Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: EllenHope - 03.11.2005 12:19:42



Otsikko: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: EllenHope - 03.11.2005 12:19:42
En tiedä selittikö tuo otsikko sitä tarpeeksi, mutta ainakin katsotte jos uteliaita olette, että mitä tarkoitan  ;)

Eli:

Oletteko joskus heränneet unestanne pelon vallassa?

Muistan itse heränneeni kaksi kertaa säikähtäen ja olen ollut todella peloissani. Ekalla kertaa mua jahtasi Viikatemies ja heräsin juur siinä kohtaa kun se sai mut kiinni. Toisella kertaa muistaakseni karhu jahtasi mua. Olin herätessäni lähes kauhuissani ja tärisin, molemmilla kerroilla.

Näistä molemmista unista on kyllä jo aikaa parikin vuotta, mutta tuli yhtäkkiä vaan mieleen tässä... :-\

Kiitos vastauksista! :)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: boboo - 03.11.2005 12:31:15
Lapsena (7v tai jotain) näin unen, kamalan painajaisen, jossa ei tapahtunut mitään, olin en-missään, mustaa kaikkialla.

Kuitenkin siinä unessa tiesin että minun tehtävänä oli mennä pimeydessä eteenpäin ja valita itselleni ominaisuuksia elämästä ?(kuten luonteen piirteitä ja tapahtumia), jos ahnehdin liikaa jouduin takaisin alkuun. Ja se alkuun joutuminen oli se pelottava kohta, se tapahtui hirvittävien äänien saattelemana. Siinä unessa tiesin että piti valita oikein että pääsisin pois sieltä.

No heräsin peloissani, mennin vessaan, mutta se uni ei loppunut ja kyllä pelotti kamalasti. Kömmin takaisin peiton alle ja visustin pysyi jokainen raaja peiton alla, sillä kuulin ne äänet vielä valveilla.

Tätä unta on vaikea selittää kun en meinaa sitä itsekkään ymmärtää. Ja tämä uni toistui vielä monena yönä  ???

Menee kylmät väreet pelkästä muistamisesta  :(


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Mirjam - 03.11.2005 13:02:54
Kyllä olen herännyt unestani/painajaisestani todella kauhun vallassa.

Jokin ajan päästä siitä, 'uneksin valveilla', sen polariteetin.

Todella syvä ja vaikuttava kokemus oli!

Ikäänkuin alitajunnan pimeimmästä kolkasta, Valoismpaan ylitajuntaan.

Näin monikerroksellisen symbolisesti ilmaistuna.  ;)

Tähän siis sisältyi todellakin yöllinen painajaninen, jonka tunnelma jatkui valveilla ollessa yli vuorokauden. Jotenkin sitten kun sen pelon käsitteli ja kohtasi valveilla, sai kokea myös sen polariteetin. Tilan jossa ei ole kauhua, eikä pelkoa.

Ehkä syvimmät pelot on helpompi avata ja kohdata 'yöllisillä retkillä'....

 :D ;) :smitten:

 :smitten:


Otsikko: Pelko unista
Kirjoitti: Harmaasieppo - 03.11.2005 13:54:45
Kyllä noita pelottavia unia aina silloin tällöin näkee. Yks tuli mieleen... Siitä on jo vuosi kun unessa joku hakkasi asuntoni ovea hakulla. mies oli todella pelottavan näköinen. Tuli mieleen Twin Peaksin yks hahmo. Siitä viikko/kaksi menin unientulkintakurssille ja hämmästyksekseni opettajassa oli jotain samaa kuin miehessä, joka yritti tunkeutua asuntooni. Kerroin unen tälle gurulle. Hän sanoi, että mun isäsuhde ei ole kunnossa ja et pelkään miehiä. Molemmissa on kyllä paljon totta. On vaikea keskustella isän kanssa, joka on aina oikeassa.

Jollen väärin muista niin karhu unet saattavat myös symboloida isää. Jotain sukuun liittyvää kuitenkin. Täytyis kaivaa muistiinpanot esille, ku vaan muistais missä ne on. :aurinko: :rapu:,  :kuu: :neitsyt:,  :askendentti: :harka:


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Hiisitär - 03.11.2005 17:02:33
Minä uskon siihen, että astraalikehomme vaeltaa ja opiskelee Toisella Tasolla nukkuessamme. Oppimamme asiat voivat näkyä unina.

Muistan kerran nähneeni unta, jossa oli 1700-luvun sotilaita punaisissa asuissaan. He olivat palaamassa taistelusta. Ensimmäisinä kulkeneet olivat aivan poissa tolaltaan - itkivät, valittivat, tärisivät, olivat shokissa. Heitä kauhistutti se, mikä heitä seurasi joukon hännillä - siellä kuljetettiin taistelussa haavoittuneita sotilaita. Haavoittuneet olivat astuneet eräänlaiseen maanalaisen magneettiverkon päälle, joka lamaannutti välittömästi. Uhrien silmät liikkuivat, mieli pelasi normaalisti, mutta yksikään raaja ei liikahtanut. Täysin kivettyneitä ihmisiä. He eivät myöskään tunteneet mitään kipua, sillä heitä sai viskellä, heitellä ja hakata vaikka koivua vasten. Ei mitään reaktiota. Painoin pääni alas, koska en voinut enää katsoa tätä ja jostain tuli käsi, joka sulki silmäni.

Heräsin tuosta haavoittuneiden sotilaiden näystä ja olin aivan poissa tolaltani! Minun oli pakko valvoa pari tuntia kaikki valot päällä, koska pelkäsin näkeväni heidät uudestaan jos nukahdan.

Myöhemmin selvittäessäni miksi noin simppeli uni pelästytti minua niin paljon sain kuulla, että olin itse asiassa tuona yönä ollut Toisen Tason luennolla, joka käsitteli Atlantiksen aikaisia aseita. Luennoitsija ja suojelusenkeli olivat sitä mieltä, ettei luento sovi minulle, mutta väkisin intin päästä mukaan. Olisi pitänyt uskoa. Jouduin poistumaan kesken luennon - sen jälkeen, kun oli painanut pääni alas ja enkelini oli sulkenut silmäni.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: hopeatähti - 04.11.2005 10:12:41
Moi  :)

Nyt oli pitkään tauko, mutta taisi olla muutama yö sitten, kun ystäväni ohjaamana
unessani mentiin tutkimaan yhtä "pelkoa", heräsin aivan kauhusta täristen ja kesti tovin ennenkuin nukahdin uudestaan.

Tällä hetkellä työstän myöskin kuoleman pelkoa, hommia siis piisaa jokaiselle päivälle  :D :)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Dorian - 04.11.2005 10:19:39
Monta kertaa! Joskus jopa niin kauhun vallassa, että ei ole uskaltanut liikahtaakaan... Unet ovat välillä merkillisen voimakkaita.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Suvi - 04.11.2005 20:41:18
Näin kamalan, mutta samalla lyhyen painajaisen...

Olin Katariinan (pikkusisko 3v.) kanssa isossa ennestään oudossa puisessa heiveröisen näköisessä tornissa.
   Siskoni alkoi yhtäkkiä iloissaan juosta alaspäin portaita. Lähdin hänen peräänsä ja ehdin varoittaa siskoani kerran- ja kuinka ollakkaan- seuraava porras napsahti heti sen jälkeen pikkusiskoni alta ja putosi.
   Hyppäsin äkkiä perään ja sitten kaikki olikin oudon pelottavaa: Kaukana alhaalla näin Katariinan kuolleen ruumiin maassa ja itse lähestyin ja lähestyin häntä kovaa vauhtia. Pian vauhti koveni huippuunsa ja viimeinen kuva, minkä näin, oli siskoni veriset kasvot. =(

Voitte kuvitella, millainen järkytys se oli, mutta helpotuinkin sitten vähän, kun näin siskoni heti ensimmäiseksi huoneessani. =)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: täysikuu - 04.11.2005 21:57:31
Kyllä ollaan......

