Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Amber - 15.04.2013 18:22:51



Otsikko: Ouija-lauta
Kirjoitti: Amber - 15.04.2013 18:22:51
Harkitsen ouija-laudan hankkimista. Ajatuksena olisi käyttää sitä omien oppaiden kanavoimiseen, ei mihinkään sen kummempaan. En osaa kanavoida, mutta ehkä apuvälineen avulla... Joskus on turhauttavaa kysyä neuvoa muilta, ja ajattelin että nopeiten voisi saada yhteyden itse. Tietääkö joku mistä näitä voi hankkia? Yritin eilen illalla etsiä netistä. Muita ajatuksia?


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Hamal - 15.04.2013 19:05:06

No enpä suosittele ouijaa jossei ole jo itse valmiiksi kehitettyjä kanavoijan taitoja. Ouija-lautaa käyttäessä tuppaa tulemaan semmoinen "pimeä" fiilis ja riskinä on että sitä kautta saatu viesti on valheellista joko siksi että olet vielä itse kehittymätön kanava tai siksi että kaiken maailman mörököllit voivat viestiä sitä kautta mitä tahansa.

Sitä paitsi on olemassa lukemattomia kätevämpiäkin tapoja kanavoida. Kehitä ensin omia energioitasi sille tasolle että voit kanavoida millä tahansa sinulle sopivalla konstilla ilman mitään humpuukilautoja. Rakkaus ja harmonia on oltava sydämessä ennenkuin kanavointeihin kannattaa ryhtyä, ellei sitten vapaaehtoisesti valitse negatiivista polkua (jota käydessä useimmat ihmiset päätyvät sairaalan ns. antenniosastolle).

Mitä äkkinäisemmin aletaan ottamaan kontaktia henkioppaisiin, sitä isompi riski on sille että kokemus on negatiivinen. Tosin sisäisillä tasoillasi toimiviin oppaisiin saat yhteyden helposti vaikkapa unessa tai meditaatiossa.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Amber - 15.04.2013 20:26:30
Mielestäni ouija on ihan validi väline sille että saadaan persoona pois tieltä kanavoidessa. Liittyyhän siihen paljon salamyhkäisyyttä ja taikauskoa, mutta mielestäni riippuu paljon käyttäjästä mitä siitä voi saada irti. Jos tekee selväksi että kenet siihen haluaa viestittämään, niin ehkä se voisi toimiakin. Voi kuulostaa hullulta mutta kokeilin eilen sellaista että otin paperin johon laitoin aakkoset ja otin esineen joka liikkuu helposti paperilla ja laitoin sormet päälle. Annoin käden olla täysin rento, siinä alkoi tuntua väreilyä ja impulssi alkoi liikuttaa sitä. Tuli paljon random-kirjaimia, ainoat tunnistettavat sanat olivat "viesti" ja "voimasi kuvataiteessa". En tiedä sitten mistä ilmiöstä oli kyse, mutta ihan positiivinen kokemus oli. Pyysin oppaita paikalle. Olen kuullut ihan hyviä kokemuksia ouijasta muilta, mutta en tahdo tietenkään ottaa mitään riskiä. Mitähän muita kanavoinimuotoja voisi kokeilla?


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Avicii - 16.04.2013 08:18:39
Yksi hyvä kirja jota voin suositella on Sanaya Romanin, avaudu kanavaksi. Se taitaa olla jo klassikko henkisissä piireissä ja sieltä löytyy ihan ohjeitakin. Tuosta laudasta en osaa sanoa mitään muuta kun mitä yleisestikin puhutaan. Kaikissa avautumissa tarvitaan aimo annos tervettä järkeä, uskallusta kyseenalaistaa sekä itsensä että mahdollinen kanava. Itsellenäni meni yli 10 vuotta ennen kun avauduin niin että voin ottaa mahdollisia viestejä oppaaltani. Kärsivällisyyttä tarvitaan  :)


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Avicii - 16.04.2013 08:21:16
Rakkaus ja harmonia on oltava sydämessä ennenkuin kanavointeihin kannattaa ryhtyä, ellei sitten vapaaehtoisesti valitse negatiivista polkua (jota käydessä useimmat ihmiset päätyvät sairaalan ns. antenniosastolle).

Hmm.. Ei aina välttämättä ole kyse siitä että on valinnut negatiivista polkua jos joutuu antenniosastolle. Toiset vain ahnehtii sitä valoa ja kanavat aukeavat liian rajusti niin ettei keho tai mieli sitä kestä.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Corvus Leonis - 16.04.2013 22:40:13
Mun lemppari! Olen käyttänyt ouija-lautaa sellaiset kahdeksan vuotta eikä siinä mitään "pimeitä voimia" ole, se informaatio mikä sen kautta saadaan on "totta" siinä määrin kuin se on tilastollisesti todennäköistä.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Nefarian - 17.04.2013 09:25:05
ehkä se oli kattonu paranormal activityn ja kuvitteli et lauta kikkailee ittekseen ja lopulta syttyy tuleen ja polttaa koko kämpän..
demoneita ei oo olemassakaan..!!


