Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: aisha nora - 29.05.2012 16:00:08



Otsikko: Kuolema unessa
Kirjoitti: aisha nora - 29.05.2012 16:00:08
Erosin (ei asuttu yhdessä, ei yhteisiä lapsia tms.) ja en kertonut lapselleni 3,5v asiasta mitään. Pitkään olen tehnyt lähtöä ja nyt vihdoin pystyin päästämään lopullisesti irti. Seuraavana aamuna lapsi kertoi, että oli nähnyt unta, että tämä kyseinen henkilö oli kuollut. Mitä tämä voisi tarkoittaa?



Otsikko: Vs: Kuolema unessa
Kirjoitti: Indium - 29.05.2012 18:16:56
Luultavasti lapsesi jollain tavalla vaistosi muutoksen, ja senkin vielä keneen se liittyi, vaikka et suoraan hänelle sitä sanonutkaan. Kuolemahan on jonkin asian loppu, vähän kuten raskaus ja syntymä unessa voi symboloida jonkin asian alkua elämässä.  :)


Otsikko: Vs: Kuolema unessa
Kirjoitti: aisha nora - 29.05.2012 18:35:32
Lapsi kertoi myös, että mustat mehiläiset, sellaiset joilla ei ollut keltaisia raitoja, pistivät miestä ja hän kuoli.


Otsikko: Vs: Kuolema unessa
Kirjoitti: meimi - 04.06.2012 13:47:42
Jatkan tähän samaan ketjuun, vaikka uni ei ollutkaan samantapainen.

Minä kuolin unessa.  Olin tiputellut kissanhiekkaa katolta (!) ja jotkut ihmiset oli saaneet sitä päälleen ja kuolleet.  Toiset ihmiset oli mulle hirveän vihaisia ja uhkailivat mua ja mulle sanottiin että huomenna pitäis mennä kuulusteluihin.  Sitten yks puolituttu ihminen kaukaa kaukaa menneisyydestä iski vihapäissään mua kirveellä lantioon, jalat meni alta ja ajattelin että tämä oli vissiin nyt tässä.  Sitten vaan pelkkää mustaa.  Ei oikeastaan mitään kipua pahemmin, kauheasti verta.  Ihan rauhallisesti otin tämän kuoleman.

Kaikkia sitä pitää kattella.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kuolema unessa
Kirjoitti: siala - 22.06.2012 01:41:05
Taidanpa minäkin tähän laittaa kysymysrä kun samaan asiaan liittyy. Näin tässä yksi yö unta ex poika ystävän pikku veöjestä joka tappoi itsensä. On jo useampi vuosi aikaa tästä itsemurhasta. Nyt mietinki oliko sillä nyt jotain tarkotusta kunse tuli mun uniin, silloin.tällöin mietin kyllä kyseistä henkilöä, en mielestäni usein. Ja onkohan sillä jotain merkitystä että hän oli hoitamassa minun lastani siinä unessa, eihän minun rakkaat ole nyt vain lähdössä taivaanseen pilven reunalle kun tommosta unta näin?