Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Muita kokemuksia => Aiheen aloitti: Keijutar - 04.04.2006 11:00:15



Otsikko: Reiki
Kirjoitti: Keijutar - 04.04.2006 11:00:15
Muips!

Otanpa aiheen esille,kun en löytänyt vanhoista viesteistä aiheesta mitään.

Onko kokemuksia reikihoidoista tai olisko kukaan käynyt reiki kurssia/kursseja?Minua reiki kiinnostaa ja kesällä ehkä jopa käyn reiki I kurssin.Tuota aihetta olemme pohtineet,että tarvitseeko käydä kaikkia kursseja jos ja kun aikoo antaa energiahoitoja,joko sitten kaukoenergiana tai ihan henk.koht.?

Entä kuinka moni uskoo reikin parantavaan energiaan?Siihenhän ei tarvitse uskoa,toimii muutekin  ;)

Joskus olen kyllä miettinyt,että tarvitseeko käyttää sanaa reiki,kun kyseessähän on kosmisen Rakkauden energia.   :smitten:

                        :smitten: energiaa ja enkeleitä kaikille  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 04.04.2006 11:56:19
Kyllä niitä hoitoja voi antaa, vaikkei olisi kaikkia kursseja käynyt. Joka kurssilla vaan avataan uusia energiakanavia..vai mitä lie. Eri opettajat tekevät vihkimyksiä eri tahtiin eli voi olla että ykköskurssin jälkeen voi lähettää kaukohoitoja ja jonkun toisen opettajan kanssa pitää käydä kakkonenkin ennen kuin onnistuu. Itse kävin sellaisella kurssilla, jossa kaukohoito opetetaan vasta kakkosella. Kun energiakanavat on kerran avattu, energia virtaa aina...tietenkin riippuen myös omasta voinnista. Energiakanavat aukeaisivat elämän myötä myös itsestään ja ehkä sopivampaan tahtiin, mutta joo jokainen päättää itse mitä tekee...itse olen ainakin vähän malttamaton  ::)

Ei siitä ole haittaa jos vähän kyseinalaistaa toimiiko koko homma vai ei...kyllä sen sitten huomaa. Minun kohdalla on ainakin toiminut hurjan hyvin ja tuntuvasti  ;) Energiaahan tämä kaikki vain on. Me myös.

Valoa ja Rakkautta  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 04.04.2006 12:51:48
Hoidatin itseäni Reikillä ensimmäisen kerran vuonna -94, jolloin olin pahassa auto-onnettomuudessa. Olen tuosta kertonutkin jossain topicissa muistaakseni..?  :idiot2:

Reiki auttoi minua pääsemään kuntoon nopeasti.
Noiden hoitojen aikana konkreettisesti tunsin, miten jotkin sisäelimeni "liikkuivat" takaisin "omiin asentoihinsa".

Olen ottanut Reiki-hoitoja aina silloin tällöin, mutta nykyisin olen erittäin tarkka siitä kenen annan tehdä niitä itselleni.

Olen käynyt Reiki 1 ja 2 kurssit ja annan hoitoja ehtiessäni lähinnä ystäville ja kaukohoitoja jonkin verran.  :)

Iloa, valoa, rakkautta ja Enkeleitä.  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 04.04.2006 14:02:01
Heips! :smitten:

Minulle avautui Reikin myötä kokonaan uudenlainen elämä.
Nykyinen"työni"pohjautuu Reikiin ja sen mukana tulleisiin uusiin asioihin.

Ykköskurssilla avautuvat nuo kanavat.Perinteisesti katsotaan,että siinä saat valmiudet itsen hoitamiseen,sekä muille annettaviin kontaktihoitoihin.

Kakkosella opitaan symboleitten käyttöä ja kaukohoitoja.
Henkilökohtaisesti minulle sopi paremmin tuo aste kerrallaan,koska siinä ohessa tuli niin paljon uusia asioita elämään ja tietoisuuteen,että sitä piti jonkun aikaa sulatella.

Tosin jo kk;n kuluttua menin kakkoskurssille. :angel:

Toki uskon,tietysti!
Mutta paranemisen tekee ihminen itse,siis hoidettava.Hoidon aikana ja sen jälkeen alkaa nousta pintaan työstettäviä asioita ja riippuu itsestä,miten halukas on kaikkia tunteitaan ja kätkettyjä kokemuksiaan esiin päästämään.

Pitäisi kyetä antamaan lupa itselle parantua ja päästää irti niistä riipoista,joita kipuina ja sairauksina mukanamme kannamme.

Kuullostele vaikka useampia opettajaa.Löydät siten parhaiten itsellesi sopivan. :smitten:

Otan mielelläni hoitoja myös itse,aina kun on mahdollista.
En valikoi hoidon antajaa sen kummemmin.Uskon että saan jokaisen hoidosta juuri sen,mikä minulle on tarpeellista.

Hoitaja ei pysty päättämään mitä hoidossa tapahtuu.Hän on välittäjä ja aivan muut tekijät ovat asialla.Puhdas kosmisen rakkauden energia. :smitten:

Mitään pahaa kukaan ei pysty Reikillä antamaan,eikä välittämään.
Kokemukset vain ehkä joskus saattavat voimakkuudesta riippuen tuntua siltä.
Ainakin siinä tapauksessa,ettei hoidon jälkeen keskustella koetuista asioista.

Jos sinua Reiki kutsuu,mene ja kokeile miltä hoito tuntuu.
Ehkä saat vastauksen mennäkkö kurssille,vai ei. ::)

ILOA JA RAKKAUTTA ELÄMÄÄSI! :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Heli - 04.04.2006 19:04:01
Olen käynyt cammalot seichem kurssin.Siinä on reiki mukana.. Lisää tietoa saa cammalotin sivuilta..
Itse en käynyt pelkkää reikikurssia, koska tässä on muitakin energioita mukana ja tuntui sopivan parhaiten itselleni.
Elämä on aika paljon muuttunut kurssien jälkeen.. En ole ollenkaan se sama ihminen joka sinne meni. muutos on tapahtunut parampaan suuntaan.
Henk.koht. tietenkin suosittelen cammalot seichem kurssia sen monipuolisuden puolesta, mutta tokihan itse tiedät kumpi on sinua varten. :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 04.04.2006 20:31:52
Minulle juuri on avautunut mahdollisuus jatkaa / alkaa alusta tuota Reikiä Cammalot Seichm-kurssilla. Olipa hyvä, kun Heli tulit sanoneeksi noista sivuista niin sain vähän lisätietoa  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Riitta - 04.04.2006 22:22:29
::)Hei
Minun poikani on kaynyt reiki kakkosen Tiibetissa, ja han kokeili hoitoa pahaan paansarkyyni.
Tulos: ihanan kevyt olo ja paansarky poissa, ja oikeastaan siita paivasta lahtien en ole karsinyt kipuja.
Diamond


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: kooky - 04.04.2006 22:50:45
Hei Asterix, onko sinullekin käynyt jotain arveluttavaa kun "väärä" ihminen on antanut sinulle reikiä, kun sanoit että olet nykyjään hyvin tarkka hoitajasta? Sitähän sanotaan, että ei voi tapahtua mitään muuta kuin mitä se hoidettava tarvitsee, mutta oman kokemukseni mukaan voi. En ole kuitenkaan varma tästä, ja olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteitä.Sittenhän puhutaan myös rankoista puhdistumisoireista, yms...mutta luulen, että silloinkin tunnistaa milloin on kysymys "puhdistautumisoireista", eikä energianimennästä yms vastaavasta. Valitan että minulla tämä negatiivinen teema nyt vähän korostunut tällä hetkellä. Reiki on kuitenkin mielestäni tosi hieno hoitomuoto ja hyvä juttu, kun sen oikein käyttää.

itse olen käynyt ykkösen ja kakkosen ja hoitelen lähinnä itseäni. joskus muillekin tehnyt, ja eivät ole vielä ainakaan valittaneet negatiivisista vaikutuksista.

hoitajilla on kuitenkin suuri vastuu, oli hoitomuoto mikä tahansa...


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: valo76 - 05.04.2006 00:00:19
hei!
Olen käynyt reikikurssin ja se muutti elämäni.  :) Puhdistautuminen oli hieman rankkaa pari päivää ja oli hieman epätodellinen olo.. Unet olivat vahvoja. mutta omalla kohdallani se avasi elämässä laajemman puhdistusoperaation, jota en kyllä ole katunut. Olenkin sen jälkeen reikittänyt itseäni joka päivä. jos kuluu jonkin aikaa, että en sitä tee. Kehoni ja mieleni huutaa sitä ja energia kyllä tuntuu taas vahvemmalta. Olen muutamalle ystävälle tehnyt sitä ja ovat kaikki sanoneet kokevansa jos ei muuta niin valtavan rentoutumisen ja jotkut heistä ovat jopa nukahtaneet kesken hoidon.
Reiki pitää minut jotenkin elämässä enemmän kiinni ja olen huomannut myös itseluottamuksen ja uskon elämään palanneen. Suosittelen lämpimästi kaikille. :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 00:58:50
Sign! :angel:

Olisi mielenkiintoista tietää,minkälaisia nuo negatiiviset kokemukset ovat? ???
Tai mitä kukakin negatiivisilla kokemuksilla käsittää?

Siis ovathan nuo lämpimät"lilluvat"olotilat väreineen kaikkineen aivan ihania. :smitten:

Mutta hoito ei kyllä ole yksistään sitä.

Niin kuin maailmaankin kivulla synnytään,niin kipujen kautta useimmiten myös suurimmat muutokset tapahtuvat. :'(

Kyllä itse ainakin olen sekä tässä,että entisissä elämissäni,tehnyt sen verran vääryyttä ja myös saanut sitä osakseni,että nuo muistot ovat kipuina ja ahdistuksina esiin nousseet.

Toki on enemmän noita lempeitä hoitoja,mutta olen ilmaissut vapaan tahtoni muutokseen ja sitä kun ei oikein voi määrätä,miten tuo muutos koetaan. ;D

Minulla on kuitenkin niin vahva usko enkeleihin ja hyvään,etten vain suostu edes uskomaan kenenkään ihmisen voivan mitään negatiivista minuun tartuttaa.

Usko ja luottamus ovat minulle se suojaus. :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 05.04.2006 09:44:51
Hei Chandra,

olen kanssasi samaa mieltä siitä, että kun ihminen puhdistuu nousee pintaan myös ikäviä ahdistavia muistoja -energioita. Itse uskon myös, että me olemme vain energiakanava jota pitkin tuo maailmankaikkeuden energia virtaa ja parantaa. Siis jos itse sen sallii parantaa. Uskon myös, että jokaisella meistä on enemmän tai vähemmän kaikenlaisia tukoksia ja traumoja, jotka sitten hoidon aikana voivat nousta pintaan ja tulla työstetyksi. Itselläni osa hoidoista on ollut "ihania" ja toiset toisella tapaa ihania, vaikkakin raskaita ja vaikutukset ovat olleet läsnä useita päiviä jopa viikkoja. Viime kesänä mm purin vihaa kaksi kuukautta myös reikiä apuna käyttäen. En usko että reiki-energiaa voisi käyttää väärin tai, että toisen huonot energiat voisivat jotenkin siirtyä minuun. Ehkä sitä näillä pähkäilyillään vaan aiheuttaa itselleen aivan itse sen ahdistuksen. Tosin en tiedä mitä Asterix ja Sign meinasivat teksteissään enkä nyt niihin varsinaisesti viittaakaan...tuli vain noista viesteistä tällaisia mieleen. Olen itsekin joskus pähkäillyt, että pitäisikö sitä olla tarkempi keneltä hoidon saa, mutta tulin vain siihen tulokseen, että joidenkin ihmisten kanssa hoito tuntuu "ikävemmältä", koska en ehkä pidä niistä henkilöistä enkä haluaisi jakaa hoitokokemusta heidän kanssa. Tällaisista hoidoista olen tietty kieltäytynyt, mutta se johtuu minusta eikä virtaavasta energiasta  :-\

 :smitten:  :smitten:  :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 10:40:09
Jep. Sitä on itsellänikin monenmoista kokemusta noista hoidoista, ja VAIKKA on myös ns.'negatiivisia' kokemuksia, on niistäkin jälkikäteen voinut todeta, vaikka joku ehkä ensin tuntui 'ulkopuolisen hyökkäykselta' (karrikoitu sana), niin lopun viimeksi se oli oman pelkoni tms. heijastumaa.
Jonkunhan tarvitsee sen peilamaan, joko toisen ihmisen tai jonkin tapahtuman, että saa todella kokea ja TUNTEA sen kivun, minkä on vapauttamassa. Kivun ja pelon ja ehkä loukkaantumisenkin tunteen keskellä, sitä ei vain välttämättä ymmärrä ja on tunteissaan niin kiinni, että kuvittelee tuskan heijastavan henkiön/tapahtuman olevan oman tunteen aiheuttajan.

Toki kaikki nivoutuu täällä niin yhteen, että ehkäpä myös tuo toisen 'teko' tai mikä onkaan, on tietyllä tapaa 'loukkaavaa' tms. mutta nämä polariteetit tarvitaan, että ne voi sulautua ja vapautua. Kaikiella on tarkoituksensa. Oma reagointimme myös toiseen suuntaan, saattaa heijastaa tämän toisen puolen sisimpiä pelkoja, joten ei täällä mitään väärää voi tapahtua.

Yleensä tällaiset ilmiöt kuuluvat emotionaaliselle (astraali) tasolle ja sen 'puhdistautumis prosessiin'. Siellä missä on pelkoja ja puolustautumista yms.
Myös ns.suojaukset toimivat tällä tasolla. Suojaus on emotionaalinen, vaikka kuinka puhuisimme kosmisesta (enkelten yms) yms. suojauksesta. Sillä tasolla ei ole pelkoa, eikä suojauksia.

Kysmys on siitä, millä syvyys astella koemme minuuttamme milläkin hetkellä. Se ei välttämättä ole mikään pysyvä tila, minkään tietyn 'tason' minuuden kokeminen, koska se on tätä todellisuutta, mitä elämme. Kaikkien syvyysasteidemme synkronosointi linjaan tähän hetkeen on oleellista.
Jännästi näitä käsitteellisiä teorioita sotketaan miten milloinkin. Fyysisellä ulottovuudellamme on tietty toimintatapa ja niin myös kaikilla syvyysasteilla.
Jos meillä on pelko, suru, ilo yms. se purkautuu myös emotinaalisesti ja fyysisesti. Paitsi jos tukahdutamme sen ja säilömme kehoomme.

