Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: NoNamesHere - 01.05.2012 18:29:00



Otsikko: Tarvitsisin näkijää.
Kirjoitti: NoNamesHere - 01.05.2012 18:29:00
Eli otsikonkaltainen tunne on vaivannut jo pitkään. Hyvin vaikea selittää tätä tunnetta, mutta ehkä kaipaisin jotain ulkopuolista näkemään/selittämään asioita minulle. Itse koin jonkinlaisen ns. henkisen heräämisen taannoin ja siitä asti on minulle tullut kaikennäköisiä asioita vastaan. Tuntuu vähän siltä, kuin joku/jokin lähettäisi minulle "viestejä", mutta vastaanotto ei olisi aivan kunnossa... (en nyt osaa tuota tarkemmin kuvailla) Näitä omituisuuksia tulee vastaan melkeimpä joka päivä... Hyvin vaikea selittää ja myöskin ymmärtää. Eli juuri tähän kaipaisin ns. asiantuntijaa.

En ole ajatellut soitella 0700 linjoille, koska se ei tunnu hyvältä vaihoehdolta omasta mielestäni. Mielelläni tapaisin jonkun ihmisen, joka aidosti näistä asioista tietää ja haluaa "jeesata miestä mäessä"

...Pidätän myös kaikki oikeudet siihen, että olen vain tullut hulluksi  :uglystupid2:



Otsikko: Vs: Tarvitsisin näkijää.
Kirjoitti: Hiisitär - 01.05.2012 21:27:52
Kertoisitko tarkemmin mitä olet kokenut ja mitkä asiat mietityttävät? Foorumillamme on paljon henkisiin asioihin erikoistuneita käyttäjiä, jotka osaavat antaa neuvoja, kertoa omista kokemuksistaan ja selkeyttää sinulle mielessäsi olevia asioita. Mielestäni et nyt niinkään kaipaa selvänäkijää kertomaan sinulle asioita, vaan ainoastaan henkisistä asioista tietävää henkilöä, jonka kanssa jakaa ajatuksia. Sellaisia foorumiltamme löytyy yllin kyllin :)


Otsikko: Vs: Tarvitsisin näkijää.
Kirjoitti: NoNamesHere - 01.05.2012 22:29:45
Noh yritän nyt kertoa tässä jotain.. Ja omin sanoin tosiaan, että voi vaikutaa hiemas sekavalta...
Kun nyt alan tässä miettimään, milloin ihan ensimmäinen kummallinen asia tuli minua vastaan niin se tapahtui ollessani lapsi. Muistan hyvin tarkasti kuinka näin taivaalla jotain hyvin omituista, jos nyt sitä joksikin pitäisi kuvailla niin käyttäisin siitä nimitystä ufo. =)

Tämä tapahtuma muutti minut kertalaakista ihmisenä, tai ainakin minusta tuntuu siltä. Vilkkaasta ns. normaalista lapsesta tuli vakavamielinen ja erilainen kuin muut. Muistan pähkäilleeni hyvinkin syvällisiä kysymyksiä itsekseni. Ikää minulla ei tuolloin ollut varmastikkaan kuin 5v. Tai näin muistaisin...

Muistan tarkasti asioita lapsuudesta, mutta en osaa niitä sanoa päivämäärinä. Tuolloin muistan myös toisenkin tapahtuman.
Katsoessani täysin spontaanista suoraan ylöspäin, siellä lenteli taas joku tällainen omituinen juttu.
En vain millään meinaa muistaa minkälainen "systeemi" tälläkertaa. Kuitenkin erikoinen sillä tämäkin jäi mieleen. Näitä omituisia juttuja taivaalla näin lapsuudessa kolme kappaletta. Ne olivat sen ikäiselle lapselle hieman erikoisia ja vähän pelottaviakin. Jokin kuitenkin mielessä sanoi, että ei tarvitse välttämättä pelätä. Tästä alkoi suuri kiinnostuminen kyseisitä ilmiöistä.

Nyt myös aikuisena olen nähnyt useammankin kerran jotain selittämätöntä taivaalla... Hyvin tarkastikin ja aina en ole ollut ainoa silminnäkijä. Hassua tapauksesta tekee sen, että jotkut ihmiset eivät ole koskaan nähnyt mitään vastavaa mutta itse olen nähnyt useamman kerran...

Jos nyt jotenkin yrittäisin kuvailla, niin minulla on ollut pienestä asti hyvin laaja maailmankuva. En osaa sitä tarkemmin selittää, mutta jos tuosta jotain ymmärtää niin hyvä... :)

Seuraavana ilmiönä alkoi enneunet. Niitä näin ja näen vieläkin, tosin melko harvakseltaan. Ne eivät välttämättä kerro mistään hirveän merkityksellisitä asoista, mutta yhteys niissä on hyvin selvä. Myös "rajan taakse" siirtyneellä äidilläni on ollut tämä lahja. Hän on nähnyt hyvin paljon tulevia tapahtumia etukäteen ja ne ovat toteutuneet samanlailla kuin hän on sanonut...

Omiin outoihin asioihin nykyhetkellä voisin tuon enneunien lisäksi kertoa seuraavaa.

Aina välillä tunnen jonkin kummallisen läsnäolon tunteen vaikka olen yksin kotona. Näen hyvin kummallisia ja erikoisia unia tosella paljon. Välillä näen asioita unissa, josta minulla ei ole aikaisemmin ollut mitään tietoa. En siis ole lukenut tai kuullut jostain asiasta mitään, mutta näen tästä unta ja myöhemmin selviää että tällainen asia on oikeastikin olemassa/tapahtuma on ollut.

Tiettyjen ihmisten läheisyydessä toinen korvani alkaa soimaan. En aikaisemmin ajatellut kyseessä olevan mitään erityistä, mutta aloin huomaamaan yhteyden soimisen ja tiettyjen tilanteiden välillä...

Olen nähnyt myös nähnyt muutaman ihmisen auran. Tai ainakin luulisin että kyseessä olisi aura. Tämä tapahtuu silloin tällöin lähinnä kun en edes ajattele koko asiaa. "Näkyä" kestää muutama minuutti ja sitten se loppuu... Olin ensin aivan varma siitä, että nyt silmissäni on jotain vikaa. Ja itseasiassa luulin näin jo pitkään ennekuin luin asiasta enemmän...

Näitä asioita olisi enemmänkin, mutta osa niistä on jollaintasolla hieman vaikea käsitellä tässä näin julkisesti (vaikkakin nimimerkin takana on hyvä levähtää). Osa asioista on taas minulle henkilökohtaisesti todella vaikeita, koska niihin liittyy erilaisia tunteita.

Kuitenkin välillä minusta tuntuu siltä että olen aivan hukassa tämän kaiken ja itseni kanssa... Sen takia tästä nyt ajattelinkin kirjoittaa.

...tulipas avauduttua taas.  :-[


Otsikko: Vs: Tarvitsisin näkijää.
Kirjoitti: NoNamesHere - 02.05.2012 20:14:50
Kiitos!  :)