Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Suopunki - 05.03.2013 13:27:40



Otsikko: Tuli unessa
Kirjoitti: Suopunki - 05.03.2013 13:27:40
Kyselempäs täältä kautta jos joku osaisi tulkita uneani.

Viime yönä näin seuraavanlaisen unen;

Yht'äkkiä minulle kertomatta sytytettiin puutalon ensimmäinen kerros tuleen  :o. Minulla ::) tuli kiire pelastaa toisessa kerroksessa olevat lapsuusmuistot ja muutkin ns. "tunne"muistot talteen. Niitä paniikissa siinä juoksin keräämään kun sitten jonkin ajan kuluttua tuli olikin sammunut 1. kerroksesta. Keräilin silti senkin jälkeen muistoja talteen talon 2.kerroksesta. Toisen kerroksen lautalattia oli lähes puhki palanut ja sen päällä piti kävellä varovaisesti ettei se petä, eikä pettänyt  ::). Siinäpä kaikki mitä unesta muistan.


Otsikko: Vs: Tuli unessa
Kirjoitti: minzi - 05.03.2013 17:25:59
tulee mieleen chakrat ja juurichakran alueella missä sijaitsee selviytyminen ja seksuaalisuus syttyy tuleen  sakraalichakra missä sijaitsee hedelmällisyys ja ihmissuhteet.  Keräät sieltä talteen minkä tarvit. En tiedä mitä elämässäsi tällä hetkellä tapahtuu mutta tulee mieleen intohimoinen suhde ja jotenki tuossakin että tuli ei tee niin paljon tuhoa .


Otsikko: Vs: Tuli unessa
Kirjoitti: Suopunki - 06.03.2013 01:42:46
Ihan viisaalta kuulostaa. Nykyinen suhde oli intohimoinen ei enää. Mulle on povattu uutta vastaavaa suhdetta tälle vuodelle. Josko on kohta tulossa? Vaikken toki sokeasti siihen usko. Ainakin olen sellaiseen täysin valmis. Nykyinen suhde tuntuu tulleen tiensä päähän. Muutenkin elämänviisautta koen saaneen lisää. Eikös talon toisessa kerroksessa ole juurikin henkiset asiat ja arvot. Viisaus, kypsyys jne. Tuli hyvinkin taas voi kuvastaa seksuaalisuutta joka ei kuitenkaan tuhoa. Tunteen paloa jne.


Otsikko: Vs: Tuli unessa
Kirjoitti: t.touhula - 03.04.2013 13:38:42
Tuli unessa polttaa pois sellaista, jonka merkitys on jo menneen talven lumia. Tuli puhdistaa ja hedelmöittää uudelle kasvulle mistä on polttanut turhaa.