Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: vampire - 16.03.2014 11:15:13



Otsikko: apua
Kirjoitti: vampire - 16.03.2014 11:15:13
Aluksi kertoisin että olen 13 ja vanhempani ovat kristittyjä. Minä en ole. Minä pelkään henkiä ja kaikkia henkimaailman juttuja. Miten tästä pelosta pääsisi eroon? En ole ihan varma miksi pelkään mutta luulen sen johtuvan tästä: (nää tapahtu mulle n.4-6 vuotiaana) heräsin yöllä ja näin sänkyni vierellä mustan hahmon josta näkyi vain pää. Se nyökytteli minulle. Sillä oli sarvet. Se oli musta.Pelkäsin niin paljon että menin peiton alle. Kului n.vuosi ja heräsin taas yöllä ja tällä kertaa näin kun ovesta tuli musta pitkä hahmo joka muistutti isääni. Ensin luulinkin sitä isäksi mutta kun se liikkui niin äänettömästi tajusin että se oli joku muu. Se pysähtyi keskelle lattiaa astui kaksi askelta eteenpäin, yhden askeleen taaksepäin, kääntyi ympäri ja meni ulos ovesta ja sulautui pimeyteen. Osaako joku kertoa keitä nämä olivat ja miksi ensimmäinen nyökytteli ja toinen teki sen kummallisen askelsarjan?Minua kuitenkin kiinnostaa tosi paljon yliluonnolliset asiat. Miten voisin turvallisesti ottaa yhteyttä henkiin ja mistä tiedän kuka on hyvä ja kuka paha? En voi ostaa mitään henkikelloja, lainata kirjoja tms. Voisitte tänne myös noin yleisesti kertoa hengistä: jäävätkö jotkut kuolleet tänne ja miksi? Minne kuolleet menevät poistuttuaan tästä maailmasta? Millaisia erillaisia henkiä on olemassa? Kristittyjen mielipiteitä en tänne kaipaa.


Otsikko: Vs: apua
Kirjoitti: Lilli - 16.03.2014 11:54:44
Luepa alkajaisiksi vaikkapa tämä ketju:

rasittava henkimaailma (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=36037.0)

Sitten vielä: lapset näkevät usein mörköjä. Toisinaan ne ovat vain mielikuvituksen tuotetta, ja Mörköjen alkuperä voi olla vaikkapa luetussa kirjassa, katsotussa tv-ohjelmassa tai vain arjen ikävässä tapahtumassa. Voihan niitä todellisiakin henkimaailman olentoja tulla vastaan, mutta kannattaa miettiä, olisiko ilmestyksien syy kuitenkin oman mielen tepposissa.


Otsikko: Vs: apua
Kirjoitti: vampire - 19.03.2014 19:26:04
Siis tää nikki tuli ku mä no oikeestaa mä löysin tänne astroo ihan sattumalta. Mä laitoin googlee hakusanaks vampyyri testi ku mul oli tylsää ja mä tykkään tehä kaikenlaisii testei. Sit siihe tuli jostai astro ja mä rupesin kattoo et mikä ihme toi on. Astro vaikutti mielenkiintoselt ja mä halusin kirjautuu iha vaa kokeeks. Vampire vaa tuli eka mun mielee ja se kuulosti kivalt. Sit mä rupesin lukee näit kaikkii viestei täält ja mä tajusin et ainoot vaihtoehot maailmankuvast ei oo olla joko kristitty tai täysin uskomatta mihinkää yliluonnollisee. Lakkasin uskomast jumalaa joskus 12 vuotiaan, ku kristinusko ei vaa sopinu mulle. Koko sen ajan ku en uskonu mihinkää mul oli vahva tunne et on kuitenki jotai yliluonnollistki. Tää astro vaikuttaa must mukavalt paikalt ku tääl ei kukaa voi täsmällee sanoo mikä on totta ja mikä ei. Mut must on kuitenki tosi vaikee  yrittää löytää mun oma tie ku mul ei oo ketää jonka kaa mä voisin jutella näist asioist. Must tuntuu joskus tosi yksinäiselt. Mut kuitenkin kiitos teille ku viittitte vastata! Vastauksillanne pääsen varmasti alkuun oman maailmankuvani rakentamisessa.