Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Eklektikko - 22.09.2014 16:36:53



Otsikko: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 22.09.2014 16:36:53
... tai ehkä omasta tasapainottumisesta tai sitten molempien yhdistelmästä?

Tämän kirvoitti kokemukseni siitä rauhanmeditaatiosta nyt eilen 21.9.2014 ja sitä edeltänyt Om-meditaatio (kuvaus jäljempänä) jonka tein keväällä 2013, siis puolisentoista vuotta sitten. Hämmentävää on se miltä ne tuntuivat verrattuna kahteen paljon meditaatiota sisältäneeseen kurssiin vuosina 2001 ja 2002, joissa molemmissa vietettiin myös 2 vuorokautta hiljaisuudessa.

Nuo kaksi kurssia olivat siis 13 ja 12  vuotta sitten, jolloin olin omassa tasapainottumisessani myös vielä aika keskeneräinen enkä ollut vielä ruvennut tekemään energiahoitoja tms. Neljän ja viiden päivän kurssit olivat siis täynnänsä harjoitteita, erilaisia meditaatioita ja molemmissa vietettiin pari vuorokautta hiljaisuudessa. (Kyseessä olivat Art of Living jatkokurssit.) Sen lisäksi että sain niistä työkaluja omaan arkipäivääni, panin myös merkille miten upea olo niistä tuli ja etenkin sen miten minun kinesteettisesti suuntautuneen oli kerrankin helppoa istua liikkumatta paikallaan. Huomionarvoista oli myös se, että kun parin vuorokauden hiljaisuus olisi pitänyt päättää sanomalla vaikka joku yksi sana, niin minä moottoriturpa olisin halunnut vain jatkaa  hiljaa oloa ja mielikin oli aivan hiljainen ja tyyni. Koin ensi kertaa elämässäni tilan, joka oli yhtä aikaa iloinen mutta rauhallinen - aiemmin iloisuus oli ollut jollain tasoin hermostuneen sävyistä, vaikka olisi aitoa ollutkin. Tämä tila kesti useita päiviä.

Noh, nyt päästään sitten itse asiaan:
Kevään 2013 Om-meditaatiossa (joka ei ole perinteinen meditaatio ollenkaan, vaan fyysistä liikettä, tunnepurkua ja sensellaista sisältänyt) jätti vähintään yhtä voimakkaan  hiljaisuuden ja rauhallisen ilon tunteen parin tunnin kestonsa jäljiltä, kuin yli 10 vuotta aiemmin tehty monen päivän kurssi parin vuorokauden hiljaisuuksineen. Olipas voimakas tekniikka, ajattelin silloin, siis puolitoista vuotta sitten. Mutta eipäs ehkä ollutkaan kyse siitä tekniikasta ollenkaan, sillä:

Eilen kävin siis siellä rauhanmeditaatiossa, jonka kuvaus tuolla tapahtumat-alueella. Lyhyt bhastrika-hengitysharjoitus ja  yksinkertaisin mahdollinen noin vartin erittäinkin ensikertalaisille meditaatiosta mitään tietämättömille tarkoitettu alusta loppuun sanallisesti ohjattu meditaatio jättivät jälkeensä yhtä voimakkaan hiljaisuuden ja rauhallisen ilon tuntemuksen, kuin Om-meditaatio puolitoista vuotta sitten ja myöskin nuo pitkät kurssit hiljaisuuksineen yli 10 vuotta sitten!  :o

Tulinkin siihen tulokseen, että homma ei ole kiinni niinkään siitä mitä tehtiin ja miten pitkään tehtiin, vaan siitä että olen itse tasapainottunut, mutta ennen kaikkea siitä että värähtelyt ovat kovasti nousussa. Voisi toki olla, että tämä on 50/50 omaa kehitystä/tasapainottumista ja värähtelyjen nousua, mutta koska tuosta Om-meditaatiosta on vain puolitoista vuotta ja olen ollut melkoisen hyvin tasapainossa jo silloin, niin pistäisi kyllä ihan vain värähtelyjen nousun ansioksi sen että nyt eilen vartin pikku meditaatio toi saman olon kuin puolitoista vuotta sitten parin tunnin sekä fyysisesti että henkisesti aika rankka harjoite.

Sitähän minä olen täällä kirjoitellutkin välillä, että värähtelyjen nousu tekee sen, että tavalliset pulliaiset voivat puolivahingossa tehdä asioita joita varten ennen piti kiivetä selibaatissa paastoamaan  vuorenhuipulle vuosikymmeneksi.  ;D  

Mutta tämä oli kyllä aika hurjan voimakas kokemus ja innostaa tekemään asioita myös itsekseni: Kinesteettisenä en ole mikään istumameditaatioihminen (vaikka sellaisestakin kävin erikseen kurssin tuon 2002 jutun yhteydessä) enkä ole sitä tehnyt oikeastaan ollenkaan, vaan minun meditaationi on ollut fyysisen liikunnan yhteydessä tapahtuvaa. Nyt tulee kuitenkin semmoinen tunne että ehkä kannattaisi taas sitä istuskeluakin tehdä aina välillä, kun värähtelyjen nousu on tuonut siihen tuommoiset tehot, joita siinä ei ollenkaan ollut silloin aiemmin.  

Että tämmöisiä kokemuksia. Toki olen huomannut myös energiahoitoja antaessani hoitojen kulkevan jotenkin voimakkaammin ja synkronismin vasteajat ovat lyhentyneet koko ajan, mutta ne eivät ole olleet ilmiöinä yhtään näin hyvin havaittavia. Olo oli eilisen jälkeen semmoinen 'VAU!' ja hyvä olo jatkuu vielä tänäänkin. Tässä olen nyt vähän hämmentynyt mutta onnellinen.  :) :smitten:

Onko teillä muilla omakohtaisia kokemuksia siitä miten värähtelyjen nousu on vaikuttanut omaan elämäänne tai energeettisiin tms. asioihin mitä teette?



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Suomityttö - 22.09.2014 17:27:04

Samaa mieltä olen näistä energioista, Ekle. Tosin omalla kohdallani en osaa sanoa käytännön esimerkkejä tällä hetkellä. Jonkun verran tuo tehojen nousu aiheuttaa hämmennystä omalla kohdallani.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Solnishko - 22.09.2014 18:36:39
Lainaus
Toki olen huomannut myös energiahoitoja antaessani hoitojen kulkevan jotenkin voimakkaammin ja synkronismin vasteajat ovat lyhentyneet koko ajan,

Nämä ainakin. Ja se että täällä nyt on tää sun aloitus kun juuri iltapäivällä mietin että onpas onpas ja olenkos ainoa joka ihmettelee. Itse olen ihmetellyt enemmänkin tätä kun tuntuu että ei ehdi ajatusta loppuun viedä kun 'tilaus' on perillä..  :)

Perjantaina iltapäivällä neljän aikaan yhden jutskan nettikaupasta tilasin ja harmitti siinä vähän kun meinasin ensin että se ei ehdi mitenkään perille ennen kuin ti-ke tällä viikolla ja omat työt viivästyy sitä odotellessa. Sitten siinä vaan päätin että kyllähän se nyt maanantaina tulee ja kiitos siitä. Tänään iltapäivällä tosiaan tuli tekstiviestillä postin ilmoitus että lähetys on noudettavissa.  :o On meinaan saanut joku panna tosissaan hösseliksi siellä toisessa päässä että se tilaukseni on perjantaina neljän jälkeen vielä pakattu ja saatu ehtimään postin matkaan.

Eilen mietin ihan ohimennen itsekseni aamupäivällä että mihinkähän veisin noita kirppistavaroita ja lasten vaatteita kiertoon/myyntiin. Parin tunnin päästä soi puhelin ja ihminen kertoi siellä tosi kivasta tapahtumasta ja tarjosi sinne myyntipöytää ilmaiseksi kun joku toinen oli aamupäivällä perunut tulonsa.

