Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: taiska - 02.11.2005 23:31:32



Otsikko: Tarot kortit!
Kirjoitti: taiska - 02.11.2005 23:31:32
Minä hankin tarot kortit vuosi sitten sattuman johdosta! Kaksoisveljeni osti omakotitalon ja sen edellisen asukkaan tavaroiden tyhjennyksen yhteydessä silmiini pisti vaihtolavalla Aleister Crowley tarot opaskirja.No se kiinnosti niin paljon, että se lähti mukaani ja tilasin siihen myös kortit.Niistä on ollut paljon iloa minulle koska olen toiminut kirjan ohjeiden mukaan ja vaikka en nyt vakavasti niihin uskokaan niin se on jännä kuinka aina kortit vastaavat tavalla joka liittyy omiin mietteisiisi.Voihan se olla tietenkin tulkinta kysymyskin, mutta minä ainakin nautin hetkistä korttieni kanssa :)!


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Inke_1 - 02.11.2005 23:47:35
Minusta on jotenkin hassua kuinka olen kiintynyt eräisiin korteistani. Niitä minulla on useampia. Zen tarotit ovat minulle ne jotka kommunikoivat kanssani ;). Eihän ne oikeasti puhu, mutta ohjaavat minua tulkinnoissa. Minulla on vähän erikoinen suhde niihin, en anna toisten räplätä niitä, olenkohan vähän mustis niistä :-\. Tuttavani ompeli niille sinisestää satiinista pussin ja koristeli sen helmisomistein :smitten:. Onkohan kukaan toinen niin hassuna omiin kortteihinsa kuin minä omiini :angel:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: meiju - 06.11.2005 23:38:56
Olisi ihanaa hankkia tarotkortit. Hankinkin kunhan saan sen verran rahaa  ;D.
Mitkäköhän kortit olisivat hyvät aloittelialle? Miten valitsitte omat korttinne? Vai olivatko ne vain niin "mukaan lähteävät" kaupan hyllyllä  ::)? Voisiko pärjätä ostamatta kirjaa jos se löytyisi vaikka kirjastosta?


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Nina - 08.11.2005 16:55:22
Mulla on Crowleyn tarot-kortit, mutta ei kirjaa enkä sitä aio hankkiakaan.

Kävin pari vuotta sitten tarot-kurssilla. Kävimme jokaisen kortin läpi, mutta siellä painotettiin intuitioon korttien tulkinnassa.
Itseopiskelussa varmasti on hyvä käydä kirja läpi, mutta ajattelisin että tulkinnassa luottaa intuitioon.

Kurssilla kehotettiin myöskin nostamaan päivän- ja yönkortin ja "kuulostella" päivän tapahtumia ja yön unia ja sillä tavoin yhdisellä niitä nousseeseen korttiin.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: taiska - 08.11.2005 17:07:29
Mulla on Crowleyn tarot-kortit, mutta ei kirjaa enkä sitä aio hankkiakaan.

Kävin pari vuotta sitten tarot-kurssilla. Kävimme jokaisen kortin läpi, mutta siellä painotettiin intuitioon korttien tulkinnassa.
Itseopiskelussa varmasti on hyvä käydä kirja läpi, mutta ajattelisin että tulkinnassa luottaa intuitioon.

Kurssilla kehotettiin myöskin nostamaan päivän- ja yönkortin ja "kuulostella" päivän tapahtumia ja yön unia ja sillä tavoin yhdisellä niitä nousseeseen korttiin.
Ihan hyvä pointti  :), olen itsekin huomannut, että nyt kun olen kortteja enemmän katsellut niin jotenkin jo tietää kun kortti tulee, että mitä se tarkoittaa, vaikka ei kirjasta katsokaan .En itse ole käynyt mitään kursseja koskaan joten minulle kirja on kyllä ollut tärkeä  :)

Nautitaan hauskoista ja mielenkiintoisista hetkistä korttien kanssa  :smitten:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: meruska - 08.11.2005 17:24:29
Hei
Iselläni on ollut tarot kortit jo 10 vuotta. Nykyisiä, joita käytän. olen hypistellyt siinä 8 vuotta. Aluksi enemmän mutta nyt (ikävä kyllä) vähemmän. Silloin aikoinaan kun "tunsin" korttini paremmin, ymmärsin helposti saamani ohjeet ja varoitukset. Kokemukseni mukaan kortteja tulkitessa on oltava yhteydessä omaan itseensä ja tiedostettava tuntemukset, jotka kukin korttia aiheuttaa. Menneisyyden vaikutus oli aina helpompi ymmärtää tähän hetkeen kuin tulevaisuus. Menneisyydestä on helpompi oppia tai päästää irti kuin varautua tulevaisuuteen, joka on loppujen lopuksi kohtalon sanelemaa, osittain.

