pitänee etsiä paremmalla ajalla.

Joka tapauksessa Kuunsolmut ovat hyvin tärkeitä synastriassa. Kun Kuunsolmut osuvat toisen akseleille, Auringolle tai Kuulle, niin havaittavissa voi olla suoranaista kohtalon siipien havinaa. Alasolmun kontaktit planeetoille kertovat usein yhteyksistä entisiin elämiin, yläsolmu-planeetta -kontaktit kertovat suhteesta, joka on hyvin opettava. Alasolmu toisen DC:llä voi kertoa, että kyseessä on vaikkapa entisen elämän puoliso tai läheinen ystävä, yläsolmu toisen MC:llä voisi kertoa taas työhön tai muuhun toimintaan liittyvästä opettavasta suhteesta.



Toisinaanhan näihin solmukontakteihin on liitettävissä selvästi karma. Solmujen kautta muodostunut side on kuitenkin luja ja vaikka suhde näyttäisi muodostuvan vaikeaksi, niin eroonkaan ei tahdo päästä. Tai jos pääsee, niin samainen henkilö palaa takaisin elämään jotakin ihme reittiä pitkin.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 27.10.2011 13:08:07
Kiitos vastauksesta Lilli!
Mites noususolmu toisen DC:llä (silloinhan toisen laskusolmu on toisen askendantilla). Opettavainen suhde? Kummalle, molemmille?

Kyllä, tunnen todellakin kohtalonhavinaa muutaman ihmisen kanssa. Se on uskomatonta. Olen aina tiennyt, että nämä ihmiset ovat tuttuja jo ennestään, mutta kun aloin katselemaan solmuja kaikki alkoi loksahtamaan paikalleen :)

Perheessäkin on monia osumia. Suoranaisia stelliumeita osuu solmuille.

Pluton osuminen toisen noususolmulle on jopa muuttanut noususolmu ihmisen ajatuksia, siis se plutopersoona on auttanut ymmärtämään ihan vaan omalla olemisellaan toisen ihmisen noususolmun jujun.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: meimi - 27.10.2011 13:10:38
Yhden miehen Kuu on mun Kuunsolmulla, enkä meinaa päästä hänestä yli millään.  Mulla on uusi ihana suhde, mutta päivittäin tämä toinen mies tulee mieleen jotain ihme reittiä.  Ei sillä lailla, että mitenkään kaipaisin tai ikävöisin häntä, mutta jotenkin hän aina tupsahtaa mieleen, ihan arkisissa asioissa.

Me ei koskaan varsinaisesti seurusteltu, muutaman kerran päädyttiin samaan sänkyyn.  Enkä usko, että meidän serustelusuhde olisi mitenkään mahdollinenkaan, vaikka molemmat olis vapaita.  Jostain syystä tämä ihminen haluaa pysyä mun mielessä.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 27.10.2011 14:03:58
Meimi, kuulostaa tutulta.

Onko kuu sinun nousu vai laskusolmulla?


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Lilli - 27.10.2011 16:26:19
Kiitos vastauksesta Lilli!
Mites noususolmu toisen DC:llä (silloinhan toisen laskusolmu on toisen askendantilla). Opettavainen suhde? Kummalle, molemmille?

Itse olen kokenut noususolmun DC:llä melko miellyttäväksi (huomattavasti miellyttävämmäksi kuin noususolmun AC:lla) ja tällainen kontakti osuu useammankin ystäväni kartoille jommin kummin päin. Noususolmu DC:llä miten päin vain voisi viitata parisuhteen kehittymiseenkin, mutta minulla ei tällaista ole päässyt tapahtumaan, enemmän on ollut kyse ystävyydestä ja joskus myös työkumppanuudesta.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: meimi - 27.10.2011 16:51:34
Meimi, kuulostaa tutulta.

Onko kuu sinun nousu vai laskusolmulla?