Näin nyt vaan pari esimerkkiä viime päiviltä.  :)


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ave^^ - 22.09.2014 23:45:39
Olo oli eilisen jälkeen semmoinen 'VAU!' ja hyvä olo jatkuu vielä tänäänkin. Tässä olen nyt vähän hämmentynyt mutta onnellinen.  :) :smitten:
:smitten: Tuli jotenkin tosi miellyttävä olo, kun luin tän.. Toi om-meditaatio kuulostaa mielenkiintoiselta, vois olla just mun juttu. Uskon, että yhteyden kokemiseen tarvitaan kokonaisvaltaista kokemusta pelkän analyyttisen ja mielellä tehtävän keskittymisen lisäksi. Ihmisen keho on suurempi kokonaisuus kuin pelkkä mieli. Ja nää Freudilaiset vatvomiset ja vellomiset muutenkin kyllästyttää tällä hetkellä..  ::)

Mutta noin aiheesta. En tiedä mikä on yleistä energiatasoa ja mikä ei, ja millainen se taso on, en oikein koskaan ota näihin kantaa. Sellaista olen tullut viime aikoina miettineeksi, että kun oman kehittymisen kautta saavutan jonkinlaisen rauhallisen ymmärtämisen tason jossakin asiassa, niin jollain tapaa automaattisesti koen, että muutkin ymmärtävät tämän asian. Vaikka todellisuudessahan osa on ymmärtänyt jo kauan, osa ei ymmärrä, osa ymmärtää eri tavalla ja osa taas ajattelee itse asiasta ihan eri tavalla. Se on silti todella voimakas se oma linssi, mitä kautta maailmaa katsoo, se miten se värittää sitä. Tavallaan ajattelen, että maailma on sellainen minulle, miten se näen. Eli se oma luominen on hyvinkin merkityksellistä, ja siten oma kehittyminen nostaa sitä mun oman maailmani värähtelytasoa.

Noitakin on tässä ihan tämän vuoden aikana kyllä tullut, missä on jotakin miettinyt ja heti melkein perään siitä samasta puhutaan useammassakin paikassa, tai nousee esille. Viime vuonna ei vielä niinkään paljon kuin tänä vuonna..


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 23.09.2014 14:34:32
Tuli vielä semmoinen mieleen, että niiden asioiden suhteen joita teen ihan päivittäin (energiahoidon lähettäminen yms), on tätä värähtelyjen nousun vaikutusta ollut tavallaan vaikeampi huomata, koska päivittäinen muutos on tietysti aina pieni.

Sen takia varmaan huomaan niin selvästi vaikutuksen  nimenomaan meditaatioiden yms. harjoitteiden tuottaman olon suhteen, että niitä on tullut tehtyä niin kovin harvakseltaan viime aikoina, kun ei ole tuntunut samaa sisäistä tarvetta kuin silloin vuosituhannen alussa muutaman vuoden ajan.

Mutta kovasti tämä kokemus kyllä innostaa esim. siihen istumameditaatioon, jonka en aiemmin silloin 2002-2003 tienoilla kokenut tekevän mitään tai edes olevan itselleni kovin sopiva meditaation muoto. Nyt olivat sunnuntaina tehot sitä luokkaa, että varmaan rupean istuskelemaan edes kerran-pari viikossa.

Solnishko: Johan oli synkronismikokemus sinulla tämän ketjun suhteen.  :D

Ave: Jos haluat tietää om-meditaatiosta niin voin laittaa yksityisviestinä tietoa. Niitä vetää eräs kaverini ja olen edelleen hänen postituslistallaan niiden suhteen (vaikken toista kertaa ole kaivannutkaan käydä siitä huolimatta että oli voimallinen kokemus), joten voin laittaa sinulle yhteystiedot/kopsun viimeisimmästä viestistä.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ave^^ - 25.09.2014 20:47:27
Laita vain. Vaikka tällä hetkellä en kovin kauas pääse lähtemään niiden vuoksi, mutta kuitenkin.  :)


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 27.09.2014 21:31:45
... tai ehkä omasta tasapainottumisesta tai sitten molempien yhdistelmästä?

Noh, nyt päästään sitten itse asiaan:
Kevään 2013 Om-meditaatiossa (joka ei ole perinteinen meditaatio ollenkaan, vaan fyysistä liikettä, tunnepurkua ja sensellaista sisältänyt) jätti vähintään yhtä voimakkaan  hiljaisuuden ja rauhallisen ilon tunteen parin tunnin kestonsa jäljiltä, kuin yli 10 vuotta aiemmin tehty monen päivän kurssi parin vuorokauden hiljaisuuksineen. Olipas voimakas tekniikka, ajattelin silloin, siis puolitoista vuotta sitten. Mutta eipäs ehkä ollutkaan kyse siitä tekniikasta ollenkaan, sillä:


FWIW, MMY'n mukaan householderin ei kande käyttää om-mantraa ainakaan syvämeditaation
biija-mantrana, koska se on tavallaan liian tehokas siinä mielessä, että se voi tyrehdyttää totaalisesti
mielenkiinnon esim. omaisuuteen (artha). Jonkinasteinen kiinnostus omistamiseen tai ainakin rahan
ansaitsemiseen on eduksi sille, joka haluaa pärjätä omin avuin varsinkin markkinatalouden puitteissa.

Ilmeisesti mainitsemasi om-meditaatio ei kuitenkaan ole TM-tyyppinen puhtaan (pelkän, itseensä viittaavan)
 tietoisuuden kokemukseen tähtäävä funtsimistekniikka...



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: pikkari - 11.10.2014 00:14:00
Huomaan aivan selvästi intuition vahvistuneen, samoin unet.
Lihas- ja nivelkipuja ympäri kehoa. Ihottumaa ja muitakin kummallisia iho-oireita myös ympäri kehoa. Sähköiskumaisia tunteita raajoissa varsinkin makuuasennossa ja tunne että jotain kiertää veressä ts tunnen verenkierron. (erittäin häiritsevää)
Aistien herkistyminen: kuuloaisti vaihtuu välillä niin tarkaksi etten voi käydä edes kaupassa koska normaali puheääni sattuu korviin.
Onneksi tätä ei ole koko ajan.
Mielialat vaihtelevat vielä enemmän kuin tavallisesti.
Väsymys ja suuri unentarve päivittäin
Superkuut ovat valvottaneet enemmän kuin ns normaalissa kuuhulluudessa

Tosi herkkä kun olen, näitä oireita on ollut jo kauan.
Muistan lukeneeni 2000-luvun alussa jo kanavointeja joissa mainittiin "ylösnousemusoireita"
2012 alkoi nää mun jutut ja ovat vaan voimistuneet.

Lisäys vielä. Puuttellisen/huonon maadoituksen huomaa nykyisin huimauksesta.
Tämä on erityisesti voimistunut.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Lady Lilian - 14.10.2014 19:50:07
Pitkään on mennyt suht hyvässä tasapainossa värähtelyjen nousun suhteen, mutta nyt on pari viikkoa tuntunut taas selvä aistien herkistyminen ja kova väsymys. Jopa kahvin tuoksu lyö otsaan kuin metrinen halko. Näen lamppujen valon "heilumista" jota muut huoneessaolijat ei näe (johtuu kai jostain jännitevaihtelusta) ja tulee ihan sellainen fyysisesti oksettava olo kun työssä joutuu asioimaan ihmisten kanssa jotka on tietävinään asioita, joista eivät oikeasti ymmärrä mitään. Tuntuu ympärillä olevan paljon negatiivista ja hämmentynyttä energiaa ja tunnen saavani osakseni paljon sanatonta paheksuntaa kun yritän pitää järjen päässä pysytellä konkreettisissa faktoissa sen sijaan, että lähtisin mukaan tuohon muiden hulinointiin ja pahaan oloon.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Downtempo - 24.10.2014 19:27:13
Mulle on ihan lähipäivinä tapahtunut ihan kummallista...
kauhee voima, ja tuntuu ihan oudolle,
puskee läpi ihan huikeeta positiivista energiaa, powerful,
ja jotenkin tunnistaa sen energian muissakin, ei kaikissa, vaan joissain.
ne ihan "säteilee", ja tulee yhdessä ihan kauheen ihana ja voimakas valoisa tunne.
ja tuntuu että mikään ei pelota. vaan yhdessä se positiivisuus ja energia yhdistää ja on sellainen
että kaikki on linkitettynä toisiinsa.
niin kummallinen energia, että en oikein osaa melkein handlata sitä.
mutta aiemmin oon tietoisesti harjoitellut energian valjastamista,
koska on tuntunut, että sitä täytyy jarrutella, koska ei vielä ole aika.
ja vasta nyt tuntuu, että se osuu oikeisiin paikkoihin, oikeeseen aikaan.
tiedän tarkalleen, mitä täytyy tehdä ja missä. ihan kun mut olisi siirretty ajoituksessa
samalle kanavalle, joidenkin muiden kanssa. nyt tuntuu että olen oikeassa ajassa.
ihan kun olis jossain oikeessa aika syklissä, ja pursuan energiaa kaikkialle...
joskus jopa heikottaa...

