Astro Foorumi

Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! => Uudet käyttäjät => Aiheen aloitti: Anselmi23 - 20.05.2006 22:49:52



Otsikko: Kerta se on ensimmäinenkin.
Kirjoitti: Anselmi23 - 20.05.2006 22:49:52
Niimpä. Olen minäkin käynyt täällä aiemmin pöyrimässä, mutta nyt vasta ajattelin avata sanaisen arkkuni ensimmäistä kertaa.
Olen ollut aina kiinnostunut noista luonnepuolen kuvauksista ja siitä kuinka osuvia ne ovat. Ja ovathan ne... Tilasin tuossa toissa jouluna luonneanalyysit itselleni ja äidilleni, joista ainakin omassani löytyi paljon tuttua.
Lueskelin joskus jostain, että nousevanmerkin piirteet näkyvät muille ihmisille selkeämmin kuin aurinkomerkin. Näin tosiaan tuntuu olevan, sillä kaverini tuumasi minulle tarkkuudestani kerran, että olen kuin neitsyt. Kommentti yllätti sinänsä, sillä olin juuri aiemmin tehnyt kartan itselleni näillä sivuilla ja saanut selville olevani nousumerkiltäni juuri neitsyt.
Olen myös huomannut tulevani hyvin toimeen usein juuri määrättyjen aurinkomerkkien edustajien kanssa, kuten esim. kaksoset, oinaat ja toiset jousimiehet.
Ja ikäväkseni täytyy myöntää, että taaskin vastikään huomasin ihastuneeni ihmiseen, joka sekä asui matkanpäässä että oli sitten vielä muutenkin saavuttamaton... Niiiiiin jousimiesmäistä, niiiiin jousimiesmäistä.  :(
Mutta ompahan nuo toisetkin jouskarit omansa löytäneet, joten kai sitten minäkin aikanaan. Kärsivällisyys ei vaan ole ehkä parasta A-luokkaa ainakaan tässä asiassa.  :)

Rattoisaa lauantai-iltaa vaan kaikille!


Otsikko: Vs: Kerta se on ensimmäinenkin.
Kirjoitti: Oikku67 - 21.05.2006 08:37:27
Tervetuloa joukkoon Anselmi23! :coolsmiley:

Saat täältä varmasti apua sinua askarruttavissa asioissa.

Oikku67(http://www.mainzelahr.de/smile/winkend/yaya.gif)


Otsikko: Vs: Kerta se on ensimmäinenkin.
Kirjoitti: Ippuska - 21.05.2006 09:39:04
.......... joka sekä asui matkanpäässä että oli sitten vielä muutenkin saavuttamaton... Niiiiiin jousimiesmäistä, niiiiin jousimiesmäistä.  :(
............
Niinpä! Tutulta kyllä kuulostaa (synt. 12.12  ;)  )
TERVETULOA! :smitten:


Otsikko: Vs: Kerta se on ensimmäinenkin.
Kirjoitti: taria - 21.05.2006 11:37:00
Anselmi.. tervetuloa rohkeesti joukkoon mukaan..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Kerta se on ensimmäinenkin.
Kirjoitti: Elämänilo - 21.05.2006 11:51:58
Mutta ompahan nuo toisetkin jouskarit omansa löytäneet, joten kai sitten minäkin aikanaan. Kärsivällisyys ei vaan ole ehkä parasta A-luokkaa ainakaan tässä asiassa. 

Hei "Anselmi"


Tervetuloa joukkoomme.

Kyllä sinä löydät oman rakkaasi,
jos se on niin tarkoitettu.



 :smitten:  Elämänilo   :smitten: