Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Dimma - 05.07.2006 09:21:52



Otsikko: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: Dimma - 05.07.2006 09:21:52
Ihanat astro-ihmiset, auttakaa ison muutoksen kanssa (jälleen ) kamppailevaa neitsykäistä! :o
Edessä on ehkä suurin koitos koko tähänastisen elämäni aikana ja myös muutto toiselle puoleela maailmaa! Äääk!  :crazy2: Näkyykö kartassani mitään mullistuksiin viittavaa..?!




Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: Yussra - 05.07.2006 10:26:17
Vastailen, kun tämä liippaa niin läheltä omaa elämääni:  ;D
Olen itse syntynyt 2.9. ja muuttamassa ex-tempore seuraavien kuukausien aikana ulkomaille. Sen myötä vaihtoon menee liki koko elämä! Muutoksia odottelen erittäin positiivisella mielellä.

Omalle kartalleni ainakin Mars suopi mitä moninaisempia mahdollisuusaspekteja heinä-elokuun aikana! Itse olen aika huono lukemaan noita karttoja, joten en ala arpoa, mutta voithan tilata vaikka kuukauden-pari esoteerista vuosihoroskooppia, ellei joku ystävällinen tulkitse karttaasi!

Reipasta mieltä ja tsemppiä muuttoon  :smitten:


Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: Lilli - 05.07.2006 11:28:11
Karttaasi sen kummemmin katsomatta arvelisin, että Uranus on ainakin asialla (Neitsyiden oppositiomerkissä Kaloissa tällä hetkellä), mahdollisesti myös muita planeettoja.

Asiasta on keskusteltu tässä ketjussa:

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=5431.0


Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: Lilli - 05.07.2006 16:50:33
Akuuteinta elämänmuutokset ovat Neitsyillä, jotka ovat syntyneet syyskuun ensimmäisellä viikolla tai aivan merkkinsä loppupuolella syntyneillä Neitsyillä. Ensinmainittuja heittee Uranus ja viimeksimainittuja Pluto.


Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: saai - 05.07.2006 17:33:12
Hei, Olen syntynyt 2.9 ja muutin pois Suomesta yhdeksän vuotta sitten. Uranuksen viimeinen oppositio auringolleni (neitsyt 9 astetta) oli jo helmikuussa, eli jos sen jälkimainingeista on kyse, muutto voisi olla pakon sanelema vastuun nousu omasta itsestä.

En tiennytkään että täällä on muita joilla on synttärit noin samaan aikaan kuin mulla, kivaa!

Silver Pearl, sun pari lähestyvää transiittia mun käsitykseni mukaan ovat Pluto trini Jupiter ja Saturnus trini Neptunus. Molemmat nk. "helppoja" ja positiivisia, laajentavat yhteiskunnallisesti, :jupiter: ja henkisesti,  :neptunus:.

Sun Prog  :aurinko: on juuri ohittanut MC:n ja natal Pluton, eli voimakas satsaus uraan on todennäköistä.


Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: saai - 05.07.2006 17:53:53
Terra, sulla syntymäpäivä on vähän myöhemmin, joten uranuksen oppositio auringolle vastuunlisäyksen kera on odotettavissa vähän myöhemmin, vuosi tai kaksi.

Sen sijaan sulla on oma uranus kymmenen astetta neitsyttä eli tämä ohitus juuri ja juuri suoritettu. Uranus oppositio uranus on merkittävä ikäkausi transiitti, keski-iän kriisiksikin kutsutaan. Voi tulla tehdyksi yllättäviä tempauksia, ainakin houkutus siihen on ollut suuri.

Tämänhetken tilanne sinulla on kuitenkin Uranus oppositio Pluto. Jotain mullistavaa muutosta on ilmassa. Tilanne kysyy joustavuutta ja sopeutumista. Samalla Uranuksen yhtymä natal kironiin (neitsyt 16 astetta) lähestyy. Nämä on kaikki, Uranus, Pluto ja Kiron, hitaasti liikkuvia laneettoja joten meitä on useampia nyt tässä samassa tilanteessa, "about".


Otsikko: Vs: Loppuvuosi neitsykäiselle!
Kirjoitti: Dimma - 05.07.2006 17:54:21
Jeps, kiitokset! Jännää aikaa tässä elellään! Mun tulkinta-taidot on niin alkeelliset että täytyy varmaan tilata ammattilaiselta..Toi uraan panostaminen kuullostaa kyllä ihan oikeelta. Neitsyillä taitaa tosiaan olla vipinää kintuissa! :)