ja taas näitä sähköilmiöitä, varsinkin nyt...


muoks: nyt tiedän, mitä pilvipössyttelijät havittelee sillä tilalla,
and I LOVE THAT FEELING
kaikki on niin selkeetä...

kaikki alkoi sisaruksista, ja niiden kautta se voima alkoi


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Sydänpuu - 24.10.2014 19:56:38
Downtempo ihanaa! Mulla on kanssa ollut viime päivät itseäni hämmästyttäneen energinen ja positiivinen ole. Ei oikein pysy paikallaan ja laulattaa koko ajan :D Energiaa piisaa!


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 27.10.2014 15:13:33
Kuulostaa tosi upealta, Downtempo.

Ja tuo minulle mieleen sen miten nyt kaikki valotyöntekijät uudelleenkalibroidaan, jolloin heidän täytyy ikään kuin virittyä uudelle taajuudelle jolloin kaikki kyvyt tulevat uudelleen käyttöön entistä voimakkaampina. (juu, Kryoniltahan tuo on)

Tuo kuulostaa tosin myös melko lailla siltä mitä kuvaillaan juuri viimeisimmässä Astrosepon blogikirjoituksessa:
http://www.astro.fi/blog/readBlog/user_name/astroseppo

Ote siitä:
"VOIMA tuntuu selkeänä pyörteenä sydänalassa tai rintakehän alueella ja sinusta heijastuu täydellinen itseluottamus asiaasi kohtaan. Tulet löytämään oikeat tahot ja oikeat ihmiset, joiden kanssa pääset parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Samalla pystyt rajaamaan kehitystäsi häiritsevät tekijät kokonaan ulkopuolelle. Siitä ei taatusti pidetä, mutta eipä ole tarkoituskaan."

Mutta olipa sitten kumpi vaan, niin onnittelut!  :smitten:


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Downtempo - 27.10.2014 21:12:06
JEP :)
Jotain tuon tapaista... samaa...

Sisarusten kanssa jo pidemmän aikaa jaettu voimaa toisillemme,
ja nyt huomaa todella selkeästi, että kuinka sitä voimaa ja tukea tulee toisilta.
ihan tosi nopealla reaktiolla... ja sitä voimaa tuntuu pystyvän sitten valjastamaan omiin juttuihin...
sellainen pyhä "kolminaisuus"  :D kolme meitä on...



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: miix - 28.10.2014 19:33:23
Kiitos näistä kirjoituksista, ne antoivat ajatuksia itselleni.

Olen miettinyt omaa olotilaani ja mistä se kumpuaa. Jonkun aikaa ollut ihan mieletön tarve pakata pois käyttämättömiä tavaroita, astioita, vaatteita...kaikkea. Siivota kaapeista kaikki turha pois. Tällainen ei ole mulle ollenkaan normaalia ollut. Alkaa olla kaapeissa hyvin tilaa  :) Toivottavasti tämä jatkuu niin, että saan vielä loputkin siivoukset tehtyä.

Olen myös enenevässä määrin nähnyt ja kuullut asioita, joiden uskon - tai sanoisinko tiedän - olevan merkkejä, vielä kun osaisi niitä tulkitakin. Tämäkin päivä on ollut merkkejä tulvillaan, eipä sitä ole voinut kuin hymyillä ja kiittää  ;D


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 29.10.2014 10:26:53

Hintsusti mahdollinen, joskin melko epätodennäköinen osaselitys hyville fiilareille
voisi olla se, että Oy Nokia Ab:n osakkeen kurssi ns. raketoi esim. loppuvuoden aikana.

Kyllä Suomen shamanistinen kansa (ennakolta) tietää, kuten kai jo Veikko Vennamo  aikoinaan sloganinomaisesti
jankutti?

Tietääkseni Suomessa yli 200 000 taloutta omistaa NOK1V:eetä, joskin useimmat luultavasti
melko merkityksettömiä nippuja, ainakin talouden kannalta.

Oli miten oli, tuolla ei voine olla olematta vaikutusta Suomen kansan kollektiiviseen tietoisuuteen,
siis sillä, mikä on Nokian pörssikurssin kehityksen suunta: enämpi koilliseen vai kaakkoon.

Muistaakseni ainakin jo vuosi sitten pähkäilin, että Noksun proge-kartalla (s. 12.5.1865 Mansessa)
proge Mars'in konjunktio rx. Saturnuksen* kaa voisi jämäyttää kurssin n.  kuuden seitsemän eeron
välimaastoon. Noh, osapuilleen siinähän kurssi on sahannut nyt kai jo kuukausikaupalla, vaikka esim. Kuppalehen
Noksufriikit nimim. Jurbon johdolla ovat jo ties kuinka pitkään povailleet, että kurssi pompsahtaa
jopa yli 10 erkin alta aikayksikön.

Sillä siunaamalla hetkellä, jos/kun Nokian kurssi pompsahtaa jopa yli 10 prossaa, värähtelyt Suomessa
noussevat vähintään samassa suhteessa, tai jopa warremaisen moninkertaisesti??

 ::)   ;D

* Tuon kartan rx.  :saturnus: on 25 Lib 11, ja proge  :mars: tällä hetkellä 25 Lib 50...


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 29.10.2014 10:35:22
Hintsusti mahdollinen, joskin melko epätodennäköinen osaselitys hyville fiilareille
voisi olla se, että Oy Nokia Ab:n osakkeen kurssi ns. raketoi esim. loppuvuoden aikana.

Glorifioitu vedonlyönti nimeltään pörssi on yksi suurista köyhyyden ja nälän aiheuttajista sekä ekosysteemien tuhoajista tällä planeetalla.
Se palkitsee epäinhimillisistä toimista kuten esimerkiksi joukkoirtisanomisista pörssikurssin nousulla. Lisäksi tutkimuksin on osoitettu, että sijoituspäätöksiä ei edes tehdä rationaalisesti, vaan niitä motivoivat ensisijaisesti ahneus ja pelko. Ja aina kun kuvioissa on pelko, kuvioissa on pimeä tietoisuus. Valotyöläisenkin valo häipyy siksi aikaa kun hän on pelossa.

Itse valitsen aina ei-listatun yrityksen tuotteet/palvelut silloni kun moinen valinta on mahdollinen, eli äänestän lompakollani moista systeemiä vastaan aina kun voin.

