Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: J.Suicide - 26.12.2011 21:20:25



Otsikko: Tulkinta-apua!
Kirjoitti: J.Suicide - 26.12.2011 21:20:25
Heippa kaikille, täällä yks astrologiaan rakastunut päätti liittyä tänne :) Itellä on aurinko leijonassa, kuu skorpionissa ja nouseva jousimies/vesimies, riippuu mistä etsii tietoa. Toivottavasti en ole laskenut mitään väärin  :-\ Ja toivottavasti olen oikeassa paikassa kyselemässä :DD

Millaiseksi kuvailisitte tälläistä tapausta? Itsellähän ei nouseva vesimies vielä vaikuta, pitäisi olla puolet vanhempi  ;D Mutta löydän kyllä vesimiehen piirteitä itsestäni paljonkin eikä aurinkomerkistä ole epäilystäkään, selvä leijona :D

Olen vielä toivottoman tyhmä noiden huoneiden ja muiden suhteen  :-\ no, kai sekin selviää aikanaan :D Haha, tuli todella epäselvä viesti mutta toivottavasti otatte tästä selvää :')

J.Suicide kiittää!



Otsikko: Vs: Tulkinta-apua!
Kirjoitti: Lilli - 27.12.2011 23:13:12
Kyllä sinä olet nouseva Jousimies. Laskentavirhe voi tulla siitä, että kaikki ohjelmat eivät huomioi kesäaikaa. Toisekseen olen täysin eri mieltä siitä, että nousumerkki alkaisi vaikuttaa vasta varhaiskeski-iässä. Voihan niinkin käydä, mutta ei se mikään sääntö ole. Sehän vaikuttaa ulkoiseen olemukseenkin ja miksi sitä muuttuisi vasta kolmekymppisenä nousumerkkinsä oloiseksi? Tutkin vastikään jo lähes yhdeksänkymppiseksi ehtineen nousu-Jousimiehen (Au-Kauris, Kuu-Kalat) karttaa, ja ensinnäkin nousumerkki viittasi selvästi hänen lapsuudenoloihinsa sekä varsin varhaiseen uranvalintaan. Hän on opettajan/papin tytär ja nousi jonkinlaiseksi kirjalliseksi sensaatioksi jo parikymppisenä. Hän on kirjoittanut ammatikseen käytännössä teini-iästä lähtien.

Sinun kuvioillasi otetaan riskejä. Sinun on vaikea sopeutua mihinkään tutun turvalliseen ja ennalta määrättyyn muottiin. Jos näin on käymässä, haet jännitystä vaikka koko elämäsi perusrakenteet romuttaen. Olet luultavasti jonkinlaisen taiteilijan ja pelinaisen risteymä.


Otsikko: Vs: Tulkinta-apua!
Kirjoitti: J.Suicide - 28.12.2011 00:11:30
Kiitos sinulle (: Kokeilin tutkia kaikessa rauhassa omaa karttaa ja huomasin tosiaankin olevani nouseva jousimies. Itsekkin mietin tuota että miten nouseva vaikuttaisi myöhemmällä iällä koska näen itsessäni jo nyt jousimiehen piirteitä. Hätkähdytti aika paljon toi sun arvio musta, osu nimittäin ihan nappiin O_O oon ollu ala-asteelta asti se joka halusi aina pukeutua eri tavalla ja samalla linjalla jatkan edelleen. Mutta kiitos todella paljon kun vastasit, alan itsekkin pikkuhiljaa ymmärtämään tätä kaikkea  :smitten: