Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: NoSeriously - 07.01.2014 17:53:19



Otsikko: Henkilökohtainen horoskooppi tehtynä ja luettuna, mutta mikä minä olen?
Kirjoitti: NoSeriously - 07.01.2014 17:53:19
Olen aurinkomerkiltäni Härkä, mutta nouseva merkki on Skorpioni, aurinkomerkkini on siis laskevana, deskendenttinä. Mars, Pluto ja Saturnus myös Skorpionissa. Olen joskus lukenut alan kirjoja ja koittanut selvittää asiaa, mutta oman identiteetin ja itsetuntemuksen kannalta pitäisi saada selville, kumpi voimakkaammin leimaa omaa persoonaa. Joidenkin kirjojen mukaan Skorpionin vaikutus on niin vahva että se peittää alleen aurinkomerkkinä olevan Härän. Mitä ootte mieltä?


Otsikko: Vs: Henkilökohtainen horoskooppi tehtynä ja luettuna, mutta mikä minä olen?
Kirjoitti: Lilli - 08.01.2014 13:47:55
Kartta on kokonaisuus, olet ikään kuin sen osien summa. Skorpionin merkki näkyy kyllä persoonassasi vahvasti - erityisesti pintapuolisessa kanssakäymisessä muiden ihmisten kanssa, mutta myös Aurinko ja Kuu ovat persoonasi ydintä, eikä niitä voi ohittaa. Jos Mars, Saturnus ja Pluto osuvat 1. huoneeseen, myös ne näkyvät olemuksessasi ja persoonassasikin hyvin selvästi, muissa huoneissa lähinnä huoneen osoittamalla osa-alueella. Härkä-luonne tulee luultavasti parhaiten esiin läheisimmissä ihmissuhteissasi ja jos olet töissä jossain asiakaspalvelussa, niin et ota asiakkaitasi vastaan Skorpioni-tyyliin vaan Härkä-tyyliin. Härkä ja Skorpioni ovat lisäksi vastamerkkejä ja niissä on paljon yhteisiä ominaisuuksia, vaikka erojakin löytyy. Siinä kun Skorpioni kulkee kriisistä kriisiin, niin Härkä kaipaa elämäänsä luotettavia ihmisiä ja jokseenkin ennustettavaa, turvallista ja mukavaa elämää. Skorpioni-ominaisuuksilla mennään helposti äärimmäisyydestä toiseen, Härkä-ominaisuuksilla taas edetään taas hitaasti, varmasti ja perusteellisesti kohti toivottua tavoitetta. Skorpionin ja Härän yhteisiin teemoihin kuuluu luottamus- ja talousasiat ja ne voivat nousta elämässäsi hyvinkin vahvoiksi.


Otsikko: Vs: Henkilökohtainen horoskooppi tehtynä ja luettuna, mutta mikä minä olen?
Kirjoitti: t.touhula - 09.01.2014 13:26:33
Voi Lilli!

Avasitpa tuossa ohimennen itseänikin askarruttavia asioita, siis omaasta minästäni ja elämästäni. Kiitos, k i i t o s , KIITOS!