Värähtelyjen nousu ja sitä kautta ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuuden tason nousu tuleekin luultavasti joko hävittämään koko pörssisysteemin tai sitten suitsimaan sen niin että sen on pakko noudattaa inhimillisiä arvoja toiminnassaan. Nykyäänhän moinen on peräti lainsäädännöllä kielletty: Lain mukaan pörssiin listautuneen yrityksen tavoite on tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Mihinkään muihin motivaatioihin (esim. moraaliin, inhimillisiin arvoihin jne) vetoaminen saattaa viedä pörssiyrityksen johdon oikeuteen ja aiheuttaa potkut.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 29.10.2014 12:05:04

Glorifioitu vedonlyönti nimeltään pörssi on yksi suurista köyhyyden ja nälän aiheuttajista sekä ekosysteemien tuhoajista tällä planeetalla.
Se palkitsee epäinhimillisistä toimista kuten esimerkiksi joukkoirtisanomisista pörssikurssin nousulla. Lisäksi tutkimuksin on osoitettu, että sijoituspäätöksiä ei edes tehdä rationaalisesti, vaan niitä motivoivat ensisijaisesti ahneus ja pelko. Ja aina kun kuvioissa on pelko, kuvioissa on pimeä tietoisuus. Valotyöläisenkin valo häipyy siksi aikaa kun hän on pelossa.

Itse valitsen aina ei-listatun yrityksen tuotteet/palvelut silloni kun moinen valinta on mahdollinen, eli äänestän lompakollani moista systeemiä vastaan aina kun voin.

Värähtelyjen nousu ja sitä kautta ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuuden tason nousu tuleekin luultavasti joko hävittämään koko pörssisysteemin tai sitten suitsimaan sen niin että sen on pakko noudattaa inhimillisiä arvoja toiminnassaan. Nykyäänhän moinen on peräti lainsäädännöllä kielletty: Lain mukaan pörssiin listautuneen yrityksen tavoite on tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Mihinkään muihin motivaatioihin (esim. moraaliin, inhimillisiin arvoihin jne) vetoaminen saattaa viedä pörssiyrityksen johdon oikeuteen ja aiheuttaa potkut.

Yhdyn edelliseen mitä kernaimmin! Kuitenkaan emme mahda mitään sille faktalle, että meitä
Nokian omistajia on Suomessa melkoinen liuta, ja ainakin toistaiseksi valtaosa meistä Homoista ("sapienksista") lienee niin
raadollisia, että  useimmille mm. rahan tulo ovista ja ikkunoista aiheuttanee kumminkin lyhytaikaisen
dopamiiniryöpyn, tai jonkin sellaisen, joka kohottaa mielialaa jopa joksikin aikaa?

En kuitenkaan kutsuisi vedonlyönniksi pitkäaikaista sijoittamista vakaaseen yritykseen. Warranteilla ja muilla johdannaisilla
pelaaminen sekä shorttaaminen (vedonlyönti kurssilaskun puolesta) täyttänevät tuon vedonlyönnin kriteerit paremmin...

 :-\


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 29.10.2014 12:15:04
Se on ns. valistunutta vedonlyöntiä samalla tavalla kuin ravi- tai jalkapalloveikkaus on sitä: Mitä enemmän tietää hevosesta/jalkapallojoukkueesta, sen suurempi todennäköisyys on osua oikeaan. Kaikki pörssisijottaminen on vedonlyöntiä, osa siitä vain on enemmän riskaabelia ja toiset sitten vähemmän riskaabeleja. 'Varma' kohde on vain sama juttu, kuin hyväksi suoriutujaksi todettu hevonen tai jalkapallojoukkue.

Helsingin Sanomien Kuukausiliite teki vuosia sitten monen aukeaman artikkelin juuri nimenomaan siitä aiheesta, että tosiasiassa pörssi nimenomaan on vedonlyöntiä. Jutussa siteerattiin ihan talousasiantuntijoita. Tämä ei siis ole minun oma keksintöni.

Hyvin suuri ja jatkuvasti kasvava osa suomalaisista joutuu tuloerojen jatkuvasti kasvettua elämään ns. kädestä suuhun. Pörssisijoittaminen on semmoisen alle 20% kansasta hommaa, runsaat 800 000 henkeä pikagooglauksen perusteella.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 29.10.2014 12:44:28
Se on ns. valistunutta vedonlyöntiä samalla tavalla kuin ravi- tai jalkapalloveikkaus on sitä: Mitä enemmän tietää  <snip>

Kaipa se teknisesti tai jotenkin on vedonlyöntiä, mutta olisin taipuvainen ajattelemaan, että ainakin vakaaseen
yritykseen sijoittaminen voi olla myös säästämistä paremmalla kuin pankkien nollaa hipovilla koroilla. Toki pörssisijoitus
voi pahimmillaan johtaa koko sijoitetun pääoman menetykseen, mutta esim. Nokian kohdalla se ei liene kovin tod. näköistä
ainakaan lähitulevaisuudessa.

 ???


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 29.10.2014 13:06:58
Palatakseni kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen:
Kun vain alle 20% kansasta harrastaa pörssin nimellä kulkevaa vedonlyöntiä, on kurssiheilahtelujen vaikutus yleiseen mielialaan Suomessa todennäköisesti olematon.  

Itse vedonlyöjän/sijoittajan mieliala tietenkin sitten seilaa aina samaa tahtia kuin niiden yrityksten kurssi joiden puolesta on tullut lyötyä vetoa.  ;D  Voisin kuvitella, että jossain sellaisella alueella kaupunkia, vaikka esimerkkinä Lontoon City, jossa on enemmistö ihmisiä jotka sijoittavat itse ja/tai tekevät töitä sijoitusten kanssa, heilahtelut voisivat hyvinkin vaikuttaa paikalliseen ilmapiiriin - vaikka sitten 'paska valuu aina alaspäin' -metodilla, eli kun itse on pahalla tuulella tulee ainakin alaisia kohdeltua ikävästi, nämä kohtelevat omia alaisiaan ikävästi jne.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ritsa - 29.10.2014 13:17:52
Minulla tuo värähtelyjen nousu korostuu vahvempana uskona ja luottamuksena kaikkea kohtaan. Myös intuitio on paljon vahvempi sekä karma saattaa tulla hetkessä takaisin. Myös erinäiset värähtelyt/kihelmöinnit kehossa ja takaraivossa ovat alkaneet yleistyä. Toisaalta joka puolella näkee enemmän ja enemmän positiivisia ihmisiä ja samaa tahtia myös negatiivinen uutisointi tuntuisi lisääntyvän.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 29.10.2014 14:39:13
Palatakseni kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen:
Kun vain alle 20% kansasta harrastaa pörssin nimellä kulkevaa vedonlyöntiä, on kurssiheilahtelujen vaikutus yleiseen mielialaan Suomessa todennäköisesti olematon.  


Kun muutama tuhat joogalentäjää näytti saavan aikaan 1900-luvun lopulla Washingtonissa negatiivisten indikaattoreiden (väkivaltarikollisuus, liikenneonnettomuudet, yms.) tilastollisesti sangen merkittävän laskun (p < 0,0001), luulisi muutaman sadan tuhannen suomalaisen tavan tallaajan mielialan vaikuttavan myös kollektiiviseen tietoisuuteen suuntaan jos toiseenkin...

Tähän hätään en löytänyt parempaa linkkiä:

http://tm-ireland.org/study-social-effects-yogic-flying-3/

Violent crime in Washington, DC decreased significantly when a large group of participants in the TM Sidhi Programme was established during an eight-week National Demonstration Project. As the size of the group increased, the reduction of violent crime also increased, reaching a 23% reduction by week

Lähde: Social Indicators Research 47: 153–201, 1999


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 29.10.2014 14:44:10
Ai meditoivatko ne noin 800 000 suomalaista sijoittajaa TM metodilla?  ;D
Sen vielä jotenkin ymmärrän että joukkomeditaatio vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin, mutta ei siitä vielä voi tehdä sitä johtopäätöstä että kenen tahansa yksittäisen ihmisen mielentila vaikuttaisi yleiseen ilmapiiriin. Ei vaikka porukkaa olisi se 20% väestöstä. Elleivät sitten järjestä nimenomaan joukkomeditaatiota. Vertauksestasi ei siis oikein  löydy logiikkaa.

