Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Sagittarius - 25.08.2024 10:22:52



Otsikko: ADHD lapsenlapsi?
Kirjoitti: Sagittarius - 25.08.2024 10:22:52
Hei kaikille. Lapsenlapseni syntyi perjantaina. Tekaisimpa pojan kartan ja hämmennyin tulkinnasta.
Tulkinnan mukaan kyseessä on lyhytjännitteinen rauhaton sielu, joka ei pahemmin paikallaan pysy. Osaatteko sanoa kartasta jotain muuta ominaisuutta? Onkos hän taipuvainen luovuteen, urheilullisuuteen vai tuleeko tästä levottomasta prinssistä mitä??


Pikatulkinnat syntymäkartastasi
Nousumerkki Kaksosissa

Sinä et jaksa kauaa katsella samoja seiniä tai naamoja, sillä Kaksosnousuisena kiinnostut varsin nopeasti uusista asioista, jotka vievät sinua hetken aikaa niin että nuppu tuutii. Sinun ei kannattaisi tehdä liian pitkälle tähtääviä suunnitelmia, sillä silloin mielenkiintosi ehtii hiipua jo aikoja ennen kuin juttu sitten on toteutumassa. Luova hulluus ja hetkellisyys on pettämätön tavaramerkkisi. Vedät puoleesi filosofisia ja tulevaisuuden visioihin uskovia Jousimies tyyppejä, jotka aina lopulta saavat sinut kiehumaan ehdottomien mielipiteidensä liemessä.


Aurinko Neitsyessä

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia luottamaan arvostelukykyysi oman elämäsi järjestämisessä. Silloin lakkaat kiinnittämästä huomiota siihen mitä muut tekevät tai jättävät tekemättä ja hups! elämä muuttuu paljon helpommaksi ja sinä suositummaksi.


Kuu Oinaassa

Tunne-elämältäsi olet kuin tuli ja leimaus. Et ehdi juurikaan miettimään miten reagoit yllättäviin asioihin. Toimit ja puhut ennen kuin ehdit edes ajatella mistä oikein oli kysymys. Muista että sinulla on aina oikeus muuttaa mielipiteesi jos siltä tuntuu.


Merkurius Leijonassa

On se niin hienoa olla äänessä vaikka ei olisi mitään sanottavaa. Sinä ainakin osaat tehdä kärpäsistä härkäsiä itse sitä lainkaan huomaamatta. Onhan se hienompaa sanoa että puu kaatui katolle kuin että se repäisi irti räystäskourun.


Venus Neitsyessä

Sinä se osaat löytää rakkauden ja mielihyvän mitä ihmeellisimmistä paikoista. Osaat tulkita kumppanisi käyttäytymistä pintaa syvemmältä ja vain täysin rehellinen rakkaus saa suhteen pysymään kasassa. Sinua ei ole helppo pettää.


Mars Kaksosissa

Yhtenä päivänä touhuat sitä ja toisena tätä. Kenenkään ei pitäisi vaatia sinulta pitkäjänteisyyttä tai selvää suunnitelmallisuutta, sillä sinä elät ja toimit joko hetkessä tai et ollenkaan. Moni asia jää kesken ennen kuin on ehtinyt kunnolla alkaakaan.


Otsikko: Vs: ADHD lapsenlapsi?
Kirjoitti: Eileithyia - 27.08.2024 21:09:33
Mutta ei kai tuo nyt tarkoita että lapsella olisi ADHD?  :D