Mutta asiaan. Reiki on jees juttu. ! :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 10:57:06
Piti kirjoittamani vielä, että myös energiahoidoissa, kuten kaikessa, tapahtuma on aina vastavuoroista. Toki sitä estellään monasti sekä tietoisesti, että tiedostamatta. Milloin mistäkin syystä.
Esmes nyt Reiki-hoitajat (yms. muut energiahoitajat) hoitavat eri kerroksista käsin jokainen. Ja taas toisaalta, hoidon vastaanottavat, kokevat eri kerroksistaan. Sekin vaihtelee päivän ja tilanteen ja tunnelman mukaan. Ainkain hoidon vastaanottajalla. Mutta myös hoidon välittävällä henkilöllä.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 11:46:19
Juuh, siis ei nämä ole niin yksioikoisia juttuja ollenkaan.
Kokemuksesta myös tiedän, että hoidon välittävä voi projisoida omia kipujaan, traumojaan ja pelkojaan hoidettavalle.
Silloin todella on kyse ihmisestä, joka ei ole kohdannut itseään ja näkee omien emootiodensa kautta koko itsensä ulkopuolisen maailman. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Vähän niinkuin suttaiset lasit silmillä, mutta vain tunnealueella ja sen arviointikyvyssä, missä on minä ja mistä alkaa toinen yksilö tunnetasolla.
Ja tämä pätee ihan kaikkiin ihmisiin, eikä vain energiahoitoja välittäviin.

Itselle kun tosiaan on myös käynyt näin, olin ensin järkyttynyt siitä, miten joku voi olla noin sokea ja karkea ja vielä pitäisi olla hyväkin hoitaja.
Ja se todella on eettisesti vailla vastuuta välitettyä hoitoa.
Silti löysin itsestäni pienoisen 'prinsirpin' kyseiseltä alueelta, jota hän projisoi minuun. Kylläkin aivan eri ihmissuhteissa.
Jotenkin kun sen oivalsin ja käsitelin itsessäni.(kuten sinäkin Sign? kirjoitit tehneesi) huomasin, että minä en anna kenenkään kohdella minua noin kuitenkaan, enkä enää häneltä hoitoja vastaanottanut. Tässä tapahtuu samalla kertaa niin monella tasolla ja moneen suuntaan tätä 'näkymätöntä', että sitä ei edes voi käsittää aina siinä hetkessä.

Muuten se ei olisi niin väliä, jos hoitaja nostaisi 'pelkojani' pilvin pimein, mutta hoidon välittänyt osapuoli ei kyennyt vastavuoroisuuteen, josta tuolla aiemmin kirjoitin. Hän hoidattaa omia kipujaan myös hoidettavissaan. Se ei ole vastuullista, eikä edelleenkään vastavuoroista.
Hän ei ollut valmis kohtaamaan sitä puolta itsesään, jota projisoi hoidettaviinsa.
Joten on selvääkin selvempää, että vedin siis omalta osaltani rajan siihen.
Hän jatkaa ja taplaa tavallaan, minä en siihen voi muulla tavoin vaikuttaa, kuin vetämällä rajat itsen ja hänen välilleen ja tarkastamalla omia 'pelkojani'....
Ja kummasti vaan tällaiset ihmiset lakkaa lähestymästä, koska vaistoavat, ettei minussa ole heille enää kosketuspintaa.

Mutta niin raivostuttavaa taikka pöyristyttävää tuollainen välillä on, niin sen olen todennut, että he todellakaan eivät tiedä mitä tekevät. Enkä minäkään, jos tiedostamattani niin teen.
Nämä asiat kun vain taitaa oppia kokemuksen kautta, eikä väkisin oppeja ja ulkoisia sääntöjä seuraamalla.
Juuri tuossa piilekin suuri vaara. Jos pitäytyy ulkoissa säännöissä, moraalissa, etiikassa yms, niin jää kokematta oma todellinen itse, eikä mikään ole aitoa ja tällöin todellakin on se 'vaara', että projisoi omat kipunsa toisiinsa, koska ne ovat täysin tiedostamattomia itselle.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 05.04.2006 15:15:50
Hei Asterix, onko sinullekin käynyt jotain arveluttavaa kun "väärä" ihminen on antanut sinulle reikiä, kun sanoit että olet nykyjään hyvin tarkka hoitajasta? Sitähän sanotaan, että ei voi tapahtua mitään muuta kuin mitä se hoidettava tarvitsee, mutta oman kokemukseni mukaan voi. En ole kuitenkaan varma tästä, ja olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteitä.

--------------------
hoitajilla on kuitenkin suuri vastuu, oli hoitomuoto mikä tahansa...

Kun noin suoraan kysyt, niin on.

Kyllä Reikillä kuten millä tahansa muullakin keinolla voi yrittää manipuloida toista vaikka se kyllä loppujen lopuksi kääntyy aina takaisin antajalleen ja sitä kovemmin, mitä enemmän sinulle on auttamiskykyjä annettu. Universaali pitää kyllä huolen, ettet pääse helpolla tekemään vahinkoa muille.  :police:

Tämä on pitkä ja henkilökohtainen tarina, enkä mielellään ole siitä puhunut, mutta kerrottakoon nyt.. onhan tästä jo aikaa.  ::)


Tapaus, joka opetti sitten oikein kunnolla olemaan varovainen tapahtui joitain vuosia sitten, kun näiden spirituaalisen harrastuksieni vuoksi törmäsin mieheen ja naiseen, joilla oli yhteinen alan yritys, jossa he antoivat Reikihoitoja, tekivät taikoja ja harrastivat noituutta jne.

Paljastan itsestäni ja harrastuksistani sen verran, että tutkin erilaisia uskontoja, uskomuksia, noituutta jne. ja niiden historiaa sillä lailla puoliammattimaisesti. 
Olen tehnyt sitä jo 11 vuoden ajan ja tietenkin kaikkea kummallista ja jännittävää sitä on näinä vuosina saanut nähdä, mutta tuo kokemukseni oli yksi vaarallisimmista, mitä olen henkilökohtaisesti kokenut. Olen nähnyt sentään miten demoneja ajetaan ulos ja seurannut kaiken näköisiä päätä huimaavia noitamenoja, mutta tuo henkilökohtaisella tasolla ylitti oman sietorajani. :o

Nämä kaksi tyyppiä sitten olivat hurjan innoissaan minusta jostain syystä, jonka silloin ajattelin johtuvan tuosta tutkijan ominaisuudestani ja heidän olevan innoissaan "todistaa"  minulle jotain ja he kutsuivat minut seuraamaan ja ottamaan osaa heidän istuntoihin, Reiki-hoitoihin ja sitten näihin noituusseremonioihinsa. ???

Minulla ei ollut epäilystäkään, etteikö he parina omanneet varsin voimakkaan auran ja energian. Se oli niin voimakas, etten ole vielä tähän päivään asti tavannut kuin pari tyyppiä, jolla olisi niin voimakas energia ympärillään, tosin Valo-energia ja paljastettakoon nyt sekin, että tunnistan ihmisten, eläinten ja muiden olentojen energiat ja mistä ne ovat alunperin lähtöisin ja niiden tasot erittäin herkästi ja vielä speciaalisti tämän tapauksen jälkeen tuo kyky ikään kuin kirkastui vieläkin enemmän.

Se energia oli kuitenkin jotain sellaista, mitä en ollut vielä tämän elämäni aikana kokenut, tosin en kyllä sen jälkeenkään ja vaikka minulla heti tuli voimakas tunne, että joku tässä nyt mättää ja pahasti, niin ei tälläistä tutkimusta voi tehdä, jos pelkää.  ???

Rohkeasti siis painelin digikamera ja muistiinpano vehkeet kainalossa sovittuihin tapaamisiin ja kokoontumisiin, jotka usein olivat joko iltaisin ja/tai keskiyöllä.

Ensimmäinen istunto tälläinen shamanistinen noitapiiri, johon osallistui tämän parin ja itseni lisäksi 4 muuta henkilöä. Erilaisia rituaaleja ja transseja jne. suoritettiin, eikä siinä mitään, mutta kun hommat oli päätöksessä ja olin poistumassa, niin tämä mies vetäisi minut syrjään ja sanoi, että hän haluaisi tarjota Reikihoitoa minulle tämän naisen kanssa, koska oli kokenut minussa jotain mitä pitäisi korjata ja halusi sen tarjota sen maksutta.

No..  ::)

Seuraavana päivänä astelin samaan paikkaan. Tunnelma oli hyvin erikoinen. Kymmeniä kynttilöitä paloi ympäri ko. huonetta, ilmassa tuoksui useat poltetut yrtit ja suitsukkeet.
"Hoitopeti", eli jonkin sortin leveä patja oli laitettu keskelle huonetta lattialle ja sen ympärillä oli kynttilöitä, yrttejä, joista osa paloi omissa kulhoissaan, öljy -ja vesikulhoja, taustalla soi meditiivinen musiikki. Se koko hoitopeti näytti joltain alttarilta.  :o
Oli selvää, että jotain seremonioita ennen tuloani oli jo tehty. Sen pystyi aistimaan.

Vaikka kaikki näytti kauniille ja tunnelma oli varsin levollinen ja rakkaudellinen, tunsin silti, että vaikka tuo energia tuntuu niin hyvälle kuin olla ja voi, niin joku tässä mättää, enkä pystynyt erottamaan mikä siinä häiritsi.  :idiot2:

Jos olette joskus nähneet illuusio-kuvia, jotka hämäävät silmää ovelasti näkemään jotain toisin, niin näin jälki käteen sitä voisi kuvailla siksi, mutta se tapahtui energiatasolla.

En ilmaissut mitenkään epäilyjäni, mutta he molemmat reakoivat siihen silti ja vakuuttelivat kerta toisensa jälkeen, että he antavat vain rakkautta, eikä siihen ole kätkettynä mitään.
No.. Pioneerina kaikkea pitää kokeilla, etenkin mikä tuoksahtaa vaaralliselle.  ;)

Reikihoito aloitettiin.. 

Makasin tuolla pedillä ja mies työskenteli yläpäässäni ja nainen jalkopäässäni.
Hoito tuntui miellyttävälle, aivan uskomaton rakkauden kokemus, jota en ollut vielä koskaan kokenut aikaisemmin, mutta samalla aloin tuntea, että energiaani ikään kuin imetään pois.  :o
Pistin hanttiin ja luukut kiinni, jolloin he sanoivat, että jos suljen chakrani ja energiakanavani kesken hoidon, sillä on katastrofaaliset seuraukset ja samalla tuo mies vielä antoi voimakkaampaa energiaa, joka tuntui sekä ruumiillisella että eteerisellä tasolla valtalta orgasmilta mitä vain kuvitella saattaa, joka on kaikkialla kehossa joka ainoassa solussa päästä varpaisiin, mutta ilman seksiä. :crazy2:

Pääni oli hänen käsiensä välissä ja jalkateräni naisen käsissä.

En kertakaikkiaan pystynyt hallitsemaan itseäni ruumiillisesti tai eetteritasolla enään, vaan tuo "orgasmi" tai "huuma" tms. vei mennessään.  :uglystupid2:

Hoidon jälkeen olin edelleen kuin olisin jossain vaaleanpunaisessa kaikenlaisen rakkauden ilmentymien eetterissä samalla kun tunsin kehossani aivan uskomatonta särkyä, mutta mikä ei paljon haitannut, koska olin tuossa ylenpalttisessa rakkaudessa. Ikään kuin huumattuna.. Kuitenkin siltikin tunsin, että joku tässä mättää, vaikka en osannut eritellä sitä.  :uglystupid2:

Töissä kaverit ihmettelivät, mitä minulle oli tapahtunut. He eivät osanneet pukea sitä sanoiksi, muutakuin että persoonani oli jokin ihan muu ja ulkonäössäni oli muka jotain muutoksia, mitä he eivät kuitenkaan osanneet eritellä.
Eräs Reikihoitaja ystävättäreni näki heti, että energioissani on jotain varsin erikoista ja oli todella huolissaan minusta.

Hoitoa antanut mies halusi jatkaa näitä hoitoja kanssani, enkä tietenkään vastustellut, vaikka epäilyt kaiversivat. Tuo "huuma" tai "orgasmi", jossa olin 24 h vuorokaudessa sisällä voitti kaiken epäilyn ja tuntemani säryn ruumiissani, jota olin siis alkanut tuntea ensimmäisestä käsittelystä alkaen.  :buck2:

Paria päivää myöhemmin olin uudelleen hoidossa ja tällä kertaa mies teki yksin hoidon, joka oli elämäni yksi eroottisimmista kokemuksista ilman seksiä, mitä minulla oli koskaan ollut ja taas tuo käsittämätön eetteritason ja ruumiillisen solutason "orgasmi" hallitsi minua. :uglystupid2:

Huomautan, että olen varsin seksuaalinen, avomielinen ja kokeilunhaluinen ja nautin lähes kaikenlaisesta seksistä ja saan orgasmeja erittäin helposti, joten kysymys ei ollut mistään sellaisesta, että olisin kärsinyt seksuaalisesta kylmyydestä tms. ja tämä olisi avannut minua jotenkin.

Itseasiassa voimakas seksuaalisuuteni on myös heikkouteni ja se helposti väärin suunnattuna saa aikaan aika moista härdelliä ja tottahan kuka tahansa Reikihoitaja, noita, shamaani tms. voi tuntea tuon voimakkaan energian minussa.

Viimein sitten jossain viidennellä...kuudennella hoitokerralla homma eteni tuon miehen kanssa fyysiseen seksiin, jolloin tajusin samalla, vaikka seksi oli jotain aivan sanoin kuvaamattoman upeaa, niin myös sen mikä minua oli häirinnyt alusta asti.
Näin, mikä se mies spirituaalisella tasolla oli ja mistä hän sai sen energiansa. Se oli jotain aivan hirvittävää!  :o

Olin kauhuissani, mutta en pystynyt hallitsemaan itseäni, koska ruumiillinen ja eteerisellä tasolla oleva mielihyvä oli toisaalta niin voimakas, vaikka samalla näin koko karmean totuuden.  :o :buck2:

Päätin, että en koskaan enään tapaa tuota tyyppiä, mutta kuinka kävikään..

Pyysin ystävätärtäni apuuni tuon energian kanssa, mikä minussa oli noiden hoitojen jälkeen. Omat voimani olivat aivan lopussa, mutta tuo "huuma" piti minua otteessaan ja ikään kuin "hengissä".
Lisäksi ihmettelin, mihin kaikki miespuoliset ystäväni hävisivät lukuunottamatta tuota yhtä miestä ja töissä miehet välttelivät minua, vaikka yleensä tilanne oli juuri toisin päin.  :idiot2:

Ystävättäreni kutsui minut kylään ja aloitti Reikihoidon. Yhtäkkiä kesken hoidon alkoi tapahtua kummallisia asioita. Sähköt räpsyivät vähän väliä ja ajattelimme ensin, että siellä ukkosta ilmassa tai jotain, mutta sitten tipahti itsellään kirja hyllystä, noin 3 metrin päässä meistä. Säikähdimme aivan kauheasti. Yksi kynttilä sammui itsellään 3-4 kertaa ilman järkeen käypää syytä.

Ystävättäreni aisti, että minuun oli ladattu aivan uskomaton määrä rakkautta ja seksuaalienergiani oli viritetty aivan äärimmilleen, mutta se oli ohjattu tuohon mieheen ja minuun oli laitettu suojaus mitä tuli muihin miehiin, mutta myös siihen, että en voinut vastaanottaa energiaa muuta kuin tuolta mieheltä, mutta tuo mies imi itseensä minun energiaani. Siksi olin toisaalta niin totaalisen väsynyt ja kehoani särki.  :o
Muuten tuo mies oli sellainen, jonka normaalisti kierrän varsin kaukaa. Ei siis yhtään miestyyppinäkään sellainen, josta normaalisti olisin kiinnostunut.

Ystävättäreni sai kauheita näkyjä ja painajaisia ja hän alkoi sairastella paljon hoitoyritykseni jälkeen. :-[

Kun sitten seuraavana päivänä olin kotona, niin illalla ovikelloni soi ja menin avaamaan ja tuo mies oli oveni takana!  :o
En ollut antanut hänelle puhelinnumeroani, saati sitten osoitettani ja olin kauhuissani, kuinka hän voi tietää missä asuin!  :o
Hän syytti minua hänen hoitonsa pilaamisesta, vaikka en ollut ollut missään yhteydessä ystävättäreni hoidon jälkeen häneen tai siihen naiseen.
Hän vaati saada tietää, kuka oli antanut minulle hoitoa hänen jälkeensä. En koskaan kertonut.  :o

Myös asunnossani alkoi "kummitella". Electroniset laitteet menivät sekaisin ja esim. uudesta televisiostani paloi joku virtapiiri ja takuuhuollossa he ihmettelivät kovasti hommaa, mutta sain silti uuden television tilalle. Myös CD-soittimesta paloi jotain käämejä, että sen valotaulu ei palanut ja se ei suostunut lukemaan CD:itä. Tavaroita tippui itsellään, ikkunaani koputeltiin, vaikka asuin viidennessä kerroksessa ja painajaiset olivat jotain aivan järkyttäviä.  :o

Mies vainosi minua eri tavoin vielä reilu puoli vuotta tuon jälkeen. Hän esim. maalasi tauluja minusta ja sielun elämästäni, joihin oli kätkettynä taikoja ja loitsuja. Hän esim. maalasi niihin tauluihin ikuisuuden kahdeksikkojen sisään minut ja itsensä ja kuvia minusta ja itsestään vihkialttarilla jne. ja niiden taulujen takana oli kirjoitettuna loitsuja latinaksi ja myös hänen omalla äidinkielellään ja lähetteli niitä minulle pitkien kirjeiden kera. Vaikka taulut olivat hurjan kauniita, niin pistin ne palasiksi sitä mukaa kuin niitä tuli ja poltin ne ja heitin tuhkat pois.

Vasta kun muutin takaisin Itävaltaan ja menin siellä erään tuntemani todella vahvan Reiki –ja Valohoitajan pakeille,  niin hän sai poistettua nuo orjuuttavat viritykset chackroistani ja energioistani.  :smitten:
Samalla poistui särky ja väsymys ruumiistani ja sain samalla aivan valtavan Valo-energian hoitamaan ja suojaamaan itseäni, jolloin myös jo jotkin nupullaan olevat kykyni heräsivät.  :smitten:
Tuon hoidon aikana tämä mies ilmestyi tuolle Valotyöntekijälle. Hän kysyi kuka sinä olet, niin tuo mies vastasi ylimielisesti ja pilkkaavasti, että hän on Jumala.  :o
Valotyöntekijä kysyi mistä sinä tulet, niin hän vastasi, että Mustimmasta Pimeydestä, mitä kuvitella saatat, jolloin Valotyöntekijä vapautti tuon miehen tuosta pimeydestä, jolloin mies menetti kykynsä tehdä pahaa kenellekään.  :)

Huomioitavaa on, että en kertonut tälle Valohoitajalle etukäteen mitään. Olin niin väsynyt, etten yksinkertaisesti jaksanut selittää vaan sanoin, että olen henkisesti ja fyysisesti todella loppu, voitko auttaa minua ja hän sai kaikki nämä tietonsa tästä miehestä ja tapahtumista kanavoimalla omaa Enkeliäni.   :smitten:

Kuulin noin kuukautta myöhemmin tästä, että tuon miehen ja naisen yritys oli lopettanut toimintansa ja heidän tiensä olivat eronneet varsin ikävällä tavalla. :o

Näin jälkikäteen kuitenkin ymmärrän, katsoessani kokonaiselämääni ja elämän tehtävääni, että tuo kokemus oli minulle koulutus ja tuiki tarpeellinen sellainen.
Ei kenellekään anneta enempää kuin jaksaa kantaa, vaikka fyysisesti ja hengellisesti menin niin pohjamutia myöden ja rimaa hipoen kuin olla ja saattaa.

Kokemus oli jotain sellaista, jota ei toivo kenellekään. Se oli erittäin raskas, joka vaikeutti jokapäiväistä selviytymistä jopa normaaleista rutiineista. :buck2:

Noiden juttujen kanssa ei vain kannata leikkiä.  :police:

Esim. Diana Cooper sanoo myös, että on erittäin varovainen, kenen antaa tehdä Reiki tai muita hoitoja itselleen. Hänhän on korostanut sitä korostamisen jälkeenkin, että kaikkien Valotyöntekijöiden tulisi olla varovainen ja suojata itsensä joka päivä, koska itsestä tuleva Valo kyllä valaisee tietä pimeällä polulla auttaen sinua ja muita, mutta se myös tekee sinut näkyväksi ja houkuttelee paikalle myös niitä, joilla ei ole hyvät aikeet mielessään.

Hän sanoi myös, että jos itsellä tulee edes pienikin epäilys hoitotilanteessa tai missä tahansa, missä ollaan yhteydessä eetteritasolle, että hommassa on jokin pielessä, niin se tulee välittömästi katkaista.

Että tämmöistä.. Itse opin ainakin tuon suojauksen merkityksen oikein sitten kunnolla.  ;)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix[/color]


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 15:47:56
Kuulosti 'ihan tutulle' Asterix tuo tarinasi. Noita sattuu jonkin verran erilaisin variaatioin. Itsellenkin on vastaavaa sattunut. Ei ihan noin 'teatraalisin' rekvisiittoineen, mutta sisällöltään kuitenkin.

Opin myös siitä jotain.
Olen saanut monenlaisia selityksiä tuollaiselle toiminnalle.
Yksi niistä on se, että tuota aivan samaa tapahtuu meidän ihmisten välillä jatkuvasti. Meidän seksuaalisuus ja rakkaus kokemuksemme ovat juuri tuota samaa manipuloivaa tasoa emotionaalisella (astraali) tasolla. Meidän tapamme 'ottaa se mitä haluamme', meidän tapamme 'luoda ihmissuhteita'.
Tälläiset hyvin karkeat kokemukset tuovat sen esiin vain energeettisesti aistiville noinkin voimakkaasti.
Ne ovat julmia ja väkivaltaisia peilejä meidän seksuaalisuuden ja rakkauden 'tasosta'. Siitä miten todellisuudessa toimimme, kun vedämme toisiamme puoleemme, miten sitä ohjaa halun energia ensisijaisesti. Ja manipulointi. Miten se mitä olemme pitäneet viehätysvoimana, onkin manipulaatiota.
Ja se on todellakin hyvin epäeettistä toimintaa, elämää loukkaavaa jne. Kaikissa ilmenemis muodoissaan.

Ehkä tuollaista ei satu kuin tietyllä tapaa 'vahvoille' ihmisille, jotka eivät 'murru täysin sen alla', vaan sen kokemuksen jälkeen näkevät edessään kaksi tietä, ei enää yhtä, ja valitsevat toisen.
Toiset 'kituu' tässä manipulatiivisessa elämän ja rakkauden kokemuksessaan läpi elämänsä, eivätkä koskaan näe sitä toista tapaa kokea....

Tosin minä en voi sinun kokemustasi lähteä määrittelemään, enkä niin halua edes tehdä. Eikä se tässä edes ollut tarkoitukseni. Mutta sen voin sanoa, että tuota tapahtuu kyllä jonnin verran. Elämän monikerroksellisuuden aistiva vain kokee sen hieman eri tavalla, kuin niitä tiedostamaton.
Lähinnä kirjoitin siis omien kokemuksieni kautta.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: kooky - 05.04.2006 15:49:09
niin, ja unohdin kiittää myös sinua Mi-Olea kokemuksiesi jakamisesta! joten kiitos!


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 16:51:26
Kiitos vastauksistanne Sing ja Asterix! :smitten:

Halusin ottaa asian esille,ettei kellekkään nousisi turhia pelkoja.

Nämä kokemukset,etenkin Asterixin,toimivat varoittavina esimerkkeinä ja hyvä niin. :angel:

Mutta tuossa kokemuksessa ei kyllä mielestäni voida edes käyttää Reiki sanaa.
Ensinnäkin puhtaasti Reikiä käyttävät,eivät sekoita noituutta asiaan.

Ja mitä pitemmälle etenet,herkkyys energioihin kasvaa.
Meillä esim.avomies on suuntautunut shamanismiin.

Kaikki kunnia tälle hoitomuodolle,mutta sekään ei sovi minulle.

Ensinnäkin kuulen äänet hoitotilanteissa niin voimakkaina,että käytän taustamusiikkina vain jotain hyvin rauhallista ja äänen voimakkuus minimissään.

Herkkyyden kehittyessä,oppii myös tunnistamaan eri energiat,kuten Asterix tuossa mainitsikin.

Silloin pitää itse pistää peli poikki ja heti. :knuppel2:
Kuten Asterix viittasi Diana Cooperia siteeraten.

Kyllä,valon lisääntyessä,myös yhteydenotot eri tahoilta lisääntyvät.
Niihin ei kannata lähteä uteliaisuuttaan mukaan,vaan tarkistuttaa lähde jollakin kokeneemmalla,jos vähänkin epäilee.

On tiettyjä,hyvinkin yksinkertaisia keinoja testata lähteen alkuperä.
Mitä pitemmälle omin päin lähtee seikkailemaan,sen syvemmälle suohon joutuu.

Ja yksi tärkeä,useaan otteeseen painotettu asia on myös se,että sinä määräät milloin otat mitäkin viestiä vastaan.
Kanava siis itse säätelee ajan,eikä mikään muu.

On tapauksia,joissa ihmiset kuulevat näitä häiriöääniä jatkuvasti ja poistaminen onkin sitten jo vaikeampi asia.
Usein ne lähtevät silkasta uteliaisuudesta,ja viestit voivat alkuun olla hämäävän kauniitakin.

Varsin pian kuitenkin todellinen lähde paljastuu.Mutta ei todellakaan kannata avautua kanavaksi,jos ei asiaan ole perehtynyt.

Itselläni on kokemus vain yhdestä"ilkeästä"energiasta,joka tuli väliin hoitotilanteessa.
Mutta se energia oli kyllä niin selkeästi tunnistettavissa,että hoito katkaistiin välittömästi ja tämä vaeltajahenki ohjattiin valoon.

Ja onhan se sanomattakin selvää,ettei sellaiselle ihmiselle kannata mennä hoidettavaksi,jonka kanssa energiat ristissä.

Siksi Keijuttarelle tuossa alussa jo heitinkin vinkin kuullostella eri opettajia.

Mutta kuten kaikki täällä jo totesivatkin,oppia ikä kaikki.Ja erottelukykyämme noissakin tilanteissa itse kullekin opetetaan.

Pelkoon ei kuitenkaan mielestäni ole aihetta,sillä varsin harvinaisia onneksi tuollaiset tapaukset ovat.

Ja vielä eräs asia. ;)
Hoitaja toimii lain vastaisesti mikäli lähtee tällaisiin fyysisiin suhteisiin.
Ne eivät kuulu millään muotoa hoitotilanteisiin! :police:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 17:18:37
:smitten:

Ei suinkaan!Kyllä ihmisyyteen kuuluu haavoittuvaisuus!

Ja kyllä olen samaa mieltä Mi-Olean näkemyksen kanssa.
Ihminen hamuaa valtaa,henkisellä tasollakin. :-\

Loistaa muita ylempänä ja saada näin tietynlaista palvontaa.
Ego,ego ja ego,,, ;D

Kunpa vain oppisimme käsitteen,että on lahja saada auttaa muita,ei ylpeyden aihe.
Ja ihan tavallisina vaan kuin tallaamme tällä pallolla,sen turvallisempaa meno on. :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 05.04.2006 17:30:14

Ihanaa, että tästä vihdoin puhutaan asioiden oikeilla nimillä!  :smitten:

Etenkin omassa tapauksessani kun asiaan liittyy vielä seksuaalienergiani hyväksikäyttö, niin se tekee asiasta vieläkin vaikeamman puhua, vaikka se on jokaisen ihmisen perusenergioita ja seksuaalisuudella on voimakas yhteys henkisyyteen ja sen kautta voi saavuttaa aivan uskomattomia henkisiä kokemuksia.

Itselleni toi valtavasti ylimääräistä painetta juuri siitä, että omaan voimakkaan seksuaalienergian ja vaikka se ei näy ulkoisessa olemuksessani, esim. vaatetuksessani mitenkään, niin tottakai ihmiset vaistoavat sen ja houkuttaa paikalle tietyn tyyppisiä ihmisiä, joita se kiehtoo.

Aloin myös syytellä itseäni, vaikka jälkiviisaana en olisi kuitenkaan voinut mitään tapahtuneelle.
Se seksuaalienergia on yksi ominaisuuteni ja se on kytköksissä henkisyyteeni kuten muutkin ominaisuuteni ja sen kanssa pitää vain elää niin kuin muidenkin ominaisuuksieni kanssa.
Tosin, kun se on myös niin voimakkaasti ruumiillinen energia, niin se tulee helposti myös heikkoudeksi.

Ja mikä on heikkoa maallisessa ruumiissa, niin se heikkous yltää myös eetteritason kehoon.  ;)

Voimakas seksuaalisuus ei ole niin mukava, miltä se ensin kuullostaa. Mikäs siinä olisi ollessa, jos kaikki muutkin olisivat samanlaisia.  ;)

Kun raja menee kirjaimellisesti lapsissa ja eläimissä, niin niiden rajojen sisälle mahtuu vielä paljon sellaista, mitä valtaosa ihmisistä ei pysty käytännön tasolla sulattamaan, yleensä oman esteisyyden tai häpeän tunteen vuoksi.

Lisäksi vielä nykyäänkin tabut istuvat niin lujassa, vaikka maailma pursuaa seksiä joka tuutista, mutta kun se tulee niin yksipuolisesti.

Nainen, joka on seksuaalisesti aktiivinen on miehen unelma, mutta käytännön tasolla suurimmalle osalle miehistä lähinnä pelottava ja itsetunnon tuhoaja.
Toinen ongelma on löytää mies, joka olisi seksuaaliselta tasoltaan yhtä aktiivinen ja avomielinen.

Minunlaiseni naiset ovat usein turhautuneita saadessaan "huonoa" seksiä ja tuollainen hypnoottisen korkea fyysinen ja eetteritason kokemus seksistä vie takuuvarmasti mennessään, minkä tuon miehen kanssa koin, joten se oli erittäin helppo naru hänelle vetää joka tasolla.
Minähän haen koko ajan korkeimpia kokemuksia myös siinä kuten muissakin elämän alueilla.

Maailma ei vain ole tasapainossa vielä puhtaan seksuaalienergian kanssa, joten sillä pystytään hyväksikäyttämään ja vahingoittamaan paljon muita ja sitä helposti käytetään henkisissä hoidoissa väärin joko kieltämällä kokonaan tai käyttämällä sitä väärin.

Siksihän on luotu Tantra ja Kama Sutrakin käyttöömme saadaksemme korkeimpia kokemuksia.. ::)

Mutta kuten sanottu, näitä peilejähän meille annetaan ja kieltämättä olen itsekin käyttänyt omaa seksuaalisuuttani vallan välineenä, vaikka en nyt ihan ruoskaa ole käteeni vielä ottanutkaan, niin valtaa on varsin helppoa saada juuri seksuaalienergiaa käyttämällä.  ;)

Kyllä se kolikko joutuu näyttämään ja hyväksymään molemmat puolensa.  ;)

Henkiset ihmiset joutuvat käymään kaikki nämä puhdistukset ja koulut tehtäväänsä varten läpi kaikilla osa-alueilla, eikä siitä pääse yli eikä ympäri.  :)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 05.04.2006 17:36:38
 Suurkiitos Asterix, kun jaoit kokemuksesi !
Otsikossa Ouija-lauta tms. olen kertonut ihan vastaavanlaisista omista kokemuksistani... Kuinka minuunkin tultiin väkisin sisälle, kuinka sen johdosta silmäni punoittivat ja luulin saavani Saatanan lapsen, kuinka vesi teki minulle ylenpalttisen pahaa, meinasin repiä ristin kaulastani ym.ym. Elin sanoinkuvaamattomassa helvetissä ! Ja tuloksena jouduinkin psykoosiin ja psykiatriselle suljetulle osastolle ja paranemiseni ja peloista pääsyni vei monta vuotta. Noh, en enää edes halua moisia aikoja ajatella, enkä niistä puhua !
Sen vain sanon minäkin, että OLKAA VAROVAISIA !! Ja niin karmeaa kuin kaikki kokemani olikin, niin ymmärrän minä myös, että senkin oli tapahduttava, minun oli sekin koettava. Eli minun karmein kokemukseni vei mielenterveyteni ! Mutta tuosta on jo 3 vuotta ja nykyään olen täysin sinut sairauteni maanis-depresiivisyyden kanssa ! Vaikkakin joutuisin lopun ikääni käymään terapiassa ja olemaan psyykenlääkityksellä ! Sen jälkeen olen kasvanut huimasti henkisessä mielessä ja sain oikean tien/suunnan jota HALUAN JA AION kulkea !!  Ja se on ilon, valon ja rakkauden tie !!   :angel:  :angel:  :angel:  :angel:  Rakastan elämää !!


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 17:45:27
""Tosin MI-Olean alkupään kirjoituksia mukaillen, olisikohan sitten niin, että mustan magian valtapiirissä on vain silloin kun on sillä tasolla että persoonalliset emootiot ovat hallitseva tekijä yksilössä. Jos ihminen on jotenkin noussut persoonansa "yläpuolelle", häntä ei voi enää hallita persoonan aseilla. En tarkoita kieltämistä ja tekopyhyyttä, vaan olemuksen koostumuksen muuttumista toisenlaiseksi, joustavaksi ja vähemmän itsetärkeäksi.""

Se mitä itse olen näistä ymmärtänyt, tutkinut ja kokenut, niin juuri se, että saadaa itsen ulkopuolelta tätä ns."yliluonnolliseksi" nimettyä tietoa, energioista, hengistä yms. niin 'hyvässä kuin pahassa' ja sitä aletaan suoraan soveltaa omaa elämään, ilman, että se kokemuksen kautta pikku hiljaa itseen kasvanutta tietoa, se mielestäni juuri aiheuttaa monenlaista ilmiötä.
Ja lisäksi se, että Reiki-energiaa jotkut pitää vain parannuskeinona, kuten nyt luetaan vaikka ortopediksi ja sitten tehdään niitä hommia potilaille ja ollaan itse siinä se parantaja. Ikäänkuin Reiki sinällään voisi olla vastaanvanlainen ammatti.
Omien hatarienkin historian tietojeni mukaan  Reiki on henkisen kasvun väline ennenkaikkea ja sillä ei suoranaisesti ole tarkoitusta 'parantaa' ketään, ikäänkuin erillisenä hoitomuotona, vaikka se niinkin voi toimia.

Periaatteessa voisi ajatella, että Reiki on itsemme yhden 'taajuuden' symbolinen ilmentymä ulkopuolellamme ja se on tarkoitus sisäistää niin, että voimme elää tätä arkeamme ja juhlaamme niin, että jokainen tekomme ja sanamme sisältää 'Reikinkin ulottuvuuden ihmisyydessä'. Se on osa jokaista, ei mikään itsemme ulkopuolinen voima. Ehkä hieman karrikoitu, mutta on pikkuisen monikerroksellinen juttu ja vaikeaa yrittää saada sekään vähä mitä itse ymmärtää, sanalliseen muotoon.

Sitä olen pohtinut, että onko lopun viimeksi tarkoitus erikseen erillään hoitaa jollain energialla, joka on jotain suurta, rakkaudellista ja korkeasta lähteestä lähtöisin, erillisenä meistä? Vai voiko olla tarkoitus, että löydämme itsestämme tuon Reikin'prinsirpin' ja sen jälkeen olemme osa sitä.....?
Ja jos käytämme sitä itsekasvumme ja oman itsemme eheyttämiseen, niin kumpi 'parantaa' toisia, se meidän sisäinen kokemuksemme vai vain se energia, jota jostain välitämme....? vai molemmat?

Ja tosiaan siis jos ihminen ei ole puhdistanut emotinaalista aluettaan ja hänellä avautuu ns.'energioiden maailma' hän ei voi välittää muuta kuin sitä energiaa, mikä hänen lävitsensä pääsee kulkemaan. Usein se tosiaan on silloin emotionaalista enegiaa, eli astraalitason energiaa. Jos ihminen on saanut itsensä ulkopuolelta käsitteitä astraalimaailmasta, hän kokee ne sillä tapaa. Jos taas ihminen käsittelee emootiot ja traumat psykologisesti, hän kohtaa ne sillä tapaa.
Periaatteessa voisi pitää tuolaista juuri 'persoonansa yläpuolelle nousemisena', että ei kykene käsittelemään emotionaalisia tunteitaan tunnetaolla, vaan muuntaa ne energiaksi itsensä ulkopuolelle...
Ja toisaalta voihan ne 'kanavat' olla vaikka mille tasoille auki, varsinkin, kun niitä nykyään saa 'avattua' helposti ja jos kuitenkin ihminen elää vielä enemmäkseen emotinaalisen tasonsa kautta, sitä tiedostamatta, voi näillä energioilla kyllä kikkailla...

Itse kuitenkin arvostan Reikiä myös hoitomuotona, ehkä olen hieman eri mieltä, miten sitä tulisi käyttää yms. Mutta mitään pelättävää siinä ei ole. Saatamme vain joutua kohtaamaan pelkojamme eri muodossa, kuin kohtaisimme ne tunnetasolla...
Oikeastaan kai tärkeintä on omat motivaatiot, miksi haluaa mennä Reiki kurssille..? Siksikö, että olisi jotenkin henkisempi ihminen tai että energiat ovat jotenkin 'yliluonnisen kiehtovaa maailmaa', vai vain siksi, että voi eheytyä ja on valmis kohtaamaan kipujaan ja sitä kautta ehkä jopa auttamaan ja tukemaan muita...yms.
Sen jälkeen on vain uuden 'oppimista' ja 'kohtaamista'.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 05.04.2006 17:52:39
Minulla kaikki tuo kokemani oli juuri sitä, että EN OLLUT VALMIS henkimaailman asioihin, vaikka LUULIN olevani ! Otin vastaan kaikenlaista mahdollista ja pidin sitä vain mahtavana Jumalan lahjana ja henkisyyden kasvuna... Uskoin sokeasti vaikka mitä... Sitten lopulta kun olinkin psykoosissa, en todellakaan tiennyt mikä on totta ja mikä harhaa. Olin totaalisen sekaisin ! Jäin jonnekin henkimaailman pimeiden voimien "vangiksi" ikäänkuin. Enkä meinannut millään päästä pois ! En myöskään OSANNUT SUOJAUTUA MILTÄÄN !!
Noh, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja opinpahan "läksyni" oikein rankimman kautta...


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 05.04.2006 18:13:26
Niin, unohdin myös mainita, että olin erään tuttuni reiki-hoidossa tässä viikonloppuna ja se taas oli MAHTAVIN positiivinen kokemus/elämys, mikä minulla ikinä ollut !
Aikoinaan jouduin käymään fysikaalisessa ja ns. normaali niska-hartiaseudun hieronnassa, muttei vedä vertoja tuolle kokemukselle !!  :smitten:  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 05.04.2006 18:38:18
Reiki on uskomattoman hyvää silloin, kun se tulee puhtaista lähteistä ja sen kyllä pystyy havaitsemaan.  :smitten:

Korjaukseksi vielä Gigiannelle, ettei minua kukaan ottanut väkisin.. kyllä minä ihan itse olin täysillä mukana hommassa...   ::)

Mistä lie sitten tulee tuo voimakas vietti.. jostain pitkän elämäni ajoiltani, kun olin Geisha, temppelihaaremin jäsen, papitar, naistenmies, rakastaja, rakastajatar, maksullinen, kurtisaani, lunttu ja playboy...  ::)

Kyllähän tuo on minua seurannut läpi elämien ja tiedän varmasti seksuaalisuuden yhteyden henkisyyteen..  ;) Kuhan vain muistaisin kaikki sen osa-alueet.  :idiot2:

Tuli muuten vielä mieleen, kun hoidot näin kokonaisuudessaan ovat esillä, niin olen ollut ainoastaan 3:lla henkisellä hoitajalla (esim. Reiki), jotka eivät ole ehdotelleet tai muuten "antaneet ymmärtää" olevansa kiinnostunut muuhunkin kuin pelkkään hoitoon kanssani.

Siis miehistä että naisista ja olen käynyt useilla ja useissa erilaisissa paikoissa ja eri maissa.. tosin en tietenkään suostu ihan kaikkeen ja kuittaan asian usein huumorilla, että asiasta jää hyvä mieli sille toiselle.  ;)

Samaa tapahtuu minulle hierojilla, kampaajilla, lääkärissä ja kummaa kyllä pappisihmiset seurakunnissa, kun vielä harrastuksieni vuoksi niissä pyörin.
Kuten sanottua, ei minunkaan tarvitse kaikkeen suostua, enkä olekaan, mutta vähän hassua, että juuri tälläiset "hoito"-ihmiset tuntevat vetoa minuun?  :idiot2:

Usein juuri naispuoliset selittelevät jälkikäteen ehdotustaan, että ei oikein itsekään ymmärrä itseään, koska on täysi hetero jne.

En vieläkään oikein "muista" mitä olen kerännyt elämistäni energioihini, koska en ainakaan tietoisesi flirttaa tai anna signaaleja lähempään kontaktiin. Useinhan sitä vaan pötköttää repo rankana silmät kiinni hoitajan käsittelyssä.  :idiot2:

Asialla ei ole eroa, onko minulla tyydyttävä suhde vai ei.

Pyydän anteeksi, jos tämä avoimuuteni asiassa loukkaa jota kuta.

Kysymyksessä on omat energiani, joille haen selkeyttä, ei siis Reiki tai muu hoitomuoto.

Muilla vastaavia kokemuksia..?

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 05.04.2006 18:51:13
Korjaukseksi vielä Gigiannelle, ettei minua kukaan ottanut väkisin.. kyllä minä ihan itse olin täysillä mukana hommassa...   ::)
Lainaus
Juups, ymmärsin siis tuon väärin... Minulla ihan päinvastoin... Eli vaikka tottakai nautin, niin kaikki se loukkasi ja ahdisti minua, koska en sitä halunnut ja silti niin tapahtui... Se oli iljettävää ja ärsyttävää ! Ja kun sitä tapahtui melkeinpä missä vaan... Istuin vaikka bussissa ja kuulin äänen, että kohta minua piip... paksu...piip... Ja niinpä sitten voihkin bussissa... YÖK, INHOTTAVAA !!  :buck2:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 19:02:45
Asterix!
Hiukan tämän tyyppisiä asioita on sivuttu eri ketjuissa täällä. Kuten "seksisuhteet ja yhdenillanjutut" sitten oli jossain tantra ketjussa.

Kuten tuossa aiemmin kerroin, olen myös kokenut tuon seksuaalienergian manipuloivan käytön ja juuri niin, että fyysistä kosketusta ei tarvita. Tosin ei taida kokemukseni olla ihan noin voimakas, mikä sinulla on ollut. Ainakaan ulkoisesti.
Jotenkin olen päässyt käsitykseen, että astrologisesti Lilith myös voisi liittyä jollain tapaan aiheeseen...?

Itse olen näitä juttuja myös tutkaillut ja pohtinut (kokenut) ja juuri myös tuota seksuaalienergiaa ja sen voimakkuutta yms...
Hiukan nyt meni kai off topic...  :-[


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Heli - 05.04.2006 19:15:33
Itselläni on olleet todella "hyvät" hoitajat. (Olen ollut hoidossa vain John Cosgrovella, Yhdellä hänen oppilaallaan ja kurssikavereillani.) Tarkoitan siis sitä, ettei ikinä ole tullut mieleen että tapahtuisi jotain pahaa. Joka päivä kyllä suojaan itseni kutsulla.  :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 05.04.2006 20:55:17
Kiitoksia vaan kaikille kaikesta..ei ole tullut mieleenkään että moista voisi tapahtua, vaikka onhan sitä kaikenlaista kuullut, mutta on sitten yhdistänyt ne eri asioihin. Myös ihanaa lukea näitä juttuja, kun teillä on niin sana hallussa... itselläni ei ole vielä sanoja tälle kaikelle, vain tunne.   :angel:

Kysyinpä tässä vaan, että millä suojaudutte huonoilta energioilta? Siis ihan vaikka niinkin arkipäiväisesti kuin tuttavien tilityksiltä saati sitten vastaantulevien hurjilta fiboilta. Olen itse kyllä aikamoinen p..kaimuri enkä aina tiedä mikä avuksi. Vaikea kulkea kaupungin läpi pysyen samalla koko ajan omassa keskuksessa eikä lähteä mukaan toisten energioihin.  :-[


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 21:13:47
Minun pitikin vielä kiteyttää omaa kantaani jo päivemmällä, mutta en ole ehtinyt.
Nimittäin juuri nuo ns.'lieveilmiöt', joista tässä ketjussa on kirjoitettu, ei nimenomaan ole missään tekemisissä Reikin kanssa. Niihin voi törmätä matkallaan 'kohti Reikiä', mutta ne ei ole sitä.
 :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 05.04.2006 21:14:34
ja paras 'suojaus' on työstää omia tunteitaan ja kokemuksiaan ja käydä niitä läpi rehellisesti itselleen!  :)


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 21:58:39
JUUP!

En minäkään kyllä muuta suojausta tee,enkä tunne,kuin Mi-Olean mainitsema oman itsen kohtaaminen.

Mutta on kait siihenkin jotkut lorut ja mantrat olemassa,, :idiot2:

Ja tietysti sellainen arkinen suojaaminen,ettei sitä nenäänsä ihan joka paikkaan tunge.
Itsesuojeluvaisto! ;D  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 05.04.2006 22:06:50
Köh, myönnän, että olen toisinaan liian uhkarohkea ja varomaton... Seikkailijaluonne, elämyshakuinen. Ja kyllä, näiden vuoksi juuri tunkemassa nokkakultaani välillä vääriinkin paikkoihin...  :-[
Heh, mutta ihan vakavissaan, ei onneksi ongelmia enää. Kun hakkaa tarpeeksi päänuppiaan seinään, niin kyllähän sitä luupääkin joskus oppii !! Ennemmin tai myöhemmin...  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 05.04.2006 22:13:42
Hmm... Tämä menee nyt taas ehkä hieman ohi aiheen, mutta jäi vain mietityttämään tuo että kun täällä useammalla on kokemusta seksuaalisuudesta henkisten asioiden piirissä ns. "ikävällä" tavalla. Niin voiko sitten myös olla, onko kellään ollut ns. hyviä ja oikeita kokemuksia seksuaalisuudesta hyvällä ja oikealla tavalla henkisiin asioihin, henkimaailmaan liittyen? Voivatko esimerkiksi rakkauden ja valon enkelit ja ylösnousseet mestarit opastaa meitä myös seksuaalisuuteen kuuluvissa asioissa ihan konkreettisesti? Vai onko se aina "pahasta"? Seksuaalisuushan ei itsessään kuitenkaan ole paha asia... Tuo nyt oli kenties niin monimutkaisesti ilmaistu, että ymmärsiköhän kukaan mitä yritän kysyä, ajan takaa...  :idiot2:

Itselle nimittäin nousi aiheeseen liittyen eräs "uni" jonka kerran näin. Siinä "unessa" olin erään miehen kanssa "sillai". Tuossa unessa tämän kyseisen miehen ei tarvinnut kuin hipaista minua vaikka olkapäähän, kun jo olin aivan "ekstaasissa", puhumattakaan sitten itse "aktista".  :D Kokemus oli niin järisyttävä, kaunis, henkinen ja rakkauden täyteinen kuin vain voi olla.  :D Unessa suorastaan sulauduimme yhdeksi. Läsnä oli RAKKAUS ja sen koin kaikinpuolin ihanaksi, hyväksi ja täydelliseksi kokemukseksi.  :smitten: Tuon unen jälkeen, tiesin mitä ns. henkinen, "oikea" ja täydellinen, täydellisen pyyteettömän rakkaudellinen seksi on ja miltä sen pitää tuntua. Eli ei siis ollut ihan tavallinen uni... Vastaavaa kokemusta en IKINÄ ole valvemaailmassa kokenut.  ??? Eli siis, on kai näitä todellisia rakkaudellisiakin, hyviä lähestymisiä olemassa jotka liittyvät seksiin ja seksuaalisuuteen joissa ei mitenkään käytetä hyväksi, imetä energiaa toiselta vaan päinvastoin?


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 22:32:13
Gigianne! ;D

Ihan taas omasta kokemuksesta minäkin tuon kirjoitin. :2funny:

Elämys-ja kokemushakuinen! :coolsmiley:

Mutta en onneksi näissä asioissa.Missä sitä enää olisinkaan?! :o
Tai siis tietyllä tavalla näissäkin!Halua kokeilla esim.eri hoitomuotoja.
Mutta kaikki tuonne"pimeän"puolelle menevät jutut suljen pois.

En enää aikoihin ole katsonut edes ns kauhuleffoja.Nuorempani niitä tuli oikein ahmittua.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 22:45:45
Ja Rakkauden enkeli,, ;D

Mennäänpä nyt melkoisen henkilökohtaisia vesiä,mutta menköön sitten! 8)

Vastaan vain että kyllä koettu on!
Mutta rajoittaako tämä ihmisenä olemisen ihanuus ja kurjuus sitten senkin kestävyyden?Siis kokemuksina. :2funny:

Yhteen sulautuminen ja rajattomuus häviävät arjen myötä. :-\
Ei kait tarvitsisi,mutta sitä rakkautta kun ei osaa arjessa vaalia.Rakkaudettomuudestakaan ei ole kyse,vaan jollekin tavalliselle tasolle siirtymisestä.

Ja tarkoitin juuri tuollaista kokemusta,josta kirjoitit.En minkä tahansa suhteen alkuhuumasta.

Tai sitten kumppani ei kait sittenkään se oikea "parisielu",niin kuin aluksi oletin.
En tiedä.Ehkä joku muu tietää,, :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 05.04.2006 23:07:44
:2funny:

Tulipa vielä äkkiseltään mieleen,, ;D

Minkälaisen käsityksen Keijutar on saanut Reikistä!?
Anteeksi vain,ollaan menty vähän aiheen ohikin,mutta niinhän se tuppaa joka topicissa menemään.

Kommentoihan Keijutar,ellet vallan ole pelästynyt! :smitten:  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Synapsi - 05.04.2006 23:28:10
Lainaus käyttäjältä: sammaletar
Kysyinpä tässä vaan, että millä suojaudutte huonoilta energioilta? Siis ihan vaikka niinkin arkipäiväisesti kuin tuttavien tilityksiltä saati sitten vastaantulevien hurjilta fiboilta.

Erittäin hyvä kysymys sammaletar!
Tämä tuntuu olevan ikuisuuskysymys meidän "herkkisten" kanssa. Monet käyttävät suojauksia ja kehuvat niiden merkitystä. Itse en halua "suojautua" maailmalta ja samalla sulkea itseäni siitä ulos. Ja valita vaan ne kivat ja mukavat, joiden kanssa olla tekemisissä. Minusta henkinen kasvu on nimenomaan kasvua kyetä olemaan ihan kaikenlaisten ihmisten kanssa jossakin määrin tekemisissä. Kunhan vaan löytää omat rajansa ja uskaltaa ne muillekin ilmaista, nätisti. Mikäpä "enkelien" kanssa on ollessa, eiköhän se käy meiltä kaikilta tosta vaan  ;).

Kaipa jokin yleispätevä neuvo voisi olla pyrkiä pysymään omassa keskuksessaan ja olla lähtemättä mukaan muiden vouhotuksiin. Sillä monet haluavat niin kovasti yleisöä omalle olemiselleen. Tulevat siten näkyväksi. Ihan ymmärrettävää mutta välillä rasittavaa.

Olen käynyt Reiki ykkösen kymmenisen vuotta sitten, ihan ookoo juttu. Ei kuitenkaan johtanut syvempään kiinnostukseen ja asian harrastukseen. Lähinnä itseäni hoidan ja muutamille ystäville olen hoitoja tehnyt.
Kiinnostuin sitten kehoterapiasta, rentoutusterapeutiksi valmistuin jokunen vuosi sitten. En kuitenkaan koe olevani vielä valmis mihinkään hoitotyöhön. Ainakaan vielä ei ole sen aika. Onneksi ei ole kiire mihinkään eikä varsinkaan ole tarvetta hoitaa ketään. Tämän kun kerroin rentoutusopelleni, hän mainitsi, että juuri siksi minusta voisi tulla oikein hyvä hoitaja. Ans kattoo ny....


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 06.04.2006 01:10:15
Tämä on jotenkin aivan uskomattoman vapauttava ja terapeuttinen topic!  :smitten:
Taitaa muuten välittyä puhdasta Reikiä tähän topiciin.. :coolsmiley:

Harmi, että olin tuossa välillä muilla asioilla ja tulin juuri takaisin koneelle ja kello on tietenkin jo sata yöllä.  :-[

Sehän on selvä, ettei puhtaaseen Reikiin tuollaiset jutut kuulu vaan ovat hoitajan omia sävellyksiä.

Hmm... en tiedä missä Lilith on kartallani.. en osaa etsiä sitä.  :uglystupid2:
 
Suurin osa seksuaalisista kokemuksistani ovat olleet aivan ihania ja olihan tuokin, jos puhutaan vain seksuaalisella tasolla. Henkinen minäni vain näki millaisen otuksen kanssa silleen ja tolleen olin kesken aktin.

Itse asiassa, kun Rakkauden Enkeli nyt otti puheeksi, niin nuo hoidot, jossa seksuaalienergiaa on käytetty, mutta ilman seksiä ovat olleet huikaisevia!  :smitten:

Tuli mieleen, että kerran näin aivan uskomattoman elävää unta, että rakastelin miespuolisen Enkelin kanssa ja siinä unessa se Enkeli hyväli kaulaani ja olkapäätäni ja puhalsi kevyesti tuohon kaulan ja olkapään väliselle alueelle niin, että se puhallus meni kevyesti ylös kohti korvan taustaani ja palasi takaisin kaulakuoppaan.... Ensimmäinen aivan uskomaton ekstaasi valtasi ruumiini ja loput voitte arvailla ja kuvitella...  ::) :coolsmiley:

Täytyy kehitellä muuten aiheesta oma topic..  ;)

Hyvää yötä, valoa ja rakkautta uniinne monien...hmmm.. ihanien Enkeleiden kera.  ::)  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 06.04.2006 07:43:15
On tosiaan ollut hieno ja avoin keskustelu.  :)
Itselläni on myös ns.negatiivisia ja positiivisia' kokemuksia seksuaalienergiasta näin tällä 'tapaa', miten nyt tässä asiasta on keskusteltu. Ja minulla myös tuon ns.'positiivinen' liittyy tavallaan 'uneen' tms.
Oli sen verran huikea ja sen verran 'kuuluisa' ;D henkilö tuo toinen osapuoli ja sen verran henkisesti arvostettu ja sen verran seksuaalinen tuo kokemus, että tunsin jopa siitä syyllisyyttä jollain tasolla...  ;D
Mutta tosiaan, aiheesta voisi vaikka ihan oman ketjun laittaa.... ::)


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Keijutar - 06.04.2006 10:56:46
:2funny:

Tulipa vielä äkkiseltään mieleen,, ;D

Minkälaisen käsityksen Keijutar on saanut Reikistä!?
Anteeksi vain,ollaan menty vähän aiheen ohikin,mutta niinhän se tuppaa joka topicissa menemään.

Kommentoihan Keijutar,ellet vallan ole pelästynyt! :smitten:  :angel:

Kiitos kysymästä Chandra!  :smitten:

Täytyy myöntää,että oli eilen sulattelemista joksikin aikaa..Iski jotenkin masennus siitä että tuollaista voi tapahtua mitä Asterix ja Gigianne ovat kokeneet.Todella ikävää että olette sellasia asioita joutuneet käymään läpi,mutta toivotavasti kokemuksenne kuitenkin kasvatti teitä ihmisenä.

Onko näissä tapauksissa kuitenkaan ollu reiki mukana?Pikemminkin pahoja henkiä,jotain todella pahaa energiaa.Voiko paha energia todellakin "piiloutua" niin loistavasti,ettei sitä aisti?

Aloin itse eilen epäillä itseäni,että onko minusta reikiin ollenkaan   :-\
Nyt en todellakaan tarkoita,että energiani olisivat pahoja,mutta jos tuollaista voi tapahtua,mistä tietää jos saisin jonkun entistä kipeämmäksi?Voiko se olla mahdollista puhtaasta kosmisen rakkauden energiasta?

Ajattelen itseäni vain kosmisen rakkauden energian välittäjänä,en minä paranna tai hoida,energiat kulkevat kauttamme,kaikkialla.  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 06.04.2006 11:48:55
Juuh, oikein avartava keskustelu todella ollut ! Ja itsekin lisäisin, että minun inhottavalla kokemuksella EI ollut mitään tekemistä reikin kanssa. Itse olen oppinut seksuaalisuudesta henkisyyteen liittyen sen, että se EI ole väärää, eikä pahaa. Kunhan tosiaan se tulee tuolta valon puolelta.
Oma esimerkkini viime yöltä, joka minut asiasta vakuutti. Noh, olin jälleen nukkumaan käymässä, kun koin jälleen erittäin vahvasti enkeleiden läsnäolon. Tällä kertaa en "leijunut", mutta enkelit hoitivat minua taas ja energioiden kohina minussa oli mieletön. Tunsin fyysisesti, mitä kohtaa minusta ne hoitivat. Tuntui jälleen myös tuota ihanaa, ikäänkuin tuulenvirettä ja sitä virtasi tällä kertaa myös suuni sisään ja sieltä pois. Oloni oli huikean ihana, onnellinen, turvallinen, valon täyttämä ja voimakas. Jälleen poistuivat minulta kaikki jumitukset ja kolotukset koko kropasta. Se oli kerrassaan ihanaa ! Sitten TAAS lopuksi, kuten viimeksikin samaa koettuani, sain aivan mielettömän orgasmin. Sitä ei voi edes sanoin kuvailla, kuten ei viimeksikään. Se oli NIIN PUHDASTA ja TÄYTTÄ rakkautta, kuin olla ja voi ! Sellaista en koskaan ihmisen kanssa ole kokenut. Minua ensin nolotti ja epäilytti, että kuuluuko mikään tuollainen asiaan enkeleiden suhteen, mutta sitten sain vastauksen. Enkelit viestivät minulle, että sekä minä, että ihmiset yleensä pitävät seksiä jotenkin tabuna, hävettävänä, salailtavana, jotkut jopa syntisenä tms. Mutta että niinhän EI ole, EIKÄ pitäisi olla. Enkelini kertoivat, että kuten tiedän, seksi/seksuaalisuus KUULUU elämään, se on myös lahja, kunhan sitä käyttää oikein, eli ettei juuri esim. raiskaa jotakuta tms. Ja ilmaisivat hyvin selkeästi juuri sen, että, seksuaalisuus KUULUU myös henkisyys-juttuihin. Ei ollut siis mikään ihme, että lopuksi laukesin, koska tuo rakkauden ja valon energioiden virtaaminen minussa oli niin VALTAISAA. Sen jälkeen sitten taas nukahdin hyvin onnellisena ja jollain tapaa "puhdistautuneena". Ja mitä enkelit minulle vielä kertoivat tähän liittyen...
Että minun pitäisi päästä täysin irti myös näistä seksi-pinttymistä ym. Että he TODELLA voivat opettaa MYÖS näitä asioita meille !  :D Ne sanoivat minulle, että älä turhaan häpeä seksiä/seksuaalisuutta, fyysisyyttä ! Siinä ei ole mitään pahaa, seksuaalisuus KUULUU elämään ja rakkauteen, miksi muuten se tuntuisi niin hyvältä ja se olisi meille edes annettu. Eli ne SELKEÄSTI antoivat ymmärtää, että minun ja monen muun pitäsisi vapautua täysin, päästä turhista estoista jne. Silloin vasta voi kokea todellisen, puhtaimman ja suurimman "täyttymyksen" kun todella "antautuu" ihan täysin, joka ikisellä solullaankin noihin hyviin energioihin. Se on juuri eräänlaista "puhdistautumista". Niin pääsemme eräällä lailla lähimmäksi tuota SUURINTA RAKKAUTTA, Jumalasta lähtöisin olevaa energiaa, yhteyttä, ykseyttä, sulautumista. Minä ainakin HALUAN olla tuossa yhteydessä aivan täysillä mukana !! Nyt jälleen ihan liikutun, kun asiaa ajattelen... Kun kaiken tuon enkelini minulle kertoivat...  Sillä suurin niistä on rakkaus...
ILOA, VALOA JA RAKKAUTTA KAIKILLE SIIS ! Ja juuri nimenomaan tuota taivaallista Jumalenergiaa, Kristus-energiaa... En tiedä MIKSI sitä "oikein" kutsutaan... ? Mutta ymmärrätte varmaan anyway...  :D  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 06.04.2006 11:59:20
Oli sen verran huikea ja sen verran 'kuuluisa' ;D henkilö tuo toinen osapuoli ja sen verran henkisesti arvostettu ja sen verran seksuaalinen tuo kokemus, että tunsin jopa siitä syyllisyyttä jollain tasolla...  ;D
Mutta tosiaan, aiheesta voisi vaikka ihan oman ketjun laittaa.... ::)

Sama juttu minulla.  :-[ punastelee, mutta suu hymyssä... Kannatan ehdottomasti tuota omaa ketjua tälle aiheelle.  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Chandra - 06.04.2006 12:05:30
:smitten:

Antoisa ketju on ollut juu!