Polun pää ,johon saavumme on päätetty, se miten me sinne päädymme on itsestämme kiinni. Tietysti elämässä on asioita, joita emme voi välttää, vaan ne on kohdattava ja niistä on opittava. Polun varrella väijyy kaikenlaista, nykyelämässämme tekemämme asiat, vanha karma jne... Tarot kortit on mielestäni väline, joka neuvoo ja varoittaa näistä elämänpolkumme "möröistä" ja niiden avulla voimme visualisoida yhden mahdollisuuden, kuinka päästä eteenpäin. Mutta päätös on aina meistä itsetämme kiinni. Ja se miten elämänläksymme teemme ja otamme opiksemme perustuu opittuun tietoon. Joten läksy jota emme ole tehneet loppuun tulee eteen uudelleen ja uudelleen niin kauan kunnese se on loppuun saatettu ja oppi (toivon mukaan) on mennyt perille. Kyse on hengen ja sielun kasvusta. Kotit antavat vihjettä siitä, kuinka käyttää omaa itseään välineenä elämänpolulla.

Meni moniumutkaiseksi... Hukkasin itsekin punaisen langan.  :-\ Tovottavasti joku on minua älykkäämpi ja valaisee paremmin asiaa.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Hiisitär - 10.11.2005 13:05:43
Kortit todellakin antavat neuvoja siitä, kuinka uudessa tilanteessa tulisi edetä ja kuinka suhtautua vaikeisiin asioihin. Kortit eivät koskaan varsinaisesti sano suoraan mitä tulee tapahtumaan, mutta antavat viitteitä sekä neuvoja kuinka tapahtuman jälkeen/sen aikana kannattaa edetä.

Jokainen saa vapaasti valita toimiiko korttien kuvaamalla tavalla vai ei. Varsinaista tulevaa ne eivät pysty kertomaan, sillä ihminen luo itse elämäänsä omilla valinnoillaan. Jokaisella on oma sielun suunnitelma ja jos on tasapainossa Itsensä kanssa, elämä noudattelee pitkälti suunnitelmaansa. Suunnitelmasta saa myös poiketa vapaan valinnan mukaan. Kortit antavat myös vinkkejä ja neuvoja siitä, mitä sielun suunnitelman mukaan kannattaisi tehdä tai mikä on seuraava askel, jos ihminen noudattaa täysin sielunsuunnitelmaansa. Kyseessä voi olla vaikka muutto toiselle paikkakunnalle, jonka kortit sinulle näyttävät.

Samoja oppiläksyjä (esim. jostain pahasta tavasta irti pääsemistä) harjoitellaan niin monta kertaa, kunnes siitä lopulta ollaan päästy eroon. Kortit auttavat myös tällaisessa henkisessä kasvussa kertomalla, mikä on paras tapa hioa henkisyyttään.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: vilmu - 10.11.2005 16:43:53
Itselläni on kortit olleet nyt reilu puoli vuotta. Alkuun hiplailin niitä ahkerammin, nyt olen aika harvakseltaan kaivanut niitä esiin. Ehkä kun enemmän ja useammin korttien kanssa pelailee, niin alkaa oppia niiden merkityksenkin. Minulla on myös Crowleyn kortit, ja ne eivät - ainakaan minulle - aukene sellaisenaan kuvina ja väreinä. Joudun siis aina kaivamaan kirjan esille. Mutta korttien mukana tullut kirja on kyllä tosi hyvä. Siellä on aika kivasti selvennetty korttien merkitystä ja heitelty myös kysymyksiä ilmaan, joita voit esittää itsellesi.

Juuri tuossa itsetutkiskelussahan nuo kortit ovat erinomaiset. Eivät ne kerro mitä minulle tapahtuu kuukauden tai vuoden päästä, ei ainakaan minulle, ehkä jollekin... Mutta ne antavat vinkkejä valintatilanteissa. Ehkäpä usein olen jo alitajunnassani tehnytkin päätöksen ja kortti vahvistaa valintaani.

