Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: astrofriikki - 14.05.2006 19:46:55



Otsikko: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: astrofriikki - 14.05.2006 19:46:55
Hei !

Sarjassamme tyhmiä kysymyksiä: voiko nousevan merkin rajata jotenkin tiettyjen merkkien sisään jos tietää syntymäpaikan, mutta ei tarkkaa syntymäaikaa ? Jos voi, mistä se katsotaan ? Eli onko kaikki merkit mahdollisia yhden vuorokauden aikana ?

Kiitos ! ::) ::) :)


Otsikko: Re: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Artemis - 15.05.2006 11:04:39
Mielenkiintoista Tähtikeinu! Olenkin kuullut että alkupään merkit ovat harvinaisia suomessa päin nousevina, silti tunnen erään nousevan oinaan. Jännä kuulla että aika on noin lyhyt  :)


Otsikko: Re: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: astrofriikki - 15.05.2006 15:32:45
Kiitos Tähtikeinulle valaisusta !

Nyt on asia paljon selvempi hahmottaa.


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Missa - 16.05.2006 03:47:55
Kaikki merkit ovat mahdollisia yhden vuorokauden aikana kuten tulikin jo selville. Mitä taas nousevan merkin päättelyyn tai epäsopivien pois rajaamiseen tulee, se lieneekin hieman mutkikkaampi juttu. Tämä nyt on näitä asioita joista astrologian parissa kiistellään kovasti, mutta sanotaan että nouseva merkki ja 1.huoneen planeetat pitkälti määrittävät henkilön ulkonäön/olemuksen. Pidin tätä aluksi järjettömänä, mutta huomaan nykyisin että "arvaan" henkilön nousevan merkin turhan usein oikein ulkoisten tekijöiden perusteella. Henkilön nousevan merkin voi siis periaatteessa tietää, tai ainakin rajata epäsopivat pois, tietämättä syntymäaikaa. Nouseva merkkihän vaikuttaa nimenomaan ihmisen suhtautumiseen ympäristöön, ensivaikutelmaan ja käyttäytymiseen, joten neitsyt-nousuisesta tuskin vahingossakaan tulee oinas-nousuista. Asiaa helpottaa toki se että todennäköisyys toisille nouseville merkeille on suurempi näin pohjoisessa kuin toisille, tietää mistä päästä kannattaa lähteä liikkeelle jos mielii määritellä toisen henkilön mahdollisen nousevan merkin ilman syntymäaikaa.


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: astrofriikki - 16.05.2006 20:27:15
Kiitos Missalle lisäselvityksestä !



Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: May - 17.05.2006 12:13:48
Jos ei ole minkäänlaista havaintoa siitä, mihin vuorokaudenaikaan henkilö on syntynyt, kellonaikaa (ja sitä kautta nousevaa merkkiä) voi arvuutella myös Kuun sijainnin ja aspektien avulla. Nopealiikkeisenä Kuu ehtii liikkua yhden vuorokauden aikana jo melkoisesti, joinain päivinä jopa vaihtaa merkistä toiseen. Ja vaikka Kuu pysyisi saman vuorokauden aikana samassa merkissä, se ehtii tehdä saman vuorokauden aikana erilaisia aspekteja kartalle. Esim. aikaisin aamulla Kuu saattaa tehdä esim. sekstiiliä syntymäkartan Merkuriukseen kun taas myöhään illalla Kuun ainoaksi aspektiksi tulisi vaikkapa yhtymä Marsiin. Sitten vain päättelemään, kumpi ilmentää henkilöä paremmin. Lisävarmennusta voi saada esim. vertailemalla, miten hitaiden planeettojen transiitit ovat Kuuhun osuneet ja onko se näkynyt henkilön elämässä. Arvailuahan tämäkin menetelmä vain on, mutta joissain tapauksissa antaa kuitenkin hyviä vinkkejä pelkän nousumerkin ominaisuuksien lisäksi.