Noususolmulla.  Oli aika huikeaa, kun sain syntymäkellonajan häneltä, ja pääsin tekemään karttavertailua.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Ave^^ - 28.10.2011 00:36:29
Nykyisen miehen kanssa tosiaan on hänen kuunsa minun laskusolmullani. Kun ollaan juteltu, niin se on ollut hän joka ei ole saanut sitä ihastusta minuun pois mielestään, ja lopulta kävi sitten niin että nyt ollaan yhdessä. Omat tunteet ovat alusta asti olleet sitä että juttuun tulee hyvin ja sujuu hyvin, sellasella mukavalla tasolla, vetovoimasta sinänsä ensisilmäyksellä en tiedä. No jaa.. silloin oli vähän kaikenlaista muutenkin kun tutustuttiin..


muok. oma kuuni näköjään onkin sitten hänen noususolmullaan.  ;D Mikä sitten on karmista.. tätä ennen mulla oli aika voimia vievä suhde, enkä enää haluaisi mitään sellaista. On nyt vihdoin ollut vain pelkästään hyvä olla tässä.  :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 28.10.2011 07:13:52
Ave ja Meimi, minulla on kokemusta aikaisemmin suhteesta jossa kuuni oli hänen laskusolmullaan. Se oli melko intensiivistä menoa  :) Toisaalta, siinä oli muutenkin melko mahtavia aspekteja synastriassa, mm. hänen plutonsa, neptunuksensa ja saturnuksensa teki tarkkoja aspekteja minun persoonallisiin planeettoihin. Pluto loi oppositioillaan todella magneettista vetovoimaa.
Lisäksi minun minun plutoni yhtyy hänen noususolmuunsa ja on tietenkin tällöin oppositiossa hänen laskusolmuunsa.

Kiitos Lilli, minulla on sellainen olo, että tämä suhde on meille kummallekkin hyvin opettavainen :) Me olemme hyviä ystäviä myös.

On ollut hyvin kiintoisaa huomata miten tarkkoja yhtymiä solmuille läheisten kanssa tulee.

Olen ymmärtänyt että laskusolmulle tosiaan liittyisi jotain karmaa, joten on mielenkiintoista huomata lähipiirissäkin parisuhteita, joissa toisen venus osuu toisen laskusolmulle. Nämä suhteet ovat myrskyisiä, dramaattisia jollain tapaa. Liekkö niin että ovat olleet kumppaneita jo aiemmissa elämissään?



Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: IdaW - 29.10.2011 10:47:37
Mielenkiintoinen aihe!
Kohtasin reilu vuosi sitten henkilön, jonka Pluto on noususolmullani ja minun Saturnukseni on hänen noususolmullaan (orbi molemmissa 1 aste). Tiesin heti ensisilmäyksellä, että hänestä tulee jollain tapaa tärkeä henkilö elämässäni.

Synastriassa on muitakin tarkkoja aspekteja, mm. hänen Venus yhtymässä Marsiini, minun Venus yhtymässä hänen Marsiin ja Aurinkoon, minun Aurinko oppositiossa hänen Kuuhunsa, minun Asc/Desc-linja tarkassa neliössä hänen solmulinjaan jne.

Suhde tuntuu voimakkaasti karmiselta ja molemmilla on tunne, että kohtaamisella on jokin tarkoitus. Olemme muuttaneet toistemme ajatusmaailmaa voimakkaasti ja suhde on ollut opettavainen. Meno on ollut alusta saakka intensiivistä ja kummallakin on ollut ennenkokemattoman vahvoja tunteita toista kohtaan. Tuntuu ettei mikään ole ollut enää ennallaan tämän kohtaamisen jälkeen. :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Lilli - 29.10.2011 15:59:24
minävaan, synastriassanne on paljon klassisia pitkään parisuhteeseen viittaavia aspekteja, mm. nousumerkit ovat vastakkain, Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä ja miehen Kuunsolmu on tiukasti Venuksesi päällä ja vähän löysemmin laskumerkilläsi. Miehen Aurinko osuu nousumerkillesi, kuten myös hänen Venuksensa (löysästi). Tähän asti kaikki näyttää loistavalta, suorastaan sielunkumppanin olet löytänyt! Kommunikaatio-ongelmat lienevät peräisin Merkuriuksien vastakkaisuuksista, ja etenkin kun toisella osapuolella (sinulla) Merkurius peräytyy, niin väärinkäsityksiä syntyy helposti. Olet todennäköisesti melko kärkäs suustasi, koska peräytyvä Merkurius on lisäksi yhtymässä Marsiin.

