Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Amnesia90 - 15.10.2012 19:36:43



Otsikko: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Amnesia90 - 15.10.2012 19:36:43
Hei, olen aloittelija ja haluaisin tietää onko mahdollista, että olisin ennemmin  :kuu:  :skorpioni: kuin  :kuu: :vaaka: ? Koen vieraana itselleni nämä kuu vaa'an piirteet. Onko kellään muulla tälläistä tilannetta ? Lisänä vielä kartta, josta voi tutkia paremmin. :) Toivottavasti joku osaisi tulkita edes vähän. Kiitän ja kumarran jo etukäteen !


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 16.10.2012 00:09:09
Heips! Kyllä se :kuu: näyttäis ihan tukevasti :vaaka: olevan. Mutta sulla on :kuu: :aspect_ssx: :pluto:, mikä voi saada aikaan sen, että löydät :kuu: :skorpioni::n kuvauksista itseäsi. :pluto: kun on :skorpioni::n hallitsijaplaneetta. Ehkä sun kannattais kertoilla vähän tarkemmin siitä miksi et tunne olevasi :kuu: :vaaka:. Miten kuvailisit itseäsi? Miksi kokisit olevasi ennemmin :kuu: :skorpioni:?


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Amnesia90 - 16.10.2012 02:44:04
Kiitos vastauksesta !  :) No siis, olen saanut semmoisen kuvan että  :kuu: :vaaka: ei osaa sanoa asioita kovin suoraan, miellyttää toisia, ihastuu usein, horjuu päätöksissä, aina selvittelemässä riitatilanteita ja sen sellaista. Voi olla aika stereotyyppinen ajattelutapa minulla tästä kuu vaa'asta.

Koen olevani enemmän  :kuu: :skorpioni: , koska en ikinä pyri miellyttämään toisia, se on jotenki sellainen ehdoton ei. Sanon asiat suoraan, josta yleensä syntyy vain harmia tai väärinymmärryksiä. Ihastun todella todella harvoin ja vielä harvemmin päästän ketään lähelleni.  Päätöksen teko on yleensä helppoa ja en anna periksi missään. En ikinä näytä surun tunnetta toisille tai ainakin pyrin siihen. Jollain tavalla patoan kaiken itseeni ja sitten jossain vaiheessa vain räjähdän, josta kärsii kaikki. Olen aina hirveän epäluuloinen ihmisiä kohtaan, ajattelen, että he vain käyttävät hyväksi. Pienestä pitäen olen ollut todella utelias, kaikki on pakko saada tietää vaikkei asia minulle kuuluisikaan. ;D Tässä tiivistettynä. En sitten tiedä liittyykö nämä niinkään kuuhun.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: ikiviuh - 16.10.2012 07:13:34
onko sulla tarkka syntymän kellonaika?

arvelin aluksi tuota kellonaikaa, mutta se taitaa olla oikea? kuuhan liikkuu nopeasti eikä tuossa olis enää kuin 3 astetta ennen :skorpioni: päästäkseen/joutuakseen  :D

mutta tuo patoaminen sopii yhteen :kuu: :vaaka:, hän kerää ja kerää ja kerää niitä tunteita, kehrää kuin lankakerää sisälleen. ja olen yhden kerran sitten kuullut kun hän räjähti, onneksi ei mulle...
toinen :kuu: :vaaka: on sellanen pohtija, ja vaikea saada irti mielipidettä tuosta nuivvain kylmiltään, mutta annapa kun hän alkaa väittelemään jostain lempiaiheestaan, ei anna periksi niin millään. mien lähe ees koittaan  :coolsmiley:

muakin rupes ärsyttämään kun joku yritti tulkita mun  :askendentti: :vaaka: miellyttämisenhaluiseksi, jolla ei ole omaa mielipidettä joten ymmärrän jotenkin sun fiiliksiä. hyvät käytöstavat ja pyrkimys diplomatiaan voi olla sellaisellakin ihmisellä jolla on pohjimmiltaan vahva tahto, eikä epäilystäkään mikä se oma mielipide on. sen voi tuoda esille hienovaraisestikin

sulla on tuossa :leijona: nousulla myös lilith, 9' 29 just eikä melkein samassa kohdassa kuin :venus: 9' 29
lilithän on musta kuu, pimeä puoli. pitäisköhän sun avata myös sen symboliikkaa itsellesi?


