Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: anders84 - 10.07.2006 17:38:45



Otsikko: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: anders84 - 10.07.2006 17:38:45
Nyt on tullut isoja kiviä tähän itsetuntemuksen matkalle...mistä kohtaa voisi löytyä väkivaltaisuuteen viittaavia aspekteja tai muuta siihen liittyvää syntymäkartalta. onko se siirtynyt isältä pojalle huomaamatta, vaikka poika on aina vastustanut ja inhonnut isänsä käyttäytymistä?  :knuppel2: kun hermo menee, niin helpompi on lyödä seinään kuin vain nielisi kiukkunsa. jos joku viitsisi vilkaista karttaa ja kertoa mitä siellä näkyy... :'(
29.2.1984 lappeenranta, 17:34

omat taidot ei riitä, vaikka kovasti haluaisinkin  ???
 :angel:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Artemis - 10.07.2006 19:03:14
Voisiko olla esim. jotkut marsin ja pluton aspektit mahdollisesti. Muistelisin että omalla kohdalla kun lueskelin mars-pluto oppositiota niin törmäsin tulkintaan jossa puhuttiin myös väkivallasta. Mutta itse en voi sietää väkivaltaa, sen sijaan olen törmännyt väkivaltaisiin ihmisiin vaikka onneksi itseäni kohtaan ei väkivaltaa olekkaan käytetty :-[
Sanokaa jos olen väärässä


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: aQuarius~ - 10.07.2006 21:41:52
ITsekin olen väkivaltainen kun suutun...  :-[ En välttämättä ihmistä kohtaan, vaan ihan mitä vaan kohtaan.. PAITSI eläimiä! Ja suuttuessani olen hullu, ihan kuin päässä napsahtaisi ja sitten en näe ketään ympärilläni.. se on ihan sairasta  :( Täytyy mennä katsomaan löytyykö pluto-mars aspekteja...


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Drial - 10.07.2006 23:53:27
Minä olen myös melko temperamenttinen; todella raivostuessani ei käsi kajoa onneksi muuhun kuin elottomaan (okei, jos sitä yhtä viherkasvia ei lasketa.. :-[) eli astiat lentävät. Minun kartassani on paljon skorppionia; Mars, Saturnus ja Pluto. Eräässä tulkinnassa minulle sanottiin ainakin tuon Mars skorpparin aiheuttavan heikkoutenaan raivoamista, riitelyä jopa väkivaltaisuutta..  :tickedoff: Ja todettiin myös, että on taipumusta rankaista itseään melko kovakätisesti jos asiat eivät suju niin kuin pitäisi.

 :o Kääk.. Kohtahan tässä alkaa itsekin pelätä itseään..





Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: nikki - 11.07.2006 10:04:19
skorpioniin sinällään jo liittyy nuo hallitsemattomat raivonpuuskat,
ihan kuin eiliset raekuurot ukkosen myötä,
onhan mars myös skorpionin planeetta oinaan ohella,
(stellium  :skorpioni:)
mutta osaa  :mars: :leijona::kin huitaista tassullaan kynnet ojossa ja vilauttaa raateluhampaitaan...


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: anders84 - 11.07.2006 11:08:51
noniin, mars skorpparissa, pluto skorpparissa ja saturnus skorpparissa. eipä ole ihmekkään, et kun suutun niin saattaapi tavarat hajota. on tää ihmeellistä.  ::)
sit kun oppisi vielä hallitsemaan niitä kiukkupuuskia, ettei kävisi vaan mitään. aivan kuin aquarius sanoi, ihan kuin päässä napsahtaisi ja sit silmissä sumenee, ja kohta huomaa et ei voi olla totta, seinässä reikä  :-X ja sit pääsee itku  :'(


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Q - 11.07.2006 16:46:36
Mulla myös tuo Mars Skorpionissa ja vielä ykköshuoneessa. Ja lievästi sanottuna agressiivinen pohjavire kyllä persoonallisuudessani. Lähipiirissäni olen kyseenalaisen kuuluisa hillittömistä raivopuuskistani :-[. Elottomat esineet saa kyllä kyytiä herkästikin ja joskus tuntuu, että elollistenkin kohdalla väkivallan teot estää vain tietoinen mielenhallinta :(.

Luulen, ettei Kuu Oinaassa myöskään auta asiaa. Tunteet kuohahtavat helposti, eikä niitä aina osaa käsitellä ja suodattaa kaikkein kehittyneimmällä ja rakentavimmalla tavalla. Toisaalta tuon Oinas-Kuun vaikutuksesta (luultavasti) myös lepyn nopeasti. Viha ja raivo räjähtää hetkessä silmittömäksi, mutta roihu sammuu salamannopeasti. En ole koskaan ollut pitkävihaista sorttia ja mun on aina ollut vaikea ymmärtää sellaisia ihmisiä (kuten esim paras ystäväni), joka taas todella harvoin jos koskaan räjähtää kunnolla, mutta saattaa hautoa pitkäänkin kaunaa mielessään jotain ihmistä tai asiaa kohtaan.

Pluto ja Saturnus ovat sentään, onneksi, Vaa'assa, mutta sijaitsevat lähellä askendettia kuitenkin mahdollisesti myös tuoden siis omia voimakkaita ja vaativia energioita persoonaani. Vaikka Saturnuksen voisi toisaalta ajatella tuovan myös sitä vihan keskellä kaivattua itsehillintää. Harmi vain, kun lymyää siellä 12. huoneen kätköissä, enemmän tiedostamattomassa kuin tietoisessa.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Fiona - 11.07.2006 19:52:48
Eräällä henkilöllä on  :aurinko: :kauris: ja  :askendentti: :leijona:...miten teidän mielestä tällaiset sijainnit vaikuttaa? :tickedoff:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: tonde - 11.07.2006 22:37:27
Nuo piirteet näkyvät monesti yllättävän hyvin myös keskipisteistä. Tosin kartta on aina kokonaisuus, eikä ainoastaan yhtä tekijää voi syyttää. Voisin kuvitella, että huono Merkurius ja pari kuvioon sopivaa tietyntyyppistä keskipistesijaintia tai muuten ikävää aspektia pistää sitten nyrkit puhumaan verbaalisen kommunikoinnin sijaan.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.07.2006 23:01:28
Minun kokemukseni mukaan Kalamiehissä on määräilevyyttä ja aggressiivisuutta, vaikka yhtaikaa voivat olla luovia, taiteellisia ja bisneksissä kykeneviä, tunnen kolme.

http://www.suomi24.fi/horoskoopit/

Jousimies - 11.7.2006

Jousimies    Viihdyt kotosalla arkisten askareiden parissa, eikä
 tietyt ikävät velvollisuudet nyt saa sinulta pienintäkään huomiota.
 Nauti olostasi.

*Toimi joukkarille, toimiiko sivu muille merkeille?

http://koti.mbnet.fi/neptunia/xideal2.htm


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: sangviinikko - 11.07.2006 23:27:50
Samoilla linjoilla edellisten kanssa, että mars-pluto sijaintia kannattaa tarkkailla.
Jotenkin voisin kuvitella että pluto ykköshuoneessa, lähellä askendanttia, voisi tuoda persoonaan lisää salailun tarvetta ja kykyä elää läpi vaikeita aikoja, mutta myös kykyä julmuuteen...

 :aurinko: :kaksoset:
 :kuu: :kaksoset:
 :askendentti: :vaaka:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: nikki - 12.07.2006 00:36:39
pluto lähellä askendanttia on julma itselleen,rankaisee itseään vihassaan


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Drial - 12.07.2006 01:14:12
pluto lähellä askendanttia on julma itselleen,rankaisee itseään vihassaan

Hmph.. Minulla on Pluto skorppionissa ja 1. huoneessa. Ja kun tosiaan tuo Marskin on siellä skorppionissa. Tällä on siis tekemistä sen kanssa, että murrosikäisenä olin kovinkin itsetuhoinen..? Olin ääriäni myöten täynnä vihaa ja purin sitä itseeni, esimerkiksi viiltelemällä itseäni..  :'(

Jotenkin voisin kuvitella että pluto ykköshuoneessa, lähellä askendanttia, voisi tuoda persoonaan lisää salailun tarvetta ja kykyä elää läpi vaikeita aikoja, mutta myös kykyä julmuuteen...

En tainnut ihan ymmärtää mitä tarkoitat tuolla salailun tarpeella..  :idiot2: Voisitko koettaa selventää hölmölle..  :-[


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Artemis - 12.07.2006 08:11:40
Itse en ole samaa mieltä tuossa julmuudessa. Miehelläni on pluto suoraan askendantilla akselin päällä ja hän ei kyllä ole lainkaan julmuuteen taipuvainen, ei edes agressiivinen. Tosin sulkee kyllä kaiken helposti sisälleen eikä osaa jakaa tuskaansa muiden kanssa. Eli ehkä julma kuitenkin itseään kohtaan, mutta ei muita  :)


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: pluto - 12.07.2006 09:47:49
anders84,

Laitoin tähän näkyviin näitä planeettasijainteja, jotta joku osaavampikin voi niistä halutessaan jotain sanoa.

Katsoin tuota karttaa ja ihan näin harrastelijalle osui silmiin tällaista:

 :mars: :aspect_con: :saturnus: skorpionissa kolmannessa huoneessa, jotka neliöivät :vesimies: -Kuuta viidennessä huoneessa.
Mars tekee myös oppositiota Chironille härässä yhdeksännessä huoneessa.

Tuo  :mars: :aspect_squ:  :kuu: tuo kyllä ihmiseen lyhytpinnaisuutta ja rahähdysalttiutta. Kun :skorpioni: -Mars  sattuu vielä sijaitsemaan kommunikaation huoneessa, voi "viestintä" tosiaan olla aikamoista raivoamista.

Näinköhän tuo Saturnus yhtymässä Marsiin rajoittaisi vielä ilmaisua niin, että on tosiaan helpompi hakata nyrkillä seinään.
Nikulan mukaan  :mars: :saturnus:-aspekteille on tyypillistä huono isäsuhde. Siihen vielä tuo neliö Kuulle...
Näinköhän vaikka Nikki osaisi sanoa jotain tuosta Chironista ja sen sijainnista.
Se paljon parjattu Pluto on tosin skorpionissa, mutta niin kaikilla muillakin saman ikäisillä. Se tekee kolmannesta huoneesta kauniita kolmiota Auringolle ja Merkuriukselle Kaloissa kuudennessa huoneessa, sekä sukupolviaspektina sekstiilia Neptunukselle ( :kauris:, 4.huone) Enkä muutenkaan Plutoon yhdistäisi äkillisiä raivonpuuskia.
Venus on yhtymässä Kuuhun, mikä ehkä selittää sitä, miksi koet niin raskaasti aggressivisuutesi. (Ja  :venus: :aspect_squ: :saturnus:)

Itsekin aggressivisen kartan sekä luonteen omaavana sanon kuitenkin, että olet jo oikealla tiellä, kun olet tiedostanut ongelman. Loppuelämä voi mennä miettiessä  miten noita energioita voisi "jalostaa" (kamala sana, tiedän, mutten ole keksinyt parempaakaan) rakentavampaan suuntaan, mutta väitän kuitenkin, että parannusta tapahtuu koko ajan jos tietoisesti yrittää.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: tonde - 12.07.2006 10:13:18
Hei Anders,

vilkaisin karttasi keskipisteitä. Tuohon edelliseenkin viestiin viitaten sinun kannattanee ensin keskittyä tiedostamaan nuo Saturnuksen ja Marsin neliöaspektit Kuuhun ja Venukseen. Itse asiassa hyvinkin olet jo sen tiedostamisen tiellä, kun otit asian esille.

Mars sijaitsee sinulla Uranus/Pluto -keskipisteessä. Mars on myös puolineliössä Pluto/Askendentti ja Aurinko/Pluto -keskipisteisiin ja neliössä keskipisteeseen Pluto/Kuun solmu. Sitten Saturnus on neliössä Pluto/MC -keskipisteeseen. Kaikki nämä keskipistesijainnit voivat kuvata tietyissä tilanteissa (aurinkokaariaspekteissa, transiiteissa) väkivaltaista käyttäytymistä. Kuvio on kartallasi hyvinkin henkilökohtainen eli tosi, koska siinä ovat mukana AC ja MC. Myös jonkin toisen henkilön kohteet näihin sinun keskipisteisiin osuessaan voivat herättää sinussa väkivaltaisia tunteita. Aina nämä kohteet eivät välttämättä osoita henkilön itsensä olevan väkivaltainen. Ne voivat tarkoittaa myös sitä, että henkilö voi joutua väkivallan kohteeksi esim. omalla provosoivalla käyttäytymisellään.

Semmoisia... näillä seikoilla on myös taipumus periytyä. Todennäköisesti isäsi kartalta löytyy samankaltaisia muodostelmia.

terv. tonde


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: kooky - 12.07.2006 10:55:24
minullakin kiinnitti huomion tuo mars-saturnus yhtymän neliö kuu-venus yhtymään.

hassua, tuossa on kaksi maskuliinisuuden planeettaa neliössä kahteen feminiiniseen planeettaan. jos astrologia toimisi äärimmäisen simppelisti, tuosta voisi kuvitella, että äitisi (kuu, venus) on ollut hyvin rauhanomainen ja rakastava, esteetikkokin ja isäsi taas (mars,saturnus) ankara ja kovakin hahmo, ja äiti ja isä olleet hyvin erilaisia.
 
neliöaspekti kartalla tuottaa yleensä sellaista kitkaa.

no mutta mitäpä niistä vanhemmista...olet kuitenkin itse tiedostanut ongelman eli halunnut ottaa vastuuta itsestäsi, niin kaikki on aika hyvin ;)

tuli tästä mieleen, että ihminen kun monesti kaipaa myös purkua fyysiselle energialleen, niin voisikohan väkivaltaisuus taipumukseen auttaa kunnon liikunta tavalla tai toisella tavallaan saisi purettua energiaa ja saisi haastetta keholleen. tai entä jos lähestyisi niin, että kotona olisi jossain nurkassa vaikka nyrkkeilysäkki jota saisi hakata silloin kun oikein suututtaa. tai jos harrastaisi taistelulajia, missä joutuisi ottamaan taistelun hallintaan, sillä on säännöt joiden varassa on luvallista taistella.

kuitenkin kaikilla, ainakin sellaisilla jotka eivät ole täysin valaistuneita  ;) :angel: sitä aggressiota ilmenee silloin tällöin. uskon että on hyvä olla joku keino mihin sitä voi purkaa, muuten kuin kanssaihmisten tai tavaroiden hajoittamiseen.

mikä tekeminen kutakin parhaiten auttaa kun raivostuu...?


uskon kyllä että on oikeasti sellaisia ihmisiä kenelle raivoaminen on ihan oikea, suuri ongelma, varmaan silloin on kyse jo jostain aivojen kemioista (tälläisiä tiedän, varmaan sillä isällänikin taipumusta sellaiseen)...eikä he voi sille mitään ellei saa jotain järeämpää apua.

se on jännä kun tajuaa että ihmisiä on niin erilaisia. ja silti pitää koittaa selvitä täällä tän kaiken moninaisuuden keskellä.

jotenkin mulla on sellainenkin kuva, että nykyinen elämäntyyli tarjoaa ihmiselle liian vähän fyysisiä haasteita, kaikki on niin helppoa ja mukavaa...ja tietynlaiset ihmiset voivat turhautua tästä ja se turhautuminen purkautua aggressiona. Onneksi voi lähteä lenkille.

riitatilanteessa olen huomannut, että pika jäähy on hyvä. jos toisella keittää tosi paljon, kääntyy kannoillaan ja lähtee ovesta ulos kävelylle. pian huomaakin, että ne omat tumteet haihtuu...ja voi palata kuin uutena ihmisenä.



Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: anders84 - 12.07.2006 11:10:15
"Itsekin aggressivisen kartan sekä luonteen omaavana sanon kuitenkin, että olet jo oikealla tiellä, kun olet tiedostanut ongelman. Loppuelämä voi mennä miettiessä  miten noita energioita voisi "jalostaa" (kamala sana, tiedän, mutten ole keksinyt parempaakaan) rakentavampaan suuntaan, mutta väitän kuitenkin, että parannusta tapahtuu koko ajan jos tietoisesti yrittää."

Kiitos Pluto, heti ensimmäisen kiukkukohtauksen  :knuppel2: jälkeen tajusin, että tämän täytyy loppua tähän. Ja sehän loppuu-astrologian kautta ja muiden tahojen kautta ja suurin ja vahvin taho on itse. Vaatiko elämä ihmiseltä sitä, että käy mudassa pyörimässä ja matot vedetään alta, jotta voisi olla henkinen ihminen? Ymmärtää silloin tätä maailmaa erilailla?


Tonde, nää keskipisteet on vielä minulle aika vieraita, kun vasta olen alkaja tässä tähien viitoittamalla tiellä. Mutta mielenkiintoista luettavaa kylläkin, kiitos siitä. Nyt vain tarkkailemaan noita Mars/Saturnus neliöitä...
Ehkä tämä taa tästä. :)

Antti

Sign,
taistelulajeja minulle?!?! en oo yhtää sellainen ihminen-ainakaan vielä-että haluaisin tapella, mutta aina silloin tällöin sit se hermo menee ja kamala agressiokiukkupuuska :tickedoff: tulee ja hallitsee hetken. Mutta totta puhut, liikunta olisi ihan hyvä juttu muutenkin ihan niinkuin jokapuolelle kroppaa ja päätä tekis hyvää.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: kooky - 12.07.2006 11:23:00
 ;D no entäs Tai-chi...täysin päinvastaista taistelulajeille :D

nyt ehkä sain kuvan, sun tyylisi raivostua siis ilmeisesti on se, että saatat olla pitkään rauhallinen mutta sitten se purkautuu kerralla ja rajusti...jos siis käsitin oikein.

muistaakseni tälläistä sanottiin esim astro.comin tulkinnoissa juuri mars saturnus yhtymästä. saturnus tavallaan rajoittaa marsin enegian ilmenemistä, ikäänkuin tukahduttaa sitä, (padottua kiukkua joka ei pääse purkautumaan) mutta muussa tapauksessa ilmenee myös siten, että ihmisestä tulee hyvin kestävä ja pitkäjänteinen, joka saavuttaa haluamissaan asioissa tuloksia pitkällä aikavälillä.

pitäis hankkia joku astrologinen kirja missä ois aspekteista tarkemmin ::)


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: dessu86 - 12.07.2006 12:29:01
Itse ainakin oon väkivaltanen ja agressiivinen..
Mulla on au ja nousumerkki skorppari,merkurius ja venuskin, ja stellium  :o
Aspektijutuista en tajua mitään. Voisko joku kiltti katsoa mun karttaa?  ::)

9.11.1986, klo 8:31, Helsinki.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: anders84 - 12.07.2006 12:32:35
sign, kyllä!
aivan, kestän pitkään ja kuuntelen ja kuuntelen ja en  hermostu useinkaan. Olen ammatissa jossa tarvitaan paljon pitkää pinnaa ja hymyä ja kuuntelemista, eräänalaista auttamista ja ymmärtämistä. Sit välillä se vain tilttaa kiinni, ja kaikki purkautuu samaan aikaan, ja ei varmaankaan löydy siihen tilanteeseen muuta purkautumiskeinoa kuin nyrkki seinään tai lasi maahan.Paitsi aikuiselta ihmiseltä pitäisi löytyä itsehillintää ja haliintaa. Se taitaa siis ilmentyä nousuneitsyenä tuo oman itsensä hallinta.

Aika loogista olisi saturnuksen rajoittaminen marsin energioille ja vielä kun ne molemmat siis on skorpparissa. ja kun ne  neliöi veskari kuuhuni, niin toisaalta ymmärtäähän nuo mitä ihmeellisimmät kiukkupuuskat ja muutenkin hyvin erilainen elämäntapa.

nyt tulis taas tekstiä, mut siitä ei taida kukaan saada selvää, kun en oikein itsekkään. anteeksi kirjoitus-muut kielioppivirheet.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Linn - 12.07.2006 17:11:58
Myös Uranuksella voi olla näppinsä pelissä raivokohtauksissa. En usko sen tuovan fyysisen väkivallan uhkaa, mutta olen useamman kerran lukenut tulkintana omalle nousevalle Uranukselleni, että se voi aiheuttaa pikaistumista.

Linn


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Asterix - 12.07.2006 19:13:15
Hmmm... Ehkä tuo Scorpioni tuo tuota tulisuutta ja temperamenttia luonteeseen, mutta yksistään se ei vielä mielestäni riitä ruumiilliseen väkivaltaisuuteen, vaan se tarvitsee juuri jotain muita aspecteja.

Itselläni tuo Scorpioni nousevana on kuin ikään kuin sytytyslanka ja Mars Oinaassa se pommi, joka räjähtää.
(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/atoombom.gif)
Tokihan muita yksityiskohtaisia aspecteja voi tarkastella. ;)

Oma väkivaltaisuuteni purkautuu lähinnä saatanallisen pirullisena henkisenä väkivaltaisuutena.
Olen muutaman kerran elämässäni suuttunut niin pahoin,
että suuttumus on naksahtanut väkivaltaisuuden puolelle.

Kohteena on ollut Kauris äitini, joka on erittäin väkivaltainen luonne sekä ihmisille, eläimille ja esineille.

Kun olin joku n. 13-14 vuotias, niin äitini kävi päälleni jostain käsittämättömästä syystä ja ensin työntelin häntä vain pois, mutta kun se yritti vain koko ajan kimppuun, humalassa kun oli, niin jokin napsahti ja otin keittiöjakkaran hiutaisin kerran sillä seurauksella, että sen sääriluu murtui.
Tokihan kysymys oli itsepuolustuksesta ja äitini humalatilasta, joten asia painettiin villaisella,
koska Kauriina äitini häpeää juomistaan ja käytöstään. ;)

Äitini kanssa tulee kenellä tahansa tulee fyysinen väkivalta esiin, koska hän vain on sellainen, etenkin edes hiukankaan humalassa, että se alkaa rähistä, hajottamaan astioita, tavaroita, lyömään ja repimään sivullisia ja sitä pitää vahtia kuin lasta, jos on esim. joissain häissä, juhlissa tms. joissa on alkoholi tarjoilua.

Ravintoloihin ja lomamatkoille hänen miehensä ei edes ota häntä mukaan tämän ongelman vuoksi ja veljeni ja minä emme voi edes kutsua häntä omiin häihimmekään tässä lähitulevaisuudessa.

Äidilläni ei näytä edes olevan ymmärrystä tai tajua siitä, että väkivallassa on jotain vikaa,
vaan sen älykkyyden taso on jossain tuollaisen elukan tasolla. :idiot2:

Se on erittäin raskasta ja pirun stressaavaa kaitsia omaa äitiään. :buck2:

Äidistäni ei ole tallessa tarkkaa syntymäaikaa, joten harmi, ettei hänen karttaansa voi tutkia tarkemmin.


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/3969.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/Fireball.gif)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/Fireball.gif)



Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Artemis - 12.07.2006 19:51:15
Voi mikä kissa  ;D
Itse sain tänään pienoisen raivokohtauksen töissä, kiitos asiakkaan  :angel:
Työkaverilleni manasin asiakkaan... hmmmm... typeryyttä.. ja kiroilin kuin rekkamies  :P Ihan tärisin, niin vihainen olin. Kun olin saanut purkaa kiukkuni niin olin taas hyvällä päällä. Eli sekunnissa kiivastun ja sitten lepyn.
Jotkut ovat sanoneet että silmissäni leimahtaa liekit kun tulistun, tiedä sitä sitten  ;D Osaan kyllä jo aika hyvin niellä kiukkuni.
Koskaan en ole mitään rikkonut, viskellyt tai väkivaltaa käyttänyt vaikka ajatuksissani olen kenties jotain sellaista haaveillut. En osaa riehua.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: kooky - 12.07.2006 22:44:35
Lainaus
Äitini kanssa tulee kenellä tahansa tulee fyysinen väkivalta esiin, koska hän vain on sellainen, etenkin edes hiukankaan humalassa, että se alkaa rähistä, hajottamaan astioita, tavaroita, lyömään ja repimään sivullisia ja sitä pitää vahtia kuin lasta, jos on esim. joissain häissä, juhlissa tms. joissa on alkoholi tarjoilua
.

sun äiti ja mun isä ois varmaan olleet toisilleen luotuja. aurinkomerkitkin sopis, kauris ja härkä.  ::) :-*



Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: sangviinikko - 12.07.2006 22:49:35
Drial!

Salailun tarpeella tarkoitin tarvetta kätkeä motiivit ja kuohuvat tunteet viileän pinnan alle. Muistaakseni Hitlerillä oli pluto ykkösessä... En tietenkään tarkoittanut, että kaikki joilla pluto ykkösessä ovat vähintään murhamiehiä ??? Tuo pluto löytyy ykkösestä myös allekirjoittaneelta... ;)
 :aurinko: :kaksoset:
 :kuu: :kaksoset:
 :askendentti: :vaaka: :aspect_con: :pluto:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Asterix - 12.07.2006 23:04:03
sun äiti ja mun isä ois varmaan olleet toisilleen luotuja. aurinkomerkitkin sopis, kauris ja härkä.  ::) :-*

Heheh... Härän kanssa se voisi hyvin sopiakin.. siinähän repisivät toisiaan. ;)
Äitini on vielä siitä hauska vekkuli, että noiden tapausten jälkeen sillä kumma tapa vielä heittäytyä uhriksi ja marttyyriksi ja tehdä kohtauksia siitä, kuinka kaikki muut kohtelevat sitä huonosti. :D

Härällä voisi olla kärsivällisyyttäkin sellaiseen. ;D



Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.07.2006 23:07:33
Käytös kuulostaa isältäni.- :buck2:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Drial - 12.07.2006 23:11:41
Drial!

Salailun tarpeella tarkoitin tarvetta kätkeä motiivit ja kuohuvat tunteet viileän pinnan alle. Muistaakseni Hitlerillä oli pluto ykkösessä... En tietenkään tarkoittanut, että kaikki joilla pluto ykkösessä ovat vähintään murhamiehiä ??? Tuo pluto löytyy ykkösestä myös allekirjoittaneelta... ;)

Heh.. Juu en ajatellutkaan, että täällä ensimmäisenä aletaan sormella osoittamaan ja murhasta syyttämään!  ;) Minulla ja Hitlerillä on käsittääkseni muutakin yhteistä.. :uglystupid2: Voisiko minun kohdallani ajatella, että perin vesimiesmäisenä kohdistan sitä aggressiivisuutta ja draivia epäkohtiin nimenomaan toiminnalla; olen melko oikeudentajuinen ja peräänkuulutan oikeudenmukaisuutta. Teen työtä parantaakseni maailmaa ja puuttuen yhteiskunnan epäkohtiin. Kun jokin on minusta väärin, en osaa olla puuttumatta siihen. Olen siis sitten murrosiän oppinut suuntaamaan sitä energiaani hyödyllisempään toimintaan.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 09:31:31
[Off-topic] Asterix
Ihan mahtava tuo kissa-animaatio: tuolta minusta on tuntunut jo parin päivän ajan, eilen varsinkin teki mieli räjäyttää koko lähikortteli taivaan tuuliin! :knuppel2:

Ihana PMS...  :P


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Artemis - 13.07.2006 15:41:24
Eli on muitakin jota vaivaa helv..illinen pms  :P
Ja se saa kiukunpuuskia aikaan


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Irish - 21.11.2006 13:28:08
Vaikka onkin vanha topicci, jatkan tähän kun on niin hyvä. Mitä sitä uutta aloittamaan...

Olen miettinyt väkivaltaisuutta viime aikoina, sitä mitä äiti on minuun kohdistanut. Olen ollut itse väkivaltainen sen jälkeen, kun äiti retuutti minua pahemman kerran joskus ollessani 13-vuotias...

Lukemattomia kertoja olen porkinut seiniä ja viskonut esineitä, riuhtaissut pöytälaatikoita irti ja kaatanut niiden tavarat lattialle, vetänyt hyllykön alas, viskaissut kännykän lattiaan niin että se on hajonnut, viillellyt itseäni, yrittänyt kolme kertaa tappaa itseni ja kerran potkaissut yhtä miestä..

Kun napsahtaa niin sitten napsahtaa. Suutun oikeasti aika harvoin, mutta sitten kun huudan ja raivoan, niin se on pelottavaa. Oikeastaan en ole ikinä raivonnut muille kuin äidilleni ja vähän siskollekin...

Minun sisälläni on niin paljon dynamiittia, että ei kannata tulla lähelle. Perusolemukseni on tyyni kuin järvenpinta tuulettomalla säällä... Minulle saa leikkimielessä v*ttuilla päin naamaa vaikka kuinka kauan, mutta nauran vain tai pysyn peruslukemilla. Olen opetellut hillitsemään itseäni niin pelottavan hyvin, että kerään jokaiseen raivonpuuskaani monen vuoden päänaukomiset ja väärinkohtelut ennen kuin räjähdän..

 :kuu: :kauris: 2. huone
 :mars: :kaksoset: 7. huone
 :pluto: :skorpioni: 10. huone

 :kuu: :aspect_squ: :keskitaivas:
 :neptunus: :aspect_opp: :mars:
 :pluto: :aspect_tri: :mars:

Oliskohan noilla jotain tekemistä asian kanssa?


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ebenia - 21.11.2006 19:37:50
anders84,

Laitoin tähän näkyviin näitä planeettasijainteja, jotta joku osaavampikin voi niistä halutessaan jotain sanoa.

Katsoin tuota karttaa ja ihan näin harrastelijalle osui silmiin tällaista:

 :mars: :aspect_con: :saturnus: skorpionissa kolmannessa huoneessa, jotka neliöivät :vesimies: -Kuuta viidennessä huoneessa.
Mars tekee myös oppositiota Chironille härässä yhdeksännessä huoneessa.

Tuo  :mars: :aspect_squ:  :kuu: tuo kyllä ihmiseen lyhytpinnaisuutta ja rahähdysalttiutta. Kun :skorpioni: -Mars  sattuu vielä sijaitsemaan kommunikaation huoneessa, voi "viestintä" tosiaan olla aikamoista raivoamista.

Näinköhän tuo Saturnus yhtymässä Marsiin rajoittaisi vielä ilmaisua niin, että on tosiaan helpompi hakata nyrkillä seinään.
Nikulan mukaan  :mars: :saturnus:-aspekteille on tyypillistä huono isäsuhde. Siihen vielä tuo neliö Kuulle...

Minulla on eräs ystävä, jolla on näitä samoja aspekteja ja hänellä valitettavasti esiintyy aggressiivisuuttakin.  :( Hän on  :aurinko: :askendentti: :jousimies:  :kuu: :kauris:  :mars: :oinas: ja vielä löytyy  :mars: :aspect_squ: :saturnus: sekä  :mars: :aspect_squ: :kuu:. Ei siis mikään yllätys, että hän saattaa saadessaan raivokohtauksen todellakin käydä fyysisesti käsiksi. Hän on muutenkin keholtaan todella voimakas naiseksi ja hänessä on aivan selvästi sellaista purkamatonta vihaa. Suhde hänen isäänsä on myös ilmeisesti vaikea ja kaikenlaista hankalaa löytyy menneisyydestä, erityisesti liittyen miehiin. Eli ei ihme jos vihan ryöpsähdyksiä tosiaan tulee. Ihana ihminen kyllä, mutta tuo tietynlainen aggressiivisuus ja vihaisuus on niin selvästi huomattavissa kyllä. Useat ihmiset myös ennen kuin tuntevat häntä näkevät hänet aggressiivisena ihmisenä, mitä hän siellä pinnan alla onkin, mutta muuten on todella mukava ihminen kyllä. Hänen perusilmeensä on myös ehkä vähän sellainen "vihainen" ja torjuva (myös on itse sanonut näin). Sympaattinen ja lämmin ihminen kuitenkin oikeasti on, joten todella sääli,että monet suhteet varmasti jäävät solmimatta, kun hän saattaa vaikuttaa tosiaan vähän yrmeältä alkuunsa.

Ehkä tuo  :kuu: :kauris: saattaa aiheuttaa sellaista estyneisyyttä kertoa omista tunteistaan erityisesti, mikä saattaisi vielä lisätä tätä kynnystä aggressiivisuuteen. Tämä yhdistettynä tosiaan tuohon  :mars: :oinas: huonoilla aspekteilla niin soppa onkin valmis.  :(

Täytyyy siis sanoa tosiaan, että tämäkin on vain yksi puoli tästä ihmisestä ja ei onneksi kovinkaan "nähtävissä" yleensä. Aivan ihana ihminen kyllä, hassua, sillä hän on aina niin lempeä ja kiltti kaikille, mutta jotenkin noissa raivokohtauksissa se kaikki kiltteys ja tällainen unohtuu.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Triton - 21.11.2006 20:53:18
Minulla on tarkahko  :kuu: :aspect_con: :neptunus: :skorpioni: ja tämä on yhtymässä (7 asteen orbi)  :mars: :jousimies:. Olen ollut väkivaltainen paria miestäni kohtaan ja jonkin verran on irtaimistoakin särkynyt. Riitely aiheutti minussa varsinkin nuorempana ensin syvän epätoivon ja itkunpuuskan, joka kovin usein muuttui raivoksi kun aloin ajatella miten nöyryyttävään tilaan minut on "ajettu". Voimakkaat tunteet ovat kovin hajottavia, sitä on kuin painekattila jonka on päästävä purkautumaan. Nykyisin tosin harrastan turpaanmättöä enempi mielessäni kuin oikeasti.

Miehelläni on  :uranus: :aspect_con: :aurinko: :aspect_tri: :mars: jolla on ehkä tekemistä hänen raivokohtausten kanssa. On häneltäkin esineistöä hajonnut, enemmänkin kuin minulta. Ihmisiin, tai ainakaan minuun, hän ei ole koskaan käynyt käsiksi.

On tässä 2 x  :idiot2:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: eppana - 24.11.2006 14:17:10
Joskus aikoinaan olin rahtilaivalla duunissa missä oli erittäin tempperamenttinen kokki(oinas)..kauhutarinoita lentävistä esineistä ja kirjaimellisesti tunteiden tuuletusta.

Nykyään on kuulemma ensin rauhottuu niin, että luettelee aakkoset jättäen vokaalit pois..ja vasta sitten riehaantuu.
Vaikea selittää herran persoonaa, mutta oikeesti siellä kyökissä oli tikkataulu (heikossa hapessa ;D :o) tuota tarkkuus-raivo-heittoa varten.
Ja tuskin tulee yllärinä, että kuulemma yksi parhaista koskaan tehdyistä suomipop lauluista oli kuulemma Alangon v*ttu kun v*tta :2funny:  :tickedoff::2funny:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ajatus - 28.11.2006 13:51:23
Mielenkiintoista pohdintaa. Tuli tästä aiheesta mieleen, että itselläni on kartalla yksi tarkimmista aspekteista Marsin ja Uranuksen neliö. Olen pohtinut sitä useaankin otteeseen, koska Mars ja Uranus yhdessä eivät ole mikään harmoninen pari - vaikkakin Mars onneksi kartallani on noin muuten varsin coolissa Vesimiehen merkissä. En ole varsinaisesti ollut väkivaltainen seurustelukumppaneita tms. kohtaan, mutta tietyissä tilanteissa olen kyllä päässyt (joutunut) tiedostamaan tuon Mars-Uranus-potentiaalin myös negatiivisessa mielessä. Esimerkkinä eräskin kerta, jolloin käännyin ja läväytin takaapäin lähestynyttä baarilähentelijää litsarilla naamaan täysin varoittamatta. Toki alkoholilla oli osansa asiaan, mutta kuvaavaa tuolle Mars-Uranukselle lienee juuri se, että toiminta on yhtäkkistä ja varoittamatonta, kun ärsytys käy liian suureksi (ja Kauris-ascin kontrolli vähenee). Kumpikaan noista ei kuitenkaan kartallani tee ihmeemmin muita hiertäviä aspekteja, ei myöskään kuu, joten väkivaltaiset tilanteet ovat elämässäni olleet kuitenkin melko harvinaisia.

Koska aggressiot voidaan yhdistää Marsiin ja tunnetilat kuuhun, kannattaa varmaankin huomioida juuri Marsin merkki ja siihen kohdistuvat aspektit, samoin kuun merkki ja siihen kohdistuvat aspektit. Kuten Ebenian esimerkissä, jos Mars on T-ristin kärkenä (?) ja vielä Oinaassa, niin voi olettaa että siihen kohdistuu paljon "hiertävää energiaa" rajoitusten (Saturnus) ja omien tunteiden (kuu) johdosta. Ja tietysti myös meneillään olevat transiitit voivat tiettyinä aikoina erityisesti nostaa tuota "aggressio-potentiaalia" pintaan.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Theus - 28.11.2006 17:14:38
Onpas hauska 'sattuma', että kun juuri olen tätä teemaa omassa elämässäni miettinyt niin välittömästi löydän aiheesta keskustelun.

Anderssille tulikin tuossa jo paljon tulkintaa kartasta ja itsellenikin tuli mieleen juuri tuo  :saturnus: :aspect_con: :mars:  :skorpioni:  :aspect_squ:  :kuu:  :aspect_con:  :venus: .
Scorpioni sekä vesimies ovat kummatkin herkästi räsähtävää tyyppiä, tosin tunne-elämäsi kuu  :vesimies: on myös kyky nähdä tunteet viileän selkeästi ja suoraviivaisesti juuri niinkuin olet nyt tehnyt ja pohtinyt kuinka toimia.

