Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Lilli - 20.05.2012 21:27:02



Otsikko: Merkit parisuhteessa Helmen kyselyn mukaan
Kirjoitti: Lilli - 20.05.2012 21:27:02
Helmen kyselyn satoa eri horoskooppimerkeistä parisuhteessa.

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/2012/05/1550787/suomalaiset-paljastavat-tata-horoskooppimerkkia-himoitsen-eniten


Otsikko: Vs: Merkit parisuhteessa Helmen kyselyn mukaan
Kirjoitti: SanctAstra - 24.05.2012 22:20:11
"Sopii täydellisesti neitsyen kanssa, oli kyseessä sitten rakastettu tai ystävä. Kauriiden kanssa minulla on ollut vähiten konflikteja ja erimielisyyksiä." - Kauris sijalla 12 ja tuo oli suora lainaus kommentista sijoituksen alla.

Minen välitä neitsyistä, eikä ne välitä minusta. Minulla ja neitsyillä ei synkkaa. Ei saa yleistää.  :D


Otsikko: Vs: Merkit parisuhteessa Helmen kyselyn mukaan
Kirjoitti: Kuuhilda - 24.05.2012 23:49:56
 :vesimies:

Ihana, erakko, auttavainen.

– Rakastaa aistinautintoja, kuuma ja tulinen sängyssä, individualisti ja salaperäinen ei koskaan kerro kaikkea itsestään.

– Vesimies mies on yleensä älykäs ja kiinnostunut monista asioista. Arvaamaton ja jännittävä. Usein totuuden etsijä-tyyppi. Ei tule aika pitkäksi.

Mielelläni allekirjoittaisin kaikki nämä, paitsi etten ole mies.


Otsikko: Vs: Merkit parisuhteessa Helmen kyselyn mukaan
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 25.05.2012 11:23:02
Minuun eivät nuo Ravun kuvaukset juurikaan iske, vaikka onkin aurinkomerkkini (ja  :mars: ja  :merkurius:), joten olen oppinut parisuhde- ja tunneasioissa katsomaan enemmän :kuu: ja  :venus: -merkkiäni Kaksosta, joka natsaa monilta osin paljon paremmin. Tuolla "Rakkaushoroskooppi: Tämä tähtimerkki sopii juuri sinulle!" -sivulla ainakin Kaksosen kuvaus on aika jees, ja kumppaniehdokasmerkitkin huomattavasti vetävämpiä kuin Ravulla. Ravulle kun tarjotaan Skorpionia (liian hallitseva), Härkää (liian tylsä), Kaloja (liian tunteileva) ja toista Rapua (mitähän siitäkin tulisi?  ;D). Kaksosen kumppaniehdokkaat ovat huomattavasti mielenkiintoisempia, kuten Oinas, Vesimies, Leijona ja Jousimies. Mutta ehkä noissakin enemmän sitten se Kuu/Venus-merkki natsaisi, aurinkomerkkinä voisi hyvin olla joku muukin.