Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Jem - 22.02.2006 14:23:22



Otsikko: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 22.02.2006 14:23:22
Minulla on Kuu Leijonassa. Kun luin tulkinnan että Kuu-Leijona esittää usein tunteitaan, ihmettelin suuresti. Olen aina ollut kovin tunteellinen ja käsitellyt jatkuvasti omia tunteitani pääni sisällä. Tuntui hullulta ajatukselta että niiden todellinen kokeminen olisi vain esittämistä. Minähän koen ne ihan oikeasti!
Vasta nyt olen huomannut että joskus todella kasvatan tunteitani tai liioittelen niiden ilmaisua melkoisestikin, esimerkiksi kun on hieman paha olo, saatan lietsoa sitä tunnetta vahvemmaksi ja heittäytyä sitten sängylle itkemään "kun on niin paha olo".

Aiemmin olen lähinnä vain pitänyt itseäni erittäin tunteellisena, mutta onko siinä taustalla sittenkin tätä esittämistä... Taidan olla juuri nyt jonkinmoisessa Leijonakriisissä kun olen aina ajatellut että "onneksi minussa ei ole yhtään Leijonaa kun Aurinko-Leijonien show on niin rasittavaa, onneksi en ole sellainen."

Onko muilla Kuu-Leijonilla sanomista tähän, vastaavia havaintoja tms? Entä muut, miten Kuu ilmenee teissä ja onko sen vaikutus mielestänne vahva?


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: nikki - 22.02.2006 14:42:01
vauvakuu ei ainakaan pysty esittämään vaikka ois sitten leijonassakin..
jellonakuu olen kyllä mutta tunteiden esittämistä en kyllä allekirjoita,jellonakuu tykkää kyllä dramatisoida,ampua vähän yli,jos elämä on liian ykstoikkosta
eikä kanssaihmiset oikein reagoi normaaliin hyrinään..
joskus elämä on niin tasasen tappavaa että jellonakuu vaikka kehittää ongelman että saa vähän teatraalisesti piehtaroida.
mutta lämpimät tunteet mulla on kuin myös herkkä hipiä
ei se oo esittämistä,leijona vaan on semmonen
tarttee silittelyä että tuo hyvän karismansa esiin
alemmuudentuntoinen jellona voi sortua esittämään
saturnus oppositioi minun kuutani joten kontrolli on vahva vaikka halua estradille olisikin..jos olisi,tiedä häntä..


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Artemis - 22.02.2006 15:14:58
Eräällä tuttavallani on kuu leijonassa ja hän on niin ihana draama queen  :)
Kaikki on aina niin suurta, eleet ja tunteet  :smitten:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: aQuarius~ - 22.02.2006 15:50:24
Itselläni on kuu leijonassa ja joskus teen tosiaan kaikesta draamattisempaa mitä asia on, mutta kyllä ne tunteet ovat suuremman osan ajasta ihan aitoja. :)
Lainaus
Olen aina ollut kovin tunteellinen ja käsitellyt jatkuvasti omia tunteitani pääni sisällä.


Minulla on sama juttu. Pääni sisällä käsittelen tunteitani kokoajan, eli eiköhän tuolla aivoissa ole aikamoinen ruuhka meneillään. :D

Kun päässäni kiehuu niin siitä saa todellakin kärsiä joku viatonkin :( Mutta onneksi vesimies tasottaa vähän (toivottavasti :D ) .


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.02.2006 16:03:00
Kuu Jousimiehessä saa minut ainakin luomaan draamaa, suurentelemaan asioita ja nousuvaakana, ennen ainakin tekemään rakkaudesta jotain käsittämätöntä, elämää suurempaa, mihin huomasin  että ainakin kuukalojen oli tosiaan vaikea sopeutua. Tais pelätä että jotenkin kokeilun vuoks vaan nappaan kohta jonkun muun, tms? En tiedä mistä oli kyse, mutta olen tiedostanut asian.