Mars  :skorpioni: sanotaan etteivät he jätä mitään (etenkään tappelemista) puolitiehen. Saturnuksen voimistaessa reaktiota ja neliön kuuhun sumentaessa omaa kontrollia en ihmettele, että askartelen näiden asioiden parissa.
Yleensä astroloogikot lipsahtavat tulkitsemaan marssin ja saturnuksen yhtymää aika pessimistisesti. Itse olen pohtinut, että henkilö on aijemmissa elämissään jakanut lintsareita turhankin avokätisesti ja nyt tässä elämässä sinulle on siunaantunut hillitön keskittymiskyky joka odottaa kanavaa tulla käytetyksi - lue - rakentavalla tavalla, ei seinien hajoittamiseen  ::)  Tähän väliin muistutan, että kaikki saturnuksen teemat helpoittavat aina vanhemmiten...vuosi vuodelta, saturnushan symboloi myös vanhuutta ja vakautta(Jumalan kiitos) :police:

Jollakin tavalla tuo maskuliinisuus ja feminiinisyys teeman ristiriita ajaisi minut kehoittamaan sinua paneutumaan näihin puoliin itsessäsi. Sinussa itsessäsi on kartastasi päätellen kummatkin puolet vahvoina(jokaisessahan on kummatkin puolet), mutta miten saisit ne toimimaan keskenään harmoniassa? Voisitko ajatella, että rakastaisit itseäsi yhtenä kokonaisuutena vielä enemmän eikä vain paloina sieltä täältä. Jos sinusta tuntuu, että jokin puoli itsessäsi ei sinua miellytä voit aina valita uudelleen ja antaa sen itsellesi anteeksi ja palata luonnolliseen tilaasi: rakastamaan ja arvostamaan itseäsi  :smitten:
Jonkilainen meditaatio ja noiden hankalien tilanteiden läpikäyminen, ikäänkuin sivusta seuraten, saattaisi auttaa sinua löytämään uuden perspektiivin kokemiisi tilanteisiin. Ei niissä ole mitää pelättävää, päin vastoin, niistä tulen löytämään suuren voimavaran elämääsi kun pidät mielessä, että anteeksi antaminen on sama asia kuin pois antaminen ja itsensä rakastaminen on itsensä parantamista  ;)

Muuten karttasi näyttää oikein hyvältä ja sinulla on paljon annettavaa kaikille kanssaihmisillesi  :smitten:

Tsemppiä!  :angel:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: enska - 28.11.2006 22:43:53
Hmmm....Mars ja Pluto lienevät huonosti aspektoituneena noita väkivalta-planeettoja (ajoittain varmaan myös saturnus)..

Meikäläisellä Mars on kolmosessa jouskarissa, eikä tee mitään aspektia mihinkään muuhun palleroon tai akseliin..( Asteroideja jne en ole tosin tarkistanut) Hauva taas on 12.huoneessa neitsyessä, kolmioi Venusta..Aggressiivinen ajatusten tasolla maybe?

Joskus terapoin (no väärä sana mutta ensimmäien joka juolahti mieleeen) itseäni kaikenlaisella väkivaltaisella kuvastolla es. elokuvien ja kirjojen kautta, kuuntelen ns. aggressiivista musiikkia tai sitten ihan yksinkertaisesti ajattelen kaikkea "ultra-violenssia"...

Mutta tekoihin asti en usko pääseväni, riittää että pärstäkerroin on jo perusilmeeltään "kohta läsähtää"-tasoa :buck2:
Tosin olen aika älyttömän kärsimätön ihminen, ja sitten alan elehtiä ultimatum-tyyppisesti mitään oikeasti kuitenkaan tekemättä..

Jossain aiemmassa topicissa jo tilitinkin sitä että mulla on ns.käänteinen vihanhallinta-ongelma, päästän höyryt pihalle äärimmäisen harvoin (liian) ja kärsin ajoittain suunnattomasti siitä, etten osaa purkaa patoutumiani terveesti tai mitenkään. (Edellisestä totaaliraivarista onkin jo 6 vuotta, se ei sitten ollutkaan kaunis näky..)

Joissakin asioissa olen vaan enempi "tunteella mukana" :buck2: , jos tuntuu että vääryys on tapahtunut tvs. mutta kehenkään en osaa kuvitella käyväni käsiksi..Öh, tiedostan varmaan jääväni toiseksi kenelle tahansa hyttyssarjalaiselle..


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: nikki - 28.11.2006 22:51:36
minä oisin kuudessa vuodessa jo pieninä palasina jos tää raivo pitäs sisällä pitää..
jollakulla katkeilee luut sisäisestä raivosta luulen mä..


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: enska - 28.11.2006 22:57:31
minä oisin kuudessa vuodessa jo pieninä palasina jos tää raivo pitäs sisällä pitää..
jollakulla katkeilee luut sisäisestä raivosta luulen mä..

No se olikin JÄTTILÄISMÄINEN raivari..Eihän käärmeetkään syö joka päivä  :2funny:
Mutta totta, joskus sisäiset luut napsahteleekin aika ilkeästi, ei ole kivaa se..No nyt on ollut jonkin aikaa kutakuinkin sellainen tilanne, ettei ole edes tarvinnut pahaa sappea kerätä..Ai niin, napsahdin kyllä joku kuukausi sitten ja laskettelin systeeminpersettä yhdelle byrokraatille puhelimitse, mutta lasketaankos semmoista aggressiviseksi muuta kuin kielenkäytön osalta..? Sitä kyllä valitettavasti viljelen vähän liikaakin tuota kettu-kieltä.. :-[


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: nikki - 28.11.2006 23:12:49
usein käynti optikolla auttaa...
ja lemniskata,
sitä verbaalista täälläkin viljellään,
muu agressio onneks purkautuu fyysisessä työssä,
ja pyöräillessä


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Triton - 29.11.2006 00:17:32
Muistankohan väärin vai päästänikö keksin vallan että se Pluto 12. huoneessa Neitsyessä, NO, ainakin Pluto Neitsyessä olisi jonkinlainen lievän perversion tai "saastuneisuuden" merkki. Joku päinvastaisuus siis, Neitsyen puhtaus-, siisteys- ja järjestysvimman kumoon keikauttava kertakaikkiaan. Verbaalisen aggression (törkyturpaisuuden) välikappale?

Ehkä puhun puppua.

Itselläni on Yod jossa kärkenä  :pluto: :neitsyt: muut osat  :merkurius: :vesimies: ja  :venus:  :aspect_con: :saturnus: :oinas: . Aika paha minä välillä olen suustani, mutta toisaalta eikös se ole muutenkin nykyajan meininki. Mene tiedä. Olen minä paria herkempää miestä joskus puheillani itkettänytkin, kai sekin jonkin sortin väkivaltaisuutta tavallaan on. Henkisen sellaisen.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Theus - 29.11.2006 02:29:06
Mie taas!  :knuppel2:
Niin siitä vain kun en itse omasta kartasta ehtinyt kirjoittamaan, että mulla on  :saturnus: :aspect_con: :mars: :aspect_con: :pluto: :aspect_con: :jupiter:  :aspect_squ: :aurinko: (psst...sama stellium kolmiossa  :venus:  :-* ) ja   :pluto: :aspect_con: :jupiter: :aspect_sex: :askendentti: ..... yhteensä yhdeksän pluto aspektia (jos asteroideja ei laske) kuu huoneessa 8. ja aurinko asteentarkasti pluton heliosentrisellä pisteellä 19,33  :rapu: (kuulemma vastaa tai on jopa vahvempi kuin yhtymä plutoon)...