Näin useita vuosia sitten unta, että mies jonka kanssa elin, makasi kuolleena alasti lankulla, joka meni joessa virran mukana.  :'(

Me erottiin sitten oikeasti noin vuosi sen jälkeen.....et silleen!

Terkut EllenHopelle   :D


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: EllenHope - 06.11.2005 22:12:52
Kiitoksia vastauksista tähän asti, on niitä unia siis muillakin ollut. Valitettavasti, pitäisi kai sanoa. ???

Ja terkut takaisin saisalille  :coolsmiley:  :P


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: tuuli-juulia - 07.11.2005 16:59:26
Liian monta kertaa  :( Muistan monta sellaista unta joiden jälkeen on tuntunut pahalta mennä uudestaan nukkumaan. Muutama esimerkki:1) Isäni oli kuolemaisillaan (näin unen muutamaa kk aiemmin kuin isä oikeasti sai pahan sairauskohtauksen, en muista tarkemmin yksityiskohtia, mutta herättyäni olin ahdistunut ja peloissani). 2)Olin lähdössä baariin pukeutuneena intiaanityyppisiin vaatteisiin, avasin kotini ulko-oven ja oven takana oli vanhempieni koira pää veressä ja joku eläin (sakaali?) puri sitä kaulaan, hätistin pedon pois ennen kuin heräsin kauhuissani ja sydän hakaten. 3.) Lapsena näin muutaman kerran unta, jossa moottoripyörällä tuli kaksi miestä ja aikoi viedä minut vankilaan koska olin joskus sanonut haluavani tietää millaista olisi olla vankilassa. En kuitenkaan halunnut mennä ja heittäydyin jäälle makaamaan, miehet yrittivät nostaa minua moottoripyörän perässä olevaan puulaatikkoon. Tästä unesta heräsin aina itkien ja menin äidin viereen.

Tässä muutama ensin mieleen tullut esimerkki.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: nataraja - 09.11.2005 08:27:29
Pari viikkoa sitten heräsin itkien ja aivan paniikissa. :'( Olin unessani isossa ruuhkabussissa (kuulostaa tyhmältä...) joka oli täynnä ihmisiä. Yritin kävellä väen läpi, mutta ihmisen pitivät kiinni nilkoistani ja ranteista. Jos jollain muullakin on ahtaan- ja suljetun paikan kammo, ymmärrätte varmasti. Aamulla sitten tuntui että olisin juossut koko yön, lihakset olivat kaikki jumissa ja olo oli muutenkin kaikkea muuta kuin levännyt.

En itse osaa tulkita unia, joten jos joku tietää jonkun hyvän aiheeseen liittyvän kirjan niin olisin hyvin kiinnostunut. :)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: spikehead - 10.11.2005 09:50:06
Näen lähes joka yö unia ja voisin kertoa milteipä jokaisen, harvat jäävät siten etten niitä muistaisi. Näin on ollut koko pienen elämäni ajan, usein sitä kiroan. :buck2:
Yleisin painajainen, mistä olen aina herännyt suorastaan hysteerisenä, on jos olen juuri nähnyt unta jossa minut hylätään ja jätetään yksin, tavalla tai toisella. Pienenä se oli, että ystäväni ja vanhempani olisivat vain yksinkertaisesti hävinneet jonnekin, nyt myöhemmin se on ollut pääasiassa se että poikaystäväni jättäisi minut toisen naisen takia. Minut on oikeastikin kerran jätetty siitä syystä ja se on aina ollut suhteissa suurin kauhunaiheeni että mitä jos niin kävisi.
Näen myös useita kertoja viikossa ennen nukahtamista näitä ns. puoliunia, joissa tipun selkä edellä kalliolta pimeyteen suunnatonta vauhtia ja säpsähdän sitten silmät auki ja koko kroppa tuntuu "kramppaavan" samalla hetkellä kun näen itseni siinä unessa tippuvan maahan. Selitystä sellaisille? :o


