Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Kyllikki6 - 23.11.2012 23:14:54



Otsikko: Kumppaneista <3
Kirjoitti: Kyllikki6 - 23.11.2012 23:14:54
Heissulivei!
Kertokaapas nyt noviisille, mitä pitäisi katsoa, kun haluaa tietää tulevista/menevistä kumppaneistaan ja suhteiden tarkoituksesta? Ja jos joku nyt haluaisi kertoa niistä tarkemmin, laitoin oman karttani tähän liitteeksi ::) Mihin siis ensisijaisesti pitäisi kiinnittää huomiota? Ja sen jälkeen?

Kiitos jo etukäteen, ken jaksaa vaivautua vastaamaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Kumppaneista <3
Kirjoitti: Lilli - 24.11.2012 12:19:43
Synastria eli karttavertailu ovat huomattavasti parempi tapa katsoa entisten ja nykyisen kumppanin yhteensopivuutta, haasteita ja suhteen tarkoitusta kuin pelkkä oman syntymäkartan katselu. Synastrian alkeista on oma ketjunsa pysyvänä aiheena Ihmissuhdeastrologian puolella, käypä tutustumassa!

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=26722.0

Toki syntymäkarttakin kertoo paljon. Jos kartalla on paljon planeettoja ihmissuhdehuoneissa (5 ja 7) tai Leijonassa ja Vaa´assa, niin voi kuvitella juuri tämän elämänalueen korostuvan vahvasti. Auringon sijainti merkissä ja huoneessa voi myös kertoa siitä, miten rakastat ja millaisissa olosuhteissa rakkaus syttyy ja kehittyy. Venuksen huone voi kertoa niin ikään otollisesta tapaamispaikasta tai olosuhteista, joissa suhde voi lähteä käyntiin. Auringon ja Venuksen vahvat aspektit muille planeetoille värittävät myös rakkauselämää. Rakkauselämä on varmasti erilaista, jos Aurinkoon (tai Venukseen) on yhtymässä Neptunus kuin jos siihen on yhtymässä Saturnus! DC eli laskumerkki kertoo 1. merkittävästä kumppanista ja jos kumppaneita on enemmän (avo- ja avioliitot on ehkä vain syytä laskea mukaan tai jokin muu pitkä suhde), niin 2. kumppani löytyy 9. huoneen kärjestä, 3. kumppani 11. huoneen kärjeltä jne. Kyseisten huoneiden hallitsijaplaneetat ovat myös tärkeitä. Naisen kartalla Mars kertoo usein sytyttävästä miestyypistä. Itselläni esimerkiksi Mars on Vaa´assa ja vaikka en mitenkään hirveästi vedä puoleeni Aurinko-Vaakoja, niin nousu-Vaakoja sitäkin enemmän.  Miehen kartalla sytyttävästä naistyypistä kertoo puolestaan Venus. Kuu kuvastaa miehen kartalla myös vaimoa.


Otsikko: Vs: Kumppaneista <3
Kirjoitti: Kyllikki6 - 24.11.2012 19:52:29
Kiitos Lilli  :smitten:

Kyllähän tuo jotain aukaisi, mutta edelleenkin aika kuutamolla. Tarvii paneutua asiaan kaiketi paremmalla ajalla  :-*