Olen myös nähnyt Oshon Zen kortit ja ne olivat mielestäni tosi visuaaliset. Eli niiden korttien kuvamaailma jo selventää paljon korttien merkitystä.

Mutta uskoisin, että aloittelijan kannattaa hankkia myös kirja, siis joko ostaa tai lainata kirjastosta. Minä en ainakaan olisi korttien kanssa päässyt mihinkään pelkän intuitioni varassa. Ehkä intuitioni ei ole sitten tarpeeksi kehittynyt tai jotain, mutta minä vieläkin katselen kortteja kirja toisessa kädessäni.  :)


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: vilmu - 11.11.2005 22:51:58
Kiva kuulla kokemuksia erilaisista pakoista. Ehkäpä minullakin johtuu se, etten kovinkaan intuitiivisesti saa korteistani irti mitään, vaan kirjan kanssa pitää käyttää, että ne on nuo Crowleyn kortit. Ehkä pitäisi kokeilla jotain toisenlaista korttipakkaa.

Käydessäni viime kesänä Barcelonassa kävelimme yksi päivä sellaisen liikkeen ohi, jossa oli valtavat määrät erilaisia tarot-kortteja. Kuolasin niitä vähän aikaa siinä näyteikkunan edessä, olisiko ollut niin että liike ei juuri silloin ollut auki ja vannoin että takaisin tullaan ja käyn ostamassa jotkut kortit mukaani. Minustakin olisi ihana keräillä erilaisia kortteja.  :)

Mutta minäkun olen vähän onneton noiden kanssa, jotenkin tuntuu että tukena pitäisi sitten olla aina se kirja. Pitääkö minun siis uudenlainen pakka hankkiessani, hankkia myös siihen kuuluva kirja. Mitä olette mieltä?  ???


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: taiska - 12.11.2005 00:48:38
Ehkäpä se hyvä olisi jos olet noin epävarma  :) ?


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: CorvusLeonis - 13.11.2005 16:25:28
Käytän tavallisia pelikortteja, joita kuluukin sitten monta pakkaa vuodessa. ::) Systeemin opiskelin netistä. Tekniikkani on mahdollisimman abstraktia rautakankea ja -lankaa, mutta toimivasti testattu myös muilla immeisillä. Eläköön yleispätevyys. :-\

Korttipakoista Lovecraftin pakassa on jotakin viehättävää mystis-tieteellistä, sen voisi joskus hankkia. :o


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: vilmu - 14.11.2005 08:42:58
Kiitos Pallaskissa ja Taiska kommenteistanne. Tuosta rohkaistuneena varmasti kokeilen myös jotain toista tarot-korttipakkaa... ja kirjaa.  :)

Ihanaa viikkoa!  :smitten:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: kaakkimarjatta - 14.11.2005 10:15:23
Nostin juuri itselleni 7 korttia, joista 6 oli suurten salaisuuksien korttia!!

Ja se mistä en pääse yli enkä ympäri on maailma :o


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: vilmu - 14.11.2005 19:24:36
Ilmeisesti maailma on sama kuin Crowleyn tarotissa maailmankaikkeus. Eikös se ole aivan mahtava kortti.  :)
Olet siis saavuttamaisillasi jotain suurta.. tai ainakin sinulla olisi nyt mahdollisuus siihen. Jos siis ymmärrän tuon oikien. Onnittelut!!!  :D


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Elämänilo - 14.11.2005 21:40:18
Mitkäköhän kortit olisivat hyvät aloittelialle? Miten valitsitte omat korttinne?


:smitten:     :2funny:

 H e i s s a n

Minä valitsin korttini kokemuksen kautta. 

:crazy2:  Olin ystävättäreni luona naisten iltaa istumassa ja siellä tutustuin Tarot kortteihin ensimmäisen kerran.   :crazy2:   

 :smitten:   Ihastuin ja halusin hankkia kortit itselleni.   :smitten:

Ostin 24.12.2003 itselleni joululahjaksi Gerd Ziegler; TAROT; - Sielun peili "Tarot kirja- ja korttipakkauksen" = Aleister Crowley Tarot Opaskirja ja Tarot kortit
 
Olen ollut tyytyväinen valintaani.

