Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Topaasi - 25.09.2006 00:41:04



Otsikko: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Topaasi - 25.09.2006 00:41:04
Hei kaikki! :)

Huomasin tuollaisen mielenkiintoisen yhteyden omasta syntymäkartastani tämänhetkiseen tilanteeseen tähtitaivaalla, jossa Saturnus tekee koko ajan oppositiota Neptunukseen. :o

Minulla on syntymäkartassani Mahdollisuuksien kolmio siten, että
Neptunuksella avautuva sekstiili Saturnukseen
Saturnuksella avautuva kolmio Marsiin ja
Neptunuksella oppositio Marsiin.

Mahdollisuuksien kolmio


Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.


Astron etusivulla Seppo kirjoittaa, että meneillään oleva Saturnuksen oppositio Neptunukseen on merkittävässä roolissa.

Mitenhän tämä meikäläisen elämään saattaisi vaikuttaa?  :idiot2:
Planeettasijainnit noiden merkkien osalta on, että Saturnus vaa´assa ja 10.huoneessa, Neptunus jousimiehessä ja 1.huoneessa sekä Mars ravussa ja 7.huoneessa.

Ainakin elän tällä hetkellä varsin mielenkiintoista ja palkitsevaa ajanjaksoa. Olen neljä kuukautta ulkomailla ja kotimaassa odottaa kallisarvoisen ihana mies, johon olen vastikään tutustunut ennen lähtöäni. :smitten:

Kiitos jos joku vaivautuu löytämään tästä jotain vastauksia jo pitkään mietityttäneeseen kysymykseeni! :)

Millä tavalla muiden elämässä on tämä mahdollisuuksien kolmio "käyttäytynyt"??


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Riitta - 25.09.2006 09:27:54
Sama juttu, minulla on myos mahdollisuuksien kolmio, mutta Jupiter oppositio aurinko ja 3 planeettaa sekstiilissa ja 3 kolmiota, mutta luulen etta minulla se on luovuuden kanssa tekemisissa?


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Topaasi - 25.09.2006 14:36:00
diamond,

minultakin löytyy paljon luovia piirteitä, mutta nyt ne ovat pikemminkin nukuksissa kuin aktivoituneina.. :-\ Vai olisiko justiinsa nyt meneillään haaste omassa mahdollisuuksien kolmiossani, koska Saturnuksen oppositio Neptunukseen sanotaan tuovan haasteita jokapäiväiseen elämään... Mene ja tiedä.

Oon miettiny, että jospa oma mahdollisuuksien kolmioni liittyy jotenkin ammatinvalintaan. Tai sosiaaliseen elämään/rakkauselämään. Nimittäin nyt tapahtuu noilla osa-alueilla, siltä ainakin tuntuu. ;)

Tuli mieleen, että jos sulla on Jupiter aspektit positiivisessa mielessä kartallasi, saatat olla syvällinen ja hengelliset arvot tärkeitä, kohtalo ohjaa sinua varsinkin ihmissuhteissa suotuisampaan suuntaan mutta muutenkin ja sinulla on ehkä kyky olla armollinen sinua loukanneille ihmisille, et "jää kateuden kaunaa kantamaan". Tietysti auttaisi tietää, mikä on aurinkomerkkisi ja ne muut planeetat, jotka ovat mukana mahdollisuuksien kolmiossasi. Tuo Jupiter-tulkinta on yhdesta englanninkielisestä kirjasta kohdasta "suotuisat Jupiter-aspektit" eli siis kun Jupiter vaikuttaa jollain hyvällä tavalla kartalla. :)

Uskotko muuten, että se mahdollisuuksien kolmio vaikuttaa samalla osa-alueella koko elämän, vai voiko vaikutuksen "kohde" vaihtua, esim. luovuudesta sosiaaliseen elämään vuosien varrella?? ???

Ilmeisesti se on kuitenkin hyvä asia, että mahdollisuuksien kolmio löytyy kartalta? :)


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Riitta - 25.09.2006 14:56:56
Topaasi
Minulla on aurinko harassa ja nousumerkki on leijona, venus  :aspect_tri:aurinko,mars :aspect_tri: merkurius ja merkurius   :aspect_tri::mars ja vielapluto  : :aspect_tri:pluto
Tiedan, etta luomisvoimani on hyvin korkealla nyt ja se liittyy myos hengellisyyteen, ihmis suhteet pitaisi olla kunnossa, en ole pitkavihainen tyyppi.
Tama luomisjuttu herasi vahan aikaa sitten pitkasta aikaa uudestaan.Toivon, etta se olisi jotain muutakin hyvaa, mutta en tiedosta sita ainakaan viela   :idiot2:: ja ei aavistustakaan kuinka pitkalle mahdollisuuksien kolmio jatkuu, mutta eiko anneta rautaa taottavaksi kun se on kuumaa   :smitten:


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Topaasi - 27.09.2006 00:16:05
Kuules diamond,

Luulenpa että kuulut niiden harvojen ja valittujen joukkoon, joilla luomisvoima on yhteyksissa suotuisissa aspekteissa rakkauselämään. :angel:

Leijonanousuisuushan yleensä tuo lämpöä ihmisen perusolemukseen ja myös säkenöittää karismaa usein. Kun mainitsit vielä venuksen ja aurinkomerkkisi noissa mahdollisuuksien kolmioissa, tuli heti mieleeni, että tämän täytyy liittyä jollain tavalla rakkauselämään. :smitten: :smitten: :smitten:

Onko mikään mahdollisuuksien kolmion kärjistä muuten seiska-huoneessa? tai muuten vaan ruuhkaa siinä huoneessa? Se kertoisi myös vilkastuneemmasta rakkauselämästä tämän elämäsi aikana... ;)

Uskon että se Plutokin selittyy vielä jonain päivänä. Sitä odotellessa, tao ihmeessä rautaa! ;D


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Riitta - 27.09.2006 09:12:16
Topaasi
7 huoneen karki 26 ast. chiron vesimiehessa 59'
Sepon mukaan voin ottaa synnynnaisen lahjan kayttoon todella voimakkaasti tana aikana?
Rakkaus elama on ok.
En tieda miten lasketaan 7 huone  :idiot2:
Ton karjen otin syntymakartasta ja jos se lasketaan oinaasta eteenpain niin siella loytyy vaikka mita.=uranus+vesta esim.


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Topaasi - 27.09.2006 15:23:30
diamond,

Näet suoraan syntymäkartastasi huoneet. Ne ovat sisemmässä "renkaassa" olevat numerot 1-12, ja kun katsot 7:n kohdalla olevaa "lohkoa", selviää mitkä kaikki planeetat omassa seiskassasi on.

Sepon ohjelmalla tehdyissä kartoissa tällä sivulla voit viedä hiiren sen kohdan päälle, josta haluat lisätietoa, jolloin pieni laatikko tulee hiiren nuolen viereen antamaan pientä informaatiota. Kattavampaa tietopakettia merkeistä, planeetoista ja huoneista saat "astrologinen tietopaketti"-osuudesta yläpalkista.

Mitä siellä sun seiskassa näyttää olevan? Kärki Vesimiehessä? Voin pistää jotain lisäinfoa, kun ensin olet saanu selville sitä sisältöä seiskahuoneeseen. :) 7. huone muuten viittaa parisuhteeseen, perheeseen ja ihmissuhteisiin, rakastamiseen ja välittämiseen. :smitten:

Selvensikö yhtään? :angel:


Otsikko: Vs: Mahdollisuuksien kolmio ja tämän hetkinen Saturnuksen oppositio Neptunukseen
Kirjoitti: Riitta - 27.09.2006 15:55:57
No nyt ymmarsin-7 huone melkein tyhja-kalat vesimiehessa, laskeva DC.huoneet 9-12 ihan taynna ja 3-6 tupaten taynna.2 ja 8 melko tyhjia (muuten mieheni on kalat)
Miksi 7 huone on yhteydessa mahdollisuuden kolmioon-eiko se voi olla muitakin
huoneita? (11 huone esim.vesta,uranus ja jupiter ravussa ja 10 huone kaksoset harassa ja aurinko harassa ja merkurius kaksosissa)