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Dorian - 10.11.2005 10:13:15
Tuosta putoamisesta: Kokeile kääntyä kuin kissa ilmassa...putoat jaloillesi. Vaatii jonkin verran harjoitusta, mutta toimii ainakin meikäläisellä.  8)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: monikakson - 12.11.2005 17:24:47
Näin kerran muutama vuosi sitten unen, jossa mulla oli todella ahdistava tunne. Aivan kuin jokin olisi painostanut minua ja olin todella ahdistunut ja peloissani. Heräsin ja tunne vain jatkui ja tuntui että huoneessani olisi ollut jokin. Laitoin nopeasti valot päälle ja aloin hokemaan Isä meidän -rukousta. Pikkuhiljaa ahdistus ja pelko huoneesta hävisi, mutten sammuttanut enää valoja.

Sitten myös melkein vuosi sitten nukuin sängyssäni ja olin ehkä hieman samantyyppisessä univaiheessa. Siinä pimeästä kurottui käsi tai jokin minua kohti (monta kertaa). Kun heräsin, niin jostain syystä vaistomaisesti käännyin katsomaan taakseni ja hetken näin ehkä jonkinlaisena jälkikuvana (?) tämän hahmon. Se ei kuitenkaan pelottanut niin paljon, koska siihen uneen tai kokemukseen ei liittynyt niin ahdistavaa tunnetta.

 :kaksoset:


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Shine_S - 23.11.2005 16:06:08
Useinkin oon heränny sillain hätkähtäen ja ollu aivan paniikin vallassa.... joskus on ollu joku jahtausuni, mutta monesti ei sitten etes muista mihin heräs... outoa ja inhottavaa


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: CorvusLeonis - 23.11.2005 17:09:07
Sellainen karmea painajainen, jossa kaksi veristä hullua raateli toisiaan. Sitten pääni sisältä kuului vietävän kova, korkea ääni johon itse asiassa heräsin mutta samanaikaisesti olin näkevinäni sängyn reunalla irrallisen mustan käden. Olin niin järkyttynyt, että lähdin hortoilemaan ulos kadulle viideltä aamulla selvittääkseni pääni. ::)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Ozzette - 25.02.2006 23:38:19
No, huh, huh, KYLLÄ !! En tähän niistä enempää, mutta niiden pohjalta olen miettinytkin, että oliko tuo Saatana unissani ollut minä itse, joka unissaan käveli ja touhusi.. ?? Hmmm... Olenkohan unissakävelijä...  :o


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Marion - 26.02.2006 00:03:21
Iiik, huuh, KYLLÄ monta kertaa.  :o   :'(   :angel:


 :smitten:  :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Hiisitär - 01.03.2006 13:16:51
Näin muuten tuossa viikko sitten unta, jossa nurmelle tehtiin joukkohautoja. Vuosikymmeniä myöhemmin saman kohdan päälle rakennettiin puinen kartano-huvila, johon muutti nuori pariskunta. Kuolleet eivät olleet moksiskaan täsät "häpäisystä" lukuun ottamatta yhtä pientä tyttöä. Hänen epämääräiset kasvonsa (harmaat, silmät mustat aukot ja suu musta viiva) kurkistivat välillä sisään tyhjästä takasta - siellä hän kummitteli. Näin tämän tytön kasvojen kurkistavan takasta ja pelästyin niin, että heräsin omaan pelon värähdykseen ja "hyi kamala"-huudahdukseeni.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Cleome - 01.03.2006 15:50:59
inhottavin painajainen minkä olen koskaan nähnyt oli joskus lapsena. olimme veljen kanssa leikkimässä vajan vintillä ja minun piti päästä sieltä pois sillä tiesin, että jos emme lähtisi sinne ilmestyisi kuivettunut muumio. lähdimme juoksemaan pois takaisin kotiin, mutta talo ei ollut kuitenkaan sama. talossa oli poliiseja ja kiikkustuolissa istui vanha äijän käppänä, joka oli kuulemma murhannut sen muumion joskus ja poliisit olivat pidättämässä miestä. jostain syystä lähdin kävelemään äijän ohi ja yhtäkkiä todella tunsin kun äijä tarttui minua lanteista kiinni ja puristi ja nauraa räkätti ilkeästi. siihen minä heräsin, mutta tunsin puristuksen yhä lanteissani. arvatkaa uskalsinko nukkua sen jälkeen.
nykyään en näe painajaisia, olen jotenkin päättänyt etten näkisi. joskus näen ahdistavia unia tai painajaisiakin, mutta aina tiedän niiden olevan vain unta ja ne loppuvat tai herään kesken kaiken. painajaisten näkeminen on kyllä ihan terveellistä niin että pitäisi kai luvata nähdä joku painajainen aina silloin tällöin, että kävisin läpi niitäkin alitajunnan lokeroita...


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Khallayne - 02.03.2006 21:52:20
Minulla on yksi painajainen lapsuudesta, joka jatkuu vielä jopa tunnin heräämisen jälkeen. Välillä kun herään, se vaan jatkuu ja jatkuu. Siinä on jotin epämääräistä harmautta, ikäänkuin television "lumisade"(kun kanavaa ei näy) ja minun pitää pitää kiinni täsysillä. ei mitään muuta. mutta irti en saa päästää. Siinä jotain ikäänkuin vierii. En ole nähnyt sitä vuosiin muuta kuin kerran, noin kuukausi sitten. Tämä uni tulee myös silloin harvoin, kun minulla on hyvin korkea kuume. Se on tosi pelottava. ja sitten on nämä perus jahtaus painajaiset ja muut ikävät unet.  :D :crazy2:


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Riitta - 02.03.2006 23:39:51
Muistan noin 10 vuotta sitten kun olin jossain unen ja todellisuuden valimailla eteeni ilmestyi joku surupukuinen nainen(olen nahnyt hanet vanhoissa sukukuvissa) ja han yritti koskettaa minua kadellaan, en antanut peraannyin ja yritin huutaa, mutta pelostani en saannut kuin aanen pihinaa.Tartuin mieheeni pelosta ja han yritti rauhoittaa minua.TIESIN,etta seuraavana paivana tapahtuu jotain pahaa(aitini kuolemaa, han oli sairas),mutta jouduin sairaalaan pikkupoikani kanssa hanella oli tapaturma, onneksi kaikki paattyi hyvin, mutta lahelta piti.
En ikina unohda tata karmivaa pelkoa Diamond


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Hiisitär - 03.03.2006 12:51:47
Näin TAAS viime yönä pelottavaa unta - oikeastaan olen viimeisen 2 viikon aikana nähnyt painajaisia useina öinä peräkkäin, mikä on todella epänormaalia. Yleensä niitä tulee vain muutama vuoteen.

Viime yönä kotonani alkoi riehua poltergeist. Se siirteli tavaroita, käynnisti tiskikoneen (jota minulla ei edes ole), kiehutti tyhjää kattilaa tiskipöydällä, pisti uunin päälle jne. Juoksin vain ympäriinsä laittamassa koneita kiinni ja asettelemassa tavaroita omille paikoilleen. Tunnelma oli niin kamala ja ahdistava, että päätin lähteä karkuun poikaystäväni luo. En kuitenkaan löytänyt mistään bussiaikatauluja ja lopulta pillahdin itkuun. Päätin soittaa hänelle, että tulee isänsä kanssa hakemaan minut. mutta kännykässäni soitettujen puheluiden kohdalla oli vain kuvia egyptiläisestä Horuksen silmästä (3 kertaa), sen jälkeen luki Llyod (pari kertaa), taas Horuksen silmiä ja muutama Llyod, kunnes löysin poikaystävän nimen. Juuri kun painoin luurinappia, heräsin.