Toisaalta huomaan että kovin kauan ei huvittais olla ilman suhdetta, kaikki on hieman puisevaa, vaikka nyt nautin erittäin paljon omasta seurasta ja muistoista ja voin vain kuvitella mitä kaikkea suhteelta haluaisin. Nousuvaaka kuuveskari mies (skorppari) oli ainakin RAKKAUDESTA kiinnostunut, sen jälkeinen kuukalat ei oikeen tainnut tajuta asian tarjoamia mielenkiinnon aiheita??  :-* Niinku mihin se seksihalu katosi, sekin oli outoa. Odotan kieli pitkällä helpompaa suhdetta sellaisen kanssa, jonka kuumerkkikin natsaa (ei kaloja luulen, ei mitään vesimerkkiä, ilma tai tuli).  :smitten:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Ajatus - 22.02.2006 16:22:11
Hei Jem, hauska tuo huomiosi ja pisti pohtimaan, että ehkä se on sitten niin että kuu-Leijonalle asia vain on niin luontainen, meistä muista se vain tuntuu esittämiseltä. :)

Työkaverini on kuu-Leijona, mikä on sikäli hauska juttu että oma kuuni on Vesimiehessä eli vastamerkissä. Teemme samaa työtä, joten olemme paljon tekemisissä keskenämme. Vaikkei se Jellona-kuu ehkä näin työpaikalla tulekaan niin paljoa esiin, niin kyllä hänessä on selvästi havaittavissa piilevä drama queen -puoli. Hän esim. pitää kaikenlaisista naamiais-jutuista, joissa saa pukeutua loistokkaasti entisajan kuningattariksi tms., toisin kuin minä jota moiset "hössötykset" eivät voisi vähempää kiinnostaa. Leijonamaisesti hän on myös ollut joskus koruliikkeessä töissä ja on myös ahkera shoppailija. Ja huomiota saadessaan hän todellakin "puhkeaa kukkaan", myös esiintyjänä hän on minusta hyvin luontainen lahjakkuus. Tiettyä lapsenomaisuutta minusta hänessä on, mikä ehkä eniten on omalle kuulleni "vastakkaista" (itse olen meistä nuorempi, mutta monet tuntuvat luulevan vanhemmaksi, jos olemme yhdessä).

EternalSun kirjoitti hyvin Jouskari-kuusta, joka tulimerkkinä on myös innokas dramatisoimaan. :) Ystäväni kuu-Jousimies on juuri sellainen asioiden suurentelija (Jousimiehen planeetta Jupiterhan symboloi suurenemista/laajenemista) ja myöskin aika kärsimätön luonne (johtunee myös Oinas-nousustaan). Todella symppis kuitenkin ja rehellinen, tykkään siitä että hänen seurassaan ei koskaan tarvitse hienostella eikä esittää mitään. Paljon suorasanaisempi, myös ronskimpi puheissaan kuin minä.


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: täysikuu - 22.02.2006 19:47:34
Kuu-jellona täälläkin :smiley6600:
Minä olen hieman ylitunteikas kyllä joskus, jos tiedän siitä olevan minulle hyötyä, kotioloissa :2funny:
Muutoin kaveri ja työporukoissa ei tämä kuujellona tunteile liikaa.
Herkkä olen arvostelulle, jos se on negatiivisuuteen vinksahtavaa........ :tickedoff:
Mutta haaveilija ja myös toteuttaja :smitten:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Maisa - 23.02.2006 09:02:37
Kuu-jellonan draamalla, aurinko-jouskarin aatteen palolla ja noususkorpparin syvyydenkaipuulla tunteet räiskähtelee täälläkin - - - ja kyllä tunnistan tuon tunteen esittämisen - - - se vaihde menee joskus automaattisena silmään kunnes au-jouskarin suorasukaisuudella tulee tokaistua "tai ei musta OIKEESTI ihan siltä tunnukaan, lähdin vaan mukaan..."

Varmaan tuo kuusijainti tuo omanlaistaan perspektiiviä ymmärtää au- ja nousujellonia, koska minusta ne ei ole ollenkaan niin jellona-showta kun mihin itse välillä sorrun ;) Ainoa mikä särähtää korvaan, on huonon itsetunnon omaavan leijonan nau´unta hänen yrittäessään epätoivoisesti saada huomiota ja hyväksyntää... :buck2: Se on jotenkin ihan tavattoman rassaavaa.


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: on se niin väärin - 23.02.2006 13:12:29
nikki..se on sitä särmää..