Kortit ja kirja ovat aarteitani: Kortit käärin silkkihuiviin ja laitan sydämen muotoiseen rasiaan talteen.  Kortteja käytän vain minä itse.  Olen kuullut, ettei toisen kortteja saa käyttää.

Ennen korttien käyttöä lämmitän käteni ja keskityn huolella - huokaisen muutaman syvän henkäyksen

:smitten:     :2funny:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: meruska - 09.12.2005 18:44:27
Itselläni on nyt klassiset Tarot kortit. Ostin ne noin pari viikkoa sitten ja teen tuttavuutta niiden kanssa. Minulla oli puolen vuoden tauko tartoteista ja tuntui kuin olisi kulkenut pimeässä ilman taskulamppua.
Olen omistanut kolmet eri tarotit, mutta kun muutin uuteen asuntoon, niin auttamassa oli isäpuoleni sisko helluntai-uskovaisen miehensä kanssa ja he varastivat kaiken ennustamiseen ja astrologiaan liittyvän kirjallisuuden ja kaikki kolmet kortit ja vetivät ne kirveellä palasiksi ja paiskasivat takkaan. :'(
Pakottivat vielä katsomaan ja se ukko hihkui mielipuolisen pirullinen ilme naamallaan Jeeseuksen nimeen sitä ja tätä. :idiot2:

Asterix

Järkyttävää luettavaa! Hyvä esimerki ihmisistä, jotka luulevat tiettämättömyyksissään ja ahdasmielisyydessään pystyvänsä raakalaismaisilla keinoillaan ja oman käden oikeuteensa tarttumalla vaikuttamaan toisen elämäntapaan. Yksinkertaisuudessaan äärimmäisen masentava esimerkki nyky-yhteiskunnan suvaitsemattomuudesta. Itseasiassa Nämä kaksi rikkoivat järkyttävän raa'asti selkeitä oikeuksiasi.   :tickedoff:  Suomessa on laissa säädetty  laki uskonvapaudesta.  Jokaisella meistä on velvollisuus noudattaa sitä. Varsinkin nyt.

Toivottavasti sinun ei tarvitse tavata näitä keskiajan noitavainoajien perillisiä!


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: CorvusLeonis - 09.12.2005 23:16:24
Toivottavasti kostit mokomille Asterix eroamalla kirkosta? Minäkin tein niin. :)


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: ani - 12.12.2005 11:13:02
itse olen miettinyt paljon kirkosta eroamistani ,kun se ei anna mitään minulle henkisesti.verothan sinne on maksettava.mutta mitä minä saan tilalle sitten siitä,seurakunta ja pappi on jättänyt minut "heitteille"mutta teenkö minä oikein jos eroan sitä mietin, onko se sopivaa ja hyväksyttävää ajattelenko minä liian itsekkäästi siitä. sisin sanoo että pitäisi erota mutta jokin haraa vastaan.ja pitäisikö lapseni myös erota kirkosta voinko minä päättää hänen puolestaan on vasta 7v.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: koskehel - 12.12.2005 11:47:30
Minulla on Oshon Zen kortit olleet jo muutaman vuoden ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Ne ovat kauniisti kuvitettuja ja kirjassa on aina kaksi tulkintaa kyseiselle kortille. Taiteilijan ja Oshon tulkinnat. Ne ovat helposti ymmärrettäviä. Minusta Crowleyn tulkinnat ovat jotenkin vaikeita ymmärtää.
Intuitiota minulla ei ole niin paljon, että voisin siihen luottaa.
Käytän kortteja harvakseltaan, yleensä aina silloin kun jokin asia askarruttaa.
Esimerkiksi vuosi sitten olin lähdössä matkalle ja minulle tuli pari viikkoa ennen matkaa kohtaus, jossa kurkkuni turposi, enkä saanut vedettyä henkeä. En tiennyt mistä se johtui. Nostin tarotin ja kortti oli Osallistuminen. Silloin tiesin, että voin huoletta lähteä. Enkä sen antoisampaa matkaa ole koskaan tehnyt.
Nyt marraskuussa tuli eteen tilanne laitanko kehitysvammaisen tyttäreni asuntolaan. Hän on asunut kotona ja on jo 30 vuotias. Nostin tarotin ja kortti oli Rohkeus. Eli taas aivan selvä vastaus. Minulta sitä rohkeutta vaaditaan, että päästän irti tyttärestä ja luotan, että joku toinenkin hänestä pystyy huolehtimaan.
Korttiani olen lainannut myös veljeni tyttärelle, enkä ole nähnyt siinä mitään pahaa. Ne ovat toimineet myös hänellä.
Suosittelen lämpimästi Oshon Zen tarot -kortteja ja -kirjaa.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Asterix - 12.12.2005 22:03:31
Hmmm....
Minulle Tarotit ovat vain ikään kuin "varmistus" omalle intuitiolle. Yleensä tiedän, että tiedän, siis tunnen ja näen miten asiat jollakin ihmisellä ovat, mutta minusta on mukava kysyä Universaalilta ikään kuin kuvallinen varmistus korteilla viestiin, minkä saan intuition kautta. :) Kortit ovat minulle ikään kuin apupyörät pikku fillarissani. ;)

