Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Kyesah - 16.10.2012 13:59:43



Otsikko: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: Kyesah - 16.10.2012 13:59:43
Hei, nyt haluan kaikki keinot käyttään. Minulta siis on joskus ennen kesää hukkunut minulle tärkeä sormus. Tarkkaa katoamishetkeä en tiedä, totesin vain yhtkkiä, että enp muuten ole sormustani aikoihin nähnyt, eikä sitä ole sen jälkeen löytynyt.

Sormus on hopeaa, Kalevala Korun tuotantoa ja se on kuin merimiessolmu].  Tarkalleen tällainen siis. http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/335 (http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/335)

Missä kummassa rakas sormukseni voisi olla, saako kukaan minkäänlaista mielikuvaa tai tuntumaa?  Vaihtoehtoisia paikkakuntia sen olinpaikalle on kaksi.


Otsikko: Vs: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: meimi - 16.10.2012 15:20:21
Tee horaarikartta sille hetkelle, kun kysymys putkahti mieleesi.  Käytä huonejakona Regiomontanus-järjestelmää.  Sitten kartan tulkintaan löydät ohjeita täältä:

http://vaihtoehto.phpbbserver.com/astrokoulu-lukuoikeus-f18/horaariastrologiaa-t146.html

Toivottavasti löytyy, jollain konstilla edes!


Otsikko: Vs: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: meimi - 17.10.2012 01:46:15
Äh, joku muu varmaan osais vastata tähän paljon paremmin kuin minä.  Horaariastrologialla voi etsiskellä esimerkiksi hukkuneita tavaroita.  Tää Tarja Enorannan blogissa ollut juttu selittää varmaan parhaiten:
http://astrologiantaika.wordpress.com/2010/03/18/apua-astrologiasta/
Ja tuolla aiemmin laittamassani linkissä on vähän vinkkejä, miten horaarikarttaa tulkitaan.


Otsikko: Vs: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: Bianka - 17.10.2012 14:05:15
En ole minäkään selvänäkijä, mutta mieleen tulee musta laukku, salkun mallinen, ehkä läppärilaukku, jossa muoviset lukot, mutta pidetään olkapäällä. Olisiko tällainen laukku ollut silloin mukana, kun sormus on kadonnut? Sellainen olo tulee, että olisi pitänyt olla siinä laukussa, mutta ei ollutkaan. Halaat lähtiessäsi henkilöä, joka voisi olla mies.
 
Toinen nopea kuva, että pianon päällä jossakin. (?)

Oliko sormus lahja sinulle, isoäidiltä esim. tai vanhemmalta naiselta?

Paikkakunnista ei haisuakaan, mutta osuuko näistä mikään lähellekään? :)


 


Otsikko: Vs: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: Kyesah - 18.10.2012 00:21:23
Kyllä vain, sormus oli lahja minulle äidiltäni monta vuotta sitten.

Tuollainen kuvailemasi laukku minulle itseasiassa on, mutta siellä sormusta ei ollut. Harmi.
Enkä ole aikoihin ollut paikassa, missä olisi piano. Halauskohtaus on mahdollinen, mutta sellaista ei tarkasti tule ainakaan juuri nyt mieleen.

Hassua muuten, aina kun avaan tämänkeskustelun, alkaa niskavilloissani tuntua kummallista värinää. Ei epmiellyttävää, vain sellaista kuin rentoutuessa. Joku ajattelee minua?   ;D

Tuohon kartan tekemiseen täytyy perehtyä syvemmin, kunhan ennätän.


Otsikko: Vs: Missä on rakas sormukseni?
Kirjoitti: Bianka - 18.10.2012 10:33:47
Kiva, että osa kuvista osui! :) Toivottavasti sormuksesi löytyy. Oletko kokeillut energisointia? Olen siten onnistunut löytämään kadonneita esineitä. Eli rentoudu, päästä itsesi meditatiiviseen tilaan ja keskity sormukseen. Näe se edessäsi kaikkine yksityiskohtineen. Näe, että se on taas kädessäsi. Ympäröi sormus hopeisella valolla ja kätesi myös. Näin kutsut esinettä itsellesi ja se tulee kyllä, jos vaan kaikkien maailmanlakien mukaan on ok, että se palautuu sinulle.