PS. Astrofriikki, tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan!  :)



Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: astrofriikki - 18.05.2006 19:17:29
Kiitos May ! Arvelinkin, että asiaan enemmän perehtyneet osaavat vetää suuntaviivoja ilman täsmällisiä faktoja. Tosin meikäläisen täytynee vielä opiskella astrologiaa osatakseni tulkita näin hyvin. :) :)
Mielenkiintoista !  :) :D :)


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 13.09.2012 10:59:07
Nostan mielenkiintoisen aiheen ylös :)

Minulla on työn alla eräs kartta, jossa tiedän syntymäpäivän ja -paikan, mutta en kellonaikaa.
Olisko jollain lyödä faktaa pöytään esimerkkejä miten tietyt aspektit ovat ilmenneet elämässä ja ulkoiset erityispiirteet, kun esim. kuu on 1.huoneessa vaikkei nousumerkki olisikaan rapu? Entäs  :keskitaivas:?

Esimerkkinä henkilö, jolle omaisuus on tärkeää, se tulee esille siten, että sitä vähätellään ja saavutuksista ollaan ylpeitä ja tunteellisiakin joskus jopa, mutta omaa osuutta vähätellään? Kyseessä  :aurinko:  :jousimies: 0 asteisena.  :kuu: on joko  :neitsyt: tai  :vaaka:, kuu tosin on vaihtanut merkkiä vasta noin klo 22.30 sinä päivänä.

Haluaisiko joku opiskella kanssani ja suorittaa salapoliisi tehtävää?  :police:


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 04.10.2012 16:28:05
Henkilöllä, josta tuossa kyselin, en vielä tiedä syntymäkellonaikaa ja en kyllä tohdi kysyäkään.

Hänellä on korkeat poskipäät, ilme on mielestäni vinkeä. Muuten on "kankean" oloinen, hyvin perinteitä kunnioittava. Ensimmäisenä siitä tulis mieleen härkä? Härälle omaisuus tärkeää? Omaisuutta karttunut toisaalta melko vähällä työllä, Jupiter 8.huoneessa? Silloin nousumerkki olisi 8 :skorpioni: ja myös  :aurinko:29 :skorpioni: Mutta voinko ihan näin mustavalkoisesti ajatella?  :o
1.huoneessa olisi  :mars: :pluto: :skorpioni:

Miten Mc-ic? Kuusta en osaa sanoa, tämän herran tunteista ei kovin ota selvää Erkkikään.


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: mehmet - 05.10.2012 17:27:10
Olen usein miettinyt, olisiko jotain tilastollista faktaa avuksi syntymäajan rajaamisongelmaan. Pikasurffailu tuotti seuraavan tuloksen: synnytykset tosiaankin käynnistyvät useimmin yöllä. Luonnollisesti syntyviä lapsia näyttäisi putkahtavan maailmaan enemmän yöaikaan kuin päivällä. Mutta nykyinen synnytysten kulkuun puuttuminen on muuttanut painospisteen enemmän päiväsaikaan (keisarileikkaukset ym. toimenpiteet tehdään mieluummin ei-päivystyksenä). Eli lapsia syntyykin virka-aikaan enemmän. Näin ainakin jenkkitilastojen mukaan, siellä tosin esim. keisarileikkauksia tehdään paljon enemmän kuin Suomessa. Tilastot kertovat myös, että syys- ja elokuussa syntyy eniten lapsia ja yleisin viikonpäivä synnytyksille on tiistai.

Nousumerkin arvailuun näistä ei taida olla apua... ::) itse luotan aika pitkälle intuitioon :askendentti::n suhteen.

Margita, oman syntymäkellonajan pitäisi kyllä selvitä sairaalasta, jossa olet syntynyt. Kysy sieltä. Entä tuntuuko jompikumpi merkki enemmän "omalta", neitsyt vai vaaka? 

Trius, entä nousukauris? Jäykkyys synnytti mulle heti ajatuksen Kauriista. Tai Rapu, jos perinteet tärkeitä. Entä 2. huone? Jos omaisuus näyttelee tärkeää roolia, osuisiko jollain nousulla sinne paljon planeettoja?