Joskus omat motiivini/tunteeni jotakuta kohtaan voivat sekoittua intuitioon ja vääristää sanomaa, jolloin kortit ovat hyvä peili asioihin.  ;)

Olen käyttänyt monenlaisia kortteja vuosien aikana. Tosin olen kiinnostunut kaikenlaisista näkemisen lajeista, kädetkin kertovat paljon omistajastaan kuten unetkin.
 
Pyrin koko ajan siihen, että jossain vaiheessa en tarvitse kortteja ja luotan omaan intuitiooni 100%. Matkaa siihen on...  ;D

Iloa, valoa ja rakkautta,

Alex


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Nefertari - 14.12.2005 19:48:14
Usko pois, on niitä muitakin jotka ovat korteistaan tarkkoja! Sain teininä joululahjaksi Zen tarot kortit ja kukaan muu ei niihin ole saanut koskea. Tosin olen myös tarkka siitä, etten yritäkään muille ennustaa. Kuten ohjeet kuuluvat, ovat ne nimenomaan itsensätutkiskelun apuväline. Ja toimii. Se on kaiketi yksilöstä kiinni, millaisiin kortteihin haluaa uskoa ja kuinka käyttää, mutta joku jolle oma itsensä on tärkein lienee Zen kortit oikea valinta.
 
Itse olen varsin vaihteleva persoona ja joskus ajattelu olisi tarpeen... En ole niinkään varma voiko taroteilla ennustaa ( tai siis zen korteilla ) Minusta tuntuu, että tuli kortti mikä hyvänsä se kertoo miltä sisältä tuntuu ja vahvistaa sitä päätöstä. Ehkäpä se ei ole niinkään korteista kiinni...mutta toisaalta, mistäs minä voin tietää koska hyvin harvoin on tullut eteeni kortti joka ei kävisi mihinkään tilanteeseen. Mutta koska minä itse vain uskon että ne toimivat, niin pakkohan niiden on toimia.  :) ja se tunne sisällä on tärkein.

Kiva huomata että muillakin on Zenejä.


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: May - 14.12.2005 20:03:05
Minulla on kahdet kortit, itse hankitut Crowleyt ja lahjaksi saadut Rider Waitet. Jostakin syystä en ole päässyt sinuiksi kummankaan pakan kanssa, tai voihan olla, että Tarotin hallitseminen ei ole minun osani tässä maailmassa...  :(

Onko jollakin kokemusta Kosminen Tarot -korteista ja kirjasta? Netin kautta katsottuna niiden kuvitus on kauniin kosminen, astrologiaankin viittaava ja luin kirjan arvostelusta, että oppaassa on selitys jokaisen kortin astrologisesta vastaavuudesta. Mutta tietääkö joku, onko astrologiaa korttien selityksissä enemmänkin vai vain sen verran kuin esim. Crowleyn kirjassa, eli astrologinen vastine mainitaan suunnilleen yhdellä lauseella?