Lisäys: Jotta nämä 800 000 sijoittajaa voisivat vaikuttaa ilmapiiriin kollektiivina, heillä pitäisi lisäksi olla tismalleen samanlaiset sijoitukset samojen yritysten osakkeisiin - muutenhan he eivät reagoisi joidenkin  yritysten kurssimuutoksiin kaikki samalla tavoin.

On  tosiaan tutkittu juttu, että ahneus ja pelko ovat ne suurimmat motivaattorit sijoituspäätöksissä. Toivon siis totisesti että suomalaisten sijoittajien tuntemukset ja mielenliikkeet eivät välity muihin ihmisiin...

Ja jos muiden ihmisten tuntemukset tuntuvat itsessä, kannattaa parantaa omaa suojausta.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 29.10.2014 14:58:34
Ai meditoivatko ne noin 800 000 suomalaista sijoittajaa TM metodilla?  ;D
Sen vielä jotenkin ymmärrän että joukkomeditaatio vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin, mutta ei siitä vielä voi tehdä sitä johtopäätöstä että kenen tahansa yksittäisen ihmisen mielentila vaikuttaisi yleiseen ilmapiiriin. Ei vaikka porukkaa olisi se 20% väestöstä. Elleivät sitten järjestä nimenomaan joukkomeditaatiota. Vertauksestasi ei siis oikein  löydy logiikkaa.


I rest my case...  ;)    :buck2:


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Downtempo - 29.10.2014 19:13:16
Sitten mitä olen pistänyt merkille,
että ihmiset ovat alkaneet kiinnostua itsestään, itseensä tutustumisesta.
Moniulotteisesti, että niitä piirteitä itsessä tosiaankin on paljon, ja
kaitpa nyt ihmiset haluavat löytää niitä piilossa olevia piirteitään.
Mitä oikeasti olet SISÄLTÄ päin. ja miten muut sinut näkevät. ulkoinen olemus ei enää merkkaa...
tutkii mistä mikäkin johtuu sisältä päin, ja sitä kautta vuorovaikutuksena toisiin.

"vanha ego minä" ei enää toimi. vaan sille tulee stoppi aika nopeesti, törmäyskurssilla toisiin.

Siksi onkin ollut hienoa huomata, kuinka ihmiset alkavat näkemään toisissa niitä toisiakin piirteitä,
ja mitä kauneimmin, suurissa määrin, ihmiset näkevät toisissaan niitä potentiaaleja, ja osaavat käyttää
niitä ryhmähengessä, varsinkin sellaisissa ongelman ratkaisu asioissa ("selviytymistilanteissa")

Ihanaa nähdä kuinka ihmiset lyövät viisaat päänsä yhteen ja puhaltavat yhteen hiileen,
eikä vaan egoile ja lyttäävät toisen itsensä tieltä. avoimuutta, ja kuuntelua toisia kohtaan.

vielä on hiomista, mutta ihanaa kun ihmiset YRITTÄÄÄ!!

mieee oon ihan kananlihalla noista  :D :smitten:




Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Downtempo - 16.11.2014 01:34:24
tuli mieleen laittaa tällänen linkki:
kiva että joku on kirjoittanut omia kokemuksiaan, ja ihan perus maallisestikin kirjoitettuna.
eikä liian korkealentoista tekstiä.

http://www.expandingrealities.net/kundalini.htm


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: pikkari - 24.11.2014 17:45:44
Tuntuu että oudot oireet lisääntyvät päivä päivältä. Iho-oireet, lihasnykinät, vatsavaivat, turvotukset, sydämentykytys,nivelkivut, huimaus, epämaadoittunut olo.
Sähköallergian kaltaista oireilua
Toivottavasti liittyy vain tähän ajanjaksoon eikä jää pysyväksi



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 24.11.2014 18:55:57
Tuntuu että oudot oireet lisääntyvät päivä päivältä. Iho-oireet, lihasnykinät, vatsavaivat, turvotukset, sydämentykytys,nivelkivut, huimaus, epämaadoittunut olo.
Sähköallergian kaltaista oireilua
Toivottavasti liittyy vain tähän ajanjaksoon eikä jää pysyväksi


Kenties roppasi reagoi mahd. lähestyvään Koettelemusten Aikaan. Eikös siinä Isossa Kirjassa sanota jotenkin tähän tapaan:

Ellei näitä päiviä olisi lyhennetty, mikään liha ei pelastuisi?

En mene takuuseen tuon quoten tarkkuudesta...   :-[

On toki mahdollista, että tuo povaus koski 1900-lukua. Silloihan oli jo olemassa aseet, joilla koko ihmiskunnan
olisi voinut hävittää moneen kertaan!


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Downtempo - 24.11.2014 19:01:31
Tuntuu että oudot oireet lisääntyvät päivä päivältä. Iho-oireet, lihasnykinät, vatsavaivat, turvotukset, sydämentykytys,nivelkivut, huimaus, epämaadoittunut olo.
Sähköallergian kaltaista oireilua
Toivottavasti liittyy vain tähän ajanjaksoon eikä jää pysyväksi


Kenties roppasi reagoi mahd. lähestyvään Koettelemusten Aikaan. Eikös siinä Isossa Kirjassa sanota jotenkin tähän tapaan:

Ellei näitä päiviä olisi lyhennetty, mikään liha ei pelastuisi?

En mene takuuseen tuon quoten tarkkuudesta...   :-[

tai sitten ne voi olla jotain että hyviä asioita on tapahtumassa, muutosta tapahtumassa. Sitähän tässä onkin meneillään, muutoksia muutoksia.

Itselläni on myös ollut lepotilassa, tietynlaista lihasnyintää, lihaslevottomuutta, sydämen tykytyksiä,
ja sellaista jännityksen tunnetta vatsassa, vähänkuin perhosia olisi vatsassa... :)

Levottomuutta ehkä, että ei malta pysyä paikallaan?


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 25.11.2014 10:45:48
On toki mahdollista, että tuo povaus koski 1900-lukua. Silloihan oli jo olemassa aseet, joilla koko ihmiskunnan
olisi voinut hävittää moneen kertaan!

Harmonisen konvergenssin yhteydessä 1987 ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus peruutti suunnitellun apokalypsin. Tuon ajankohdan jälkeen vanhat ennustukset eivät ole enää päteneet.

Sen sijaan aika monesta suunnasta on tullut tietoa, että nyt värähtelyjen noustessa kaikki vanhat toimimattomat tavat olla ja elää alkavat tuottaa entistä ikävämpiä seurauksia, jolloin ihmisen kannattaa pyrkiä niistä eroon. Mahdolliset vanhat toimimattomat asiat voivat siis nyt aiheuttaa kaikenlaista mikä tuntuu ikävältä.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 25.11.2014 12:16:18

Harmonisen konvergenssin yhteydessä 1987 ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus peruutti suunnitellun apokalypsin. Tuon ajankohdan jälkeen vanhat ennustukset eivät ole enää päteneet.


FWIW:

1987 Maharishi’s Year of World Peace

1988 Maharishi’s Year of Achieving World Peace

1989 Maharishi’s Year of Heaven on Earth

1990 Maharishi’s Year of Alliance with Nature’s Government

1991 Maharishi’s Year of Support of Nature’s Government

1992 Maharishi’s Year of The Constitution of The Universe

1993 Maharishi’s Year of Administration through Natural Law—Raam Raj

1994 Maharishi’s Year of Discovery of Veda in Human Physiology

1995 Maharishi’s Year of Silence

1996 Maharishi’s Year of Awakening

1997 Maharishi’s Year of Global Administration through Natural Law

1998 Maharishi’s Second Year of Global Administration through Natural Law

1999 Maharishi’s Third Year of Global Administration through Natural Law

2000 Maharishi’s Fourth Year of Global Administration through Natural Law

2001 Maharishi’s Year of Global Country of World Peace

2002 Maharishi’s Year of Raam Mudra

2003 Maharishi’s Year of Ideal Government—Raam Raj

2004 Maharishi’s Year of Peace Palaces

2005 Maharishi’s Year of Golden Jubilee

2006 Maharishi’s Year of Reconstruction for the Whole World to be Heaven on Earth—First Year of Sat-Yuga

2007 Maharishi’s Year of Capital of Global Raam Raj

2008 Maharishi’s Year of Invincibility—Global Raam Raj

 :o


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 25.11.2014 12:52:23


2006 Maharishi’s Year of Reconstruction for the Whole World to be Heaven on Earth—First Year of Sat-Yuga


Vähänx on ironista, että sanskritin foneettisten sääntöjen mukaan sananloppuinen soinniton t-äänne muuttuu vastaavaksi
soinnilliseksi d-äänteeksi mikäli seuraava sana alkaa vokaalilla tahi soinnillisella konsonantilla (tuossa y eli suomen j).
Siis tarkkaan ottaen pitäisi kirjoittaa sad-yuga ("surullinen" aikakausi)! Vrt. esim. sat + guru > sadguru.

