Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Gartolaatti - 04.02.2012 01:16:45



Otsikko: Help me
Kirjoitti: Gartolaatti - 04.02.2012 01:16:45
Moi!



Otsikko: Vs: Help me
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.02.2012 12:05:03
Hei Gartolaatti :)

Ihan eka tulee kyllä mieleen se pilvi nyt. Se tekee just tuommosta jälkeä, jos sitä pitkään polttelee pidempään  päivittäin. Ja on siinäkin eroja, miten se meihin vaikuttaa...toiset kestää sitä paremmin kun toiset.
Eli jos saisit höpöheinän polttelua vähän vähemmälle, niin susta takuulla tulis vähän skarpimpi, ja sit voisit lähteä kiinni niihin ongelmiin, joita sulle sen pössyttelyn lopettamisen jälkeen jää. Olis vähän selkeempi lähtökohta mistä lähdet ponnistelemaan kohti korkeuksia  ;)
Jotain sotkua sulla voi olla  ilman minkään näköistä huumeitakin siellä päässä...ehkä just siksi oot niihin huumeisiin seonnutkin välillä?
Mutta ei niillä siitä eroon pääse..no, mun mielestä sä oot nyt ihan oikeilla jäljillä.

Potkua persiille ja onnea matkaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Help me
Kirjoitti: Lilli - 04.02.2012 15:22:27
Minäkin suosittelisin, että jättäisit nyt kaikki päihteet pois, koska ne ovat selvästi vaikuttaneet kognitiivisiin toimintoihin (tarkkaavaisuus, havaitseminen, muisti, ajattelu, kieli, oppiminen), luovuuteen ja olet muutenkin kaiken kaikkiaan täysin eksyksissä.

Tuo thainyrkkeily vaikuttaa lupaavalta reitiltä elämäsi selkeyttämiseen ja huomaat varmasti itsekin, että mahtavia kicksejä voi saada terveemmistäkin lähteistä kuin päihteistä.