Eikä tuo Kuu-Saturnus -yhtymäkään sieltä helpoimmasta päästä ole, vaikka monesti se voi viitata pitkään parisuhteeseen.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 29.10.2011 16:25:19
Mitäs se leijona tuo tuohon merkuriukseen?


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 31.10.2011 08:20:37
Hmmm... leijona merkurius voisi olla toisinaan hieman mahtaileva  ;D
Leijona merkurius on minun kokemukseni mukaan avoin, mutta voi kerskailla ja voi olla vaikeaa myöntää olevansa väärässä.
Eiköhän yhtymä marsiin tuo siihen tosiaan kipinää niin, että tempperamentin kiehuessa sanat sinkoilee melko tehokkaasti  ;)

Ida, uskoisin, että nuo mainitsemasi pluto noususolmulla ja saturnus noususolmulla on merkittäviä juttuja! Tunnen henkilön jonka kanssa minulla on samoin.
Sekin on tuntunut "kohtalonomaiselta" ja tarkoitetulta kohtaamiselta. Erityinen side.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 31.10.2011 08:22:34
Tahtoisin muuten kysyä tietäväisten mielipidettä. Oma kuunsolmuni on leijonassa ja huoneessa 2. Jos toisen henkilön saturnus osuu yhtymään tuohon minun kuunsolmuuni, niin mitä hän minulle opettaa? Tai mahdollisesti mikä on hänen osuutensa noususolmun opeistani?
2.huoneen leijona solmu liittynee tietenkin rahaankin. Nautintoihin? ;)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 31.10.2011 09:10:13
Kiitoksia kaikille vastauksista :) Kieltämättä osaan riitatilanteissa olla erittäin kärkäs suustani, sitten kun toinen ei ole osannutkaan enää sanoin puolustatuta niin käytetään fyysistä väkivaltaa....Mies on minuakin tempperamenttisempi, johtuisko pluto leijona? Muuten tuo ei pidä yhtään paikkaansa ettenkö osaisi myöntää jos olen väärässä:D En ehkä silloin kun riita on pahimmillaan,mutta heti kyllä kun pöly on laskeutunut :angel:
Tuota kuu saturnus yhtymää en kyllä ymmärtänyt  :-[  Meidän suhteessa mielestäni pitkältäni ongelmat oli toisen päihteidenkäyttö mistä tuli aina riitaa, minun mustasukkaisuus, mitä ei ollenkaan parantanut toisen tapa valehdella ihan kaikesta. Myös toisen henkinen väkivalta. Minun täydellinen eristäminen hänen omasta elämästään. En saanut nähdä hänen kavereitaan, hän ei esim. koskaan vastannut puhelimeen jos oli kavereidensa kanssa. ei vastannut puhelimeen edes jouluna kun vietti sitä oman perheensä kanssa,vaikka tiesi ettei minulla ole perhettä kenen kanssa viettää joulua ja olin yksin kotona. sain ottaa häneen yhteyttä vai kun hänelle sopi. Tiedän että on oma vika että roikkuu tuollaisessa ihmisessä ja sietää tuollaista käytöstä. Läheisriippuvuus on varmaan pahempi päihde kuin mikään muu, ainakin minusta tuntuu siltä :crazy2:
Huh, tulipas avautumiset tälle palstalle :o
Toivotan kaikille voimia jotka kamppailee voimia viemässä suhteessa ja toivon myös kaikille parempaa itsetuntoa, että olisi voimia nousta siitä suosta ylös  :smitten:


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 31.10.2011 09:23:27
Minä vaan, kuulostaa karmalliselta suhteelta..



Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 31.10.2011 16:14:14
Artemis: No sitä se on varmastikkin ollut :-\


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 01.11.2011 08:27:11
Aika monella meistä on sellaisia  :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 01.11.2011 20:37:37
Juu. Varmaan jokaista mun tuntemaa tyttökaveria on miehet hakannut, et valitettavasti näitä riittää :tickedoff: Mun mielestä me jotka jäädään tollasiin suhteisiin roikkuun ollaan viel sairaampia mitä ne hakkaajat. Ei kukaan tervejärkinen sietäis sellasta :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 02.11.2011 08:22:56
Minua ei ole kukaan koskaan hakannut, joten en osaa sanoa miten sitä toimisi, koska henk-koht ei ole kokemusta. Mutta kyllä minä näin ajateltuna lätkimään lähtisin ja heti. Kuitenkin, ei sitä tiedä ehkä oikein, ennenkuin itse kokee.
Uskon, että noissa väkivaltaisissa suhteissa naiset jotka sinne jää, on niitä jotka eivät juurikaan arvosta itseään tarpeeksi. Olen nähnyt läheltä pari tapausta, ja minusta tuntuu etteivät ne naiset ole ymmärtäneet ansaitsevansa paljon enemmän.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.11.2011 08:27:01
Täytyy tosiaan ensin itse kokea se väkivaltainen suhde, ennenkö voi sitä jäävää naista typeryydestä arvostella..justiinsa pidin tästä palopuheen ;)
Semmonen vaatii tosissaan voimia ja sisua, ja niitä kun ei ole plakkarissa monella tavalla alistetulla henkilöllä, jonka itsetunto on murskattu olemattomiin :(


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 02.11.2011 13:34:22
Täysin totta Kuuhilda. Siksi pohdinkin sitä, että on vaikea sanoa kun ei ole kokenut :)

Olen kokenut karmallisia suhdevirityksiä, mutta en väkivaltaa. Karmallisissa suhteissa voi olla kaikenlaista satuttamista, pettämistä, henkistä kaltoin kohtelua jne... Nyt kun jälkikäteen katson niitä, niin näen itseasiassa aika selkeästi mistä oli kyse.

Olen ilmeisestikkin itse ollut joskus varsinainen pissipää ;) koska olen saanut miehiltä vähän kökköä niskaan.. Olen oppinut paljon ja luopunut mustasukkaisuuksista ja muista. Jokainen kokemus on koulinut hyvin minusta "pahoja" pois. Ihan hyödyllisiä kokemuksia kaikki olleet. Eikä ole kaunaa mistään :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.11.2011 18:09:36
Juu, eihän se karmallinen suhde suinkaan suoraa tarkoita väkivaltaa. Voihan se olla vaikka  positiivisesti opettavainen...tosin, minun käsitykseni mukaan niihin kyllä yleensä liittyy melkoisia haasteita, oli kyse mistä tahansa.



Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 02.11.2011 19:30:20
Ei se hakkaamista tosiaan tarvi,ettei voisi olla rankka suhde muutenkin. Mielestäni henkinen väkivalta on ehkä viel pahempaa kuin fyysinen. Huonosta itsetunnosta johtuu ainakin mun tapauksessa, että roikun huonoissa seurustelusuhteissa ja ystävyysushteissa. Toivon että iän myötä minustakin tulisi fiksumpi  :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 04.11.2011 08:41:55
Itsensä arvostaminen on ainakin itselleni ollut vaikeaa. Kun tiedostaa huonon itsetunnon, niin se on jo askel oikeaan suuntaan :) Meidän kaikkien pitää alkaa arvostamaan itseämme enemmän :)