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: trius - 16.10.2012 09:53:58
No tässä toinen  :kuu: :vaaka: ja en kyllä allekirjoita sitä etten sanoisi. Mä kyllä panttaan tietoa sen verran, etten heti toista ihmistä tuntematta sano. Yleensä kun tulee tarpeeksi aihetta, niin nostan kissan pöydälle. Mulla on myös  :venus: :leijona: samoin  :askendentti: ja  :aurinko: :neitsyt: kuten sullakin.

En väittäisi, että  :kuu: :vaaka: panttaisi tietoa täysin, se vaan harkitsee mitä se sanoo ja kenelle  :coolsmiley:
Se ero jossain kartan kohteessa on, että nöyristelen paljon enemmän enkä aina osaa arvostaa itseäni kuten toiset osaa. Ehkäpä se johtuu mun  :kuunsolmu: :kalat:? Sullahan se on  :vaaka: ja toinen pää  :oinas: joten ymmärtäisin sen, että varmasti sanot.
Tuntuuko tutulta?


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: lawie - 16.10.2012 09:58:45
moi! mulla on sulle ratkaisu! Sun kuu on asteilla 27' eli ihan loppupuolella, jos olisit syntynyt hiukkasen myöhemmin, olisit kuu skorpioni :) eli todella läheltä liippaa.

itsellänikin on kuu jousimiehessä asteilla 26' ja todellakin tunnen olevani kuu kauris vaikka rakastunkin aina kuu-leijoniin että siinä osin tuo jousimies pitää paikkaansa..

mites sulla?


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: ikiviuh - 16.10.2012 10:16:55
kah niin, pitäis hetki miettiä aina mut.. tuosta mun aiemmasta viestistä, tämä kehrääjä, hänen kuu 8.  ::)


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Lilli - 16.10.2012 13:00:54
Mielenkiintoinen kartta, sieltä puuttuu kokonaan vesielementti (vain Juno Skorpionissa enkä yleensä laske asteroideja). Tulta ja maata on paljon. Kokemukseni mukaan veden puute aiheuttaa jonkinlaista tunnesokeutta erityisesti muiden tunteita kohtaan, vaikka Neitsyenä voit olla kyllä itseesi kohdistuvalle arvostelulle. Sinulle voivat läheiset ystävyyssuhteet ja parisuhde olla todellisia oppikouluja, joissa on pakko huomioida myös muiden mielipiteet ja toiveet. Kun vesi puuttuu kartalta, muita tulee helposti loukanneeksi tahattomasti. Vetisemmällä kartalla varustetut ihmiset osaavat myös loukkaamisen taidon, mutta paremman tunnetutkan takia osaavat iskeä täsmäohjuksia harkitusti ytimeen.


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Amnesia90 - 16.10.2012 22:52:40
Ikiviuh: Juu on oikea syntymäkellonaika. :) Hassua kun äiti on  :kuu: :rapu: ja veli  :kuu: :kalat: ja sitten minä  :kuu: :vaaka:. Olen aina ajatellu että eikös perheenjäsenten kuut pitäis mätsätä hyvin yhteen ?

Kylläpä tuota tulee räjähdeltyä suuntaan jos toiseenkin, mutta asiasta. Ikinä en turhaa ärähtele, paitsi jos minua on loukattu tai muuten vain satutettu, siitä kuulee sitten kaikki.

Minusta tuntuu, että annan mielipiteen aina kaikista asiosta, paitsi jos täytyy puhua suhde tai rakkauselämään liittyvistä asioista, niin siitä ei tule mitään. Inhoan romantiikkaa ja sellaista ällösöpöilyä, hyi. Mutta nämä varmaan liittyy sitten tuohon  :venus: :leijona: h. 12  ;D Hyvät käytöstavat omaan eikä mulla ikinä ole tarkoituksena tehdä ilkivaltaa tai olla noudattamatta lakia. Mulla näyttääpi olevan  kuu 4. huoneessa.

Tuosta lilith jutusta en kyllä tiedä mitään. Mistähän siitä voisi lukea lissää ?

Trius:  Osittain tuntuu tutulta kyllä. Sanottaisiinko näin, että mulla on kaksi puolta tässä tiedon panttaamisessa, joskus sanon ja joskus en, muttakun sanon niin pitäisi jokaiselle tulla selväksi mitä mieltä jostain asiasta olen. Riippuu niin paljon omista fiiliksistä ja tietenkin siitä ihmisestä. Tuossa olen samaa mieltä, että tuntemattomille en hirveästi ajatuksia jaa. Ymmärretäänkö sinua koskaan väärin sanomisiesi perusteella ? Apua, minusta tuntuu, että arvostan itse enemmän itseäni kuin muut minua.  ;D


Lawie: Kiitos tiedosta !  :) Mulla taas niin, että kiinnostun yleensä niistä, joilla kuu  maa tai vesi merkissä.  ???  Ikinä en ole ollut rakastunut kehenkään, tuntuu vieraalta.. Minusta kiinnostuu yleensä ne joilla sattuu olemaan  :venus: vesi merkissä ja huone maa merkissä eli 1,5 tai 9 huone ja  :kuu: maa tai vesi merkissä.  Johtuiskohan siitä, että mulla tuo  :venus: :leijona: on melkeen 1. huoneen puolella, muttei ihan. Olipa hankalasti selitetty, toivottavasti tajusit mitä hain takaa !

Lilli: Nyt osuit kyllä naulan kantaan tuon tunnesokeuden kanssa, pitää paikkaansa ainakin suhteissa. Muuten olen hirveän huolehtivainen ja autan muita, mutta parisuhteissa en todellakaan osaa kuunnella toista ja toisen toiveita, mutta toisaalta, eipä niitä minulle ikinä olla esitetty. Ja loukata osaan myös.. näin ainakin sanottu. Jälkeenpäin tosin pyydän aina anteeksi ja pahoittelen sanomisia. Ja allekirjoitan, että parisuhteet ja suhteet ovat niitä todellisia oppikouluja.. Aina alkaa ahdistaa, jos seurustelusta puhutaan. Hyihyi. Toisaalta kaipaisin sellaista ihmistä, jonka kanssa jakaa omia ajatuksia ja joka ymmärtäisi, mutta kukapa ei ?  ::)




Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: ikiviuh - 17.10.2012 08:08:49
niin no jos vääntelee ja kääntelee niin onhan nuo perheenne kuut linkitettyinä sinun kuuhusi niin että  :vaaka: ja  :rapu: on johtavia merkkejä ja  :kalat: ja  :rapu: vettä.. :)

meillä ne menee niin että äiti  :kuu: :skorpioni: isä  :kuu: :harka:
minä  :kuu: :rapu:
alennus ja ylennys-polariteetti heitti esikoisensa kuine päivineen kotipesälle  8)
veli  :kuu: :vaaka: ja sisko :kuu: :kaksoset:

ei tässäkään oikein päätä eikä häntää? mutta mutta, meidän lasten kuut on kaikilla suurinpiirtein samassa kohtaa karttaa, mulla ja veljellä 9. ja siskolla 10. huoneen alussa, tavallaan yhtä kaukana  :askendentti:
voi myös katsoa aspekteja, onko sisaruksilla samankaltaisia aspekteja kuulle?

me tytöt synnyimme luonnollisesti ja yöllä klo 2-5 välillä, veljen kohdalla käynnistettiin synnytys, hän syntyi päivällä klo 15
meidän suvussa on ollu tapana syntyä öisin, isän puolella kolmen aikoihin, äidin puolella lähempänä auringonnousua. tai itseasiassa niihin aikoihin kun :aurinko: nousisi jos ei olis kaamosta

*

varoituksen sana vielä lilithistä, että se on ehkä kovin äärimmäinen arkkityyppi aloittelijalle mutta älä säikähä  :angel:
aloita vaikka kirjoittamalla tuohon hakukenttään foorumin yläkulmassa että niin että Lilith. englanniksi löytyy myös googlella, lukasin jostain nopsaan että lilith  :venus: aspektit tuovat mukanaan samankaltaista teemaa kuin  :venus: :pluto: aspektit joten tuolta löytyisi sitä alitajunnan ja syvyyksien symboliikkaa

yhdellä mun all-time-favourite leffakaunottarella, greta garbolla tulimerkin lilith 12 huoneessa, yksi rooli oli anna karenina..

jos sullon  :kuu: 4. huoneessa niin sehän on vesihuone,  :rapu: oma huone! kyllähän noi sun kertoilemat jutut voi liittyä myös siihen, epäluuloisuus uusia ihmisiä kohtaan, harvemmin päästän ketään lähelleni jne.