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Ave^^ - 05.10.2012 17:39:13
Kun puhutaan nousumerkin arvailusta, sanoisin kyllä, että olemus, eleet, liikkeet, liikkumistapa, istumistapa, seisomistapa, ryhti, kättelytapa, kehon käytön tapa, käsillä puhuminen vai ei, jäykkyys vai notkeus tai liikkuvuus tai paikoillaanpysymättömyys jne. kuvaavat sitä mielikuvaa mikä ihmisestä tulee ja sitä kautta ascia. Ascissahan kun on kyse juuri tuosta mielikuvasta, ei omista todellisista/sisäisistä piirteistä.


Mielenkiintoinen heitto tuo yöllä syntymisen yleisyys siinäkin mielessä, että silloinhan suurimmalla osalla olisi aurinko kartan alapuolella, siis keskittyminen olisi siihen subjektiiviseen kokemukseen elämästä. Jos tässä tosiaan on selkeä määräero, niin mitä se kertoo yleisesti yhteiskunnasta?  ::) Ja jos keisarinleikkaukset ovat tätä merkittävästi muuttaneet, onko se muuttanut yhteiskuntaa?


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 05.10.2012 18:04:43
mehmet, tosiaan! Maamerkkejä mietin, eniten tuota kauris- tai härkänousua. Sitten taas  :kuu: :neitsyt: voisi olla, koska tällä miekkosella taitaa olla aika suuret odotukset naisensa suhteen.  :neitsyt: täydellisyyden tavoittelija?

 :askendentti: :harka: (klo 14.38), silloin MC-IC -linja tulis kauris-rapu, mikä voisi olla loogista siinä, että työnkuva maanläheinen, johtava ja koti ja isänmaa :) Härkähän taitaa nousumerkkinä olla paljon harvinaisempi, ainakin tällä kellonaika leikillä nopeasti ohimenevä. Mutta kankea, kiinteä ulkoinen olemus? Mutta silloinhan se  :venus: ihanuus putkahtaisi sieltä! Rakastettava persoona, naiset lääpällään.

 :askendentti: :kauris: (klo 12.30)  :aurinko: :jousimies:  :keskitaivas: :jousimies: ja IC  :kaksoset: Hmm.

 :askendentti: :skorpioni: taas 2.huone olisi aika hyvin kansoitettu; siellä olisi silloin  :uranus: :neptunus: :saturnus: :venus:  :kauris:

Ave^^ tosi hieno oivallus, taitaa yhteiskunta olla todellakin minäkeskeinen  :angel:


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: nikki - 06.10.2012 00:26:50
kuvavalintasi perusteella kallistuisin Vaakaan. :)
Kun lähdet kotoa, vilkasetko viimeisimmäks peiliin ja oikaset suortuvat..

trius
Kokeile tehdä meridiaanikartta.
Sille tulee ns. ekvaattori Ascendentti, joka antaa lisäväriä tuolle nousulle.
Esim. itelläni  :askendentti: :jousimies: ja tuo Eq  :kauris: ja olemuksessani on pikkasen enämpi "jäykkyyttä" , vakavuutta ja vahva luustokin verrattuna ihan vaan lunkiin  :jousimies: meininkiin.

Astrologi Mannisella oli yhen sortin tulkinta nousuista, että helposti lähestyttävät ihmiset ovat syntyneet iltapäivän puolella
ja me vaikeemmin lähestyttävät aamupäivällä. Vertasi presidenttejä, Koivistoa (jäykähkö, vaikeampi lähestyä) ja Ahtisaarta.
Taiteilijat syntyvät yöllä..


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 06.10.2012 13:55:17
nikki
mä oon niin käsi heti kun mennään omalta alueelta pois eli täysin vieraalle. Mutta nyt löysin meridiaanin.

Tuolla  :askendentti: :harka: 1.huoneen kärki olisi kuitenkin  :oinas:, mutta minusta ei passaa yhtään tähän henkilöön.
Mitenhän kuunvaihetta sotkemalla saisin lisää sotkettua pohdintaani? :D Vaiheen on oltava oikeastaan kauriissa... Joten  :kuu: :neitsyt:

Veljeni on muuten  :askendentti: :vaaka:, pitkä ja hoikka, mutta vähän jäykkä (polvet). Kapeat kasvot, mutta ne ei käy tähän pohtimaani arvoitukselliseen herraan. Mutta kumpikaan ei kyllä haasta riitaa yleensä, huumoripohjalta kaikki.