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: selkälokki - 15.12.2005 22:07:22
Hei May!!
Miulla on nuo kosmiset.
Hankin ensin ne Crowleyt ja kosmiset noin kuukausi sitten.
Astrologiaa siinä kirjassa ei ole sen enempää, mutta kirjan selostukset ovat suoraviivaisemmat, eikä niin runsaalla symboliikalla varustellut kuin Crowleyn kirjassa.
Itseäni puhuttelee vielä paremmin juuri tuo kosminen tarot.
Saan siitä kirjan tekstistä jotenkin paremmin selvän.
Mutta se riippuu varmaankin ihan ihmisestä.... :)


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: mystery62 - 15.01.2006 22:08:20
Kiva kuulla, että joku muukin tulee aina häirityksi ottaessaan tarot kortit esiin. olen omistanut kortit vasta vähän aikaa ja tuntuu, ettei niihin edes pääse kunnolla käsiksi kun niitä jo pitää piilotella.. mistä löytäisi parhaan suomalaisen tulkintaoppaan? itse olen lainannut kirjastosta, mutta jokin tulkinnoissa häiritsee! :-\


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Hiisitär - 17.01.2006 14:52:11
Ehkä huolemme siitä, näkeekö netti- tai puhelinennustaja tulevaa johtuu siitä, ettemme pysty olemaan kasvotusten ennustajan kanssa. Hän ei pääse "fyysisesti" kosketuksiin kanssasi, etkä sinä pääse kosketuksiin hänen kanssaan. Molemmat luovat kuvan toisistaan pelkän tekstin tai kuullun äänen perusteella. Jos hän ole ole tavannut sinua, miten hän voisi tietää asioista.

Itse uskon siihen, että ihminen jättää jälkensä kaikkialle. Minäkin olen jättämässä omaa energiaani tähän tekstiin. Ajattelisin, että oikein selvänäköiset ihmiset pystyvät tiedostaen tai tiedostamattaan nappaaman tämän energian ja pääsevät tällä tavoin kosketuksiin toisen ihmisen kanssa.

Ja niin, olemmehan me pohjimmiltamme kaikki yhteydessä kaikkeen - myös toisiimme  ;)


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Asterix - 17.01.2006 14:53:15
Mitä mieltä olette muuten siitä, että joku ennustaa internetin välityksellä taroteista esim. tulevien lasten lukumäärää sellaisten tietojen pohjalta kuin kysyjän ikä, jo olemassa olevat lapset ja jos on raskaana, niin odotetun lapsen laskettuaika.
Kuinka luotettavaa tämä tämmöinen ennaltanäkeminen teidän mielestänne on? Sain ihan mukavan vastauksen tällaiselta ennaltanäkijältä, mutten oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Osa minusta haluaa uskoa vastaukseen, mutta osa minusta taas epäilee.  ???

Miksei sitä voisi nähdä...? Eihän selvänäössä ole oleellisinta tietääkään maallisia tietojasi, vaan se energia, mikä sinusta säteilee ja mitä se kertoo.
Tokihan kun taroteilla tulkitsee, on hyvä tietää, mihin haluaa vastauksia ja mikä on tärkeintä tietää. Se auttaa tulkitsijaa ymmärtämään korttien sanoman juuri ko. henkilölle.  ;)

Itse olen katsonut ihmisille, jotka ei eivät ole fyysisesti paikalla, mutta yleensä jotenkin myös tunnen he. Joskus olen katsonut muutamia kertoja tuntemattomille, mutta jotenkin se on vain helpompaa kun ihminen on fyysisesti paikalla energioidensa kanssa tai sitten on yhteydessä puhelimitse tai kirjeitse/meilitse, jolloin on kosketuksissa ihmisen energioihin.

Toki ei kannata ihan vakavissaan kaikkea ottaa, ei mikään ole kiveen kirjoitettua missään selvänäkemisessä, mutta voihan sitä kaikkea kokeilla. ;)  
Vaikka taroteista katsomista netissä. :D

Jokainenhan kuitenkin itse päättää omasta elämästään ja luo omaa tuleivaisuuttaan itse. Esim. tarotithan kertoo vain sen hetkiset energiat, mitkä elämässä vaikuttavat.  :)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: vilmu - 19.01.2006 21:46:34
Hankin jokin aika sitten Ryder Waiten kortit (tai miten se nyt kirjoitetaankaaan  :buck2:).

Joka tapauksessa, en ole päässyt niidenkään korttien kanssa vielä aivan sinuiksi. Mutta ehkä se tulee pikku hiljaa. Vaikka olinkin sitä mieltä että Crowleyn pakka on hankala, niin nyt se alkoikin tuntua läheiseltä... Hah haa.

