Otsikko: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: sideman - 06.03.2006 00:24:13 http://www.amjmed.com/article/PIIS0002934305010466/abstract
Kuolleisuus lisääntyi myös verenpainepotilailla, ja, mikäli osasin tutkimusraportin kuvaa tulkita oikein, erityisesti henkilöillä, joilla on matala kolesteroli. http://tinyurl.com/gvggp Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Kotkansilmä - 06.03.2006 10:32:32 ;)
ÄÄRILIIKKEET KAIKKINEEN OVAT KUOLEMAKSI, IHMISENIHON ULKO- JA tai SISÄPUOLELLA TAPAHTUESSAAN !! ? :2funny: Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: sideman - 06.03.2006 10:56:22 ;) ÄÄRILIIKKEET KAIKKINEEN OVAT KUOLEMAKSI, IHMISENIHON ULKO- JA tai SISÄPUOLELLA TAPAHTUESSAAN !! ? :2funny: Älä muuta viserrä! Tutkimuksessä käytetty raja-arvo, tai mikä lie, oli 2,3 grammaa natriumia, mikä vastannee vajaata 6 grammaa ruokasuolaa. Siis jos esim. matalakolesterolinen(?, < 221mg/dL) henkilö saa vuorokaudessa alle 2,3 grammaa natriumia, hänen sydäntautikuolemariskinsä kasvaa noin 1.8 kertaiseksi enemmän natriumia saavaan jäppiseen verrattuna? Ainoastaan ei-valkoihoiset ja reilusti ylipainoiset näkyvät hyötyvän vähäisestä suolan käytöstä?? http://tinyurl.com/gvggp Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Ikiaika - 06.03.2006 11:26:05 Kukakohan on tästä asiasta puhunut vuosikausia ?
Mutta vielä kerran: Aikana jolloin oli tönkkösuolattu ruoka, ihmisen keski-ikä on tehnyt huimimman harppauksen eteenpäin, ihmiskunnan historiassa. Silloin tässä maassa oli 2 000 puolityötöntä lääkäriä. Mutta kun lääketeollisuus huomasi suolan tärkeyden ihmisille, tehtiin nsuolasta kepulikonstein paha. Tällä on saatu nostetuksi lääkärien ammattikunta, 2 000,nesta puolityöttömästä, 20 000 ylitöitä tekevään lääkäriin. Ja tuotu markkinoille vakavia sairauksia, joilla lääketeollisuus vuolee hirmuisia voittoja. Näitä sairauksia ovat mm. Alzheimerintauti, dementia. osteoporosi, hiivasyndroma ja sydänverisuonitaudit. Taudit kyllä tunnettiin silloinkin, ja kun suola otettiin pois, pääsi lääketeollisuus tekemään hyvää pisnestä. Mikä pahinta, ihmisen keskiikä kasvaa nykyisin kituuttamalla lääketeollisuuden tuotteitten avulla. Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: salomi - 06.03.2006 16:50:51 Miksiköhän tutkimuksissa nämä kuolleet verenpainepotilaat ovat yleensä 50-60 ikävuosien välillä. Miksei verenpaineesta johtuvaa kuolleisuutta ole yli 75 vuotiaiden joukossa kovin paljoa, vaikka he ovat "tönkkösuolattuja"
No nämä sotien sissit ovat lapsesta asti syöneet MERISUOLALLA tönkkösuolattua ruokaa eikä näin ollen turhat sairaudet ole vaivannut ja ei ole tarvinnut syödä synteettisiä lääkkeitä. Lääketeollisuus se tuo markkinoille vakavia sairauksia, joilla se vuolee voittoja. Esim. itsehoitosärkylääkkeet tuottaa yli miljoonaa euroa lääketehtaille!!!!!!! Kuka se muuten haluaa elää amerikkalaiseen tyyliin 150 vuotiaaksi en ainakaan minä. Max. 100 vuotta on riittävästi katsella sotaa, sortoa, ym. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Ikiaika - 06.03.2006 18:13:34 Kuka se muuten haluaa elää amerikkalaiseen tyyliin 150 vuotiaaksi en ainakaan minä. Max. 100 vuotta on riittävästi katsella sotaa, sortoa, ym. Tää on tosi. Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: nataraja - 06.03.2006 19:33:46 Elämä on jokaiselle juuri niin pitkä kun on tarkoitettu. Mielestäni on hullua, että tarjotaan koko ajan uusia "parempia" ruokaympyröitä ja sen sellaista.. Kyllä kai ihminen osaa syödä niin, että tuntee olonsa hyväksi. On vaan oma valinta että nauttiiko rasvaherkkuja ja elää n.10 vuotta vähemmän vai katsooko vähän mitä syö.. itse syön terveellisesti, mutta ei se kymmenen vuotta sinne tai tänne sitä elämää pilaa. Onnellisuus pitää ihmisen elossa!!
Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Kotkansilmä - 07.03.2006 06:55:51 Kuka se muuten haluaa elää amerikkalaiseen tyyliin 150 vuotiaaksi en ainakaan minä. Max. 100 vuotta on riittävästi katsella sotaa, sortoa, ym. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: ::) Hei sun heiluvilles`, no mutta nou hätä, eihän siitä nyt enää tarvitse niin välittää, koska emme enää ns. kuole. Vaihdamme vain tietoisesti KEHOA. :-* L E N N Ä M U N L E M P E N I L A U L U :crazy2: :2funny: Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Ikiaika - 07.03.2006 12:02:51 ::) Hei sun heiluvilles`, no mutta nou hätä, eihän siitä nyt enää tarvitse niin välittää, koska emme enää ns. kuole. Vaihdamme vain tietoisesti KEHOA. :-* L E N N Ä M U N L E M P E N I L A U L U :crazy2: :2funny: Onneksi ei. Olisi hirvittävää tuntea itsensä parasiitiksi/sympiootiksi. Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Rohana - 07.03.2006 12:11:53 Eikös tällä palstallakin kehuttu eräs jäsenkorjaaja (Harto) suosittele aamunaloitukseksi teelusikallista merisuolaa esim. aamukahvin joukkoon sekoitetttuna. Muutenkin etenkin merisuolaa tulisi käyttää, ei välttämättä niinkään näitä synteettisiä suoloja.
Tiedän myös tapauksen, jossa eräs vanhus alkoi karttaa suolaa aivan täysin ja sairastui, onneksi hänellä oli fiksu kodinhoitaja joks käski palauttaa suolan ruokavalioon! Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: nataraja - 22.03.2006 07:33:43 Suola, kerma, voi ja sokeri... Niillähän se minunkin mummo pysyy tarmokkaana... :2funny:
Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: mammamma - 22.03.2006 09:01:27 Asiantuntija en ole, mutta sideman puhui NATRIUMIN saannista. Tavallisessa ruokasuolassa on enimmäkseen natriumkloridia, joka on hyvin karsittu versio luonnonsuolasta.
Natriumin tehtäviä elimistössä ovat -hermoimpulssien kuljetus -nestetasapainon ja osmoottisen paineen säätely -happo-emästasapainon ylläpitäminen, koska happojen eritys virtsaan vaatii natriumia -osallistuu yhtenä kivennäisaineena luuston rakenteen muodostukseen -mahdollistaa yhdessä kaliumin kanssa glukoosin ja aminohappojen pääsyn kohdesoluun Yleensä natrium on sidoksissa kloridiin, mutta jos haluaa käyttää suolaa, kloriditon vaihtoehto on ruususuola. http://www.minaolen.com/lehti/art1_602.html Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Riitta - 22.03.2006 20:39:20 Saako natriumia kaloista, tai oikeesta suomalaisesta sillista?
Nami nami Diamond Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: Kotkansilmä - 22.03.2006 23:03:48 Yleensä natrium on sidoksissa kloridiin, mutta jos haluaa käyttää suolaa, kloriditon vaihtoehto on ruususuola. http://www.minaolen.com/lehti/art1_602.html :knuppel2: Huikea juttu, tuo suolasta, siis mihin meitä onkaan taas viety?? " ÄLÄ SYÖ SUOLAA " kampanja varmaankin " kostautuu " ajan oloon yleisenä s a i r a u t e n a jolle ei oikeasti löydetä S Y Y T Ä E I K Ä S E U R A U S T A , K U O L L A A N K A I K K I TUO lääke, kun on niin halpa, eikä sillä voi RAHASTAA :smitten: Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: salomi - 23.03.2006 02:21:18 Meillä on suomessa hieman huonoa toi artikulointi, sillä kaikissa tuotteissa missä lukee suola niin halutaan pannaan, mutta miksi kemistit ei ole selittänyt mitä eroa on eri suola laaduilla.
Pahimmasta päästä on ruokasuolassa eli natriumkloridia, joka on aiheuttanut suomalaisille verenpainetaudin. Mehän anutimme kansakuntana runsaasti salmiakkia, makkaraa "vichyä" ym. Näiden tuoteselosteita vilkaistessa huomaa natriumkloridia olevan melkoinen määrä. Luonnonsuolat taas sisältää paljon hyviä aineita elimistölle. Luonnollinen Natriumin hoitaa mm.hermoimpulssien kuljetus ja säätelee nestetasapainoa sekä ylläpitää happo-emästasapainoa. Jos merisuola olisi vaarallista niin kalatkaan ei olisi hengissä meressä, mutta laitappas kalat altaaseen missä on pan-suolaa ja suola pitoisuus on sama kuin meressä niin varmaan alkavat kellumaan selällään. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Otsikko: Re: Uusi tutkimus: vähäinen suolan saanti lisää kuolleisuutta? Kirjoitti: mammamma - 23.03.2006 13:16:55 Jos merisuola olisi vaarallista niin kalatkaan ei olisi hengissä meressä, mutta laitappas kalat altaaseen missä on pan-suolaa ja suola pitoisuus on sama kuin meressä niin varmaan alkavat kellumaan selällään. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Hyvin sanottu! ;D |