elikkäs sua yhdistää tuohon mun esimerkin ihmiseen se että teillä on molemmilla :vaaka: :kuu: vesihuoneessa


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Amnesia90 - 17.10.2012 15:01:00
Niinpäs vain. :) Meillä tosiaan:

isä  :kuu: :kaksoset: h. 7
äiti  :kuu: :rapu:  h. 12
veli  :kuu: :kalat: h. 5
minä  :kuu: :vaaka: h. 4
siskopuolet 3 kpl ( Sama isä, eri äiti)  :kuu: :harka:  :kuu: :jousimies: ja  :kuu: :vesimies:

Veli, vanhin siskopuoli eivät tuu toimeen isän kanssa. Onneksi minä sentään tulen,  huh. Hankala ihmisenä.
Huomasin myös saman jutun, että mulla ja pikkuveljellä kuut vierekkäisissä huoneissa eli mulla 4. h ja hänellä 5. h. En ole varma siskopuolten syntymäkellonajoista, jotenka en mee varmaksi sanomaan missä heillä sijaitsee. :) Aspekteja löysin vain yhden saman, mikäli oikein osasin katsoa   :mars: :aspect_squ: :kuu:.

Pikkuveli syntynyt joskus vähän ennen neljää illalla, mie 2.15 ja siskopuolet muistaakseni 5-9 maissa aamulla, isä 5 aikaa ja äiti 7-8 maissa aamulla. Veli syntyi kuukauden etuajassa, ois pitäny tulla rapu, mutta tulikin kaksonen.  ;D


Joo kyllä tuo lilith juttu on hiukan epäselvää ainaki tässä vaiheessa vielä. :D Koitin päässä juttuun mukaan ja löysin tämmösiä:
''Jousimiehessä IX Huone: Seikkailuja ja intohimon salaamista'' Ja mullahan oli lilith huoneessa 12. Pitääkö minun siis kattoa noita  :venus: aspekteja ?
 Siis 
 :uranus: :aspect_opp:  :venus:
 :saturnus:  :aspect_tri:  :venus:
 :jupiter:  :aspect_kvi:  :venus:
  :mars: :aspect_con: :venus:

Kiitos kun autatte !  :)



Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: ikiviuh - 17.10.2012 16:32:10
jeh sittenhän teillä on tuossa neljän poppoossa johtavat ja muuttuvat tasan, hauskasti menee kun isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle

haulla kyllä löytyy ja vaikka mitä, pienoisella erottelulla aarteita  :) tuossa olis pari pidempää aihetta lilithistä:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=2527.0 (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=2527.0)

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=4737.0 (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=4737.0)


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: trius - 17.10.2012 18:38:58
Amnesia90,
joskus tuntuu etteivät muut ymmärrä tai arvosta riittävästi mun mielipiteitä  :)

Tuli tuosta  :kuu: :vaaka: ja  :kuu: :rapu: mieleen, et kaverilla se on  :rapu: ja meillä on samat ajatukset juurikin tuosta, ettei syvimpiä tunteita jaeta kenen kanssa tahansa. Samoin tällä kaverilla ja mulla  :merkurius: :vaaka: et harkitaan vähän mitä sanotaan. Ainakin tuolla reaalimaailmassa  ::) En osaa ottaa kantaa tän foorumin asioihin, pitäisi varmaan tutkailla liittymispäivän kuvioita uudestaan ja suhteuttaa vähäsen.


Otsikko: Vs: Väärä kuumerkki? + Apua kartan tulkintaan
Kirjoitti: Amnesia90 - 17.10.2012 21:40:21
Ikiviuh:  Kiitos paljon noista linkeistä ! Heti avartui asia. :)

Trius: Mulla sama homma tuon ymmärtämisen suhteen. Esimerkkinä vaikkapa se, kun yritän auttaa jotain ihmistä, niin se otetaan vastaan keljuiluna, turhauttavaa. Tai sitten yleensä minun mielipiteet on vääriä, koska ne poikkeaa niin paljon muiden mielipiteistä..

Mulla myös yksi todella hyvä kaveri  :kuu: :rapu: ja melko hiljainen uusien ihmisten seurassa, mutta kun kahdestaan keskustellaan, niin puhutaan aivan kaikesta. :--D Meillä kummallakin tosin  :merkurius: :neitsyt:. :)