Jotenkin nuo erilaiset pakat kyllä houkuttavat. TEkisi mieli keräillä erilaisia. Ehkäpä alankin keräillä.

Selkälokki, miltä kosmiset kortit ovat tuntuneet. Ostaessani noita Waiten kortteja, hiplailin monia muitakin ja nuo kosmiset olivat yhdet niistä. Ne olivat kyllä hurjan kauniit. Tosin melkeinpä kaikki ovat kauniita..


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Chandra - 19.01.2006 23:38:41
Hankin -98 Rider Waitit ja niitä käytin viime vuoteen asti.Ne olivat vain ja ainoastaan omassa käytössäni.Puisessa rasiassa,silkkiliinaan käärittynä ja seassa pieniä"mystisiä"esineitä.
Viime vuoden aikana hankin ensin Oshon Zen-tarotit.Sitten Kosminen Tarot,joissa aivan upeat ja puhuttelevat ison arkanan kortit,vaan pienet jotenkin ilmeettömiä.
Tuli hankittua myös Diana Cooperin enkelikortit,sekä Doreen Virtuen Arkkienkelikortit.Enkeleiltä kyselen neuvoja lähinnä tunteitten ymmärtämiseen.Kovasti tuntuu vastaukset sopivan kulloisinkiin mielialoihini.
Oshon kortit omiin kysymyksiini tuntuvat parhailta.Niissä jo pelkät kuvat kertovat niin paljon,ettei siihen rinnalle kaipaa välttämättä kirjaa.Kirjoja kuten Oshon Neo-Tarot ja Zieglerin Parisuhdetarot,olen hankkinut myös.Käytän jotain edellä mainituista pakoista ja luen nuo tulkinnat sitten.

      :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: selkälokki - 19.01.2006 23:52:35
Lainaus
Selkälokki, miltä kosmiset kortit ovat tuntuneet. Ostaessani noita Waiten kortteja, hiplailin monia muitakin ja nuo kosmiset olivat yhdet niistä. Ne olivat kyllä hurjan kauniit. Tosin melkeinpä kaikki ovat kauniita..

Oisko liioiteltua sanoa, että suorastaan rakastan niitä!!!
Jotenkin ne sopii miulle paremmin, kuin Crowleyt. Ja se kirjan teksti on selvempi miulle.
Minuakin kyllä kiinnostaisi keräillä vaikka mitä kortteja.
Oshot vois olla seuraavat... :)


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Asterix - 19.01.2006 23:59:14
Hmmmm...  Onko teillä samaa ongelmaa kuin itselläni, että muille näkee selvemmin ja muita on helpompi auttaa kuin taas kun itse "jonkun muka visaisen ongelman" kanssa painii Tarotteja tulkiten, niin hitsi kun on välillä niin sumussa eikä oikein tiedä mitä uskoa? :idiot2:


Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Chandra - 20.01.2006 00:43:53
Asterix!

Kyllä,kyllä,kyllä! :D
Ainakin jos kyseessä ystävä tai muu läheinen ihminen.Tuntuu kuin kortit vastaisivat aivan suoraan esitettyihin kysymyksiin.
Vieraammille jotka vain pyytävät yleistä tulkintaa hieman hankalampaa.Toki ovat hekin itseään koskevia asioita löytäneet.Itse pidän siitä,että saan selkeitä kysymyksiä,näin tulkintojen laatiminen helpompaa ja aikaa säästyy.

Mutta itselle joo,,Ehkei aina halua nähdä juuri sitä esiin tulevaa vastausta,vai mistäköhän kiikastaa?!  :idiot2:


