Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Tulilohikaarme - 21.05.2013 06:45:02



Otsikko: Unessa sillan sillä puolella jonne haluaisin päästä
Kirjoitti: Tulilohikaarme - 21.05.2013 06:45:02
Näin unta joka jäi kovasti mietityttämään. Unessa olin nimittäin päässyt sillan toiselle puolelle, elämään johon haluaisin. Minulla oli mukanani unessa vanhempi naishenkilö oppaana. Häntä ei oikeassa elämässä ole ja unessa tunsin hänet nimenomaan henkioppaana. Hän kuljetti minua ympäriinsä ja tutustuimme maisemaan.
Mutta sitten se itse silta. Se kasvoi rikkaruohoa ja sammalta ja sillassa oli jostain syystä sen alla terassi, joka oli veden alla. Minä selitin että minua kammottaa tuo terassi, näen sieluni silmin vesiruumita istumaan tuoleille. Uniopas lupasi että korjaamme kaiken niin että minun tulee hyvä olla, mutta sille terassille emme voi vielä tehdä mitään, aloitamme kitkemällä rikkaruohot sillan päältä jotta siitä tulee kauniimpi.
Nyt minä en ymmärrä tarkoittaako uni että haaveestani pitääkin luopua, kun siltaa takaisin alettiin laittaa kuntoon? Vai oliko uni kannustava, että pääsen kyllä toiselle puolelle oikeasti kun unessakin pääsin? Vai oliko tässä joku kolmas sanoma, joka ei minulle aukea, kun uni jäi vaivaamaan mieltä? Ajatuksia?


Otsikko: Vs: Unessa sillan sillä puolella jonne haluaisin päästä
Kirjoitti: Indium - 21.05.2013 08:50:44
Mun eka ajatukseni oli, että fiksasitte siltaa jotta sinä pääsisit kulkemaan lähemmäs haavettasi. :)
Ruumis-terassi veden alla, no jotain padottuja tunteita, salaisia pelkoja? ???