Minä vaan, onko kartallasi muita "huonon itsetunnon" kuvioita? Itselläni on mm. saturnuksen oppositio venukselle mikä saa aikaan "arvottomuuden tunnetta". Sen kanssa olen paljon paininut :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 04.11.2011 19:55:26
Artemis, mä oon nii huono lukeen noita karttoja nii laitan varmuuden vuoks sulle mun kartan. Mun mielestä tos kartassa on venus opposito asc ja mulla o asc kauris. Eli varmaan sama vaikutus ??? Mulla on venus ravussa 6 huoneessa ja jostain luin et se tekee ihmisestä "palvelijan". Kuvastaa mua ainakin hyvin. Paloin oikeesti tosi pahasti loppuun kun kannoin muiden ihmisten ongelmia vuosia ja minulle ei ollut ketään kuuntelijaa. Ajattelin aina että muut tarvii kuuntelijaa ja en siksi viitsinyt pitää itsestäni meteliä, kunnes paloin totaalisesti loppuun. Katkaisin parhaaseen ystävääni välit, koska koin että se suhde oli muuttunut täysin yksipuoliseksi. Onneksi tuon kokemuksen kautta olen oppinut jo jonkin verran pitämään itsestäni ääntä ja puoliani :knuppel2:
Artemis sanoit tuolla ylempänä, että olet oppinut luopumaan turhasta mustasukkaisuudesta. Onko sun kartalla joku tekijä mikä aiheuttaa mustasukkaisuutta? Minä olen tosi mustasukkainen ja mun kanssa on tosi vaikea seurustella sen takia :'( Haluaisin todellakin parantua mustasukkaisuudesta. Se on ehdottomasti luonteeni huonoin puoli :buck2:
Hyvää viikonloppua kaikille :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 05.11.2011 13:15:08
No omalla kartallani on mm. pluton oppositio venukselle, joka käsittääkseni voi olla melko omistushaluinen rakkaudessa. Minulla on paljon pluton oppositioita joihin liittynee haasteena tarve hallita ja kontrolloida. Niissä olen kasvanut paljon :) Kantapään kautta :)

Mustasukkaisuudesta irtipäästäminen on todella vapauttavaa. Oikeasti!
Ajattelen sen nykyään niin, että jos toinen on mennäkseen niin se menee ja siihen ei auta vahtaaminen, kyttääminen eikä epäileminen. On vaan päästettävä irti tarpeesta hallita sitä kaikkea. On tavallaan antauduttava sille, ettei kaikkea voi pitää omassa kontrollissaan, että jos se toinen haluaa mennä ja tehdä, niin se tekee sen. On luotettava, heittäydyttävä siihen ja jos tulee näpeille niin sitten tulee  :)
Minut paransi pitkälti se, että kehitin itsetuntoani ja epävarmuus hiipui. Pitää ymmärtää omaa arvoaan. Lisäksi kun koki aikoinaan pettymyksiä rakkaudessa niin huomasi, että asiat tapahtuu jos tapahtuu.
On vaan mentävä eteenpäin ja luotettava. Ja jos käy huonosti niin sitten käy. Sitten siitä noustaan taas ja eteenpäin  :) Se on elämää!

Huomasin että sinulla on kuunsolmu kakkosessa kuten minullakin. Uskoakseni siihen nimenomaan liittyy oman arvon ymmärtäminen.
We cannot develop our self-worth through others alone—it needs to come from within.
Eli meidän tulee löytää ja kehittää oman arvon tuntoamme, se löytyy sisältä emmekä saisi määrittää arvoamme muiden ihmisten kautta. Jos oikein ymmärsin   :)

Usein kaltaisemme ihmiset tekee juuri sitä, että palvelee muita ja yrittää sitä kautta saada itsensä tuntemaan itsensä tarpeelliseksi. Ja jos on tarpeellinen, kokee olevansa tietyllä tapaa arvostettu ja rakastettu ja sitten sitä helposti vie niin pitkälle että uuvuttaa itsensä. Tyypilistä ja tunnistan ilmiön :) Hyvä että tiedostat myös asian!


