Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Artemis - 08.06.2006 17:37:10



Otsikko: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Artemis - 08.06.2006 17:37:10
Tapaan päivittäin ihmisiä joilla on kaunis miellyttävä puheääni. Itselläni on hieman matala ääni, olisi mukavaa omata heleä kaunis saundi  ;)
Onko astrologialla mitään tekemistä äänen kanssa, minkälainen ääni sinulla on?
Tietysti kyse on geeneistäkin mutta..
On raakkuvia puheääniä, kirkkaita, matalia, korkeita, miehekkäitä ja naisellisia ääniä. Miten kuvailisit omaa ääntäsi?

 :)


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Ajatus - 09.06.2006 12:54:40
Yhdistän äänen ja puheen Merkuriukseen ja itselläni se sijaitsee Vesimiehessä, yhtymässä kuuhun ja ykkösessä eli Oinaan huoneessa. Ääneni on myös ehkä matalampi kuin naisihmisillä keskimäärin ja etenkin esitelmää tms. pitäessä täytyy kiinnittää huomiota etten puhu liian hiljaa, koska puheääneni ei ole luonnostaan kovin kuuluva.

Yhdistän tuohon kuun vaikutukseen sen, että esim. aamuisin kestää joskus kauan ennen kuin saan ääneni avattua. Ääneni myös särkyy herkästi ja tunnetilat vaikuttavat siihen (kuu). En ainakaan itse koe ääntäni mitenkään erityisen naiselliseksi, mutta ei se miehekäskään onneksi ole. :D Vesimiehen merkki varmaan kuvaa aika hyvin tätä.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Linn - 09.06.2006 12:59:06
Mielenkiintoinen aihe.

Minullakin on ennemmin matala kuin korkea ääni, mutta pidän matalaa ääntä yleisesti ottaen miellyttävämpänä. Korkea ääni on minun korvaani helposti kimitystä.

Minullakin on Merkurius Vesimiehessä, kolmannessa huoneessa ja yhtymässä Marsiin. Nämä tekijät ehkä vaikuttavat siihen, että ääni ei tosiaan ole erityisen feminiininen (muttei tosiaankaan mikään viskibassokaan ;D )sekä siihen, että puhun yleensä todella nopeasti.

Linn


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Linn - 09.06.2006 13:05:14
Katsoin vielä vähän muita karttoja ja kiinnitin huomion siihen, että sekä pikkusiskollani että äidilläni on Merkurius neljännessä huoneessa ja molemmilla on "ongelmia" äänen kanssa. Siskolla on tosi käheä ääni ja hänelle on jopa määrätty antihistamiinia äänen kirkastamiseksi (jota hän ei voi kuitenkaan syödä, kun on se Neppari kuudennessa ;) ) ja äitillä särkyy ääni helposti ja menee paineeseen jos hän puhuu paljon.

Yhdistin nämä tuohon Ajatuksen mainitsemaan Kuu-vaikutukseen. Onhan neljäs huone Kuun huone.

Linn


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: taria - 09.06.2006 14:05:21
Mullakin on merkurius kaksosissa 4.huoneessa.. ääni on matala ja hieman kähee.. ja arvatenkin oon kova puhumaan.. kaksonen ku oon..  ;D

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Sister of Night - 09.06.2006 14:21:34
Merkurius kaksosissa 7. huonessa.

Kuten Taria tuossa jo mainitsikin, niin puhetta todellakin riittä välillä liiaksikin. Mulla on mielestäni aika kestävä ja kuuluva ääni, ei helposti mene käheäksi tai lopu kesken. Sen mataluudesta tai korkeudesta en oikein osaa sanoa..ehkä jollain tavalla enemmänkin heleä/kirkas tai jotain.. aika vaikea määritellä omaa ääntään..


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Artemis - 09.06.2006 18:09:59
Minulla herkästi käheytyvä ääni myös. Tosin tupakoin myös..
Merkurius kaloissa, kaloilla olisi mielestäni sellainen heleä ääni  :) Minulla ei kuitenkaan. Puhun työkseni paljon joten välillä on ongelmia pitää ääni "virkeänä".
Minäkin olen sellainen puhuja että välillä ajatus ei kohtaa suuni kanssa ja sanat menevät solmuun puhuessani järjetöntä vauhtia. Minulle on sanottu että minulla on selkeä ääni, varmaan silloin kun puhun rauhallisemmin  ::)
Käytän paljon omituisia sanoja ja sanontoja, voisiko se johtua tuosta kalat merkuriuksesta? Ihmiset aina kummastelevat joitain sanojani  :)
Joillain taas on hyvin hento, melkeinpä lapsen omainen ääni.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Artemis - 09.06.2006 18:12:00
Hmmm, vielä se että kun merkuriukseni on kolmiossa neptunukseen niin voisiko sekin tuoda omaa vivahdettaan puheeseeni ja ääneeni?


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Artemis - 09.06.2006 18:14:00
Merkurius on siis neliössä neptunukseeni, ei kolmiossa


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Pallaskissa - 09.06.2006 22:38:29
Merkurius 5. huoneessa Vaa'assa, yhtymässä Plutoon ja Aurinkoon, sekstiilissä Neptunus-Jupiter-yhtymään, kolmiossa Saturnus-Pallas-yhtymään, kolmiossa MC:lle ja sekstiilissä Cerekseen. Puhelinääntäni kuvaili kerran eräs henkilö kauniiksi, ja ns. puheenlahjoja löytyy  ::) (voisin kuulemma myydä minkä tahansa ajatuksen kenelle tahansa, kenties tuo yhtymä Plutoon tuo vakuuttavuutta  ;)) Ääneni on aika matala, melodinen. Laulaa en osaa! Kauhea trauma, kaunis ääni eikä LAINKAAN sävelmuistia!  ;D


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 09.06.2006 23:36:03
Vaikea arvioida omaa ääntä, mutta ehkä sellainen pehmeän heleä voisi kuvailla sitä parhaiten...  ::) Merkurius minulla on omassa aurinkomerkissäni härässä huoneessa 8. Mitä te osaisitte sanoa äänestäni tuon perusteella?


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: valo76 - 10.06.2006 01:14:07
Voi miten minua koskettava aihe.  :D
Olen uhrannut koko elämäni ihmisäänen tutkimiseen. Jokaisella meillä on uniikki äänen värinsä, Joka on siis ilmanpaineen värähtelyä ja resonointia. Ominaisväri muodostuu ääntöväylän ja kallon rakenteesta.
Ilmanpainetta taas säädellään pallea ja vatsalihaksistolla, joka vaikuttaa äänen volyymiin.

Puheäänestä voi kuulla paljon ihmisen persoonallisuudesta, sillä tunnetilat vaikuttavat kehon lihaksistoon ja sitä kautta kuuluvat äänessä.
En ole koskaan ajatellut, voisiko äänen kvaliteettia tutkia myös kartalta.  :idiot2:
Merkurius kommunikaaation planeettana voi olla yksi tutkimusalue, mutta koska ääni kertoo ihmisestä niin paljon monella muullakin alueella en usko, että sitä voi aivan niin karrikoidusti tutkia.
Kalaihmisillä voisi olettaa olevan herkkä ja pehmeä äänenkäyttö viitaten lähinnä persoonaan, kun taas kommunikaation mestari kaksosilla kantava ja värikäs.

Se onko ääni matala vai korkea ei ole olennainen vaan ennemminkin äänen väri.

Pehmeä, metallinen, kirkas, heleä etc.

Itselläni merkurius on  :oinas: 9.huoneessa kuinka ollakaan siis olen kiinnostunut äänen tutkimisesta.  ::)
Puheääneni on normaalissa äänen käytössä kirkas ja värikäs. Äänen taajuudet vaihtelevat.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Fiona - 11.06.2006 15:18:07
Minulla on  :merkurius: :kalat: ja ääneni ei kyllä ole sen mukainen. Pikemminkin se vastaa  :venus: :oinas:, jonka olen muutenkin aina yhdistänyt ääneen. Merkurius liittyy mielestäni siihen miten kommunikoi, mutta ei ääneen. Venus taas voisi liittyä juuri siihen.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: luminant mermaid - 12.06.2006 08:24:22
Minulla on :merkurius: :oinas: 7. huoneessa. Ääntäni on ainakin puhelimessa kehuttu miellyttävän pehmeäksi, ihan tuntemattomien ihmisten mielestä. Kai se on vähän kuulijan korvistakin kiinni :smitten: Ja omasta asenteesta, puhuuko hymyillen vai pakonomaisesti.

