Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Kkllll - 06.10.2012 20:12:07



Otsikko: Mielenkiintoinen (haastava?) T-risti
Kirjoitti: Kkllll - 06.10.2012 20:12:07
Osaisiko joku tulkita tällaista T-ristiä:

 :neptunus:  :jousimies:
 :aspect_opp:
 :kuu:  :kaksoset:
 :aspect_squ:
 :venus:  :neitsyt:

Ja siis kuu ja venus myös neliössä.

Tapasin erään henkilön, jolla tällainen on, ja itse neptunus- henkisenä koin hänet valtavan puoleensavetäväksi, hänessä on ikään kuin jotain tuttua. Hän on kuitenkin myös skorppari- ihmisenä aika salaperäinen, enkä ota oikein selvää. Vaikuttaa syystä tai toisesta ikisinkulta, tosin vastoin omaa tahtoaan (omien sanojensa mukaan). Vaistoni sanovat, että ainakin lapsuudessa ollut jotain traumaattista.

Millaisiin elämänkokemuksiin/luonteenpiirteisiin yhdistäisitte tämän kuvion? Onko huono sitoutumaan? Etsiikö täydellisyyttä? Hän on varsin taiteellinen ainakin, sen sijaan elämässä ei perinteisin mittarein kovin menestynyt.


Otsikko: Vs: Mielenkiintoinen (haastava?) T-risti
Kirjoitti: trius - 06.10.2012 20:24:52
En varmasti ole oikea ihminen vastaamaan, mutta...

tulipa mieleen, että tämä mies (?) johon olet törmännyt, olisi siksi sinkku, että tunteet  :kuu: :kaksoset: ovat vaihtelevia, eläväisiä. Ja kun tunteet pitäisi jotenkin olla yhtä alitajunnan  :neptunus: kanssa, mutta ovat  :aspect_opp:, ei omien tunteiden tulkitseminen ole kovinkaan helppoa. Vielä kun tähän soppaan lisätään vaativa  :neitsyt: ja jolla on tarkka määritelmä siitä, mitä suhteen pitäisi olla. Sekä myös ne ulkopuoliset paineet...

Tässä oli samoja ominaisuuksia, joihin voisin samaistua hyvin :) Tosin mulla  :venus: :leijona: :aspect_kvi: :neptunus: :kauris: ja  :kuu: :vaaka: :aspect_squ: :neptunus:...  :kaksoset: myös sitä minulle tuttua ilmaa tunnepuolessa.