Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: azaka - 18.05.2013 20:21:47



Otsikko: Pyydän hetken aikaaanne, katsoisitko?
Kirjoitti: azaka - 18.05.2013 20:21:47
Pyydän apua tähän vaikeaan aiheeseen, olen hyvin surullinen tästä suhteestani joka menee niin kiivaasti ylösalaisin, enkä oikein enää jaksaisi tätä epätietoisuutta ja tilannetta ylipäätään. Olemme tapailleet muutaman kuukauden, mies on puhunut haluavansa kanssani sitoutuneen suhteen, yhteisestä tulevaisuudesta, kodista ym. Kuitenkin hän tapailee myös muita naisia, mutta ei näistä tahdo puhua mitään (olen sattumalta osunut samaan kahvilaan ja hän kahvitteli naisen kanssa joka oli hyvin rakastuneen oloinen, ilmeisemmin pidempi tapailu siis jo takana). Näitä ilmeisemmin on useampiakin hänellä? Mitä mies tuntee juuri nyt kohtaani? Millaisin ajatuksin ajattelee minua? Miten suhteemme tulee jatkumaan ja tuleeko ylipäänsä muutosta? Anteeksi kun kovin raskas kysymykseni ja asiani on, mutta toivon nyt kollegoilta apua..

Lähetän vastineeksi energiahoitoa sinulle jos käyt tässä pyytämässä sitä itsellesi,

Kiitos


Otsikko: Vs: Pyydän hetken aikaaanne, katsoisitko?
Kirjoitti: Lilli - 19.05.2013 18:56:28
Tämä ei ole selvänäköinen vastaus, mutta kommentoin kuitenkin.

Ihastuksen kohteesi vaikuttaa pelimieheltä. Puhumalla sitoutumisesta hän pitää sinua koukussa, kuten varmasti montaa muutakin. Voit tietysti tapailla häntä edelleen jos haluat, mutta en ottaisi häntä vakavasti.


Otsikko: Vs: Pyydän hetken aikaaanne, katsoisitko?
Kirjoitti: Nefarian - 19.05.2013 19:18:59
nää on sellasia aiheita, että ei näihin selvännäkijää tarvita.. Itse en ainakaan lähde "kattelemaan" muiden ihmisten tunteita ilman lupaa.. Lillillä hyvä vastaus.. En lähtisi itsekkään ottamaan kovin vakavasti.. Aika ja tilanteet näyttää miten suhteenne etenee tai loppuuko vallan.. Kannattaa miettiä arvostaako sitä itseään, että haluaisi enneminkin sellaisen luotettavan ja rehellisen suhteen.. Kaikilla asioilla on silti tarkoituksensa.. :)