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ajatus - 29.11.2006 10:51:43
Theus, avomiehelläni (aur Skorppari) on  :pluto: :aspect_con: :jupiter: :aspect_con: :mars: :aspect_con: :uranus:. ;) Mutta nämä onneksi kolmiossa kuuhun - neliössä kylläkin Venukseen. Kertovatkohan siis myös osittain minusta? ::)

ja aurinko asteentarkasti pluton heliosentrisellä pisteellä 19,33  :rapu: (kuulemma vastaa tai on jopa vahvempi kuin yhtymä plutoon)...

Mistäs tällaista tietoa olet löytänyt? Mielenkiintoista. Lemniskatahan tuossa muistutti, että Pluto tietysti voidaan myös yhdistää väkivaltaisuuteen sen "hajoita ja hallitse" -symboliikan mukaisesti. Omalla kartallani onneksi on Pluton ja Marsin välillä kaunis kolmio. Uskon kuitenkin etteivät mitkään aspektit ihmistä väkivaltaisuuteen kehota, mutta näyttävät toki ne piilevät "pommikohdat" joista kannattaa olla tietoinen.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: pluto - 29.11.2006 13:43:12
Hmmm....Mars ja Pluto lienevät huonosti aspektoituneena noita väkivalta-planeettoja (ajoittain varmaan myös saturnus)..


Jostain todella kummallisesta syystä en ole osallistunut tähän keskusteluun muuta kuin ulkopuolisena... Huomattava saavutus tällä egolla...  ;)

Itselläni siis se useasti mainitsemani  :aurinko: :pluto: :mars: -stelliumi ykkösessä, joista  :pluto: ja  :mars: neliöivät Kuuta.

Jotenkin koen, että tuo  :mars: :aspect_squ: :kuu: on se aspekti, joka aiheuttaa ne äkilliset raivarit, joita jopa monta kertaa päivässä saan. (ja  :mars: :aspect_con: :aurinko:) Kyseessä on kuitenkin suhteellisen harmitonta huutoa ja kiroilua, en siis ala paiskoa tavaroita, enkä käy kehenkään käsiksi.
Kun  :pluto: ja  :mars: ovat kuitenkin tiiviisti yhtymässä, Marsin energiat sävyttyvät jyräävämmällä ja julmemmalla Plutolla aina silloin tällöin. En kuitenkaan koe, että  :pluto: :aspect_squ: :kuu: niinkään aiheuttaisi aggressiivisuutta. Se mielestäni liittyy paljon pimeämpiin puoliin minussa...

Tuosta lainaamastani Lemniskatan lausahduksesta tuli kyllä mieleen, että kun Kuuni Kauriissa on lisäksi oppositiossa Saturnukseen, niin voisikohan tuo oppositio (ja sijainti siinä kauriissa) kuitenkin vaikuttaa hillitsevästi tuohon aggressiivisuuteeni. Ehkäpä ilman Saturnus-kontaktia tunteeni ja aggressioni olisivat holtittomampia.
Toisaalta myös Pluto on mielestäni kontrolloiva planeetta.

Nimittäin kuten aiemmin tuossa mainitsinkin, en yleensä käy kehenkään käsiksi, vaikka olisin kuinka raivona. Olen kahta ihmistä elämässäni lyönyt. Ensimmäinen oli kaverini ensimmäisiltä luokiltä ja toinen ensirakkauteni, joka satutti minua enemmän kuin kukaan.

Toisaalta, olen yhä molemmista tapauksista sitä mieltä, että mokomat saivat mitä ansaitsivat... :knuppel2: ...ja tuon lausahduksen pistäisin sitten sen Pluton kontolle. ;D


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Theus - 29.11.2006 15:09:11
Theus, avomiehelläni (aur Skorppari) on  :pluto: :aspect_con: :jupiter: :aspect_con: :mars: :aspect_con: :uranus:. ;) Mutta nämä onneksi kolmiossa kuuhun - neliössä kylläkin Venukseen. Kertovatkohan siis myös osittain minusta? ::)

ja aurinko asteentarkasti pluton heliosentrisellä pisteellä 19,33  :rapu: (kuulemma vastaa tai on jopa vahvempi kuin yhtymä plutoon)...

Mistäs tällaista tietoa olet löytänyt? Mielenkiintoista. Lemniskatahan tuossa muistutti, että Pluto tietysti voidaan myös yhdistää väkivaltaisuuteen sen "hajoita ja hallitse" -symboliikan mukaisesti. Omalla kartallani onneksi on Pluton ja Marsin välillä kaunis kolmio. Uskon kuitenkin etteivät mitkään aspektit ihmistä väkivaltaisuuteen kehota, mutta näyttävät toki ne piilevät "pommikohdat" joista kannattaa olla tietoinen.
Oho...avokkisi...wau -> syntisiä öitä?  :P

Heliosenttrisistä pisteistä oli täällä joskus juttua, mutta se on ilmeisesti sillä kuuluisalla vanhalla foorumilla   :coolsmiley: Ideana oli kuitenkin se, että jokaisella planeetalla on oma noususolmunsa ja se liikkuu hyvin hyvin hitaasti... muita piteitä en nyt ulkoa muista, mutta pluton noususolmu jäi mieleen kun se on noinkin tarkasti omalla auringollani. Joku mode siitä kirjoitti...olisko ollut May? ???

Pluto tekee hyvin intensiiviseksi ja asettaa paljon haastetta kumppanin valinnalle ettei toinen tukehdu. Mun miehellä on  :kuu: :rapu: 8.h,   :aurinko:  :aspect_con:  :mars: (orbi 0,5) ja (lue)  :pluto:  :aspect_con: :venus: (orbi2) :aspect_con: MC  ...  :pluto: :aspect_sex: :askendentti:  :skorpioni:  :aspect_con: :neptunus: (arvaa mikä on lempiväri?  ;D ) ... meidän ei tarvitse puhua... :-X  :o  :smiley6600:

Sorry off topic  :angel:


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ajatus - 29.11.2006 15:15:34
Jotenkin koen, että tuo  :mars: :aspect_squ: :kuu: on se aspekti, joka aiheuttaa ne äkilliset raivarit, joita jopa monta kertaa päivässä saan.

Jep, minäkin olen käsittänyt, että tuo olisi aika klassinen "tunteenpurkausaspekti". :) Tuo on muuten hassua, että se tietynlainen kitka on meissä sisäänrakennettuna tai sitten ei. Esimerkiksi itselläni eivät koskaan tunteet ole heilahdelleet sillä tavalla, että ottaisin pulttia juuri mistään, saati sitten saisin näkyviä raivareita. Tuo nikin mainitsema "luut katkeilee sisäisestä raivosta" on jotenkin täysin utopistinen ajatus minulle. Ehkä se on tämä Vesimies-kuu hyvine aspekteineen sitten (tai Merkuriuksen tunteita "järkeistävä" vaikutus), koska kyllähän Kalat-aurinko on sinänsä aina sisäisesti herkkis tyyppi. Olen huomannut, että "tulisempien" ihmisten on joskus vaikea ymmärtää tätä, monet tuntuvat luulevan, että jollei tunteita näkyvästi ilmaista, niin sitten ne automaattisesti padotaan tuhoisin seurauksin. Ihmiset kun aina lähtevät siitä oletuksesta, että toinen tuntee samalla volyymillä kuin itse. Samoin olen varmasti itse joskus syyllistynyt toisen tunteiden vähättelyyn, kun en osaa ymmärtää miksi ihmeessä täytyy raivota niin, että luut katkeilee. Onneksi tämä astrologia avaa hiukan tätäkin maailmaa. ;)


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ajatus - 29.11.2006 15:27:06
Oho...avokkisi...wau -> syntisiä öitä?  :P

Nojaa, hänellä Mars kuitenkin Neitsyessä, joten hillitsehän mielikuvituksesi. ;D Ja seitsemäs vuosi kun kohta pyörähtää suhteessa käyntiin, niin nuo syntiset yötkin ovat hiukan alkuajoista vähentyneet. ::)

Lainaus
Heliosenttrisistä pisteistä oli täällä joskus juttua, mutta se on ilmeisesti sillä kuuluisalla vanhalla foorumilla   :coolsmiley: Ideana oli kuitenkin se, että jokaisella planeetalla on oma noususolmunsa ja se liikkuu hyvin hyvin hitaasti... muita piteitä en nyt ulkoa muista, mutta pluton noususolmu jäi mieleen kun se on noinkin tarkasti omalla auringollani. Joku mode siitä kirjoitti...olisko ollut May? ???

Ahaa - kiitos, täytyypä kysellä Maylta ehtiessään tarkemmin!

Lainaus
Pluto tekee hyvin intensiiviseksi ja asettaa paljon haastetta kumppanin valinnalle ettei toinen tukehdu. Mun miehellä on  :kuu: :rapu: 8.h,   :aurinko:  :aspect_con:  :mars: (orbi 0,5) ja (lue)  :pluto:  :aspect_con: :venus: (orbi2) :aspect_con: MC  ...  :pluto: :aspect_sex: :askendentti:  :skorpioni:  :aspect_con: :neptunus: (arvaa mikä on lempiväri?  ;D ) ... meidän ei tarvitse puhua... :-X  :o  :smiley6600:

Juu, älä muuta Plutosta viserrä. :) Ehkä meilläkin tuo vapaudentarve natsaa hyvin yhteen (hänellä  :kuu: :kaksoset:, minulla  :kuu: :merkurius: :vesimies:), samoin kuin sitten tuo Pluto-puolikin (hän  :aurinko::skorpioni:, minulla :pluto: :aspect_opp: :venus:). Nähtävästi myös sinun puoliskollasi Pluto-juttuja löytyy! Ja olikos teillä(kin) se klassinen toisen kuu = toisen aurinko, eli oliko oma aurinkomerkkisi Rapu? (Sorry muuten myös off-topic...)


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: nikki - 29.11.2006 15:30:51
 :mars: ja  :saturnus:  :skorpioni::ssa ja  :pluto: :leijona::ssa
tuolla luitten murtajalla,ei siis minulla,
oon vaan aatellut että hän on padonnut sisäänsä niin vihaa kuin seksuaalista energiaakin,koska häntä on leikelty luitten takia sen seitsemän kertaa,
eikä ollenkaan heikkoluustoinen mies ole,
saatikka heikkotahtoinen,
ja  :aurinko: :vesimies: kuitenkin


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Theus - 29.11.2006 16:16:27


Lainaus
Pluto tekee hyvin intensiiviseksi ja asettaa paljon haastetta kumppanin valinnalle ettei toinen tukehdu. Mun miehellä on  :kuu: :rapu: 8.h,   :aurinko:  :aspect_con:  :mars: (orbi 0,5) ja (lue)  :pluto:  :aspect_con: :venus: (orbi2) :aspect_con: MC  ...  :pluto: :aspect_sex: :askendentti:  :skorpioni:  :aspect_con: :neptunus: (arvaa mikä on lempiväri?  ;D ) ... meidän ei tarvitse puhua... :-X  :o  :smiley6600:

Juu, älä muuta Plutosta viserrä. :) Ehkä meilläkin tuo vapaudentarve natsaa hyvin yhteen (hänellä  :kuu: :kaksoset:, minulla  :kuu: :merkurius: :vesimies:), samoin kuin sitten tuo Pluto-puolikin (hän  :aurinko::skorpioni:, minulla :pluto: :aspect_opp: :venus:). Nähtävästi myös sinun puoliskollasi Pluto-juttuja löytyy! Ja olikos teillä(kin) se klassinen toisen kuu = toisen aurinko, eli oliko oma aurinkomerkkisi Rapu? (Sorry muuten myös off-topic...)
Hillitsen  :angel:

Me mennään just sellai kivasti täydentäen ristiin: Hän on  :aurinko:  :leijona:  :aspect_con: :mars: eli oikeastaan oinas 8.h,  :kuu:  :rapu: 8.h ja  :askendentti:  :skorpioni: kun taas mä oon  :aurinko:  :rapu: 11.h,  :kuu:  :kalat: 8.h ja  :askendentti:  :leijona:  :smitten: Ja synastriassa mm. hänen  :kuu:  :aspect_con: mun  :kuunsolmu: ...eix sekin oo joku enne  :o

Sitten taas aiheeseen:
Mun toi  :mars: :aspect_squ: :aurinko: plust ne yhtymät marssiin ovat merkki aikamoisesta tempperamentistä...saturnus onneksi hillitsee sitä aika lailla ja yleisissä tulkinnoissa sanotaan, että tuolla asetelmalla henkilö altistuu sydänkohtauksille ja korkealle verenpaineelle...en yhtään ihmettele  :laugh: stelliumin sijaitessa  :vaaka: (paitsi reunalla jupiter  :skorpioni:) käytäntö on onneksi lähinnä sanallista... mie en hajota paikkoja...enää  ;D Onneksi särmät hioutuvat iän mittaan... 

Mulle on aina tulkittu, että elämäni on kaksi jakoinen. Voin kulkea mustavalkoisesti ääripäästä toiseen tai katsella asioita monipuolisemmin. Maya-horoskoopissa sointuni on kaksi ja trooppisessa astrologiassa mielestäni tätä kuvaa hyvin se, että tarkimmat orbit osuu juuri marssin(18ast.) ja auringon(19ast.) neliölle sekä marssin (edelleen 18ast) ja venuksen kolmiolle (19ast)...tämä tekee myös auringon ja venuksen sulkeutuvan semisekstiilin hyvin tärkeäksi.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: Ave^^ - 30.11.2006 16:18:27
luin mielenkiinnolla ketjun läpi, kumma kun en ennen ollut huomannutkaan.

nuo  :mars:  :pluto: aspektithan ovat niitä perinteisiä tässä, mutta uskoisin että kuulla on SUURI merkitys siihen.
juuri tuo  :mars:  :aspect_squ:  :kuu:
pelkkä mars-pluto ei aja väkivaltaan,
kuten sanottiin, kysehän on siitä ettei hallitse tunteitaan.
silloin pitää katsoa kuun asemaa mars-plutoon.

toistan kai aikaisempaa,
mutta sain ahaa-elämyksen.

nousukalasta en tiedä saako koskaan väkivaltaista,
vaikka  :mars:  :aspect_con:  :pluto:  :skorpioni: onkin.
tämä mars-pluto onkin sitten kolmiossa kuuhun, joten vahvemmat ja herkemmät tunteet kulkevat sopusoinnussa.
mustasukkainen olen niin pirusti, mutta en sen takia nyrkkiä ala heiluttelemaan.

muok.
purkukeinoina käyvät minulla tanssi ym.


Otsikko: Vs: väkivaltaisuus ja agressiivisuus
Kirjoitti: cancer - 03.12.2006 00:43:13
Minulla  :mars:  :rapu: ja suutun kunnolla todella harvoin, mutta kun suutun, näen vain punaista ja seurauksista en vastaa  :knuppel2:.
Mikähän siihen voisi vaikuttaa? Suutun todella räjähtävästi  vain kerran neljännesvuosisadassa mutta...  :uglystupid2:
Yleensä kanssani voi neuvotella asiasta kuin asiasta.  ;D ;)

Mitkä muut planeetat tai aspektit voisivat vaikuttaa?

 :pluto: neitsyessä ja V huoneessa.