Minulla on myös paljon aspekteja Merkuriukselle

Pluto avautuva kolmio Merkurius
Neptunus oppositio Merkurius
Chiron sulkeutuva sekstiili Merkurius
Jupiter sulkeutuva kvinkunssi Merkurius
Venus avautuva sekstiili Merkurius

Mitä nämä voisivat kertoa puheestani, heikkouksistani ja vahvuuksistani? Näkyykö jotain erityisongelmia tai jotain, jossa olen todella hyvä? Tai kehittämisen tarvetta "puhetyöläisenä"?
 :uglystupid2:  :idiot2:    :smitten:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: aQuarius~ - 15.06.2006 12:53:30
Itselläni on merkurius kauriissa 4.huoneessa. Ääneni on "keskimatala" :D , eli siis se on naisellinen mutta hieman matala. Minulle on joskus sanottu että voisin mennä mainosääneksi, koska osaan "eläytyä" aiheeseen mistä on puheenaihe  :D
Puhun paljon, mutta mietin aina mitä päästän suustani. On todella vaikeaa selittää millainen oma ääni on :)


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Perhonen - 15.06.2006 15:54:39
Minulla merkurius vesimiehessä 1. huoneessa... hmmm... mitähän sanoisin äänestäni.. jotkut sanovat olevani kovaääninen (kuulemma varsinkin puhelimessa "kimitän"  :2funny: )

Mutta monesti joudun toistamaan sanomisiani koska puhun kuulemma niin hiljaa..

Mutta koen kyllä että minulla on normaalisti lempeä ääni.. :idiot2:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Lilja-82 - 15.06.2006 18:24:18
Tämä voi kuulostaa kieroutuneelta, mutta pidän äänestäni enemmän kun minulla on pieni flunssa.  ;D  ::) Silloin ääneni aina madaltuu. ja kaikki mitä sanon kuulostaa omasta mielestäni viisaammalta ja uskottavammalta kuin normaalilla äänellä. :coolsmiley:

Merkurius on osana 6. huoneen stelliumia.  :aurinko: :uranus: :merkurius: :venus:  :jousimies:

Äänestäni kuuluu mielialani kyllä voimakkaasti läpi. Maija Vilkkumaata jos laulan niin sitä rääkymistä ei kestä kukaan, mutta muuten minulla on kai ihan keskinkertainen lauluääni. Nuoteista en ymmärrä mitään.  :-X


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Hansuli - 15.06.2006 20:01:36
Oma merkuriukseni on vesimiehessä ja huoneessa 7  :aspect_con: :venus: ja  :aspect_tri: Plutoon ja Marsiin.

Ääneni on hyvinkin matala ja kuuluva..(nousu leijona   ::)). Usein sanotaan, että puheeni on hyvin määrätietoista... olisikohan tuo Pluton ja Pallaksen minuuttitarkka opositio ehkä osana tätä?? Usein puhun muut niin pyörryksiin vakuuttavasti, että he lopunviimein kyllä innostuvat siitä,mistä alunpitäen lähdin liikkeelle. Ja voitte kuvitella, että aina en puhu ihan täyttä tätä päivää  :D.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Mimia - 16.06.2006 20:27:54
Merkuriukseni sijaitsee Oinaassa 11.huoneessa.

Aspektit ovat
Merkurius kvintiili Jupiter
Merkurius kolmio Neptunus
Merkurius oppositio Pluto
Merkurius yhtymä Lilith
Merkurius yhtymä Pallas
Merkurius yhtymä Pholus
Merkurius sekstiili MC

Ääntäni on sanottu pehmeäksi ja mukavaksi puhelinääneksi. Sanoisin myös, että ääneni on naisellinen. Se on myös kuuluva ja kantava. Puhun paljon ja sekoilen sanoissani koko ajan, koska on niin paljon asiaa ja suu ei tahdo pysyä mukana puhetulvassa (AC Kaksonen). Tykkään kikkailla sanoilla ja käytän myös erikoisia lausahduksia/sanoja. Päästelen myös koko ajan erilaisia äännähdyksiä eli nauruntirskahduksia, muminaa ym. Puhun myös itsekseni ja unissani (kuulemma  8)).