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Ave^^ - 06.11.2011 13:42:30
Vähän aikaa sitten juuri täällä oli ketju mustasukkaisuudesta:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=43218.0 (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=43218.0)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: minävaan - 07.11.2011 16:33:20
Artemis: Juuri tuon ajattelun haluan oppia,että asiat tapahtuu jos tapahtuu,eikä sitä kyttääminen yhtään tilannetta paranna.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 08.11.2011 09:10:04
Se on irtipäästämistä siitä kontrollin tarpeesta, eikä se helppoa ole, mutta on se mahdollista :)

Kai se vähän vaatii muutenkin sellaista heittäytymistä ja luottamista, että antaa mennä, jos käy huonosti niin sitten käy, siitä voi aina nousta ylös ja aloittaa uudestaan. Elämässä ei oikeastaan voi kontrollida asioita liikaa, asiat tapahtuu jos tapahtuu ja kun sen oivaltaa niin oikeasti on helpompi olla. On luotettava itseensä ja omiin kykyihinsä ja sisäiseen voimaan, että vaikka menisi pieleenkin, niin kyllä sitä selviää. Mustasukkaisuus on pelkoa, tarvetta pakonomaisesti kontrolloida, epävarmuutta. Näitä kantsii itsensä kanssa pohtia  :) On opittava luottamaan, eikä vaan siihen toiseen vaan myös itseensä.


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Solararc - 24.11.2011 20:00:49
Kuunsolmut taitavat olla merkittäviä asioita suhdekartoilla, olen huomannut tämän aina pidemmissä ja merkittävissä suhteissani. Mutta nyt en tahdo millään löytää tulkintaa Pluto-Kuunsolmu-yhtymälle, eli minun Plutoni on tämän miehen yläsolmulla, Vaa'an merkissä...? Ja aika väljästi tuo kuvio konjuktoi minun nousumerkkiäni (orbi jo 6 astetta)...mitähän tästä oikein voisi sanoa? Jotain mullistavaa, muuntavaa? Mutta miten tämän yläsolmun ja Pluton voimat oikein yhdistää, keksiköö joku?


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Silmanilo - 27.12.2011 01:06:11
Heissan, kertoisko joku, mitä meinaa ja miten vois käytännössä ilmetä se, että mun noususolmu on yhtymässä miehen venukseen ja miehen noususolmu yhtymässä mun marsiin? (Joo ja sit vielä miehen aurinko yhtymässä mun venukseen)?

KIITOS  :smitten:


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Lizzy - 27.12.2011 22:55:48
Tämä keskustelu herätti mielenkiintoni niin, että aloin tutkimaan omia kuunsolmujani synastrian kannalta.

Kuunsolmut eivät ole olleet minulla merkittävissä ihmissuhteissa aspektoituneina, mutta Kuunsolmuilleni osuneet tr. kyllä ovat heiluttaneet elämääni paljonkin. Tr.  :pluto: teki kvinkunssia noususolmulleni joskus nuorena ja koin sen todella merkittävänä aikana. Samaan aikaan oli muitakin isoja  :pluto: transiitteja. Nyt ihan viime vuonna oli tr.  :pluto:  :aspect_con: laskusolmu. Se toi minulle merkittäviä kohtaamisia ja myös päätti tiettyjä ihmissuhteita. Lilithin paluu oli minulla tässä myös taannoin ja se aiheutti hyvin mielenkiintoisia kohtaamisia ja eriskummallisia keskusteluja ja tapahtumia. Minulla Lilith on 7.huoneessa, joten se vaikuttaa ihmissuhteisiini vielä enemmän kuin kuunsolmu, joka on yksinään ilman aspekteja 12.huoneessa ihmettelemässä vastapäätä 6.huoneen stelliumiani. Minulla siis kaikissa karmallisissa suhteissa on ollut jotain Lilithmäistä. Ja joskus kyse ei ole edes karmasta vaan juurikin siitä, että ei arvosta itseään ja sietää huonoa kohtelua, jonka mieltää karmaksi. Ensimmäinen askel on, että pääsee irti siitä karma ajatuksesta. Kukaan ei ansaitse väkivaltaa tai henkistä alistamista tai mitätöintiä. Sitä vain alkaa uskoa siihen mitä maailma tai läheiset hokee. Siitä on helvetillistä nousta, mutta se kannattaa.  :)


