Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: Harakansulka - 16.06.2014 00:54:32



Otsikko: Outo uni, osaisiko joku tulkita?
Kirjoitti: Harakansulka - 16.06.2014 00:54:32
Elikkäs, olen nähnyt kahtena yönä peräkkäin outoa unta ja ne on jääny mieleen kummittelemaan. Osaisiko joku tulkita mitä unet meinaa?  :idiot2:

Ensimmäisessä unessa katsoin joitakin kortteja jossa oli kuvia kalastaja-aluksista jotka menivät kamalan myrskyisällä merellä. Aallot oli tosi korkeat ja alukset keikkui, mietin siinä niitä kuvia katsellessa että miten ihmeessä ne selviää tuommosessa myrskyssä! Samassa hetkessä olin itse ystävien kanssa jossain veneessä ja myrsky läheni, hyppäsimme yli laidan ja uimme rantaan että pelastuimme. :O

Toinen uni oli hyvin kummallinen, kävelin kaunista puusiltaa yli jonka alla virtasi joki, kurkkasin veteen ja siellä näkyi paljon nuijapäitä! Ne oli tosi suloisia ja olin ihan innoissani. Jatkoin matkaa iloisena kunnes nuijapäät muuttuivat pikkusammakoiksi ja tulivat kamalassa kaaressa sillan ja minun yli ja molskahtivat veteen! Yritin suojautua niiltä vaikka ne ei pelottanut ja huomasin kun yksi sammakko lensi kädelle muistan vielä kun totesin itselle että ei paniikkia se on vaan sammakko mutta se limaisuus ärsytti :D ja heräsin siihen!

Eli oisko teillä antaa jotain ajatusta? elämä on ollut aika sekaisin tässä ja unet pistää miettimään.  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Outo uni, osaisiko joku tulkita?
Kirjoitti: Indium - 16.06.2014 12:52:20
Postikortit = enne, aavistus, pelko tulevasta. Kumminkin pelastutte, joten joko olet juuri selviytynyt jostain, tai sitten uni rohkaisee sinua, alitajuisesti uskot mahdollisuuksiisi selvitä enemmän kuin tohdit tiedostaa.

Silta on rakennettu vanhan ja uuden välille, joki allasi symboloinee tunteitasi (vesi eri olomuodoissaan on klassinen tunteiden symboli). No jotain pientä siellä on mikä tuntuu tuovan väriä tilanteeseen, mutta pelottaako että asia kasvaa isoksi ja ärsyttäväksi, ei nyt suorastaan vaaraksi mutta hidasteeksi? Sammakon limaisuus ärsyttää, siksikö että se lipsuu käsistä helposti pois, eli tuo pikku asia paisuessaan ei pysyisi hanskassa enää? Mutta muista tuo, ei paniikkia, sammakko on harmiton.  :)


Otsikko: Vs: Outo uni, osaisiko joku tulkita?
Kirjoitti: Harakansulka - 24.06.2014 04:11:41
Kiitos teille kaikille, jään pohtimaan mikä merkitys tällä unella on. Lapsiasia voisi olla ehkä ajankohtainen, tai olen nähnyt paljon unia raskautumisesta ja lapsista ilman vauvakuumetta.  ::) :smitten:


Otsikko: Vs: Outo uni, osaisiko joku tulkita?
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2014 12:50:05
Ensimmainen uni kertoo menneisyydesta ja voimpa vaan todeta, etta ompa ollut myskyista taipaleella.

Toinen unesi viittaa muodonmuutokseen ja uusiin alkuihin, limainen sammakko symbolisoi luonteenpiirteita joita et ole hyvaksynyt itsessasi, ilmeisesti tama sammakko kertookin halustasi muuttua ja aloittamaan uutta jaksoa elamassasi.


Otsikko: Vs: Outo uni, osaisiko joku tulkita?
Kirjoitti: Harakansulka - 24.06.2014 22:53:20
Kiitos diamond. Tulkintasi kyllä osui niin elämääni.
On ollut todella myrskyisää ja vaikeaa takana, nyt olisi mahdollisuus ehkä uuteen "alkuun" ja olisi aika jättää menneet murheet taakse, tätäköhän se uneni sitten yritti viestittää..  :angel: