Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: anon642729 - 04.10.2024 12:22:27



Otsikko: Viehättävä mies, kasvain..
Kirjoitti: anon642729 - 04.10.2024 12:22:27
Viime yön uni:
Olin kotonani mutta se ei näyttänyt nyk. kodilta. Minulla oli joku nainen ja mies vieraana ja yritin saada heidät pois kertomalla, että kohta tänne on tulossa joku remppamies vaikka ei oikeasti ollut.

Hämmästyin kun yhtäkkiä ovikello soi ja sieltä tulikin joku mies tekemään jotain hommia asuntoon. Kävi ilmi, että mies oli tuttu minulle (mutta ei oikeassa elämässä) ja juteltiin elämistämme.

Olin sillä tavalla kiinnostunut miehestä, hän viehätti minua. Tunsin sellaista tiettyä turvallisuutta ja vakautta mitä normaalisti en tunne koskaan kenenkään kanssa. Olisin halunnut halailla häntä mutta hän ehti lähteä.

Se mikä unessa pisti silmään eniten, että miehellä oli poskessa sellainen ruskea laaja kasvain/syntymämerkki.
Myöhemmin sitten oli joku luento tms. jossa mies luennoi ja minulle näytettiin ikäänkuin välillä nykyhetki ja välillä menneisyys jossa kasvain oli naamassa vielä, ja nykyhetkessä se oli leikattu, jäljellä oli vain pieni arpi mutta ympärillä paljon sileää tervettä vaaleaa ihoa, tunsin edelleen viehätystä (ja kasvain ei yleensäkään vaikuttanut tähän tunteeseen)

Olisiko kellään mitään oivallusta tai ymmärrystä tähän? Vaivaa niin paljon että ihan sitä varten rekisteröidyin tänne.   ???