Aspekteistani selviää myös se, että pystyn hyvin puhumaan tunteistani ja kuvailemaan asioita helposti( :aspect_tri: :neptunus:). Luovuus puhumisessa ja sanoissa näkyy ( :aspect_tri: :neptunus: ja  :aspect_con: Pholus). Pystyn myös hyvin puhumisella vaikuttamaan ihmisiin ja voisin kuvitella, että tulevassa ammatissani puhuminen olisi aika tärkeässä asemassa ( :aspect_con: Lilith,  :aspect_con: :pallas: ja  :aspect_sex: :keskitaivas:).

Yhteenvedon tulos: RAKASTAN PUHUMISTA!!  :smitten:  


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Bast - 24.06.2006 14:28:36
Helou!
Oli niin mielenkiintoinen aihe, että piti ottaa itsekin selvää tästä ko asiasta. Itselläni merkurius vesimiehessä ja 6.huoneessa, sekä merkurius yhtymä mars. Ääneni on matala,enkä kuvailisi ääntäni mitenkään naiselliseksi. Saan kyllä äänestäni miellyttävän, olen tehnyt kuulutushommia joskus, ja ihmiset on kehuneet ääntä. Flunssassa vielä madaltuu ääni ja kerran olinkin puhumassa eräälle ihmiselle jotain asiaa, kun hän kesken puheen vaan heitti, et jumalauta ku sulla on seksikäs ääni! Ääneni on myös kuuluva, sekä mitä vakavampaa tai tärkeämpää asiaa selitän, sitä matalammaksi ääneni muuttuu, ja syvemmäksi.
Mielenkiintoinen aihe kyllä.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Q - 24.06.2006 18:47:21
Mulla on merkurius 11. huoneessa ja vaa'an merkissä, Saturnukseen yhtymässä.

Ei ole kaunis ääni todellakaan, ei naisellisen pehmeä eikä seksikkään käheä. Vähän matalanpuoleinen, kova ja selkeä. Sellainen, jonka kautta ankara opettaja Saturnus voi puhua :2funny:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Pallaskissa - 26.06.2006 12:46:31
Uh, juuri aamulla komensin tytärtä (heitteli hiekkaa tomaatintaimien päälle kasvihuoneessa, miten kekseliästä...) niin mies tuli ulos sanomaan ettei "tarvitse komentaa ihan niin käskevällä äänellä, kyllä se vähemmästäkin uskoisi", huh, Pluto :aspect_con: Merkuriusko se vaatii..? Hmm, käskyttäjä-ääni, ainesta kapiaiseksi  :D?


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: ~Aina~ - 27.06.2006 02:53:59
Minulle on sanottu monelta taholta, että minulla on "väärä ääni". Joskus vähän loukkaannuin siitä, mutta sittemmin olen kuullut sen itsekin. Ääneni pienenee hyvin helposti sellaiseksi, että siitä ei saa mitään selvää. Rasittaa, kun aina kaikki joutuvat kysymään, mitä oikein sanoin. Äänestäni todellakin kuvastuu kaikki mielentilani. Vähänkin kun jännitän jotain tilannetta, jossa joudun puhumaan, niin kurkkuuni alkaa koskea, vaikken ole sanonut vielä sanaakaan. Olen yrittänyt harjoitella puhumaan matalammalta, mutta huomaan aina välillä taantuneeni puhumaan hiljaa piipittäen. Korkea ja hento, niillä parhaiten omaa ääntä kuvailisin.
Olen siis :aurinko: :kalat:  :askendentti: :leijona:

Miksi juuri merkuriuksen asema olisi niin tärkeä äänen tai kommunikoinnin kannalta?

Tämä voi kuulostaa kieroutuneelta, mutta pidän äänestäni enemmän kun minulla on pieni flunssa.  ;D  ::) Silloin ääneni aina madaltuu. ja kaikki mitä sanon kuulostaa omasta mielestäni viisaammalta ja uskottavammalta kuin normaalilla äänellä. :coolsmiley:

Hassua, että joku toinenkin pitää äänestään enemmän flunssaisena.  :D Se on juuri se äänen madaltuminen, minkä ansiosta tuntuu, että sanottavalla on enemmän painoa. Tosin viimeksi flunssassa ääni lähti kokonaan.  >:(


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: valo76 - 27.06.2006 14:17:12
Hei!

Itse olen  :askendentti: :leijona: ja valtaan usein sosiaalisissa tilanteissa muilta tilaa vaistomaisesti. En tarkoituksellisesti. Kun olen saanut tuosta palautetta, että joskus toiset karttavat sen vuoksi seuraani, olen ruvennut varomaan sitä.