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 27.02.2006 15:00:42
Mielenkiintoista huomata että monella kuu-leijonalla on vastaavia kokemuksia.. Kai sitä on vaan mukauduttava tähänkin tietoon itsestään, kun on tämän tajunnut, ja yritettävä kuitenkin olla mahdollisimman uskollinen omille tunteilleen ettei mene överiksi..  ;) Tuo oli myös hyvä pointti että ehkä se ei tosiaan itselle ole esittämistä tai liioittelua, vaikka se muille niin ilmeneekin. Itse kun lietson niitä ikäviä tunteita isommiksi, niin se on tavallaan sen tunteita aiheuttavan asian prosessointia ja tutkiskelua, miten se vaikuttaa muhun. Ja kukaan ei tietty ymmärrä tätä. Hyvä jos itsekään.  :D


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: apache - 02.03.2006 18:38:59
Ystäväni on  :aurinko: härkä,  :kuu: leijona. Nuorempana minun oli jotenkin vaikea nähdä kuujellonaa hänessä, mutta seurusteluelämän alettua tuo puoli tuli jotenkin todella selkeästi esiin. Mieletön omanarvontunto - auta armias, jos joku kävi hänen tunteitaan loukkaamaan!


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Missa - 02.03.2006 20:54:00
Tulikuu täälläkin, oinas-sellainen tosin. Tunteita en koe liioittelevani tai feikkaavani, mutta ylireagoin kyllä asioihin aika lahjakkaasti. Johtuu varmaan siitä että oinas on melko suora merkki, kun taas leijona nimenomaan tuollainen shown järjestäjä - vaikka väkisin. ;)


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: johannatuuli - 06.03.2006 18:45:03
Täällä myös kuu-leijona. Ja kyllä, suurentelen ja liioittelen tunteita, usein itse sitä huomaamatta. Ehkä sitä sillä tavalla saa selkeyttä asioihin, jonkinlaista eroa tunteiden väliin, ettei kaikki oo vain keskinkertaista huttua. ???
Ja jos joku sattuu tunteitani loukkaamaan, saa kyllä tuta. Aurinko-rapu siellä vielä lisää herkkyyttä loukkaantua ja ei muuta kun kuoren taakse piiloon.. :-\
Kuu-leijonan lapsenomaisuudesta.. minua usein luullaan useita vuosia nuoremmaksi kuin olen, ehkä osittain johtuu tuosta tietynlaisesta naiiviudesta. :)
Joitakin vuosia sitten yllätin itsenikin innostumalla hurjasti esiintymisestä. Olin aina ajatellut että olen rauhallinen rapuliini. Tykkään nimenomaan esiintyä, en niinkään olla esillä muuten esim. kaveriporukassa.

Bailarina

Aurinko Rapu
Kuu Leijona
Nousu Skorpioni
Mars & Venus Kaksonen


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 09.03.2006 19:49:29
Hei Bailariina!
Tuonkin piirteen tunnistan heti itsessäni, että tykkään hirveesti roolihahmon näyttelemisestä lavalla, mutta sitten porukassa (ainakaan vieraassa!!) en tykkää juuri olla huomion keskipisteenä. Ja herranen aika jos vielä pitäisi pitää esitelmä ihan omana itsenään niin ajatuskin hirvittää, ja itse esitelmätilanteessa olen ihan polvet vetelinä ja sydän kurkussa..
Tuo on aina tuntunut hassulta, että miksen sitten pelkää myös näyttelemistä - vaan jopa kaipaan sitä kun en oo aikoihin näytellyt. Leijonako se siihenkin olisi syynä.


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: pirpaliina - 09.03.2006 20:14:27
Aika jänskä juttu. Mä tykkään olla vieraassa porukassa, ehkäpä siksi, ettei minua tunneta.
Silloin on hauska katsella ihmisten reaktioita.

Niin niin.... olen aurinko leijona, kuu leijona. Show immeisiä meinaan... :2funny:

Jos minä pitäisin esitelmää tms. niin polvet kyllä olis alkuun vetelät, mutta vauhtiin päästyä
voisin luultavasti rentoutua.