 ::)


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 25.11.2014 13:03:22
MIten tuo edellinen melko käsittämätön listaus liittyy ketjun otsikkoon? (Tai mihinkään...)


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 25.11.2014 13:22:09
MIten tuo edellinen melko käsittämätön listaus liittyy ketjun otsikkoon? (Tai mihinkään...)

Mielestäni siinä kiteytyy TM-liikkeen Johtajan näkemys harmonisen konvergenssin
konkreettisista ilmenemismuodoista...

 ???


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 25.11.2014 13:30:53
Mielestäni siinä kiteytyy TM-liikkeen Johtajan näkemys harmonisen konvergenssin
konkreettisista ilmenemismuodoista...

Varmaan sitten niin. TM liikkeeseen perehtymättömälle ei sano oikein mitään. Ja jos ko herralla on ollut tuollaisia 'teemavuosia' jo ennen vuotta 1987, niin miten nuo muka liittyvät millään tavoin harmoniseen konvergenssiin jota ei mainita tuossa lainkaan?


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 25.11.2014 17:26:51
Mielestäni siinä kiteytyy TM-liikkeen Johtajan näkemys harmonisen konvergenssin
konkreettisista ilmenemismuodoista...

Varmaan sitten niin. TM liikkeeseen perehtymättömälle ei sano oikein mitään. Ja jos ko herralla on ollut tuollaisia 'teemavuosia' jo ennen vuotta 1987, niin miten nuo muka liittyvät millään tavoin harmoniseen konvergenssiin jota ei mainita tuossa lainkaan?

No mielestäni nuo teemat positiivisuudessaan heijastelevat Harmonista Konvergenssia vaikka
MMY Wanhojen Energioiden Edustajana ei luultavasti ollutkaan tietoinen noin Korkean Tason
Absoluuttisen Jumalallisesta Tietoudesta...

 :D



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Tigerwoman - 25.11.2014 18:04:58
Otsikon aiheeseen liittyen.

Olen huomannut, että sen saa mitä tilaa. Nopeasti. Ja jos tilaa puutaheinää, sitä myös saa.
Harmi vaan, että lottovoitto ootuttaa itseään edelleen.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 26.11.2014 09:57:07
Harmi vaan, että lottovoitto ootuttaa itseään edelleen.

Minä olen myös yrittänyt sitä lottovoittoa tuloksetta. Ehkä ongelma sen kanssa on, että niitä on aina vain yksi per viikko per lottoversio. Silloin ei universumi vaan voi jaella niitä sen enempää. Niitä onnistuneesti kanssaluomiani asioita on enemmän olemassa ja siten jaettavissa.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 26.11.2014 09:58:14
No mielestäni nuo teemat positiivisuudessaan heijastelevat Harmonista Konvergenssia

Tarkoittaako nuo teemat sitä, että tuollainen vuosi on aina tulossa, vai sitä että vuodesta pyritään tekemään sellainen TM-tekniikoilla? Jos tuota edellistä, niin totta, värähtelyn nousuilta tosiaan näyttää.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Suomityttö - 26.11.2014 11:18:28

Lottovoittoa täälläkin tavoitellaan. Jos edes Naapurit-lotto toisi tuloksia.  :smitten:


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: sideman - 26.11.2014 11:22:02
No mielestäni nuo teemat positiivisuudessaan heijastelevat Harmonista Konvergenssia

Tarkoittaako nuo teemat sitä, että tuollainen vuosi on aina tulossa, vai sitä että vuodesta pyritään tekemään sellainen TM-tekniikoilla? Jos tuota edellistä, niin totta, värähtelyn nousuilta tosiaan näyttää.

TM:n tekniikat ovat pääosin melko epäspesifejä. Esim. joogalento käsittääkseni pyrkii lähinnä
lisäämään sattvaa (sato-guNaa, "valoa") kollektiivisessa tietoisuudessa ja siten vähentämään tamas'in suhteellista osuutta.
(On syytä huomata, että kaikki guNat ovat välttämättömiä Luonnon toiminnalle. Niiden suht. osuus
ymmärtääkseni on ratkaiseva. Esimerkiksi ilman tamas'ta eli "pimeyttä" ei olisi  kitkaa, joten
uusi liike tai olemassaolevan pysäyttäminen  olisi mahdotonta?)

En osaa tuon tarkemmin vastata kysymykseesi...


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 27.11.2014 10:56:23
:D kaikilla taitaa olla se lottovoitto haaveissa. Niin minullakin, tietenkin. Voiton haaveileminen ei kuitenkaan  tuntemusteni  mukaan edistä värähtelyjen nousua vaan pikemminkin päinvastoin. Se rajaa onnen odotuksen siihen voittoon ja muuhun elämään keskittyminen jää taka-alalle.

Minä en ole kyllä koskaan käyttänyt aikaa lottovoitosta haaveiluun, olen yrittänyt kanssaluoda sitä ihan todelliseen rahantarpeeseen (ei siis edes päävoittoa, vaan semmoista muutaman tonnin voittoa) kun nollatuntisopimuslaisena oli välillä rahat niin tiukassa että piti pyytää äidiltä apua vuokranmaksuun.

En siis ajatellut koko asiaa sen kummemmin kuin kanssaluontihetkellä ja kuponkia ostaessa. Ei mitään vaikutusta siis niin muuhun elämään keskittymiseen kuin värähtelyihinkään.

Mutta siinä olet kyllä oikeassa että odotukset vähentävät onnellisuutta ja haaveilu jostain mitä ei vielä ole vie turhaan huomiota pois nykyhetkestä, joka on oikeasti ainoa hetki joka meillä koskaan on - kaikki muu on vain ajatuksissamme.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ritsa - 27.11.2014 13:53:19
Ja kyllä sitä "ansaittua" rikkautta joiltain ihmisiltä löytyy ja jos ei löydy niin hekin heräävät joskus ja huomaavat, että rahalla voi saada onnea (esim. jos antaa sitä pois, heidän tapauksessaan :D). Tuossa on kyse juuri siitä, että miten määrittää rahan (onko se paha asia, vai tarpeellinen, miksi se on olemassa?) ja määrittääkö oman yltäkylläisyytensä tulevan vain rahan kautta. Tästä saa sellainen oravanpyörän rakennettua, että junnaaminen samassa kehässä on melko varmaa. Perustat ja kokemukset mitä täällä Maapallolla on keräytynyt on hyvä selvittää perin pohjin itselleen, jotta sitä yltäkylläisyyttä (vaikka rahallisesti) alkaa ilmaantumaan. Ja myös tulevan liika älyllinen kontrollointi estää potentiaaleja muodostumasta.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 27.11.2014 17:22:57
Älyllinen kontrolli, mitä se sitten tässä yhteydessä oikeastaan tarkoittaa?