Mulla tuo meridiaani ei muuta nousumerkkiäni, se pysyy samassa.


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Ave^^ - 06.10.2012 17:00:48

Astrologi Mannisella oli yhen sortin tulkinta nousuista, että helposti lähestyttävät ihmiset ovat syntyneet iltapäivän puolella
ja me vaikeemmin lähestyttävät aamupäivällä. Vertasi presidenttejä, Koivistoa (jäykähkö, vaikeampi lähestyä) ja Ahtisaarta.
Taiteilijat syntyvät yöllä..


Onko se aamu- ja iltapäivän raja siinä klo 12 MC:n kohdalla?


Tietääkseni oma syntymiseni ei ole käynnistynyt yöllä, sillä muistaakseni kuulemani mukaan se ei kovin kauan ole kestänyt ja olen puoli kahden aikaan syntynyt.


Niin ja tuosta minäkeskeisyydestä, eikö minäkeskeisyys (jos tarkoittaa itsekkyyttä) ole eri asia kuin subjektiivisuus? Jebu, pilkun viilausta, mutta kun ei se siitä itsekkyyden tasosta sano mitään se millä puolen karttaa aurinko on. Musta kun nimittäin tuntuu, että nykymaailmassa on historiaan verrattuna tämä ulkomaailman korostaminen suurempaa kuin ennen?



Nousuhäristä: äitini on  :askendentti: :harka: ,  :keskitaivas: :kauris: ja olemuksessa tulee näiden kautta esille myös arvokkuutta ja älykkyyttä. Jähmeäksi en nyt sanoisi, mutta rauhalliseksi tuon arvokkuuden kautta. Toki voi olla, että tuo kauris pukkaa tuota arvokkuutta enemmän kun ikää karttuu, ja nuoremmalla iällä härkänousu on enemmän vain jääräpää ja hidasliikkeinen. Jääräpää kuulemma on ollut ja ehkä kai osittain vieläkin, mutta en osaa siitä sanoa, kun isäkin on aikamoinen pässinpää oinaana, niin olen vain kasvanut siihen niin etten huomaa.  ;D Äidille merkityksellisiä on myös eläimet, puutarha ja urheilu, siinä meissä on selvä ero, että mulla ei ole ollenkaan kilpailuviettiä, mutta äitihän menee aina ensimmäisenä jokaisessa uudessa harrastuksessa kilpailuihin.  8) Tuon olen tulkinnut silti tulevan tuolta kauriista, kun on siellä hällä keskitaivaan lisäksi myös mars (ja kuu). Vaikka ascia en lähtisikään arvailemaan sen kautta mitä henkilö pitää merkityksellisenä, sillä niiden lähde on enemmänkin planeettasijainneissa, mutta sattuivat vain sopimaan härän kanssa yhteen nuo.  :)


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 06.10.2012 19:14:53
Ave^^ kiitos noista kuvauksista äidistäsi!  :smitten: Miten nousuhärkä vaikuttanut ulkonäköön?

Mutta tällä herralla on kansoitettu  :kauris: kovasti. Maa ja vesielementit on kyllä esillä ja sitä tultakin. Mutta jalat maassa kuvaa varmasti todella hyvin, varovainen ilmaisutavassaan MUTTA nämä ovatkin ulkoisia, muille näkyviä juttuja. Ihan täysin sisälle en tämän herran aivoituksiin ole päässytkään: onko jokun mikä blokkaa sitä kunnolla avautumista? Mikä voisi olla? Joku planeettasijainti, joka avaisi  :askendentti: arvoituksen?