Aloittakaapa vain joku tuosta seksuaalienergiastakin.
En tosin ole nyt ehtinyt katsomaan,vaikka joku jo olisikin sen tehnyt.

Keijutar! :angel:

Onhan sinusta,juuri tuolla asenteella.
Ja kuten varmaan jo huomasitkin,Asterix ja Gigianne kertoivat mistä energioista heidän kohdallaan oli kyse.

Rohkeutta vaan!Et voi kehenkään mitään tartuttaa.Lue vaikka aiheesta vielä ja kysele kokemuksista,niin saat lisävarmuutta.

VALOA,ILOA JA RAKKAUTTA KAIKILLE!  :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 06.04.2006 12:06:51
Minä myös kannatan oman ketjun avaamista tälle aiheelle...  :smitten:  :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 06.04.2006 12:08:13

Aloin itse eilen epäillä itseäni,että onko minusta reikiin ollenkaan   :-\
Nyt en todellakaan tarkoita,että energiani olisivat pahoja,mutta jos tuollaista voi tapahtua,mistä tietää jos saisin jonkun entistä kipeämmäksi?Voiko se olla mahdollista puhtaasta kosmisen rakkauden energiasta?

Ajattelen itseäni vain kosmisen rakkauden energian välittäjänä,en minä paranna tai hoida,energiat kulkevat kauttamme,kaikkialla.  :smitten:

Tuo ajattelutapa on mielestäni juuri oikea ja kyllä sinusta voi olla hyvinkin reikiin.  :angel: Pois turhat pelot, rukoile johdatusta ja sitä että saisit olla juuri puhdas universaalisen rakkauden kanava ja luota siihen että sinua johdatetaan ja autetaan etkä voi tehdä silloin mitään väärää, etkä pahaa kenellekään. Sinulla on mielestäni puhtaat, kirkkaat ja oikeat motiivit juuri tuon reikin antamiseen. Eli ei pitäisi olla hätää.  :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 06.04.2006 12:21:34
Juu, tuosta suojautumisesta...ymmärrän kyllä, että paras suoja on työstää omat juttunsa ja sitä teenkin. Ennen tunsinkin, että joku voisi satutaa minua joillakin asioillani, jos niistä kerron, kunnes sitten olin sinut niiden juttujen kanssa ja totesin, ettei kukaan voi niillä enää satuttaa. Ja juuri vain siksi, että olen sujut  :angel:

Mutta tämä suojaus liittyy nyt vähän niin kuin siihen, että puntaroin hyvää ja pahaa ja olen kait siinä kohdassa, että pitäisi valita. No, koen kyllä valinneeni ja olen aina tiennyt millä puolella olen, mutta silti nyt vaan on koko ajan pakko ajatella pahojen energioiden ns. saatanasta tulleiden  :(  olemassa olon mahdollisuutta. Liekö tuokin kuulu kehitykseen, mutta se on vaan niin pelottavaa, että haluaisin eroon niistä ajatuksista enkä ymmärrä miksi niitä ajattelen. Pitäisikö vain myöntää että tällainen minä olen ja tällaisia ajattelen, niin sitten se helpottaisi? Mutta kun pahan olemassa olon ajattelu vaan pelottaa niin kamalasti, etten halauaisi ajatella..  :'( Milkä siis avuksi? Sitä lähinnä tuolla suojauksella tarkoitin..


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Synapsi - 06.04.2006 12:40:45
Hei sammaletar, ymmärsin siis ensin vähän väärin kysymyksesi. No, eipä mitään, vastaanpa taas. Tämä hyvän ja pahan vastakkainajattelu on mielestäni kokenut vähän inflaatiota uskontojen sitä käyttäen kansan pysymiseen kuuliaisina. Aina on peloteltu jos minkälaisilla kostoilla jos uskaltaa itse ajatella ja asettaa kyseenalaiseksi tiettyjä asioita... varsinkin yhteys jumalaan tai korkeampiin voimiin on aina pitänyt lunastaa jonkin uskonnon jäsenyydellä.

Minusta on tosi hyvä, jos käyt läpi vähän pelottavankin tuntuisia asioita. Ne kun tuppaa olemaan just niitä, jotka pitävät meidän luovuuttamme puristuksissa. Mutta hienoa olisi, jos voisit tehdä sen jonkun luotettavan hoitajan/ystävän kanssa yhdessä. Omassa päässä pyöritellessä voi jäädä jokin toinen vinkkeli kokonaan huomaamatta.

Minulle kolahti Elisabeth Haichin Vihkimys -kirjassa oleva teksti:
"Sama ominaisuus, joka oikeassa paikassa oikeaan aikaan on jumalallinen, on väärässä paikassa väärään aikaan käytettynä saatanallinen."
"Ei ole olemassa mitään huonoja ominaisuuksia eikä huonoja voimia, on vain huonosti käytettyjä voimia".

Tämmöistä tällä kertaa. Voimia sinulle.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 06.04.2006 12:45:11
Minulle kolahti Elisabeth Haichin Vihkimys -kirjassa oleva teksti:
"Sama ominaisuus, joka oikeassa paikassa oikeaan aikaan on jumalallinen, on väärässä paikassa väärään aikaan käytettynä saatanallinen."
"Ei ole olemassa mitään huonoja ominaisuuksia eikä huonoja voimia, on vain huonosti käytettyjä voimia".
Lainaus
 Juuri naulankantaan !  Tuotakin ajoin kirjoituksissani takaa !


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Lez - 06.04.2006 16:14:35
ja todellakin, nämä ovat niin monisärmäisiä juttuja, että niitä on vaikea pukea sanoiksi, kun jokaisessa kokemuksessa voin olla samaan aikaan hyvää että huonoa. Mutta kyllä tuo vallanhaluinen motiivi on väärä, mutta tiedän että on ja tulee aina olemaan ihmisiä jotka janoavat henkilökohtaista valtaa. Sen takia kuitenkaan en usko mustan magian lopulta voittavan, sillä vaikka millaisia energioita olisikin saanut kerättyä itseensä, yksi ihminen ei pysty kuitenkaan tulemaan niin voimakkaaksi, ettei hän itse lopulta saisi sitä omaan nilkkaansa, universaalilta, niinkuin Asterix sanoit. Vaikka joku hitlerkin ehti tehdä hirveät tuhot niin paskainen loppuhan hänelläkin oli (väitettiinhän hänen harrastavan mustaa magiaa)

mut nyt meni siis aihe reikistä mustaksi magiaksi  :-X
Entisenä Hitler historiaa harrastaneena voin kertoa, että Hitlerillä kun meni huonosti hän pyysi apua paholaiselta saadakseen apua sodan voittamiseen ja pyrkimyksiensä onnistumiseen. Palkaksi paholainen saisi hänen sielunsa. Ei paljon apua ollut siitä, koska Hitler oli vallanhalussaan sielunsa paholaiselle ilmaiseksi jo antanut.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: kooky - 06.04.2006 16:36:37
hih... :crazy2: siitäs sai, tyhmä kun oli :knuppel2:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Ozzette - 06.04.2006 16:47:40
Hups, niinpäs luiskahdimme reikistä hiukan sivuun...  ;)
Mutta itselläni on aina ollut tapana sanoa, että mm. Hitler oli paholainen maan päällä... Tai edusti paholaista...  :o


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Lez - 06.04.2006 16:54:07
Hitlerillä oli narsistinen luonnevika. Eli täysin kykenemätön empatiaan muita kohtaan.  :idiot2:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sammaletar - 06.04.2006 18:29:34
Kiitos synapsi,
mistäpä nyt oikeastaan olisit voinut tietää mitä alkujaan tarkoitin, kun selostus oli niin ympäri pyöreä  ::)
Mutta juu tänä vuonna olisikin ollut kovasti tarvetta sellaiselle ystävälle jonka kanssa kaikista näistä voisi puhua, mutta ikävä kyllä sellaista ei ole. Onneksi sentään löysin tämän foorumin ja täältä voi lueskella juttuja ja sillain. Toivotavasti elämääni piakkoin astuu sellaisia ihmisiä joiden kanssa voisi jutella.  :angel: Tämä vuosi on muutenkin kulunut työstäessä kaikkia mahdollisia pelkojani, että eipä ihme, että tämäkin pelko tähän pukkasi. Hassua miten ihminen tai siis ego pitää niin kovin kiinni kaikesta vanhasta, jopa peloistaan...eikö olisi helpompaa vain päästää irti. Mutta kiinni pidetään viimeiseen asti...ainakin täällä  :knuppel2: Eihän noita pysty järkeilemään, tunnetasolla pitäisi työstää ja oivaltaa. Tollasista konkreettisista peloista on vain helpompi puhua ilman, että kukaan leimaa hulluksi.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: tuulispää - 06.04.2006 20:35:26
Voihan itku,kun nyt en muista mistä luinkaan,että tuolla maailmankaikkeuden oliolajeissa on myös tämmöinen seksuaalienergiasta elävä yksilö! :o
Itseni kyllä suojaan jokaisen yön ajaksi,jo siksikin että "teen töitä" unieni ajan.(vähitellen yhä enemmän, tai vähemmän, tietoisenakin.)
Jonkin foorumin palstalla muistelen lukeneeni näistä "seksiolioista".Vaikka jokainenhan itsessään tuntee,mikä on oikein,mikä väärin. Yritän etsiä tän foorumin,mistä aiheen löysin. :coolsmiley:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Mirjam - 06.04.2006 21:05:43
Oi älkää luoko enempää niitä 'olioita' itsemme ulkopuolelle...
Eikö olisi tämän hetken tarkoitus enemminkin ymmärtää ne pois... :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Alcedo - 06.04.2006 21:58:24
Turhaan etsit Tuulispää, sillä sen Foorumin imi jo joku Olento tyhjiksi.  ;D

Mi-Olea: olen kanssasi samaa mieltä. Ei kannata antaa ajatuksen voimaa moisille otuksille, sillä ilman ajatustahan niitä ei edes ole.  ;)

 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: tuulispää - 06.04.2006 22:03:54
okei,tottapa turisette! :D


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: astronaatti - 18.04.2006 15:24:22
Hei

Olen käynyt reiki I-kurssin kaksi kertaa. Olen tällä hetkellä hieman hämilläni koko asiasta. Tuntuu kuitenkin siltä, että energiaa virtaa  enemmän, kuin ennen reikiä. Paikallisen reikiryhmän tapaamista lukuunottamatta olen hoitanut vain itseäni. Tällä hetkellä en ole halukas/valmis hoitamaan muita kuin enemmän tai vähemmän asiaan vihkiytyneitä...


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Keho - 18.04.2006 16:10:18
Oikeastihan se energia onkin sen todellisen Itsemme tuomista varten eli sen energian tuomista maan päälle tähän kehostoomme eikä toisten hoitamiseen tarkoitettu. Joten hyvinhän se on sitten tehynyt sen tekosensa jo sinulle astronaatti, kun olet oivaltanut sen oman sydämesi johdatusella, että miten se oikeasti oli meille tarkoitettu.  :)


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Solarbion - 18.04.2006 17:15:50
Samoilla linjoilla...  :smitten:

Entä, Keho, miksi nimität - jos nimität - parantavia, toisia hoitavia energioita?

Itse koen niin, että parantuminen on omien energioittensa harmonisoitumista keskenään eli oman energiatasapainonsa vakauttamista kuin myöskin energioittensa vapauttamista virtaamaan luonnollisesti.

Jolloin sen saman voipi tehdä toisellekin - kohdellen tätä kuin ensin itseään.

 :angel:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Keho - 18.04.2006 19:29:11
Samoilla linjoilla...  :smitten:

Entä, Keho, miksi nimität - jos nimität - parantavia, toisia hoitavia energioita?

Itse koen niin, että parantuminen on omien energioittensa harmonisoitumista keskenään eli oman energiatasapainonsa vakauttamista kuin myöskin energioittensa vapauttamista virtaamaan luonnollisesti.

Jolloin sen saman voipi tehdä toisellekin - kohdellen tätä kuin ensin itseään.

 :angel:

Ajatus on oikein vaan monetkaan eivät vielä ymmärrä sitä, mitä tarkoitta se, että ovat kuin Itsejämme, joten se täytyisi ensin olla selvillä jokaiselle parantajalle ennen kuin voi parantaa "toisia" aidoilla teoillansa.

Mutta oletan, että sinä sen jo tiedät, koska lauseesi on siten rakennettu, ettei jää oletukselle muuten tekoa. ;) :smitten:

Joten tästä on hyvä jatkaa, kun on jo sellaisia, jotka sen ymmärtävät.  ;) :smitten:


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Solarbion - 19.04.2006 08:56:22
Asioita voi pohtia kauan ja sitten eräänä kauniina hetkenä kaikki on selvää.

Se on samaa kuin että Lapsi sanoo Vanhemmalleen: "Nyt olen valmis."

Kiitos Sinulle, Keho.


 :)


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: valpas73 - 20.04.2006 15:50:05
onko jollain kokemuksia,esim reikiin liittyen negatiivisista energioista tai olennoista jotka jopa pystyvät hallitsemaan ihmistä...mielen tuotteita vai pimeyden voimia.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: Keijutar - 20.04.2006 18:44:04
Vamasti on,mutta siinä ei kyllä ole enää kyse reikistä.Oma mieli voi monasti tehdä tepposia ja "luoda" itse niitä "olentoja" ympärillemme.