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Solararc - 02.01.2012 15:44:06
Juu, kyllä nuo transiitit ovat tuntuneet myös minulla. Aikanaan kun menin naimisiin, mulla oli transitoiva Saturnus alasolmulla ja Venuksella. Toisaalta, vastakkaisella puolella, eli yläsolmullani, oli Pluton konjuktio. Eli aika vahvat kuviot mennä naimisiin, sanoisin  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.01.2012 18:19:37
Minäkin innostuin katselemaan synastriaa sille päivälle, kun naimisiin mentiin  ::) Sieltä löytyy retropluton ( ja onnenpisteen, mutten tiedä kertooko se tässä mitään ) tarkka yhtymä minun neptunukselleni ykköshuoneessa, joka on yhtymässä noususolmuun.  Jotain liitosta aiemmin elettyihin tapahtumiin kenties?
Vertex tulee onnenpisteelleni. IC/ MC ovat yhtymässä, joskaan eivät ihan tarkassa.
Väljä Lilith r :juno: yhtymä tekee kvinkunssia minun junolleni, saturnus on siihen oppositiossa. AC tekee opposition auringolleni, ja  :neitsyt: :kuu:  neliö aurinkoni.
Liitto oli siis aika surkea tapaus, ja kesti vain hetkisen ennenkö lopullisesti erottiin.

Nyt vasta ekan kerran tajusin, että mulla on neptunus  :aspect_con: noususolmu...miten se sillätavalla onkin mennyt ohi?
Mitähän tuo voisi pitää sisällään? Olenko aivan hakoteillä, jos päättelen, että minun on helppo ammentaa aiemmista inkarnaatioista tähän elämään?


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 02.01.2012 18:58:47
Kuuhilda, missä huoneessa ja merkissä kuunsolmusi on? Jos se yhtyy neppariin niin oletko neptunus jousimies sukupolvea?

Olen jostain lukenut, että jos syntymäkartalla on kuunsolmu yhtymässä neppariin, niin henkilöllä on vahva taipumus houkutella ja vetää elämäänsä mm. henkisiä opettajia. Muistaakseni henkilölle olisi hyvä harjoittaa mielikuvitusta ja muitakin henkisiä juttuja. Mutta en minä mikään expertti ole :)

Se että pluto yhtyy kuunsolmuun on varmastikkin merkittävä käännekohta, tai sellainen hetki jolloin kuunsolmun "opit" varmaankin aktivoituvat. Ystäväpariskunnalla on kummallakin juuri sellainen meneillään ja heille pukkaa vauvaa, toisella tuli avioeroa jne..


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.01.2012 19:36:47
Tarkoitin muuten laskusolmua enkä noususolmua. Mulla menee ne aina väärinpäin. Varmaan siksi, kun laskusolmu nousee  :buck2:
Eli laskusolmu on ykkösessä ja kauriissa, noususolmu seiskassa ja ravussa. Neppari on kyllä  :jousimies:, kauriin rajalla. Ja siis yhtymässä laskusolmuun.

Siksi minä niitä menneitä niin tuohon ajattelin, kun on r Pluto ja laskusolmu tekemisissä  :-\


Innostuinpas sitten tutkimaan myöskin miehisen osapuolen synastriakarttaa tuolle päivälle ;)

Akselit liki toisiaan, väljässä yhtymässä. Kuunsolmu akseli ihan päällekkäin, mutta vastakkain.
  :saturnus: on tullut hänellä  muutaman asteen  :aspect_con:  ascendentille.
Tuo  :neitsyt: :kuu: joka minulla teki  :aspect_squ: :aurinko: yhtyy hänen kuunsolmuunsa. Siis noususolmuun.
r :juno:  :aspect_con: Lilith on yhtymässä hänen r :pluto:
r :jupiter: yhtymässä hänen r  :neptunus:
Vertexit väljässä yhtymässä.
Neptunus ja chiron tulevat hänen DC:lleen.  :ceres: yhtymässä hänen vestaansa.
 :aurinko: :aspect_con:  :juno: :mars: :chiron: ja  :venus:. Huone kymmenen,  :harka:
Aika moinen soppa kaikkea tuon auringon kanssa kasassa  ???