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 07.10.2012 12:48:41
ikiviuh,

jos ajattelis että tämän herran  :askendentti: :aspect_con:mun :aurinko: :neitsyt: asteentarkkana, (klo 1.12) niin  :kuu: 19 :neitsyt: 12.huoneen puolella. Silloin MC  :kaksoset:, puhelias kyllä ja kavereiden kanssa puhuu puhelimessa paljon. Sen verran olen kuullut :)
Luulisin, et pohtii asioita ja silmät ovat arvoitukselliset. Siinä on jotain sellaista selvittämätöntä, herkkääkin varmaan, salaisuuksiakin, joita en tiedä. Ja ehkä just siks oon niin kiinnostunut selvittämään tämän nousumerkin salaisuuden :)

Mutta mikä sitten tois sitä kankeutta, jäykkyyttä tuossa? Jotenkin MC :kaksoset: tulis eläväisenä, ja toki sitä onkin joissain kohti.
Onnistumisten hetkillä herra heittäytyy jopa hieman tunteelliseksi :)


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Ave^^ - 07.10.2012 13:19:38
Ave^^ kiitos noista kuvauksista äidistäsi!  :smitten: Miten nousuhärkä vaikuttanut ulkonäköön?

Omien kokemusteni mukaan ne mitä kirjoissa nousumerkkien ulkonäöstä tarkaan sanotaan, pitävät harvoin paikkansa. Äitinikään ei mikään rehevä äitimaa -tyyppinen ole ruumiinrakenteeltaan. Sanoisin, että härkä näkyy olemuksessa parhaiten semmoisen lempeyden ja järkähtämättömyyden yhdistelmänä. Minusta härkään liittyy aika vahvasti tuo lempeys ja varsinkin nousuhärän kohdalla se on olemuksessa, todellinen luonne taas voi olla erilainen planeettasijaintien mukaisesti. Unohdin mainita, että äiti pitää myös kaikenlaisten (luksuskin ( :kauris: ko?) ) ruokareseptien kokeilusta. Vesi kielellä saa kuunnella mitä siellä on taas viikonloppuna syöty.  :P ;D Aika paljon siis härkää näkyvissä, vaikka siellä ei persoonallisia planeettoja sijaitse, muuten on maa-elementti hyvin edustettuna.


Jos kauris on kansoitettu runsaasti, sieltä tulee tuota etsimääsi kankeutta niin ettei sitä tarvitse olla nousumerkissä välttämättä. Kannattaa ottaa myös huomioon nousumerkin hallitsijaplaneetta, jos se vaikka sijaitsee siellä kauriissa.

Jalat maassa ja varovainen olemus on neitsyttä, nousuneitsyessä on samalla läsnä myös jonkinlaista huolettomuutta olemuksessa sekä ristiriita, että voi olla molempia näitä samaan aikaan tai jompikumpi voi yhtäkkiä tulla esille toisen ollessa ollut esillä enemmän. Neitsyt on merkki, joka pystyy kääntämään asiat täysin ympäri yhtäkkiä, joka tuntuu neitsyen kohdalla yhtäkkiseltä ja oudolta siksi, että muuten neitsyt vaikuttaa varovaiselta, sellaista ei odota häneltä. En siis pidä neitsyttä pelkästään pikkutarkkana puurtajana.  ;) Onhan tuo muuttuva merkki kuitenkin..


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: trius - 08.10.2012 11:00:12
Ave^^, kyllä tuo  :neitsyt:nousu voisi sittenkin olla se avain.  :merkurius: :jousimies: mutta jouskaria ei ehkä tule mun silmiin niin paljon esille. Tai en vaan hoksaa?
Jos ei ole  :kauris:nousu vaan muuten tulee vaan planeettojen kautta, siinä merkissä kun on  :venus: :uranus: :neptunus: :saturnus: eli silloin nousumerkki voisi olla vaikkapa se  :vaaka:

Mulla on käsitys, että Suomessa harvinaisempia nousumerkkejä ovat  :vesimies:, :kalat:, :oinas: ja :harka: Tai ainakin kaksi ensimmäistä, muistaakseni Raimo A. Nikulan kirjasta?


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Ave^^ - 08.10.2012 15:01:53
tuosta omasta arvailusta vielä, kaipa sen on oltava  :oinas:
koska  :kalat: ei ole kilpailuhenkinen, eikä kartalla ole muuten  :oinas: symboliikkaa tarpeeksi selittämään sitä. lisäksi hänellä oli takanedustalla valurautakehikko joka oli koristeltu moninkertaisilla kiehkuraisilla oinas-symboleilla
pakkohan sen on olla sit  ;D

vai mitäs sanot Ave^^ kalat-nousuisena tuosta kilpailuhengestä?

Minä kyllä olen oikein anti-kilpailuhenkinen. Ei millään saa irti.  ;D
Mutta voihan tuota kilpailuhenkeä tulla esim. marsin sijainnista vaikka nousukalallekin?


Minulla on käsitys, että  :kalat: ja  :oinas: on ne nopeimmin ohi menevät, eli harvinaisimmat, sitten toiseksi tulee  :vesimies: ja  :harka: jne. Toisinpäin siis neitsyt ja vaaka olisivat yleisimmät. Toki tämän voi tarkistaa jostain laskemalla kuinka kauan mikäkin merkki nousee.

muok. katselin käsitaulukosta ja menee juuri noin, että kalat ja oinas nousevat vähiten aikaa, toiseksi vähiten vesimies ja härkä. Kauris ja kaksonen nousee jo selkeästi pidemmän ajan kuin nuo edelliset.


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: Ave^^ - 08.10.2012 15:20:47
Jäin miettimään tota nousumerkkien taaksepäin menemistä. Jos siis lähtee hahmottamaan tuota, että aurinko on nousulla auringon nousun aikaan, keskitaivaalla keskipäivällä, descillä auringon laskun aikaan ja ICllä keskiyöllä, niin kyllähän nousumerkki silloin ihan eteenpäin menee.  :idiot2: Milloin se siis taaksepäin menisi? Jos on vain jokin virhe siinä?


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: ikiviuh - 11.10.2012 09:29:43
fliflop, löysinpä jotain  :askendentti: väärästä suunnasta..

"Tables of angles for high latitudes [1] will show the Ascendant turning retrograde after it flips from south to north and this may have led to some of the more overwrought theories."
- The Polar Horoscope by Michael Wackford

http://www.skyscript.co.uk/polar1.html (http://www.skyscript.co.uk/polar1.html)

kun se meni tuona yönä kello 5:59 vielä eteenpäin 5 astetta 55'  :jousimies:

hyppäsi sieltä kello kuuden lyömällä 5 astetta 55'  :kaksoset: ja lähti taaksepäin

samaan aikaan  :keskitaivas: saavutti  :askendentti:, eli tavallaan keskipäivä laski auringonnousun alle ja hypähdyksen johdosta  :keskitaivas:  :aspect_con: DC

 :askendentti: jatkoi pakitteluaan  :kauris: asti ja flippasi takas ruotuunsa,  :rapu:. kääntyi eteneväksi.  :keskitaivas: oli taas tuolloin  :aspect_con: :askendentti: ja sitten DC.

kai tämä on vain yksi osoitus siitä miten astrologia ontuu pohjoisessa. ehkä pohjois-suomen :skorpioni: näkyy siinä kun se välillä kätkee lastensa kartat, että tulukaappa vaa tulukittemmaa :>

keskipäivä on joillain ohjelmilla keskiyön tilalla eikä DC ja IC näy ollenkaan, ympyrän tulisi vielä jatkua jos haluais mahduttaa ne mukaan. eli  :askendentti: ja  :keskitaivas: väli on noin 3/4 osa kartasta kun se normaalisti on 1/4 ja sitte täytyis ajatella tuota ympyrää moninkertaisena. joten huh ja puf, antaapa niitten olla

virhehän se on olevinaan, mutta kaikki kokeilemani ohjelmat sanoo  :askendentti: perääntyvän. ehkä joku käsinlaskija vois saada tolkkua tähän touhuun. en usko tämän olevan ainoa kartta joka tekee näin pohjoisessa


Otsikko: Vs: Nousevan merkin rajaus ?
Kirjoitti: ikiviuh - 15.10.2012 08:24:40
hey downtempo, mitäs jos hän olisikin  :askendentti: :rapu: ?