Silloin huomaan jännittäväni ylävatsan seutua, johon tiedän pallealihaksen kiinnittyvän rintalastan alapuolelle ja alimpiin kylkiluihin.

Jos pallea jännittää aiheuttaa se leuan ja kaulanseuden lihasten kiristystä. Ääni kun on ilmavirtaa, on sillä tuolloin ääntöväylässä  pienempi tila resonolitua, joten ääni jää kimeäksi tai piipittäväksi. :)

Olisi mielenkiintoista tietää, onko kukaan ajatellut mitä kehon osia eri planeetat edustavat ja voisiko ajatella, että tietyt persoonan piirteet jakautuisivat myös ihmisen fyysiseen kehoon?   :idiot2:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Q - 27.06.2006 21:49:33
Ihan kaikkea ei voi astrologisesti selittää. SORRY!

Eiköhän meistä jokainen sen tajua. Ihmisen biologiahan kuuluu ihan peruskouluopetukseenkin ;). Mutta on meistä nyt vain sattuu olemaan jännittävää mietiskellä ja spekuloida, mihin kaikkeen astrologia ja syntymäkarttamme kuviot itseasiassa voivatkaan vaikuttaa. Totuushan on loppujenlopuksi se, ettei kukaan meistä voi varmuudella tietää. Voimme vain esittää olettamuksia, arveluja ja mielipiteitä ja tietenkin keskustella asiasta ja jakaa näkemyksiämme (sehän yksi foorumin tarkoituskin kaiketi on).

Ja jos itseasiassa tarkkoja ollaan, niin tuo sinunkin väitteesi siitä, ettei astrologialla ole tekemistä sellaisten asioiden kuin äänen ja ulkoisen olemuksen kanssa, on oikeastaan vain yhdenlainen näkemys ja mielipide, ei absoluuttinen totuus ;)

Geenien ja geeniperimän osuutta ei täällä kukaan varmaankaan ole kiistämässä. Mutta eihän se välttämättä tarkoita, että siinä olisi koko totuus.


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Linn - 27.06.2006 22:03:27
Juuri näin, Katja-Q. Siitä miksi saamme tietyt geenit tai biologiset ominaisuudet on monta uskomusta, eikä tämä foorumi ainakaan ole oikea paikka tyrmätä suoralta kädeltä muitakin kuin "virallisia ja tieteellisiä" totuuksia.

Linn :)


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: Q - 29.06.2006 18:58:44
Anteeksi, jos loukkasin jotakuta.

No ei mua loukkaa mitenkään sun mielipitees, vaan lähinnä hiukan kävi nyppimään sen tapa, jolla sen esitit ;). Ikään kuin pitäisit meitä ihan ääliöinä, kun edes tämmöisiä hypoteeseja mietimme. Ja onhan sinulla toki oikeus mielessäsi pitääkin, mutta ei ehkä ole kovin kohteliasta silti puhua asiasta kiinnostuneille noin alentuvaiseen sävyyn.

Eikä mulla ainakaan ole mitenkään tarpeen ruveta sinulle minkään paikkansa pitävyyttä/pitämättömyyttä perustelemaan ja todistelemaan. Ei minulla sellaista tarvetta ole myöskään itseäni kohtaan.

Kunhan nyt muuten vaan nautin tällaisten asioiden pohdiskelusta ja avoimesta, tuomitsemattomasta tutkiskelusta. Ja mikä olisi oivempi paikka näiden ajatusten ja mietintöjen jakamiselle ja julkituomiselle, kuin juuri tämä astroaiheinen foorumi? :)

Tykkään täällä juuri siitä, että on mahdollista esittää totutusta poikkeaviakin arvailuja, olettamuksia ja kysymyksiä ilman, että joku heti tulee totuudentorvena ja järjenäänenä toitottelemaan ja moiset "hömpötykset" teilaamaan. Siihen törmää muuten ihan tarpeeksi muutenkin. Ja kun sille linjalle kerran lähtee, niin sittenhän voisi käydä jokaisen viestiketjun perään kirjoittamassa, että "ei kuulkaas tätä voida astrologialla selittää, ei sitten millään". Sillä loppujen lopuksi yhtälailla olettamuksena voidaan pitää astrologian vaikutusta luonteeseenkin. Kyllähän monien mielestä ihmisen luonne ja persoonallisuuskin on vain geeniperimän, perustemperamentin ja ulkoisten kokemusten ja vaikutteiden summa, jolla ei ole kyllä piiruakaan tekemistä minkään tähtikuvioiden ja taivaankannen asentojen kanssa ;)


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: _Sofia_ - 29.06.2006 23:57:21
Minulle on sanottu monelta taholta, että minulla on "väärä ääni". Joskus vähän loukkaannuin siitä, mutta sittemmin olen kuullut sen itsekin. Ääneni pienenee hyvin helposti sellaiseksi, että siitä ei saa mitään selvää. Rasittaa, kun aina kaikki joutuvat kysymään, mitä oikein sanoin. Äänestäni todellakin kuvastuu kaikki mielentilani. Vähänkin kun jännitän jotain tilannetta, jossa joudun puhumaan, niin kurkkuuni alkaa koskea, vaikken ole sanonut vielä sanaakaan. Olen yrittänyt harjoitella puhumaan matalammalta, mutta huomaan aina välillä taantuneeni puhumaan hiljaa piipittäen. Korkea ja hento, niillä parhaiten omaa ääntä kuvailisin.
Olen siis :aurinko: :kalat:  :askendentti: :leijona:

Mulla on täysin sama juttu! Ainoastaan kotona mun ääni on kuulemma hieman kovakin  ::)
Ja vielä saatan puhua todella nopeasta. Tosin  oon :merkurius: :vesimies:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: ti0 - 02.07.2006 23:09:22
Tämä on mielenkiintoista mutta hankala on sanoo... En osaa kuvailla ääntäni. Se kuulostaa aika nuorelta, pikemminkin korkealta kuin matalalta, tai no... Se voi olla ihan nätti ääni. Puhetyylini vaihtelee paljon ja ääni käheytyy helposti jos tunnen oloni epämukavaksi. Jos pelottaa, ääni on hiljainen, herkkä ja hauras mutta välillä taas itsevarma, käskevä ja vahva tai innokas ja leikkisä. Yleensä äänestä kuvastuu hyvin se etten paljasta kaikkea.

:merkurius: :rapu: ja huoneessa 12. Se ei ole missään pääaspekteissa. Tarkastin juuri muut aspektit ja näköjään merkkari on bikvintiilissä Saturnukseen ja kvinkunssissa Uranukseen. ???


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: the_planet - 01.12.2006 01:11:00
Ääni... olen tätä useasti miettinyt, koska olen usein törmännyt tilanteisiin, jossa ihmiset joutuvat ikään kuin keskittymään kuuntelemiseen. Olen huomannut, että ainakun alan puhua ihmisten ilmeet menevät vakaviksi. Joku poika kerran sanoi, että ääneni on sellainen, että sitä on pakko kuunnella. En puhu mielestäni mitenkään hiljaa, ehkä verkkaisesti. Nähtävästi se kuitenkin jollain tavalla vaikuttaa kuuntelijoihin, en siis tarkoita välttämättä positiivisella tavalla  ;)

Omaan päähäni ääneni kuulostaa normaalia naisen ääntä matalammalta, mutta lauluani on verrattu Siiri Nordinin ääneen. Että tiedä sitten, nauhoitettua ääntäni en pysty kuuntelemaan, kauheaa  :buck2:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: ekoalanen - 02.12.2006 23:30:33
Mulla on todellinen ongelma ääneni kanssa. Luultavasti ihan tekniikkavika puheessa, koska ääneni väsyy ja käheytyy 15 min. puhumisen jälkeen. Pitäisi päästä jollekin puheterapeutille, joka opettaisi minut puhumaan  :buck2:

Baarissa tilanne on ihan toivoton. Kukaan ei kuule mitä sanon, koska ääneni "katoaa" taustameluun ja jos alan huutamaan, ääneni nousee oktaavilla ylemmäs ja pahentaa vain tilannetta.

Kaikkein koomisinta tässä on se, että Sepon tulkinnan mukaan minun pitäisi olla kosminen kultakurkku  :uglystupid2:  :2funny:

 :aurinko: :askendentti: :merkurius: :neptunus: :aspect_con: :jousimies: 12. huoneen puolella


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: enska - 02.12.2006 23:34:06
mihinkäs astrologisesti nuo ääni-asiat ja kuuloaistimukset liittäisitte?

