Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Kuuhilda - 23.12.2011 22:03:15



Otsikko: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: Kuuhilda - 23.12.2011 22:03:15
En nyt oikein tiedä, mihin tämä aihe kuuluisi  ???

Mutta, miten luette noita horoskooppeja jos luette? Keskityttekö vain aurinkoon, vai luetteko ehkä enemmän ascin juttuja? Entäs kuu?
Vai luetteko kenties siten, että osan asioista  :aurinko: kohdalta, osan  :askendentti: kohdalta, ja vaikka tunteet  :kuu: kohdalta?
Miten toimii?


Otsikko: Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: hilton - 26.12.2011 23:05:28
Mielenkiintoinen ja minusta tärkeä kysymys Kuunhilda. Olen itsekin miettinyt asiaa.
Luen sekä aurinkomerkin että Ascin horoskoopit.
Asc siksi, että huoneiden teemat osuvat tarkemmin kohdalleen.
Olisi mukava tietää mitä mieltä ammatti-astrologit ovat asiasta :)



Otsikko: Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: Lizzy - 27.12.2011 14:35:05
Hyvä kysymys, itse myös jossain vaiheessa huomasin, että jos aurinkomerkin kohdalla puhutaan huoneista niin eihän ne pidä ollenkaan paikkaansa. Silloin pitää lukea nousevan merkin horoskooppi. Olen joskus lukenut auringon, nousevan ja kuun kaikki, mutta jos niissä puhutaan aurinkomerkeistä niin silloin en tiedä miten hyvin ne pitää paikkaansa ja välttämättä muista kuin aurinkomerkistä ei oikein saa mitään.

Toisin sanoen ihan horoskoopista riippuen millainen se on, luen joko vain auringon tai sitten kaikki kolme tärkeintä merkkiä.

Nyt on horoskooppien kulta aika kun vuosi vaihtuu ja joka lehdessä on horoskooppi ensi vuodelle. Tosin niitäkin on monenlaisia. kaikista paras tietysti on katsoa ne omat tulevan vuoden tr. ihan omalle kartalle.  ;) Mutta yleishoroskoopit on ihan hyvää viihdettä.


Otsikko: Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: elyce - 27.12.2011 22:47:41
Tarkoittavatko "yleiset horoskoopit" lehtien "ennustushoroskooppeja" vai sellaisia horoskooppikirjoja, joissa kerrotaan kunkin eläinradan (aurinko-)merkin piirteistä? Jos tarkoitetaan jälkimmäistä, niin luen yleensä aurinko-, nousu- ja kuumerkkien kuvaukset, ja sovittelen niitä sitten päässäni yhteen (esim. ulkoisissa seikoissa keskityn eniten nousumerkkiin ja tunneasioissa kuunmerkkiin jne.) Sen lisäksi olen ollut huomaavinani, että jos merkkikuvauksessa on erikseen "rakkaus-osio", niin kannattaa mielestäni lukea myös Venus-merkin kuvaus. :)

Jos taas yleisillä horoskoopeilla tarkoitetaan lehtien povauksia, niin lukaisen niitä lähinnä huvittuakseni niiden ympäripyöreyksistä. ;D


Otsikko: Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: hilton - 27.12.2011 23:21:54
Ymmärtääkseni Kuuhilda puhuu juuri nimenomaan kuukausi-/viikkohoroskoopeista.

Eikä niitä pidä paheksua taikka aliarvioida, paikkansa on niilläkin, mm. hitaampien planeettojen vaikutukset merkkien edustajiin ovat joskus hienosti tiivistetty.

Eihän kaikilla ole kiinnostusta taikka tietotaitoa tulkita omia karttoja, silloin "yleiset" horoskoopit ovat vallankin mainio tietolähde ja plussana vielä yleisesti ymmärrettävällä tavalla kerrottuna.


Otsikko: Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja?
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.12.2011 00:08:52
Jaa, kaikki käy ;)
Ajattelin kyllä noita kuukausi/viikko skooppeja. Mutta en lue lehtien tms. horoskooppeja itsekään, ennemminkin vaikka joidenkin astrologia sivujen skooppeja.
 :venus: kohdalta en olekaan rakkauksia katsellut, pitääpäs koittaa  :)
Mutta siis tuollatavalla yhdistelemällä niitä itsekin luen, joskin olen ajatellut että ehkä se on aivan turhaa sillisalaatin tekoa sitten :D