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Artemis - 03.01.2012 08:13:01
Okei, laskusolmuun, tekstiä löytyy englanniksi.

Neptune Conjunct South Node. The road with this aspect isn't always easy. You say the wrong things at the wrong times. You have trouble getting your act together. Put one foot in front of the other, maintain your individualism, and never forget that you create your own reality.



North Node Cancer 7th House/ South Node in Capricorn 1st House
Becoming emotionally supportive of your partner. Developing a gentler, kinder approach to partnerships. Releasing an overly dutiful approach to life. Becoming less of a father figure in your relationships. Becoming an emotional equal to your partner. Releasing the need to take control of situations and relationships. Creating a structured environment where you and your partner feel comfortable sharing your feelings. Releasing the need to structure your significant relationships. Releasing the need to impose your rules on your partner. Taking the time to find out how the significant people in your life really feel. Taking time out from your responsibilities to hug, cuddle and caress your partner. Making time for emotional intimacy in relationships. Letting your partner know you care. Showing your partner how you feel. Understanding that your upstanding reputation has little to do with your personal relationships. Learning to let down your guard with your partner. Finding a partner who is sensitive to the subtle changes in your feelings- even when you aren’t. Finding a sensitive, nurturing partner. Learning to respect your partner’s feelings instead of demanding they toughen up. Accepting that your partner has emotional needs. Learning to meet your partner’s emotional needs. Becoming less authoritarian in relationships.



Read more: http://astrofix.net/2010/10/26/north-node-in-cancer-and-south-node-in-capricorn-by-house/#ixzz1iMwkIt00


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.01.2012 11:02:59
Okei, laskusolmuun, tekstiä löytyy englanniksi.

Neptune Conjunct South Node. The road with this aspect isn't always easy. You say the wrong things at the wrong times. You have trouble getting your act together. Put one foot in front of the other, maintain your individualism, and never forget that you create your own reality.



No täsmälleen  :buck2: Ja tuo oman todellisuutensa luomisen tärkeys tulee esille muualtakin kartalta.
Lisäksi kun hääpäivänä on tuo r pluto tuossa, niin voisikos se kertoa karmallisesta läheisriippuvaisuudesta, neptunusta miettien, ja tuo hääpäivä oli sitten oikein multihuipentuma sille  ???

Tuo kuunsolmuasetelma...minäkö muka määräilevä ::) ;)
Tuo on uusi juttu, että se painottuu  noin paljon nimenomaan partnershippiin.
Mutta juu, niiden kauttahan olen isoimmat läksyt käynyt, ja varmaan vielä löytyy tuo sensitive, nurturing partnerkin jostain  :smitten:

Ei yhtäkkiä niin hankalan oloinen läksy, mutta kuinkas ollakaan  :o


Thanks :smitten:


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Ave^^ - 09.02.2012 00:23:16
Jatkokommentoidaan tästä suhteesta, jossa siis miehen kuu on laskusolmullani ja oma kuuni hänen noususolmullaan, että tämä on eteenpäin mennessään muuttunut kokoajan syvemmäksi. Oikea suunta mielestäni.  :) Voipi johtua siitäkin, että on tottunut toiseen kaverina, että homma sitten oikeasti kehittyy tunteiden eikä pelkän huuman mukaan.

Pakko hehkuttaa että on vain ihanaa.  :smitten: :smitten: ;D


Otsikko: Vs: Synastria kuunsolmujen kanssa
Kirjoitti: Bona Fide - 06.04.2012 21:33:36
Neptune Conjunct South Node. The road with this aspect isn't always easy. You say the wrong things at the wrong times. You have trouble getting your act together. Put one foot in front of the other, maintain your individualism, and never forget that you create your own reality.


Mites tulkittaisiin synastriassa kun toisen South Node on konjuktiossa toisen Neptunukseen. Olisko samat ohjeet paikallaan? Huomaisin, että South Node henkilö menee puolustuskannalle mitä pienimmistäkin yksistyiskohdista, mutta saatan katsoa liian läheltä, koska olen itse se Neptunushenkilö.