Otsikko: Re: Tarot kortit!
Kirjoitti: Spiritual77 - 20.01.2006 20:06:23
Mä lainailin mutsini Rider-Waiten (?) tarot-kortteja useamman vuoden ajan ja sit ostin Oshon Zen-tarotit. Niitä olen lainaillut kaikille tarvitseville ja opastanut ilomielin, jos joku on halunnut.  :) Juttelin yhden romaanimiehen kanssa ja hän kertoi,ettei hänen äitinsä antanut ikinä kenenkään muun koskea omiin kortteihinsa. Minäpä annoin korttini hänen kouraan ja hän itkien kiitti minua,ku oli saanut vastaukset omiin kysymyksiinsä. Auttoi häntä jatkamaan elämää positiivisella tavalla. Mut ei siit sen enempiä..  ::) On mulla myös Marseillen (tai mite se ny sit kirjoitetaankaan) pakka,mut siihen vain englanninkielinen tulkintakirja.  :tickedoff: Onneksi kuitenkin olen aika hyvin oppinut ainakin perusjutut korteista,mut silti välillä tarkistan kirjasta et muistinko oikein. Zen-pakka tuntui heti omalta ja siksi mielummin syvennyn siihen. Moni kaverinikin on innostunut taroteista nähtyään mun "juttelevan Oshon kanssa" ja hommanneet omat pakkansa..  :smitten: Mä mielummin opastan toisia tulkitsemaan itse omia kortteja kuin "ennustan" heille vaik nappiin o tulkinnat toisille onnistunut..(ainakin tähän asti  ;))


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: Ebenia - 08.08.2006 18:53:53
Minulla on Zerner Farber kortit ja kovasti olen niihin tykästynyt. En vielä osaa mitään tulkita ja näihinkin kortteihin ei taida olla mitään "omaa tulkintakirjaa", joten täytyy tyytyä tällä hetkellä netin ja kirjaston antimiin. Lisää kortteja varmasti tulee hankittua, niin kauniita taideteoksia monet pakat kyllä, että silmä lepää. :)


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: jalava - 09.08.2006 10:32:21
Hei,elämässäni vaikeita asioita.teenkö oikeita ratkaisuja olen täynnä ahdistusta.Kiitos.


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: Arkiviisu - 08.06.2007 17:50:21
http://www.gaiantarot.com/index.html (http://www.gaiantarot.com/index.html)
.... aika hmm. voimaannuttava sivusto löytyy täältä linkistä - nyt kun TAROTit ovat olleet esillä  ;) monessakin yhteydessä ... täällä foorumillakin ... :-*
http://www.gaiantarot.com/majors/index.html (http://www.gaiantarot.com/majors/index.html)

t.aaviisuinen  ;) http://www.gaiantarot.com/majors/strength.html (http://www.gaiantarot.com/majors/strength.html) ~nousuleijona  tai leijonanousuinen - molempi parempi  :-*


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: Petra72 - 08.06.2007 23:35:50
Itse olen hankkimassa tarot-kortteja ja Kosminen Tarot-kortit kiehtovat minua aivan mielettömällä vetovoimalla! Aina kun katselen korttien kuvia netistä, en pääse niistä yli enkä ympäri vaan aina on pakko palata katsomaan sitä kohtaa, missä niistä kerrotaan :idiot2:
Ehkä se on korttien kutsu - ehkä kortit miellyttävät minua jollain muullakin kuin visuaalisella tasolla, mutta olen sitä mieltä että nuo ovat kortit jotka minun on pakko saada  ;)

Vielä korttien vihkimisestä käyttöön.. Miten se käytännössä tapahtuu? Siitä puhutaan, mutta antakaa nyt blondille ihan ratakiskoneuvoja  ;D


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: mannike - 20.02.2011 14:55:05
Hei! Mitäs mieltä olette tässä netissä niistä Tarot korteistä? Voiko siihen uskoa....ei se ole kuitenki henkilökohtainen vaan tiedokonen jaettu......tai?.....


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: Fiona - 26.02.2011 01:20:52
Minulla on juuri Crowleyn kortit ja ohjekirja. Kysyin korteilta yhden kysymyksen ja saamani kortti oli "Miekkojen kuutonen" eli "Tiede". Mihin kaikkiin asioihin tuo korttii viittaa? Kertokaa mitä tiedätte, sillä en ole ihan varma siitä, mitä kortti tarkoittaa...aavistus on, mutta ei "varmuutta". :-\


Otsikko: Vs: Tarot kortit!
Kirjoitti: meimi - 26.02.2011 10:04:46
Asioista jotain tietävät sanovat, että juuri se aavistus on se oikea tulkinta.  Siihen vain pitäis luottaa, koska jokainen kokee kortit omalla tavallaan, ja opaskirjojen selitykset on vaan suuntaa antavia.

Terveisin nimimerkki 'myös intuitiota opetteleva eikä todellakaan osaava'.   ;)