Minä  saan joskus moitteita tunnekylmyydestä (mikä on sitä telepatiayritelmän pieleen menoa itse asiass, koska älyllinen ulosanti esim. foorumilla ei tarkoita etteikö samaan aikaan tuntisi tunteita  ;)  ) kun luonnostaan olen aika lailla itseäni analysoivakin ja älyllisesti asioita pohdiskeleva, jos tarkoitetaan sitä sekä sitten sitä että harjoitan tämän ketjun
 http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=65018.0
oppeja jos koen että aiheutan itse itselleni negatiivisia tunteita päästämällä ajatukset rengin paikalta isänniksi.

 Eivät nämä ainakaan haittaa millään tavoin niin nykyhetkessä elämistä kuin kanssaluomistakaan. Minä pyrin elämään hetkessä ja onnistunkin siinä, sekä pystyn kanssaluomaan tietoa sekä myös työkeikkaa (se nollatuntisopimus...), ajoittainen lottovoiton kanssaluominen luultavasti epäonnistuu lähinnä sen vuoksi että sitä samaa kanssaluo niin moni ja niitä on vain yksi jaossa, kun taas työpaikassani on monia töitä joille olen ainoa joka niitä tekee.

Vai tarkoittiko älyllinen kontrolli jotain muuta tässä yhteydessä?


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Tigerwoman - 27.11.2014 17:58:34
:D kaikilla taitaa olla se lottovoitto haaveissa. Niin minullakin, tietenkin. Voiton haaveileminen ei kuitenkaan  tuntemusteni  mukaan edistä värähtelyjen nousua vaan pikemminkin päinvastoin. Se rajaa onnen odotuksen siihen voittoon ja muuhun elämään keskittyminen jää taka-alalle. Luulisin että valaistuneet mestarit ovat juuri sen takia pyrkineet  eroon maallisesta painolastista kuten mammonasta. Saadakseen mammonaa näyttäisi  pitävän saastuttaa itseään jollain tavalla jotta mammona tulisi painavan materiaalin luo vetovoiman lain mukaan.  
Onkohan monikaan rikkaista saanut rikkautensa toimimalla ihan pelkästään filantrooppisin  ja täysin laillisin perustein... miettii vaan.

Nykyiset omaisuudet  lepäävät muinaisten valloitusten ja kuninkaitten suosion pohjalla ja monilla maailman varakkaimmista taitaa olla suvussaan toimeliaita merirosvoja ja orjatyövoiman hyödyntäjiä. Jotkut kekseliäät ovat  havainneet tilaisuuden hyödyntää vähemman tietävien omaisuuksia ja mahdollisuuksia. Mietitään vaikka niitä metsäyhtiöitä jotka hankkivat laajoja metsiä juottamalla maanomistajia humalaan ja ostamalla heidän omaisuutensa pilkkahintaan. Tai mietitään niitä  heikosti koulutettuja ja sorrettuja kansoja jotka asuvat suurten öljyrikkaiuksien päällä. Ei heistä välitetä kun vaan öljyt saadaan myytyä monikansallisille yhtiöille ja rahat vallanpitäjien omaa luksuselämää kohentamaan.
Raha taitaa olla se kiusaus  joka saa heikon ihmisen värähtelytason laskemaan koska se kutsuu ahneutta ja muita paheita mukaansa.
Rikkaiden on syytä toden teolla olla tarkkana perillistensä elämästä. Ihmiset jotka eivät koskaan tee työtä eivät myöskään kasvata itsekuriaan eivätkä ole kummoinenkaan vastus viinan, huumeiden ja löyhämoraalisen elämän houkutuksille. Tämä kuuulostaa moralisoivalta ja tyhmältä meidän tavallisten ihmisten ajatusmaailmassa mutta jos mietitään värähtelytasoja niin nämä paheet veltostuttavat ihmiset  ja johtavat värähtelytason laskuun.  Heille mammona on siis portti helvettiin pikemminkin kuin pääsy korkeampiin sfääreihin.

Hmm. Rohkenen olla erimieltä.
Haaveilu lottovoitosta ei vie huomiotani tästä hetkestä. Mutta välillä on aivan ihanaa miettiä miten käyttäisin jättipotin. Sen voisi käyttää niin eettisesti ja ekologisesti  ;) Lisäksi voisin keskittyä olemaan oma onnellinen itseni, ilman rahahuolia.

Rahalla on turhan huono maine. Kyllä köyhyyskin voi veltostuttaa ja laskea energioita.
Raha tai rahanpuute ei ole portti helvettiin - tai taivaaseen.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ritsa - 27.11.2014 20:25:08
Minä tarkoitin liiallisella älyllisellä kontrolloinnilla sitä, että määrittää täysin mikä on parasta sinulle ilman mahdollisuutta, että jotain muuta kävisi. Pyytää yltäkylläisyyttä ja sitten on jo määrittänyt sen aiemmin tai samassa hetkessä siihen, että saa vaikka 200 euroa arvasta tai 50 miljoonaa eurojackpotista. Ihmisen mieli on NIIN rajallinen kuin olla voi. Rakkaus, maailmankaikkeus ja tietoisuus on kuitenkin rajaton. Mielellä voi kuitenkin kuvitella eli keksiä uusia asioita ja luoda uutta, jos se on sopusoinnussa sielun tahdon kanssa. Kyse on tasapainosta sielun ja mielen ja ihmisen kokonaisuuden välillä. Ja siitä, että hyväksyy sen, että mitä tahansa tuleekin, on sielun tahdon mukaista.. on vain löydettävä keino, jolla se esilletuleva asia on rakkaudellinen kaikkia kohtaan. Mielellä voi perustella asioita vaikka hamaan loppuun asti, mutta jos tunnetta/rakkautta/myötätuntoa ei ole siinä mukana, niin kukaan ei kuuntele - suunnilleen kuten Kryon sanoi hetki sitten. Liika kontrolli ei anna armon laskeutua vaan analysoi sitä, jolloin pysyy siitä helposti erillään.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 28.11.2014 11:04:11
Lienee pikemminkin kyseessä tunne siitä että ei ehkä pysty pysymään tunnetasolla erillään omaisuudesta ja rahoista aiheutuvasta vallan ja tärkeyden tunteesta. Jos vaikka paljo omaisuus saa aikaan ajatuksen että ne joilla ei ole niin paljoa ovat huonomman laatuisia ihmisiä. 

Nuo ovat oikein hyviä pointteja tähän ketjuun kaikki: Itse pidän vertailua itsetunto-ongelman  merkkinä; jos tarvitsee vertailla toisiin millään perusteella, olipa se sitten raha/omaisuus, valta, ulkonäkö, koulutustaso, älykkyys, luovuus tai vaikka puolison vastaavat ominaisuudet, niin silloin ei rakasta itsään terveellä tavalla eikä omaa tervettä sisäistä arvon tunnetta.

Ei se kanssaluominenkaan sillon onnistu (kuten eivät monet muutkaan asiat, kuten vaikkapa nyt tasapainoiset suhteet toisiin ihmisiin...).

Mutta älystä ei tuossa ole kysee tai älyllisestä kontrollista, vaan ihan vaan siitä puuttuvasta arvon tunteesta eli itsetunto-ongelmasta. Sitä ehkä vaan sitten paikkaillaan pohtimalla älyllisesti perusteluja sille miten voisi tuntea itsensä ok-ihmiseksi, kun nimenomaan sieltä sisältä tunnepuolelta se tunne puuttuu.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 28.11.2014 11:10:12
Minä tarkoitin liiallisella älyllisellä kontrolloinnilla sitä, että määrittää täysin mikä on parasta sinulle ilman mahdollisuutta, että jotain muuta kävisi. Pyytää yltäkylläisyyttä ja sitten on jo määrittänyt sen aiemmin tai samassa hetkessä siihen, että saa vaikka 200 euroa arvasta tai 50 miljoonaa eurojackpotista.

Hyvä pointti tuokin, eli mielen onkin hyvä olla avoin yltäkylläisyydelle ilman ihmeempiä rajoituksia.