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Lilim* - 17.04.2013 09:42:10
Kerran kuulin ammattiselvänäkijän mielipiteen tuosta laudasta. Hän piti sitä potentiaalisesti vaarallisena ja neuvoi säilyttämään laudan eri paikassa kuin sen liikkuvan laatan. En muista enää miksi.

Ehkäpä tuo laite käytön myötä latautuu tavalla joka tekee siitä avoimen kanavan meidän fyysisen todellisuutemme ja sen ei-fyysisen todellisuuden välillä, ja täten mahdollistaa kaiken sortin olentojen pääsyn tälle puolelle.


Eikös tuolla logiikalla myös kynä ja paperi - joita itse käytän - muodostavat yhdessä vaarallisen combon?  :coolsmiley: ::) Uskon myös että kauhuleffat ovat melkoisen tehokkaasti iskostaneet nämä "demonit hyökkää" - ajatukset ihmisten päähän... Tietyt piirit pitävät tarottejakin edelleen saatanan apuvälineinä..


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Nefarian - 17.04.2013 09:44:04
mä oon suunnitellu tekeväni laudan itse.. lataa sen sitten samalla tehdessä hyvillä energioilla..
jos lauta on kuvitettu möröillä ja saatanalla, niin vähemmästäkin tulee fiilis, että mitähän sieltä mahtaa tulla vierailulle..
sama asiahan tämä periaatteessa on kuin esim. automaattikirjoitus tai mikä tahansa yhteydenpito henkimaailmaan.. päättää, että keskustelee vain hyvän ja valon tyyppien kanssa, niin ei tuu ongelmaa..
tämä on taas näitä ihmisten omia demoneita..
Amber, kysyit myös muista muodoista pitää yhteyttä, oletko kokeillut heiluria..? heilurinkin kanssa voi kokeilla ouija laudan tyyppistä juttua, en kyllä ole vielä ehtinyt perehtymään, koska itselläni on selkeämpikin tapa olla yhteydessä, mutta sitten kun tylsyys iskee tai kaipaa vaihtelua.. :)


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2013 10:11:53
Fokuksia voi käyttää hyvin monenlaisia; ouija-lautaa, tarotia, riimuja, heiluria, kasaa luita. Fokuksen voi kehitellä ihan itsekin, jos mikään olemassa olevista ei tunnu sopivalta. Voi tehdä vaikka ihan ikioman ennustuskorttipakan omilla merkityksillä, jos haluaa.

Fokusten pointti on 'huijata' alitajuntaa ja korkeampaa minää kertomaan asioita, joihin tietoisella mielellämme ei ole pääsyä. Sieltä sisäkautta, oman sisimmän itsen kautta, se kontakti verhon toisellekin puolelle saadaan.

Dogmaattiset uskonnot (kuten kristinusko) pyrkivät yleensä demonisoimaan kaiken, mikä ei kuulu niiden omaan oppijärjestelmään. Tällä ei ole hengellistä perustelua, vaan se on ihan vain maallisen korruptoituneen vallanhalun motivoimaa: Saada omalle uskolle enemmän kannattajia.

Ylipäätään kaikki uskonnot ovat oikeassa kun ne sanovat, että niiden kautta vilpittömästi etsivä pystyy löytämään sen jumalan kipinän itsestään. Ne ovat kaikki väärässä silloin, kun väittävät kukin olevansa ainoita joiden kautta tämä on mahdollista.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Amber - 17.04.2013 13:37:58
Heiluria on kokeiltu joskus, ja toimi. Tarotteja on nosteltu kans, mutta en vaan osaa tulkita. Tuota ouijaa mietin kun olisi kiva saada sanallisia viestejä. Ja mitään kirjoitushommia en voi kokeilla, kun siinä tapauksessa en pääsisi yli skeptisismistäni. Tuntuisi naurettavalta alkaa automaattikirjoittamaan kun ei ole kanavoija. Muussa tapauksessa kanavointi kirjoittamalla olisi loistava vaihtoehto. Tottakai jos tuollaista lautaa alkaa käyttämään, niin on mahdollista että siinä yrittää tulla läpi kaikenmaailman olentoja. Siksipä on ainakin hyvä tehdä selväksi ensin kenet siihen haluaa paikalle. Ja voi kait sen laudan askarrella itsekin.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Corvus Leonis - 17.04.2013 19:49:38
Kerran kuulin ammattiselvänäkijän mielipiteen tuosta laudasta. Hän piti sitä potentiaalisesti vaarallisena ja neuvoi säilyttämään laudan eri paikassa kuin sen liikkuvan laatan. En muista enää miksi.

