Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Quines - 08.03.2012 20:12:47



Otsikko: Hämmentävä ihmissuhde
Kirjoitti: Quines - 08.03.2012 20:12:47
Jokunen vuosi sitten kun tapasin tämän ihmisen, kaikki oli alusta asti "merkityksellistä". Olin odottanut tätä ihmistä ilmestyväksi ja kun sitten ilmestyi niin veti kaiken huomioni puoleensa siitä eteenpäin.  ::)

Mitä osaisitte sanoa karmallisuudesta tai niin, merkityksellisyydestä, näitten yhtäläisyyksien perusteella:

Ensinnäkin minun  :aurinko:   :aspect_tri:  hänen  :aurinko:. Asteen tarkasti. Ja tähän kuvioon liittyy myös minun Lilith, joka on  :aspect_tri: molempien aurinkoihin. Myös minun  :kuunsolmu: liittyy kuvioon olemalla  :aspect_opp: Lilithiin ollen täten meidän aurinkojen keskipisteessä tehden molempiin   :aspect_sex:. Itseasiassa, eikö tämä ole leija? Ainakin  :aurinko::jen ja Lilithin välillä on kolmio maamerkeissä.

Toki kuut tekee myös aspekteja toisilleen.  :kuu: :aspect_con: :kuu:  :skorpioni:  n. puolen asteen orbilla. Tähän kuvioon sotkee näppinsä  :aspect_con: :pluto:. Minulla asteen orbilla ja hänellä hieman enemmän. (No onneksi edes hänellä ei niin tiukasti yhtymässä...)

Minun  :mars: on  :aspect_opp:  hänen  :venus: (joka on myös :aspect_con: :mars:). Minulla kuvio huoneissa 4-10 ja hänellä 10-4.. Kas, tuota en muuten ollutkaan huomannut ennen. Eli kummallakin kuvion "omat planeetat" 4.huoneessa ja toisen planeetat huoneessa 10. Minun  :venus: ei saa muita aspekteja osakseen, mutta hänen Sappho on  :aspect_tri: minun  :venus::lleni. Ja samalla vähän löysemmällä orbilla hänen Amor tekee  :aspect_squ: :venus:.

Josta päästäänkin akseleihin. Minun  :keskitaivas: on hänen  :aurinko:-merkissään. Hänen  :keskitaivas: on minun  :askendentti:-merkissä. Minun  :aurinko:  on hänen  :askendentti:-merkissään... Minun  :askendentti: on löysästi  :aspect_con: hänen  :keskitaivas:  ja  :aurinko::ni on myös löysästi  :aspect_con: hänen  :askendentti: (vaikkakin 1.huoneen puolella).

Eli ei siis osu sentään  :askendentti:-DC:t yhteen, mutta hänen  :kuunsolmu: on hyvin tarkassa  :aspect_con: DC:lleni.

Arbalialaisia pisteitäkin on tullut laskettua, eikä mitkään ystävyyspisteet kuitenkaan osu. Mutta näistä muista asteroideista ja pisteistä vielä huomasin tällaisen minun  :vertex: :aspect_tri: hänen Amor. Mutta eikös kolmiot ole pehmeinä aspekteina aika ystävällismielisiä? Ja vielä pieni hassu huomio. Minun huonon onnen arabialainen pisteeni näyttää osuvan hänen auringolleen. Ei, tätä en etsinyt mutta näyttipä olevan silti.

Hänen  :aurinko: on minulla 11.huoneessa.

 :merkurius: ei tee mitään. Siksi kai tässä kirjoittelenkin enkä keskustele asioista ihmisen itsensä kanssa.  ;D Olen kuitenkin  :neitsyt: :kaksoset: joten  :merkurius: on sinällään elintärkeän tuntuinen ja olen... hämmentynyt, paremman sanan puutteessa, tästä ihmisestä. Ja olen liian sisällä tässä tilanteessa itse, että voisin järkevästi katsoa nuita karttojen yhtäläisyyksiä. Siksi, kertokaapa ihmiset mitä te näkisitte nuista aspekteista? Aika paljon pehmeitä aspekteja, eikös?

Näitä yhtäläisyyksiä ois vaikka miten enemmän jos jaksais etsimällä etsiä. Yhden selvän jätin pois, koska se ei ole epäselvä minulle mutta paljastaa turhan liikaa enemmän juuri minusta. Jos joku on utelias tietämään vielä sen puuttuvan palan jotta kuva selkenee niin saa kysyä  :angel:


Otsikko: Vs: Hämmentävä ihmissuhde
Kirjoitti: Lilli - 09.03.2012 09:41:08
Astrologisessa mielessä ainoa karmaan viittaava tekijä tässä synastriassa on  :kuunsolmu: :aspect_con: DC. Omissa ihmissuhteissani on useinkin tämä yhdistelmä, mutta en ole kokenut sitä lainkaan vaikeaksi. Hassusti nämä ihmiset näyttävät pompahtavan elämään pitkienkin taukojen jälkeen mitä ihmeellisimpiä reittejä pitkin.

Muuten teillä on vain erinomaisen hyvin yhteensopivat kartat.  :D Aurinkojen kolmio, Kuiden yhtymä, Venus-Mars-kontaktit: löytyy sekä sielujen sympatiaa ja fyysistä vetovoimaa.

Hyvä synastria ei tietenkään takaa, että ihmissuhteesta tulisi automaattisesti onnistunut. Voihan tuon ajatella niinkin, että olette liian samanlaisia, joka voi ruveta ärsyttämään pitkässä juoksussa. Kummallakin on pitkälti samat heikkoudet, joita projisoitte toisiinne ja niistä saatte aikaiseksi muhkeita riitoja (tai mykkäkouluja). Toisaalta teillä voi olla samantapaisia elämänkokemuksia, jotka yhdistävät teitä vahvastikin (Kuu Skorpionissa yhtymä Pluto).

Minun mielestäni omissa nahoissaan pitää viihtyä aika hyvin, jotta samankaltaisen ihmisen kanssa saisi aikaiseksi hyvän parisuhteen.





Otsikko: Vs: Hämmentävä ihmissuhde
Kirjoitti: Emelia - 09.03.2012 11:36:24
Lillin kanssa samoilla linjoilla mietin tuota karttojen pehmeyttä toisiinsa nähden.. jos synastrisesti kartoilla ei ole jännitteitä, on usein vaarana että toinen nähdään "tylsänä" ja suhde (ystävyyssuhdekin) muuttuu intohimottomaksi ja sellaisena sillä ei ole toimintaa tai funktiota...

Synastrisesti muutoin kartoillanne on hyvin paljon sellaisia tekijöitä, jotka todennäköisesti selittävät miksi olette osa toistenne elämää.