Otsikko: Re: Reiki
Kirjoitti: sarisaa - 12.05.2006 21:42:16
Hei kurjaa kokemuksesi. tiedä minullakin on enkä tajua mitä kadehtivat uslopäinsuuntautumistani uskallustani ulkoista olemusta joka on iha tavallinen ja lopulta olen ujokin saan kokea yhä kaikkea tuhoamisyritystä ympärilläni. sisaret äitikin toisinaan ja hulluinta että kämppikseni heijasti minuun laila hietamiestä ei voinut sietää kun oli lähipiirissään puhui että puhuu paljon ja liikaa ja.. ymmärsin tämän olevan kaksonen . poikaystävänsä petti saman nimisen kanssa ja... hierveää en ikinä ees ollut tavannut ketään niistä ja ei ees mitään mieleistäni. ollaan vahvoja rakkautta sinulle. Minulla oli nin sanottu opiskeluystävätär ihailin häntä ja hän sanoi yllätyksekseni meidän olevan yhtä vahvoja miekkailijoita eli kumpikaan ei voinut saaha toisiltaan en ymmärtänyt. sitten hän puhui puhdistamisesta ja annoin tehä minullekin pyysin jopa ihmettelin kun vähä hiasteli sitten hän teki ja tunsin voimavirtoja itsessäni. ja sitten hän koski oikeaan käteeni ja siitä vei elämän voiman. kauhistuin ääneen ja lop´pui siihen. kesti kauan ennenkuin sain käteni takaisin. viikkoja kuukausia kai. hän vei myös ideoitani. ja minä sinisilmä uudestaan vaan aina luotin ystävään. . typeryyttä kai. yksinkään kun ei kiva olla ja on kiva kun joku osaa jotain. ni pitää oppia olemaan tyytyväinen itseensä ja oppia että kyllä se onni meille on herralta tarkoitettu ja pitää olla vahva pärjätä ja osata sanoa ei. se on myös oman temmpelin vaalilmista kunnioittaa myös ja vaalia mitä lahjója herra on antanyt jotta olisimme ylpeitäkin emme saa väheksyä itseämme isä on muuten surullinen kauneimman luotunsa puolesta ja itkee. hän tahtoo että kukoistamme ja olemme tyytyväisiä eriláisia itseämme ja annamme näin toisellemme ja itsellemme ja teemme hänelle ilon.
kiitos ystäväni että kirjoitit tänne. en ole yksin. sen herra sanoi minulle kun olin pieni. sinä et ole yksin tässä maailmassa. mietin silloin missä sitten on ihmiseni. huomaa täältä niitä ainakin löytyvän kiitos . ihanaa kun olette olemassa. minun sanoi kerran eräs mielenkiintoinen lääkäri olevan niin nopea liikkeissäni että toiset tahtovat jatkuvasti apuani enkä ole niin hirveän vahva.. oma suoja on tärkeä. siinä oli ihminen josta tuli intian piirrokset mileleen.
voimia rakkautta ja siunausta siskot ja veljet minun. :)  :angel: :smitten: :) :smiley6600: :-[ :-* :angel: :police: :angel:


Otsikko: Vs: Re: Reiki
Kirjoitti: catryna - 16.05.2006 10:11:58


"Olen käynyt cammalot seichem kurssin.Siinä on reiki mukana.. Lisää tietoa saa cammalotin sivuilta.."

Hei!

Tätä olen miettinyt, miten cammalot seichemissä voi olla reiki mukana kun siinä ei anneta reikivirityksiä jotka ovat reikikanavaksi avautumiselle edellytys?

ystävyydellä catryna


Otsikko: Vs: Re: Reiki
Kirjoitti: Keho - 16.05.2006 11:27:55


Tätä olen miettinyt, miten cammalot seichemissä voi olla reiki mukana kun siinä ei anneta reikivirityksiä jotka ovat reikikanavaksi avautumiselle edellytys?

ystävyydellä catryna


Reikin koko energia on jokaisella ollut jo siitä saakka, kun se ensi kerran tänne maan päälle tuotiin. Vaan tietoisuutemme ei tehnyt siitä "numeroa" sen takia, koska sen teot ovat vasta nyt "julkisia" eli tekivät sitä ylösnousuamme mahdolliseksi, auttamalla egomamme esiin niin monta kertaa, että saimme sen vihdoin muunnettua kokonaan sen aidon universaalin Rakkaudenkin teoilla. Eli se oli sen Kosmisen Rakkauden eli ns. kollektiomme rakkauden tärkein tehtävä jo silloin, kun Jeesuskin sen toi näkyviin monella eri tavoin omalla ajallaan.

Kaikenlaiset vihkimykset ovat tietoisuutemme avautumista taajuudelta toiselle eikä niitä koskaan ole kukaan ihminen saanut aikaan toiselle, joten sen tähden ei tarvita nytkään mitään muuta kuin pyytää saada olla sen OMAN Valonsa puhdas kanava niin johan alkaa tapahtua, ihan minkä tahansa "suuntaukset" teot".

Sillä elämme sitä vaihetta tätä evoluutiotamme, etteivät egomme enää keksikään mitään verukkeita kenellekään, sen mielensä tietoisuuden avautumiselle, joten sen tähden kurssitkaan eivät auta kuin tietoa niistä energioista ja teoistaan silloin, kun sitä jollain ei vielä ole.

Eli totuushan on se, etteivät olekaan kuin kullekin kuuluvaa OMAA energiaansa sieltä "taivaista" ne eri "suunnat" eli OMIA energioitammehan tänne vain tuomme!
Joten kukahan niitä silloin voi parhaiten meille "vihkiä" eli tuoda kuin se OMA Jumaluutemme, joka teillekin on se Luoja!

Ja tarinoita niiden teoista voi kertoa kuka tahansa, sen OMAN tietoisuutensa tiedon mukaan eli siten kukin taatulla varmuudella saa aina vain sen tiedon esim. Reikin teoista kuin voi sillä kertaa ottaa omalle tietoisuuensa avautumiselle vastaan. Sillä jokainen ns. Reiki-opettaja on tähän asti kertoillutkin vain siitä totuudesta, jonka se egomme on halunnut meille antaa, koska sen tehtävä oli estää sitä aitoa totuutta avautumasta ennen aikojaan eli tehdä vain sille omalle "kuolemalleen" ensin teot.  ::)

Vaan nyt on mahdollista saada jo kerrallakin koko sen tason opetusta, jota se OMA sydämensä antaa, sillä aitoa universaalia Rakkauttakin on jo niin paljon täällä päällä maan, että se "räjäyttää" avoimeksi koko "tietopankin" niiltä, jotka sen tehdä Itseilleenkin antaa!  ;) :)
Eli totuutta sellaisenaan saa nyt jokainen halukas Itseilleenkin antaa, jonka tietää oikeaksi, sillä se tulee nyt samoin tein myös aitona kokemuksena silloin, kun sen aidolla sydämellään jollekin antaa!  ;) :smitten:

Eli vihkimyksellenne tehtiin teot myös aitoon Karunaan! Eikä tarvinnut muuta kuin lukea tämä, sillä muun hoitaa se oma Jumaluus!  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Asterix - 16.05.2006 13:15:23
Kiitos Keho!  :smitten: Tuo oli rohkaisevaa.  :smitten:

Iloa, valoa ja rakkautta lähettäen  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: valonkantaja - 16.05.2006 21:45:16
Anteeksi, en jaksanut lukea koko ketjua läpi, joten en tiedä onko tästä täällä puhuttu jo. Olen tuon Kehon kirjoituksen kanssa erittäin samoilla linjoilla. Äitini on käynyt muutaman reiki-kurssin joten sitä kautta olen aiheeseen tutustunut. Kävin yhdellä reiki-luennolla ja tämä luentoa pitävä nainen kertoi siitä, kuinka toinen ihminen tarvitaan avaamaan toisen "kanavat"... Kun joku kuuntelija kysyi kenellä ne kanavat oli sitten eka auki, hän vastasi jotain tosi ympäripyöreää...

Ennen kuin edes tiesin koko reikistä, jo lapsena kun hieroin äidin hartioita jätin kädet lopuksi siihen paikoilleen lepäämään tuntien kihelmöintiä ja kuumotusta kämmenissä... Tiesin että jostain tulee energiaa joka menee kauttani äitiin. On siis ihan höpönlöpöä että pitäisi maksaa jollekin siitä, että hän avaisi minun kanavani... Minähän niitä itse parhaiten säätelen.


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Heli - 19.05.2006 19:19:00
CATRYNA !!!

Cammalot Seichem sisältää myös Reikin (vastaa maan elementtienergiaa). Lisäksi tuli-, ilma-, vesi- ja eetterielementtien energiat.

eli kyllä siinä reiki on, se on osana elementeissä...eli se maa.




Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: hopeatähti - 19.05.2006 20:40:36
Onko joku Teistä käynyt tuon Cammalotin kurssin?

Itseäni jäi hieman pohdituttamaan pikaisen "näytehoidon" jälkeen, sen, että
kädet pidettiin ohimoilla koko välityksen aikana?

Tuntui hieman epämukavalta.

Siinä kävi sitten niin, että ystäväni joka on energiahoitaja tuli "kaukona" paikalle ja nappasi nilkoista kiinni.

Minua jäi ja myös tuo "kaikki 4 elementit" samassa paketissa askarruttamaan, niin voiko maadoittavaa energiaa välittää pelkästään ohimon kautta?

Itse olen juuri maadoittanut mm seisomalla hoidettavan takana, kädet hartiolla ja myös avaamalla tukoksia jalkapohjista, jotta tuo energia virtaisi vapaasti?

Minusta tuo koko hoidon aikan kädet ohimoilla oli hieman liian rajua.

Lisäys:

Käyttääkö joku Tesita nk yhdistelmähoitoa?

Eli ensin intuitiivisesti putsaa chakroja(esim kristalli heilurin kanssa) ja sitten vasta uutta energiaa tilalle?

Jollain lailla tuollainen "tankkaus" ei ehkä aina ole juuri sopivaa jokaiselle hoidettavalle?

Itse huomasin Cammalotin aikana, että olisin kaivannut ensin sydänchakran putsausta ja sitten vasta lisää energiaa.

Kun sain tuolloin energiaa, niin huomasin kuinka sydänchakrani "pullisteli" eikä olo ollut sellainen kevyt ja taspainoinen kun yleensä näissä "yhdistelmähoidoissa" jota olen vastaanottanut.



Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Heli - 20.05.2006 21:54:41
Itse olen käynyt cammalot seichem kaksi kurssia..master kurssia en aio tällä hetkellä käydä.
Kyllä ryhmässäni olleet kurssilaiset ainakin kävivät koko kehon läpi hoidossa.. Jos tämä hoitosi tehnyt henkilö omaa joitakin muitakin hoitomuotoja.. esimerkiksi kun Cammalot Seichemin perustaja John Cosgrove hoiti ainakin minua kädet koko ajan ohimolla, ja voin kyllä kertoa, että hoito kyllä meni perille asti ..En osaa sanoa mitkä sellaisia hoitomuotoja olisivat...enkeliporttihoidot?? :coolsmiley: olisiko jollain tietoa.. :o


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Keho - 20.05.2006 22:24:57
CATRYNA !!!

Cammalot Seichem sisältää myös Reikin (vastaa maan elementtienergiaa). Lisäksi tuli-, ilma-, vesi- ja eetterielementtien energiat.

eli kyllä siinä reiki on, se on osana elementeissä...eli se maa.


Me ihmiset olemme koko ajan koostuneet noista elementtienergioista ja se Reikin kylläkin aloittaa sen maaenergian poistamista tästä energiakehostostamme, joten taitavatko olla vähän erilaiset tiedot tästäkin teoistamme eri "opettajilla".  :o

Tulevaisuudessa emme edes omista sitä maaenergiaa enää ollenkaan, koska siitähän juuri juontaa se ylösnousemusoperaatiomme, kun se poistuu kokonaan. Joten Reiki aloittaa niiden muuntamistyön ja sen jälkeen jatkuu sen aidon universaalin Rakkauden teoilla loppujenkin muuntaminen tulienergioiden kuninkaaksi eli Kristus-tietoisuudeksi. Sillä sitähän täydellisen ihmisen Kuva tarkoittaa, jos sen ajattelee oikein. Eli Luojamme Rauhaksi ja Rakkaudeksi käy tie, sen tulienergian teoilla eikä egoillamme ole siinä juurikaan sanomista, että miten se muunnetaan vaan se tapahtuu sen Luojamme omalla ajatuksella.  ;) :smitten:





Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: selkälokki - 24.05.2006 22:31:37
Tänään taas tauon jälkeen annoin itselleni reikiä.
Ja kun käteni olivat vatsachakralla, minulle tuli hirmu voimakas tunne että pyörin akselini kautta ympäri, siis tehden isoa ympyrää. Sitä jatkui ja sitten kun vaihdoin käsien paikkaa hieman enemmän kylkiin, niin rupesi tuntumaan siltä, kuin jaloisa päähän olisi kulkenut sellainen aalto. Siis ihan kuin pituussuunnassa olisin kiemurellut, vaikka tietenkään en kiemurrellut.
Vastaavaa en ole aiemmin kokenut. Mitään kipuja ei ollut, eikä värejä eikä muita tuntemuksia, tosi kevyt olo kuitenkin. Onko kukaan kokenut vastaava tai osaisiko sanoa, mistä oli kyse?


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Keho - 26.05.2006 00:26:19
Taidatko kokea jo sen valokehon, sekä sen teot sille taajuuden nostolle siten kuin se on jo mahdollistakin. Eikä se enää olekaan sen Reikin tekoja vaan sen aidon universaalin Rakkauden eli Karunan, joka tuo taajuudet uuteen uskoon!  ;) :) Sillä vain se kulkee päästä jalkoihin energioina eikä pysähdy niihin paikkoihin, jotka tarvitsevat vielä muuntamista alussa, kuten tekisi Reiki.


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: artdaria - 10.06.2006 20:48:28
Tama ei ole vastaus vaankin kysymys.  Mika on nivelrikko.  En loyda sita mistaan aapelista, mutta kaverilleni aidille on kertonu laakari, etta halla on semmonen ja ottaa vaan kipulaaketta, koska han on tehny kovvaa tyota enneki niin kestaa enemman.


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Lake - 16.06.2006 11:57:22
Pari juttua tuli vastaan reikistä:

Why Some People Should Avoid Reiki and the Healing Energy of Hado - 1/13/06
http://www.lipstickmystic.com/articles/warning_reiki_what_is_reiki_hado.html

Why Reiki is Still Bad for You - 1/20/06
http://www.lipstickmystic.com/articles/why_reiki_is_dangerous_reiki_is_bad.html

More About Why Reiki May Be Bad for You and How to Cut Those Reiki Ties - 3/17/06
http://www.lipstickmystic.com/articles/bad_reactions_to_reiki_healing.html

.. ja valkoisen valon visualisoinnista:

Why Protecting Yourself with White Light is No Protection at All
http://www.lipstickmystic.com/articles/protecting_yourself_with_white_light_not.html


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Keho - 16.06.2006 12:32:09
Tama ei ole vastaus vaankin kysymys.  Mika on nivelrikko.  En loyda sita mistaan aapelista, mutta kaverilleni aidille on kertonu laakari, etta halla on semmonen ja ottaa vaan kipulaaketta, koska han on tehny kovvaa tyota enneki niin kestaa enemman.

