Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: delfnina - 31.08.2012 01:03:21



Otsikko: Kartan tulkintaan apua ?
Kirjoitti: delfnina - 31.08.2012 01:03:21
Kartallani on erikoisia ja pitkään jatkuneita kuvioita ja aika ristiriidassa juurikin elämässä olevien isojen päätösten kanssa kuten oikeusprosessi ja asunnon lähes akuutti vaihto, ja tulkintojen mukaan aika juuri sellainen ettei mitään "sopimuksia ja isoja päätöksiä" pitäisi tehdä Neptunus kuulemma "heittää sumua silmille" ja juurikin voi tulla "sumutetuksi". Aika ihmeissään näiden kanssa.

Lisänä pitkä ajanjakso Kheiron neliö Mars. Kheironista ei mitään tulkintoja kirjassa (Astrologiset syklit ja elämänhallinta Stenberg, Lehtiranta), josta aika paljon on saanut jotain itse katsottua.

Oli pakko akuutissa vaiheessa soittaa eräälle astrologille ja sanoi myös, että pitäisi "malttaa" (aiempaan asiaan liittyen siis eli mm. tämä Neptunus kuvio, joka liittyi "päätöksiin ja sopimuksiin"). Ja pystyykö yhtään juuri näkemään siis mistä alueesta puhutaan, onko esim. juuri kyseessä ihmissuhteet, asuntoasiat vai mitkä ? Asiat vaan sellaisia, että asiat roikkuneet jo pitkään ja pitäisi juurikin toimia ja niitä päätöksiä tehdä. Miten ylipäänsä tällaisista lakiasioiden hoitoon liittyvistä asioista pitäisi ajatella, kun eivät juuri liity näihin "perinteisiin" koti, ura, työ, asunto, ihmissuhteet jne. Saako kartalta jotain "tietoa" tällaisiin asioihin ja niiden hoitoon ?