Toisaalta näen  kovin eri tilanteena sen, jos on jokin hyvin ajankohtainen ja ennen kaikkea käytännöllinen tarve: Kun minulla ei työttömyysjakson jälkeen ollut rahaa edes vuokraan, niin en minä ajattellut asiaa yltäkylläisyys-aspektilta, koska elämäni on muuten hyvinkin yltäkylläistä tavoilla jotka eivät ole lainkaan rahalla mitattavissa, vaan kyse oli vain ajankohtaisesta ja tarkasti määritellystä tarpeesta. Sellainen pieni eli muutaman satasen lottovoitto olisi jo auttanut siihen ja yltäkylläisyyden tunteella ei ollut paljoakaan tekemistä koko asian kanssa, ihan vain käytännön elämän tarpeilla.

Tosin kanssaluomista Kryonin mukaan voi tehdä mille asialle vain - myös siis rajoittuneella tavalla, jos nyt niin sattuu tekemään - eli sen lopputuloksen kyllä voi määrittää itse, mutta sitä miten sinne päästään ja milloin se tapahtuu ei sen sijaan voi määritellä ollenkaan.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Ritsa - 28.11.2014 16:28:40
Eklektikko niinpä.. keinoja on monia! Kaikki toimivat varmasti jollain tavalla ja tuokin on hyvä, että pystyy luottamaan nopeaankin "apuun".


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Tigerwoman - 29.11.2014 11:29:46
Oikeastaan tarkoitin älyllisellä sitä että ottaa huomioon kirjallisuudessa  esitettyja  käsityksiä siitä mikä aiheuttaa  materiaan tarrautumisen ja sitä kautta sielun kehityksen juuttuminen. Näitä käsityksiä on kautta hengellisen kirjallisuuden melkeinpä uskonnoista ja sisäisitä suuntauksista riippumatta.  Jokainen toki lukee ja sisäistää asioita eri tavoin ja painotukset nousevat esiin omien kokemusten ja aiempien oppimien pohjalta..


Niinpä, monissa uskonnoissa ja traditioissa köyhyyttä ja kurjuutta ihannoidaan. Mielestäni ne on "vanhan liiton" juttuja ja vanhaa energiaa. Ajatus; kärsi kärsi kirkkaamman kruun saat, taitaa olla yksi vanha hallintakeino. Näin pidettiin köyhät kyykyssä ja nöyrinä.

Ketjun otsikko kertoo, että tässä pohditaan uusia energioita ja niiden tuomia muutoksia. Raha voitaisiin vapauttaa vanhoista taakoistaan ja hyväksyä, että sekin on energiaa. Ja sillä energialla voidaan luoda paljon hyvää energiaa ja iloa ihmisten elämään.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Tigerwoman - 29.11.2014 12:00:59
Korjailin edellistä viestiäni äsken.

Jatkan vielä tähän.

Raha on hyvä renki, mutta huono isäntä.
Ei ole rahan syy, että ihmiset ovat tyhmiä ja käyttävät rahaa väärin. Ahneus tulee ihmisen sisältä, ei rahasta. Ihminen voi ahnehtia myös muita asioita. Joskus silmitön ahneus näkyy ihmissuhteissa, joissa vahvempi imee toisen energian itseensä.

Jos voittaisin jättipotin varaisin siitä ison summan hyväntekeväisyyteen. Kohteina olisi luonnonsuojelu, uutta eettistä ja egologista teknologiaa kehittävät yritykset, sekä yhdistykset jotka tekevät auttamistyötä.
Lisäksi voisin irtisanoutua työstä, joka tällä hetkellä vie kohtuuttomasti voimiani ja energiaani. Voisin keskittyä omaan ja läheisten hyvinvointiin esimerkiksi lisäämällä meditointiaikaani, panostamalla hyvään puhtaaseen ravintoon ja opiskelemalla lisää erilaisia energiahoitoja ja muita tekniikoita. Voisin myös rahallisesti tukea henkisiä auttajia, joiden yritys ei tuo leipää pöytään, vaikka heillä olisi halu auttaa ihmisiä.

Miten ihmeessä tämä toiminta turmelisi minut tai madaltaisi energoitani?   :idiot2:



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Magellan - 29.11.2014 13:16:58
Nyt vasta hokasin tän ketjun, ihanaa miten monilla on kokemuksia energioista. Mulla juuri  20.12.2012  lävisti mielen ajatus, herranen aika, nythän kaikki on muuttunut. Sen jälkeen niitä energian nostoja on tullut tasaiseen tahtiin, samoin kun kaikenlaista haudattua moskaa noussut pintaan käsiteltäväksi. Olen kyllä välillä aika uupunut kaikesta tunnemylläkästä.
 :uglystupid2:
Mä olen aina suhtautunut rahaan pelokkaasti ja omaisuuden kerääminen on tuntunut ahdistavalta. Olen kyllä syyllistänytkin itseäni tuosta ajattelusta, ihan kuin nimenomaan juuri minulla ei olisi oikeutta omistusasuntoon, autoon, kesämökkiin jne. Mukavaa elämää olen kuitenkin elänyt. Mutta juuri  nuo mylläkät ovat vapauttaneet mua toisaalta syyllisyydestä ja toisaalta tuosta pelostakin. Uteliaisuudella odotan mitä elämä vielä tuo tullessaan.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Varjotar - 21.03.2015 20:53:45
Paljon pahaa oloa purkautuu ilmoille tänään eilisen jäljiltä.
Huomasin sen itsessänikin.
Nyt on enää kovin tyhjä  ja " ei mitään"- olo.



Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Tigerwoman - 21.03.2015 21:30:26
Paljon pahaa oloa purkautuu ilmoille tänään eilisen jäljiltä.
Huomasin sen itsessänikin.
Nyt on enää kovin tyhjä  ja " ei mitään"- olo.



Meillä on ainkin tänään ollut kova tuuli. Ikäänkuin se tuulettaisi pois kaikkea vanhaa pahaa oloa, mitä eilen ilmoille purkautui. Jotenkin pöllämystynyt olo itsellä. Kuuntelen ja tunnustelen oloa ja eloa. Varmaan aikalailla samanlainen tyhjä ja "ei mitään" olo kuin sinulla.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Varjotar - 22.03.2015 21:42:53
Kilisee, kolisee, rymisee ja räjätelee.
Eikä sille mitään vaan voi.

Ei sillä ole ollut väliä, onko ollut  hiljaa tai ei, sama tulos.
Kovin ikävää, rasittavaa ja tuntuu niin turhalta.


Otsikko: Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista
Kirjoitti: Eklektikko - 12.10.2015 16:01:40
Uusi kokemus tämäkin:

Kesäloman ajan olen yleensä nettipaastolla, eli kirjaston koneelta hoidan vain välttämättömät (laskujen maksu, sähköpostit, tiedonhaku tarpeeseen jne), mutta nyt kävi niin, että vaikka kesäloma loppui jo kuukausi sitten, ei tehnytkään mieli lopettaa nettipaastoa ainakaan keskustelupalstojen (olen parilla-kolmella aktiivinen) osalta.

Töissä joudun käyttämään ihan asiatiedon hakuun nettiä + nettisanakirjoja jne. eikä sen lisäksi ole ollut loman jälkeenkään juuri intoa muuhun netinkäyttöön kuin uutisotsikoiden ja parin ravinto/terveysblogin satunnaiseen lukemiseen.

En nyt oikein muutakaan syytä keksi kuin ne värähtelyjen nousut, mutta voihan tämä jostain muustakin toki johtua. Ja vielä tuli mieleen toinen viimeaikainen asia: Olen aiemmin tykäänyt first-person-shootereista eli räiskintäpeleistä, nyt ei ole pitkään aikaan tehnyt mieli pelata niitä, yksi ihan kelvollinen on ollut kesken jo toista vuotta.

Muttasiis, ehkä palailen vielä foorumikirjoitteluun josain vaiheessa jos/kun siltä tuntuu, tämä ei ole mitään mikä johtuisi tästä foorumista, eipä ole ollut intoa niitä paria muutakaan paljoa seurailla tai niihin kirjoitella. Hyvää syksyä kaikille!