Pirpaliina :smitten:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 09.03.2006 20:20:35
Hmm.. Ehkä aurinko-leijona tekee sen, että haluaa olla esillä omana itsenään ihmisten keskellä, ja kuu-leijona taas sen, että haluaa olla esillä roolin takana ihmisten edessä..? Tuli mieleen vaan..
 :idiot2:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: pirpaliina - 09.03.2006 20:35:00
No juu..välillä on vähän "jakomielitautinen" olo. :crazy2:

Kai noi sitte ottaa, aurinko ja kuu mittaa toisistaan...

 :smitten:


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 20.03.2006 17:07:07
Hmm.. Ehkä aurinko-leijona tekee sen, että haluaa olla esillä omana itsenään ihmisten keskellä, ja kuu-leijona taas sen, että haluaa olla esillä roolin takana ihmisten edessä..? Tuli mieleen vaan..
 :idiot2:

Jemmuli tässä lainaa itseään  ::)
Kun oon niin miettinyt tuota heitoksi tarkoittamaani kommenttia, ja hoksannut että siinähän on jopa jotain logiikkaakin. (?) Siis kun ajattelee kuuta näin niinkun taivaankapaaleena, niin sehän vaan HEIJASTAA auringon valoa. Vähän samaan tapaan esim. lavalla esiintyvä näyttelijä "heijastaa" roolihahmonsa luonnetta.
Kun taas sitten aurinko ITSE LUO sitä valoa, samaan tapaan kuin ihminen joka viihtyy omana itsenään ihmisten keskellä ja tuo omaa luonnettaan esille.
Onhan nämä vähän hassuja rinnastuksia mutta eikö tuossa joku logiikan siemen piile?  :)


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Fanni - 22.03.2006 12:15:48
Onpa hauska huomata, että muillakin kuuleijonilla on halu näytellä/esiintyä. Lapsena tykkäsin näytellä ja soittaa orkesterissa, ei niinkään yksin. Jospa sitä pääsisi jossain vaiheessa elämäänsä taas kokeilemaan.  ::)

Samaten huomaan ymmärtäväni aurinkoleijonatyökaveriani hyvin. Kehumme toisiamme vuoron perää eli kumpikin saa kaipaamaansa silitystä.  8)


Otsikko: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Suvi - 22.03.2006 14:26:30
Minullakin on kuu leijonassa. Vaikka muuten olen aika lunki ja rento tyyppi niin jos minua tunneasioissa loukataan on siitä oksat pois. Kohtelen ylimielisen halveksivasti loukkaajaa kunnes hän pyytää anteeksi ja jos ei pyydä niin se on välit poikki loppuelämäksi. Eihän tuo kai mitenkään hyvä piirre ole, mutta en osaa toimia muutenkaan.


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: althema82 - 23.05.2006 18:01:38
minullakin on kuu leijonassa.huomaan joissain asioissa että jos en halua muitten tietävän mitä tunnen niin yritän esittää sitä.mutta yleensä en siihen pysty.silmistäni kai kaikki huomaa mitä ajattelen tai tunnen


Otsikko: Vs: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Oikku67 - 27.05.2006 17:53:33
Hmm.. Ehkä aurinko-leijona tekee sen, että haluaa olla esillä omana itsenään ihmisten keskellä, ja kuu-leijona taas sen, että haluaa olla esillä roolin takana ihmisten edessä..? Tuli mieleen vaan..  :idiot2:

Osu ja uppos..(http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif)
Pienestä pitäen olen nauttinut esiintyä sukulaisille ym.     (http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n035.gif)
Myöhemmin luennoimassa omana itsenäni, omasta elämästäni..
Siinä välissä monia rooleja milloin missäkin elämäntilanteessa.. Suuria "rooleja" joista toisista olen ylpeä, toisista taas en.. (http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/e060.gif)


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Fiona - 29.05.2006 20:20:09
Jyrki Kataisella on kuu leijonassa. Minusta on jotenkin tuntunut, että hän loukkaantuu tai provosoituu helposti. :tickedoff:


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: althema82 - 29.05.2006 23:21:16
Ja kun oikein rupean miettimään niin ylireagoitsen asioita aika paljon. esim pienikin juttu voi olla todella paha juttu.


Otsikko: Vs: Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Noksu - 07.06.2006 15:42:19
Minullakin on kuu leijonassa. Vaikka muuten olen aika lunki ja rento tyyppi niin jos minua tunneasioissa loukataan on siitä oksat pois. Kohtelen ylimielisen halveksivasti loukkaajaa kunnes hän pyytää anteeksi ja jos ei pyydä niin se on välit poikki loppuelämäksi. Eihän tuo kai mitenkään hyvä piirre ole, mutta en osaa toimia muutenkaan.

Autsch, mulla on aivan vastaava piirre  :-[ Ja kaikki muutkin täällä Kuu-Leijonalle luetellut...tunteiden liioittelua ja karmeaa draamaa (josta saan kyllä kuullakin välillä).


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Usvametsä - 07.06.2006 19:08:11
Mun yhdellä ystävälläni on kuu leijonassa ja allekirjoitan täysin ton sanonnan :Dramalady  :P

Tässä vielä tällanen pieni ote Aumanetistä:

" Kuu on astrologiassa Neptunuksen alempi muoto jossa reagoimme omien tuntemustemme perusteella sensijaan, että kykenisimme näkemään asiat suurempina kokonaisuuksina. Usein olemme tällaisissa tunnereaktioissa joko silmittömän pelon, vihan, ihastukseen tai koston asialla. Niin kauan kuin itse persoonallisella tasolla tuomitsemme; sanomme toiselle, että sinä olet paha, emme vielä ole saavuttaneet Neptunusta vaan kamppailemme Kuumme kanssa, oli se sitten missä merkissä tahansa. Sitten kun osaamme sanoa, että tuo teko ei ole oikein, mutta osaat varmaan toimia niin, etten satuta toisia olemme aloittaneet Neptunuksen koulun ja Kuu alkaa poistua kartaltamme. Vähäerin sillä ei ole mitään vaikutusta, olipa se missä merkissä tahansa ! "



Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Aniel - 07.06.2006 19:49:49
Hei jellonakuut... kysymys:

KUINKA te toivoisitte teitä kohtaan toimittavan em. asioissa, että ette tekisi kaikesta niin hemmetinmoista draamaa?

Minulle on monta exää kuu leijonia enkä ole vielä oppinut sopivaa käyttäytymistä jotta noilta high dramoilta vältyttäisiin...  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: althema82 - 07.06.2006 20:46:58
Hei jellonakuut... kysymys:

KUINKA te toivoisitte teitä kohtaan toimittavan em. asioissa, että ette tekisi kaikesta niin hemmetinmoista draamaa?

Minulle on monta exää kuu leijonia enkä ole vielä oppinut sopivaa käyttäytymistä jotta noilta high dramoilta vältyttäisiin...  :idiot2:

Riippuu aivan asiasta ja tilanteesta.Minkähänlaista tilannetta suurin piirtein tarkoitat??itsellä kuunteleminen ja saa nyyhkiä toisen olkapäätä vasten auttaa vaikka ei niin sanokkaan mitään. Ehkä KÄRSIVÄLLISYYS on kaikkein paras.


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Jem - 15.06.2006 14:26:27
Hei jellonakuut... kysymys:

KUINKA te toivoisitte teitä kohtaan toimittavan em. asioissa, että ette tekisi kaikesta niin hemmetinmoista draamaa?


Pisti oikein pohtimaan. Luulen ettei mikään tietoinen ennalta mietitty keino auta, tai ainakin tuntuu että jos kaveri alkaisi jotenkin varomaan sanojaan tms, ärsyyntyisin vaan enemmän.. Niinkuin althema sanoikin, kuunteleminen ja kärsivällisyys on aika pop - ettei ainakaan lisää tarvitse velloa tunteissa..
:P


Otsikko: Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta?
Kirjoitti: Suvi - 16.11.2006 10:16:55
Hei jellonakuut... kysymys:

KUINKA te toivoisitte teitä kohtaan toimittavan em. asioissa, että ette tekisi kaikesta niin hemmetinmoista draamaa?

Ne asiat joiden takia olen pistänyt välit poikki ovat olleet esim. "kaveri" on tehnyt minusta naurunalaisen toisten ihmisten edessä, sitä en pyytämättä anna anteeksi.