Ehkäpä tuo laite käytön myötä latautuu tavalla joka tekee siitä avoimen kanavan meidän fyysisen todellisuutemme ja sen ei-fyysisen todellisuuden välillä, ja täten mahdollistaa kaiken sortin olentojen pääsyn tälle puolelle.


Aivan turhaa ihmisten pelottelua tai sitten kyseessä ollut henkilö oli sen laudan suhteen vain täysi amatööri.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Amber - 18.04.2013 16:20:01
Onpa tyyristä. Pitänee miettiä.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Varjotar - 19.04.2013 12:14:54
Mä en kyllä ouijan kanssa ryhtyis tekemään mitään. Voi käydä äkkiä huonosti.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Jadetna - 21.04.2013 14:58:34
Tavat on erilaisia, jotkut käyttää tarotteja, toiset ouija-lautaa. Olen tavannut näkijän joka selitti minulle että henkimaailmassa ollaan oikullisia ja vastauksiin ei voi luottaa. Voi niihin mutta pitää katsoa keltä kysyy.
Voi saada vastauksia ilman apuvälineitä mutta mielen tyhjennys on eri asia kuinka se onnistuu.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Hamal - 21.04.2013 17:56:21
Niin. Valmius kanavointiin (energiakehon tarpeeksi hyvä taso) vaaditaan mun mielestä myös apuvälineillä tehtävään kanavointiin jotta ihmisen itsensä tiedostamaton vaikutus viesteihin saadaan minimiin. Kyllä niitä viestejä tulee silloin helposti, kuin annettuna. Kannattaa pyytää viestejä vain rakkauden taajuudella toimivilta hengiltä ja vaikka ihan sanallisesti kieltää negatiivisten henkien pääsy sun piiriin. Energioiden laadunhan tunnistaa siitä onko kanavoinnin aikana raskas vaiko keveä ja hyvä fiilis.

Kuulostan varmaan vähän naiivilta kun puhun näistä hyvistä ja pahoista hengistä mutta fakta on se että molempia on. Negatiiviset entiteetit antavat myös huonon olon lisäksi valheellisia viestejä jotta voivat käyttää kanavoijaa omiin tarkoituksiinsa. Positiivisen entiteetin antama viesti on taas rakentavaa ja rakastavaa.


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Suomityttö - 21.04.2013 19:38:44

Katsoin taas eilen TV 5:n  Klo 15.00 : Viestejä tuonpuoleisesta. Theresa Caputo on meedio, johon henkimaailma ottaa yhteyttä kaiken aikaa arkipäivän askareiden keskellä. Kun hän meni pitämään istuntoa, hän pyysi että hänen omat tunteensa ja ajatuksensa poistettaisiin, etteivät ne sekaannu henkien viesteihin. Opiskelen näitä yhteyksiä tuon ohjelman avulla, kun tuntuu että nyt on sopiva aika tietää enemmän.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Avicii - 21.04.2013 21:02:59
Mietin tuota lautaa ja sen toimivuutta. Toisaalta se on helpompi tapa saada viestejä mutta silloin ei välttämättä tunnista energioita samalla, joten ehkä siinä voi saada herkemmin kosketuksen näin ns kiusaajiin. Kait harhjoittelu tuottaa tässäkin tulosta.
Ja mitä tulee näihin negatiivisiin energioihin niin kyllä hekin ovat tietoisia totuudesta mutta ne tunnistaa helposti siitä että ne tekee vain kiusaa. Minulle ne on joskus tuonut ihan totuudellisen (varoituksen) viestin yhdestä henkilöstä, jonka kanssa mulla oli hankalaa. He eivät ole kovin lojaaleja toisilleen...


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Nefarian - 21.04.2013 21:24:45
olen kyllä itsekin kokenut jonkinlaisen kiusaajan ja silloin energia oli vähän ahdistava ja se olikin once in a lifetime opetus, että näitäkin on.. silloin opin, että täytyy pyytää valoa ja rakkautta ja totuuksia.. mutta ei ne mitään demoneja kuitenkaan ole..


Otsikko: Vs: Ouija-lauta
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.04.2013 18:04:05
Kaikki pahoista hengistä ym. ouijan yhteydessä meuhkaavat on kyllä joko täysiä amatöörejä tai sitten eivät vain ole sinut oman pimeän puolensa kanssa. Kokeneena laudan käyttäjänä totean että siinä ollaan kyllä ihan ITSENSÄ, omien alitajuisten ajatustensa ja tunteittensa kanssa tekemisissä, ja jos niitä ei kestä niin silloin ko. lautaan ei kannata koskea.

Tosin nykyään ihmiset eivät taida kestää oikein yhtään mitään menemättä pois tolaltaan.  ::)