Unen ahdistava tunnelma tarttui mukaani ja keskustelin unesta enkelini Athamaijoksen kanssa. Minulla on ollut useiden päivien ajan suunnaton vihreän värin tarve. En omista mitään muuta vihreää kuin vihermustan huivin, jonka otin sänkyyni yöksi. Athamaijos kertoi, että minua puhdistetaan nyt ja tuo vihermusta huivi edistää puhdistumista. Unen symbolinen merkitys oli se, että minun tulee puhdistua ihan yksikseni ja rauhassa, en voi paeta sitä (hypätä bussiin/pyytää poikaystävää hakemaan minut pois). Joskus puhdistusprosessi on vain niin raskas, että se välittyy uneen painajaisena. Kuulemma minun ei pitäisi huolia, sillä kuten uni näytti, uunissani jonka poltergeist pisti päälle, oli pellillinen kypsiä pullia. Minulla on toisin sanoen "pullat hyvin uunissa"  ;)

Eli, halusin vain kertoa, että joskus painajaiset voivat olla merkki myös puhdistumisesta - tuolla ylemmillä tasoilla käydään nukkuessamme jotain operaatiota läpi, joka voi tulla uniin painajaisina, kun kaikki ikävät asiat nostetaan pintaan kerralla puhdistusta varten.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Alzbeta - 03.03.2006 13:10:35
Varsinkin, jos herään kesken ikävän unen yöllä kun on pimeää menee joskus parikin tuntia ennen kuin rauhoitun sen verran, että saan uudestaan unen päästä kiinni. Jos herään aamulla ahdistavastakin unesta kun on valoisaa ei pelota läheskään niin paljon.

Viime yönä kyllä kävin unissani läpi kaikki mahdolliset epävarmuudet ja pelot ja asiat mitä mielessäni on viime aikoina liikkunut. Melkein nauratti kun se asioiden käsittely oli niin järjestelmällistä. Tunnistin sieltä kyllä kaikki asiat, jotka muutenkin ovat nyt olleet viime aikoina esillä.

Tunnelma oli aika ahdistava ja ikävä, mutta kuitenkin jollain tasolla myös puhdistava, koska alitajuisesti tiedostin koko unen ajan että nämä asiat nyt pitää käydä läpi.

Joten, vaikka eivät olekaan mukavia, uskon tosiaan, että painajaiset ovat joskus jopa ihan terveellisiä. Kuten joku täällä jo mainitsikin.


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 03.03.2006 23:40:15
Eli, halusin vain kertoa, että joskus painajaiset voivat olla merkki myös puhdistumisesta - tuolla ylemmillä tasoilla käydään nukkuessamme jotain operaatiota läpi, joka voi tulla uniin painajaisina, kun kaikki ikävät asiat nostetaan pintaan kerralla puhdistusta varten.

Niinpä...


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Coppelia - 06.05.2006 21:00:31
Kylläkyllä olen herännyt muutamaankin otteeseen.