Olen periaatteessa auditiivinen oppija ja muutenkin nuo äänimaailmat vaikuttavat aika paljon viihtymiseeni jossakin paikassa. Pidän niin hiljaisuudesta kuin (mielestäni) hyvästä musiikista, mutta ylenpalttinen mäiske ja räiske tuntuu joskus ihan fyysisenä pahoinvointina. Minulla on myös tarkempi kuulo kuin haluaisin..

Omasta raakunnasta sen verran, että laulukokeissa enemminkin lausuin kuin jollottelin menemään. Itseksenikin vaan hyräilen mukana, en pidä laulu-äänestäni tippaakaan. Joskus olen tehnyt kyllä puhetyötä ja tykkään lukea äänen vaikkapa satuja, mutta mielestäni ääneni kuulostaa kamalan vanhalta ja rähjäiseltä.

Isän puoleisessa suvussa sakki on niin käheä-äänistä, että ovat päässeet sairaslomillekin ihan normaalin puheäänen perusteella  :D



Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: nikki - 02.12.2006 23:49:28
"pallaksen haastavat aspektit voivat osoittaa mahdollisia ongelmia sekä näköön että kuuloon perustuvassa havainnoinnissa,
värisokeus,sanasokeus,huono silmänkäden koordinaatio,
rajoittunut näkö tai kuulo,
vaikeuksia oppimisessa tai heikkolahjaisuus
pallas osoittaa suuntaa älykkyydellemme ja havaintokyvyllemme"
            (Tanhua)


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: taiska - 02.12.2006 23:50:31
Minulla Merkurius on Kaloissa ja lisäksi minulla on  :neptunus: sulkeutuva kolmio  :merkurius: ,  :venus: yhtymä  :merkurius: ja  :saturnus: sulkeutuva sekstiili  :merkurius: .Puhun paljon ja minulle on sanottu, että minulla on kaunis ääni, mutta itse sitä on vaikea arvioida.Myös eri tilanteissa ääneni "toimii" eri tavalla .Ääneni ei ole korkea, mutta ei hirveän matalakaan ja kestää kyllä.Joskus puhe tulee ulos nopeammin kuin ajatus ja silloin voi tulla "uusia" sanontoja  :2funny: joilla on saatu eräätkin hauskat naurut , kuten 1 hyvä esimerkki " kiertää kuin nakki kuumaa puuroa "  :2funny:  :2funny:


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: enska - 02.12.2006 23:55:56
"pallaksen haastavat aspektit voivat osoittaa mahdollisia ongelmia sekä näköön että kuuloon perustuvassa havainnoinnissa,
värisokeus,sanasokeus,huono silmänkäden koordinaatio,
rajoittunut näkö tai kuulo,
vaikeuksia oppimisessa tai heikkolahjaisuus
pallas osoittaa suuntaa älykkyydellemme ja havaintokyvyllemme"
            (Tanhua)

Ahaa..
Pallas kutosessa kaloissa ja oppositiossa Plutoon, sekstiilissä Venukseen..Kyllä tuo huononäköisyys ( ja huonon näköisyys :D ) pätee täällä samoin kuin kahden vasemman käden omaaminen.. ;D


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: nikki - 03.12.2006 00:04:50
mulla on pallas ravussa kasissa ja kolmioita,yks neliö mc:lle,
likinäkösyyttä kyllä on ( :pallas: :aspect_tri: :neptunus:?)
mutta muuten tuntuu lanttu leikkaavan ja itseasiassa tuo neliö
mc:lle on tuonut kädentaitoja,
tuosta äänestä,
liekö ollut puhetta jo aiemmin,
jotenkin se periytyy vai onko elimet niin samankaltaiset,
minua on luultu puhelimessa aikoinaan äidikseni ja tytär on mennyt minusta täysiään..


Otsikko: Vs: Ääni ja astrologia
Kirjoitti: taiska - 03.12.2006 00:10:06
Minulla Pallas on Kauriissa 6. huoneessa ja  :aspect_con:  :kuu: ,  :aspect_ssx:  :mars:,  :aspect_con:  :saturnus:,  :aspect_tri:  :kuunsolmu: ja  :aspect_sex:  :keskitaivas: . Tiedä häntä sitten näiden merkitystä  :D .