Täältä ainakin löytyi tällaista tietoa tuosta nivelrikosta vaan sekin "tauti" vain on kohta Reikin teoilla ohi.  ;) :)

http://www.reumaliitto.fi/reuma-aapinen/reumataudit/nivelrikko.html


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Keho - 16.06.2006 12:45:51
Kyll kait samoilla "aalloilla jo ollaan!  ::) :D :)

Eli tuli aivan "pakon" omainen tunne, että vasta nyt tuohonkin vastataan.  ::) ;)


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Keho - 16.06.2006 13:00:22
Niinpä!  Nyt on nimittäin niiden feminiinisten energioiden "keruut" menossa, joten siihen tämäkin liittyi!  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: härkä-69 - 17.06.2006 12:29:36
Kävin reiki I -kurssin aivan kotini lähistöllä (kävelymatkan päässä) muutama vuosi sitten ja koin että oli "pakko" mennä sinne. Kurssin jälkeen oli leijuva ja hyvä olo ja kaunis elokuinen kuutamoilta ja kirkas tähtitaivas kävellessäni kotiin. Sitten alkoikin elämässäni tapahtua vauhdilla kaikenlaista..

Myöhemmin tapasin erään reiki-ihmisen joka asui aivan lähellä kotiani ja hän halusi tehdä reikivihkimyksiä ihmisille ilmaiseksi. Itsekin vierastin ja vierastan rahan ottamista hoidoista, joten otin häneltä kundaliinreiki 1 ja 2 vihkimykset vastaan. Hoitoja en ole tehnyt kuin joskus harvoin, kundaliinireikiä voi antaa myös etänä.
http://personal.inet.fi/koti/sanaya/


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Lake - 01.11.2006 09:51:15
Reiki-parantajat sairastuvat kuulema ennen pitkää itse:
http://forum.noblerealms.org/viewtopic.php?id=3011

... työskenneltyään epätasapainossa olevien energioidensa kanssa:
http://www.equilibrauk.com/shop2.shtml


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Jasca - 02.11.2006 16:53:16
Lainaus
Olen ottanut Reiki-hoitoja aina silloin tällöin, mutta nykyisin olen erittäin tarkka siitä kenen annan tehdä niitä itselleni.

Kiitos Lake, että toit tämän ketjun takaisin nykyisyyteen. Minulle tämä tuli juuri oikealla hetkellä. Olen nimittäin miettinyt tuota reikin syvintä olemusta hyvin negatiivisesta näkökulmasta. Eräs tuttuni on luonteeltaan "hitler" eli häntä on viisainta totella joka asiassa tai kärsiä kaameat seuraamukset. Nyt hän syksyllä tunsi tulleensa loukatuksi ja sai siitä palkinnoksi reiki 3 vihkimyksen. Hän oli kuulema nyt kokenut niin kovia, että oli kolmosvihkimyksen arvoinen. Tuo juttu meni kyllä mulle niin korkelta ja kovaa, etten enää taida kellekään uskaltaa reikiin mennä. Muutoinkin kartan tätä tuttuani tuon voimakkaan vallanhalun ja erittäin voimakkaan kyvyn hallita takia. Mutta jos nämä vihkimykset tosiaan ovat tätä luokkaa, niin .... ?? Onko muita selityksiä reikivihkimyksille?  :crazy2:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Sister of Night - 02.11.2006 19:25:34
Minua kiinnostaisi tietää että mitä noilla reikivihkimyksillä sinänsä edes tarkoitetaan?  :idiot2:

Itse olen reikitellyt parin vuoden verran, mutta olen omat viritykseni saanut vähän eri tavalla. Eli eräs reikimaster ja kundaliinireikin opettaja on mulle tehnyt kaikki "viritykset", eli kanavien avaamiset. Ei mitään erityisiä vihkimyksiä, vaan puhditusta ja kanavien avautmista. Siksi kiinnostaakin, että mitä nuo vihkimykset sitten käytännössä tarkoittavat, mihin niitä tarvitaan?

Eihän tuossa reikissä, eikä reikikursseissakaan loppujen lopuksi ole muusta kyse kuin siitä, että henkilön kanavat avataan pikkuhiljaa niin, että tuo energia, kutsuttakoon sitä tässä yhteydessä Reikiksi, pääsee virtaamaan.

Mun käsityksen mukaan itse reikillä ei voi tehdä mitään pahaa kellekään, koska sehän menee aina sinne, mihin hoidettavalla on suurin tarve. Eikä hoitaja sitä periaatteessa pysty omalla tahdollaan ohjailemaan..ainakaan kenenkään pahaksi.


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Jasca - 03.11.2006 17:04:11
Sitäpä juuri olen pohtinut, ettei mikään todistus takaa sitä, että hoitaja on liikkeellä puhtailla energioilla. Tässä tuttuni tapauksessa hänen masterinsa on kyllä samaa kaliiberia kuin tämä tuttuni. Voisivat yhtä hyvin perustaa natsipuolueen, mutta ovat nyt siis reiki- ja energiahoitajia. Kummankaan hoitoon en menisi, vaikka minulle maksettaisiin siitä.  :knuppel2:

Itse kävin vain reiki ykkösen enkä ole aikonut jatkaa enää. Sillä kurssilla ope oli ihan rakkaudellinen. Tällä natsireikittäjällä kävin vain kertaamassa, mutta siihenpä loppuikin kiinnostus koko reikiin. Opin siis sen, ettei hoitamiseen tarvita yhdenkään ihmisen kirjoittamaa todistusta käydystä kurssista. Parantava energia virtaa meidän kauttamme, jos vain sallimme sen tapahtua. Itse emme tee mitään muuta kuin annamme luvan käyttää meitä. Tämä tapa oppia parantamista voimistuu ja yleistyy nyt uuden ajan energioiden myötä.   :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: kooky - 03.11.2006 20:05:49
 ;)...ReikiFuhrer?  :-[ ::)

joo, vallanhalun voi liittää mihin tahansa asiaan, myös reikiin...


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Lari - 06.11.2006 19:11:02
Ou jee, minäpä uskalsin tänään ensimmäistä kertaa antaa reikkiä ihan paikanpäällä. Aluksi vähän tärisytti käsiä, mutta sitten rauhoittui ja hyvin meni.
Universaali Laáv  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Jasca - 06.11.2006 19:15:20
Ou jee, minäpä uskalsin tänään ensimmäistä kertaa antaa reikkiä ihan paikanpäällä. Aluksi vähän tärisytti käsiä, mutta sitten rauhoittui ja hyvin meni.
Universaali Laáv  :smitten:

Hienoa Lari! Rakkautta ja valoa sinulle, niin osaat olla antamatta omistasi. Reikittele siis rakkaudella.

(http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif)


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Lari - 06.11.2006 19:20:00
Siitä se alkutärinä saattoikin johtua kun halusin niin kovasti kaikkea hyvää. Saattoi omista energioista mennä minuutti tai kaksi ja sitten avautui.
Kaikkea hyvää teillekkin  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Cimara - 08.11.2006 14:52:35
Hei Keijutar!

Mene ihmeessä kurssille! Suosittelen myös etsimään kirjallisuutta CHAKROISTA ja kaikesta muustakin henkiseen kasvuun liittyvästä. Chakra käsikirja on hyvä, en vaan muista kirjoittajien nimiä... Yhdistä oppimiasi asioita toisiinsa, tulet taatusti yllättymään siitä millainen maailma eteesi alkaa avautumaan. Mutta ole kriittinen ja luota omaan intuitioosi!
Tästä foorumista saat varmasti rohkaisijoita ja tukijoita valitsemallesi tielle! (kokemuksesta uskallan tuon luvata ;))

Onnellista matkaa...! :smitten:

Cimara


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Lake - 09.11.2006 13:29:16
Tässä taas mielenkiintoinen kertomus miten joku sai kroppansa sekaisin reikivihkimyksillä:
http://www.parantajakoulu.net/H&T_2006.pdf


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Jasca - 09.11.2006 19:47:45
Lainaus
Todellinen henkisyys on realistinen käsitys itsestämme ja maailmasta. Arki on se jossa
meidät testataan. Arki hioo meistä helmiä, ehkä timanttejakin. Mitä vikaa on arjessa?
Miksi väheksyä sitä? Katso sinne ja muuta sitä ja muutu itse sen myötä. Älä pakene
pilveen, itsepetokseen, illuusioon.
Meitä ei testata ”todistusten” tai kykyjen mukaan, vaan sen mukaan miten elämä eletään.
Erilaisiin kykyihin panostaminen ei tuo todellista kehitystä, vaan heikkouksiensa kanssa
kamppailu.
Olipa hyvä artikkeli henkisyydestä. Allekirjoitan paljon näistä ajatuksista. Olen monesti miettinyt tuota samaa asiaa siitä kuinka ihmiset (ego) juoksevat silmät kiiluen todistusten ja vihkimysten perässä. "Gurut" ja "suuret opettajat" antavat kurssilaisille vaikka mitä kykyjä ja tosiaan jopa lupaavat, että olet valaistunut. Mielestäni on syytä olla varovainen näiden suurten lupausten edessä. Mihin tässä on kiire, kun on kaikki maailman aika käytettävissä.  :idiot2:   :angel:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 10.11.2006 15:29:28
Annetaan kaiken tapahtua luonnostaan, omana aikanaan. Ei siihen mitään kursseja tarvita.  :angel: Toki monenlaista hyödyllistäkin tietoa voi joskus jostain kurssilta, kirjoista yms. saada. Luottakaa sisimpänne johdatukseen tässäkin asiassa.  :coolsmiley:

Sen voin luvata, että saatte varmasti kaiken tarvitsemanne "koulutuksen" aikanaan ja teille kullekin itselle sopivimmalla tavalla. Siihen riittää pelkkä eläminen.  :)

RAKKAUS, yksi "avainsana" henkisellä tiellä. Sillä sen todellinen ymmärtäminen ja sisäistäminen elämässään ja sen kokeminen kaikkia ja kaikkea kohtaan, on tie jolla pääsee pitkälle...  ;)  :smitten:

Kukin tavallaan ja kaikki tiet vievät perille "kotiin".  :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: ge - 11.11.2006 10:12:28
valvottu yö taas,selkä särkee välilevyn luiskahtaminen ,voisiko joku lähettää kauko parannusta...lämpöä ja verenkierron edistymiseen apua.minulle sopii milloin vaan...jos vain jollekulle toiselle sopis kiitollisena otan vastaan. 


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Heli - 11.11.2006 10:34:16
ge_ TOIVOTTAVASTI AUTTOI !!Hoidin kymmenisen minuuttia, luultavasti nyt et pystynyt käsittelemään asioita enempää... Onko jo selvillä , mistä sairautesi "oikeasti " johtuu ??


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: ge - 11.11.2006 10:51:53
mitä? mistä oikeasti johtuu,ymmärrän kysymyksesi ,vastaukseni tähän kuitenkin olisi että jo vuosia sitten puutarha töitä tehdessä tapahtui tämä..kuvattu mangneettikameralla,krooninen tänä päivänä hoidan sitä vesi jumpalla...mutta kokeilen muutakin mielelläni otan tunnin " tunnistelu hetken nyt..


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: inkivääri - 11.11.2006 13:25:57
valvottu yö taas,selkä särkee välilevyn luiskahtaminen ,voisiko joku lähettää kauko parannusta...lämpöä ja verenkierron edistymiseen apua.minulle sopii milloin vaan...jos vain jollekulle toiselle sopis kiitollisena otan vastaan. 

Laitan sinulle apuja iltasella... Siunausta Sinulle.  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: ge - 11.11.2006 22:42:19
kiitti. odottelen...


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 11.11.2006 22:48:34
Parantavia energioita sinulle ge!  :angel:  :smitten:


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: sarisaa - 30.06.2008 15:00:08
Tässä taas mielenkiintoinen kertomus miten joku sai kroppansa sekaisin reikivihkimyksillä:
http://www.parantajakoulu.net/H&T_2006.pdf

TUO OLI HIENO JA ERITTÄIN TARPEELLLINEN NETTIVERSIO. KIITOS TEKIJÄLLE JA SINULLE JOKA TOIT TUON LINKIN ESILLE. PALJON NOIN OLEN TEHNYT SIIS OLLUT OIKEIN JA PALJON MUISTUTTI ELÄ OLE LIIAN SINISIMÄINEN KUIN LUMIKKI JOKA SAI KAUNIIN OMENAN ILKEÄLTÄ ÄITI PUOLELTA. KATEUS JA AHNEUS NE OVAT YKSI VAKAVIMPIA PERISYNTEJÄ IHMISISSÄ MIHIN OLEN TÖRMANNYT JA NIISTÄ TÄYTTYY OSATA SUOJAUTUA. JUMALAN LAPSI TARVITSEE VAHVAN ITSENSÄ JA PALJON IHANIA ENKELEITÄ. PYYDÄ ENKELI MIKAELIA SUOJAAMAAN SISINSEEN VIITTAANSA. SEISOO VASEMMALLA PUOLEN SUOJATEN KILVELLÄÄN JA MIEKALLAAN SINUA HENKISESTI JA FYYSISESTI ON MYÖS HYVÄ NEUVO. SUOJAA MYÖS OMAISUUTTASI. MUTTA TIESITTEKÖ, ETTÄ ENKELIMAAILMASSA ON HENKISET LAIT JOTTA TÄYTYY PYYTÄÄ ENNENKUIN NE AUTTAVAT := ) SE ON HYVÄ TIETO. JA TÄRKEÄ. JA KUN KEHITYT ELI HARRASTAT KAUNIITA ASIOITA ENKELI YM JA HYVIÄ MATKUSTAT UNISSASI KORKEAMMALLA TASOLLA JA NÄE KAUNIITA UNIA. LUKEKAA KIRJA IHANAT ENKELIT :smitten: :angel: TUO RIIVAAJA HENKI MIKÄ ED.KIRJOITUKSESSA MAINITTIIN. TUNNISTIN MYÖS SEN LÄHIPIIRISTÄNI. VALTA YM. HUH.... HUH. JA AJATELKÄÄ HOPEAN VIOLETTI LIEKKI SUOJAKSI KUN TULEE RIITAISA HENKILÖ .. HYVÄÄ PÄIVÄN JATKOA. TIETO ON VALTTIA. JA MALTTI  ;D ;)


Otsikko: Vs: Reiki
Kirjoitti: ~Karuna~ - 30.06.2008 16:36:12
No todellakin, oikea TIETO todellakin olisi tarpeen, jos edelleen täälläkin uskotaan "riivajahenkiin".  ::) :)