Viimeisin uni jonka jälkeen olen herännyt peläten taisi olla se kun mua jostain syystä vainottiin noitana. Tuomittiin poltettavaksi ja mä en edes tiennyt että miten mä olin sinne koko paikkaan joutunut saati sitten sitä miten tai miksi mua syytettiin noituudesta. Sielä oli joukko muitakin ihmisiä, samasta syystä. Meiät oltiin sidottui sellasiin puu hommiin ja just kun ne puut oltiin sytyttämässä niin joku niistä ihmisistä sanoi että hän on noita eikä kukaan muu meistä. Noh, meiät muut sitten päästettiin pois. Sitten ihan yht' äkkiä se mies osoitti mua ja sanoi " hän on noita ". Iski paniikki. Juoksin pois. Ihmettelen nyt jälkeen päin miten kukaan ei onnistunut estämään sittä mutta joo. Juoksin ulos ( tämä poltto homma olisi tapahtunut jossain mökissä.. eh..  :o )  Oli pimeä ja siinä lähellä oli vanhan kouluni piha ja minulle tuttu metsä. Ajattelin että vain 'katoan' varjoon ja odotan sielä kunnes ne ihmiset luvuttaa. Ajattelin myös että muutan nyt muotoni joksikin hiireksi tai joksikin ja viipellän turvaan. Pääsin 'katoamaan' varjoon ja miehet lopetit etsimiseni. Ja sitten jossain väänteessä vain tajusi että ei hitto, tämähä on uni ja herätin jotenkin itseni.

Heräsin. Pelkäsin ihan kamalasti. Olen aina kammonnut melkein yli kaiken ihmisen polttamista niinkuin just tollaset noita rovio hommat. Samoin kaikki sähkötuolit sun muut.

Osaisiko joku hieman selittää untani..?


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 06.05.2006 21:08:32
Osaisiko joku hieman selittää untani..?

Liittyneeköhän johonkin entiseen elämääsi...  ::)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Coppelia - 06.05.2006 21:12:57
Osaisiko joku hieman selittää untani..?

Liittyneeköhän johonkin entiseen elämääsi...  ::)


Auts, toi oli muuten aika hiton hyvä selitys.. xDD
Pelottavaa ^^'


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: valopilkku77 - 10.05.2006 11:52:58
ihana ihminen jos kerrot jotain..sen alla on minun painajaiseni..en ole vieläkään keltään saanu minkäänlaista tulkintaa..onko se jotain pahaa vai hyvää mitä on tapahtumassa tai mitä se on ihmettelen vieläkin..pitäisi varmaan sellanen uni kirja kirjastosta käyä lainaamassa Mutta kertokaa ihmeessä tohon viestiketjuun jos osaatte edes jotain valottaa.. aika ahistavaa kun ei tiedä mistään mitään  :'(   Mutta kiitos sinulle joka jaksat edes jotain vastata  :smitten:


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Astrobug - 12.05.2006 09:11:24
Näen painajaisia harvoin. Painajaiseni ovat niin pöljiä, että viimeistään herätessä se hetkellinen pelon tunne katoaa. Kääntää vain kylkeä ja sitten näkee jo parempaa unta. 8)


Otsikko: Re: Oletteko ikinä heränneet unestanne peläten?
Kirjoitti: Satu - 12.05.2006 16:53:32
Onhan niitä sellasia unia ollut pitkin elämää useitakin, jopa sellasia, jotka ovat olleet enteellisiä. Näin esmes kerran unen, jossa sain keskenmenon ja se tarkoittikin silloisen ihmissuhteeni päättymistä. Kaikkein rankin uni oli sellainen, että serkkuni (24-v.) äiti istui tuolilla hyvin surullisen näköisenä ja serkkuni jo vuosia aiemmin kuollut isä seisoi hänen vierellään yhtä surullisena. Kun heräsin, olin aivan paniikissa, sillä serkkuni sairasti rintasyöpää. Uni vaivasi minua niin kauheasti koko päivän, että illalla soitin serkulle kysyäkseni, miten hän jakselee. Hän vakuutti kaiken olevan olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Vain muutama päivä tästä hän joutui sairaalaan ja pari viikkoa myöhemmin hän menehtyi.

Jokunen muukin enteellinen tai muuten hyvin voimakas uni on ollut enkä ole aina kovinkaan otettu tästä "lahjasta", koska tällaiset unet helposti vaikuttavat koko päivään. Tietysti ne saattavat auttaa varautumaan johonkin, mutta silti...