Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Topaasi - 05.10.2006 15:37:34



Otsikko: Kuinka tarkka on syntymäkartan aika?
Kirjoitti: Topaasi - 05.10.2006 15:37:34
Jos tiedän jonkun ihmisen syntymäpäivän ja syntymäpaikan, mutta aikaa en tiedä minuutilleen, onnistuuko silti syntymäkartan tulkinta? Tiedän vain, että hän on syntynyt "noin kuuden aikaan illalla", mutta kuinka monta minuuttia vaille tai yli klo 6, sitä en varmuudella tiedä. :idiot2:

Nyt ihmettelenkin, että onko tällä muutaman minuutin mahdollisella virheheitolla suuntaan tai toiseen paljonkin merkitystä; onko planeettasijainnit aivan erit, jos esim. aika on kolme minuuttia enemmän kuin mitä se oikeasti olisi?? :-\

Enemmän tietävät, kertokaa, kiitos. :smitten: :smitten:

Tämä tieto merkitsee paljon minulle. :angel:


Otsikko: Vs: Kuinka tarkka on syntymäkartan aika?
Kirjoitti: May - 05.10.2006 15:49:48
Muutaman minuutin ero syntymäkartassa vaikuttaa vain lähinnä Ascendentin astelukuun. Eli tällöin akselit Asc-Desc ja Ic-Mc voivat heittää jonkun verran, enemmän tai vähemmän, syntymävuorokaudenajasta ja nousumerkistä riippuen. Mitään kovin radikaalia muutosta noin pieni aika ei kuitenkaan akseleihinkaan tee. Tietty jos akselit pyörivät aivan kahden merkin rajoilla, pitäisi saada tarkistettua oikea merkki.

Kaikki muut planeetat ovat minuuttien heitoista huolimatta samalla paikalla. Planeetoista kaikkein nopeimmin kulkee Kuu, joka viipyy samassa merkissä noin kaksi vuorokautta. Jos syntymäkellonajasta ei ole hajuakaan, Kuumerkiksikin voi tällöin olla kaksi eri vaihtoehtoa, mutta ihan niinkuin jo tuolla ylempänä sanoin, muutaman minuutin ero ei tuohonkaan vaikuta.



Otsikko: Vs: Kuinka tarkka on syntymäkartan aika?
Kirjoitti: Topaasi - 06.10.2006 01:34:46
Muutaman minuutin ero syntymäkartassa vaikuttaa vain lähinnä Ascendentin astelukuun. Eli tällöin akselit Asc-Desc ja Ic-Mc voivat heittää jonkun verran, enemmän tai vähemmän, syntymävuorokaudenajasta ja nousumerkistä riippuen. Mitään kovin radikaalia muutosta noin pieni aika ei kuitenkaan akseleihinkaan tee. Tietty jos akselit pyörivät aivan kahden merkin rajoilla, pitäisi saada tarkistettua oikea merkki.

Kiitos May! :smitten:

Tiedän kylla sen noin-ajan, mutta en tiedä montako minuuttia vaille tai yli klo seitsemän se aika oikeasti on. Kun tein hänelle kartan tasan klo 19:00, tuli nousumerkiksi skorpioni, mutta juuri kuten sanoit, se on aivan rajoilla ollakseen vaaka. Asc oli 1. ja 12. huoneen välissä.

Osaisitko sanoa, miten tunnistan onko tämä mies noususkorppari vaiko nousuvaaka? Periaatteessa sen verran rauhallinen tyyppi etta kumpi vain sopisi. Kartalla näytti olevan aika paljon muutenkin vaakaa, aurinko on kaksonen.

Itseasiassa  :aurinko: tuottaa myös hiukan päänvaivaa, onko 20. toukokuuta härkä vai kaksonen??? :idiot2: Luonteensa puolesta mieluummin hän vaikuttaisi kaksosmaiselta, näillä sivuilla tehty kartta tosin väittäisi olevan härkä.

Mutta jos koko elämäsi olet luullut olevasi eri  :aurinko:merkki kuin oikeasti olet, alkaako tämä luulo muuttamaan käyttäytymistä sen merkin mukaiseksi? :crazy2:

Merkillistä, merkillisen miehen olen löytänyt... :laugh:


Otsikko: Vs: Kuinka tarkka on syntymäkartan aika?
Kirjoitti: May - 06.10.2006 07:17:51
Huomenia!

Asc alkaa aina 1. huoneen, joten huonejakoa kellonajan heitto ei sotke. Nousumerkin arvaaminen onkin kimurantimpi juttu, mutta onneksi vaihtoehtoja on vain kaksi toisin kuin sellaisilla, joiden kellonajasta ei ole minkäänlaista hajua. Sinun kannattaa nyt vain sitkeästi lukea Skorpparin ja Vaa´an kuvauksia vaikka täältä Astron ilmaispalveluista ja miestä tarkkaillen päätellä, kumpaa nousumerkkiä hän mahtaisi olla. Ulkonäöllisesti Nousu-Skorppari on usein hyvin intensiivisen ja mystisenkin näköinen, katse voi olla pistävä ja syvällinen kun taas Nousu-Vaaka on "tavallisemman" oloinen, panostaa ehkä omaan ulkonäköönsä, käyttäytyy skorpparinousuista sulavammin jne.. Mutta vaikeaa erottelu on etenkin kun  muu kartta muuntaa taustalla persoonallisuutta suuntaan jos toiseenkin.

Aurinkomerkin saat helposti ja luotettavasti selville myös täällä Astrossa. Käypä tekemässä hänen karttansa yläosan linkin kautta. Sinun ei tarvitse osata muuta kuin syöttää syntymäaika ja paikka. Ajaksi kannattaa antaa se noin aika - se ei aurinkomerkkiä muuta. Aurinko kun vaihtaa merkkiä eri vuosina hieman eri päivinä, niin viikkolehtien rajapäivämäärien mukaan et voi määritellä hänen aurinkomerkkiään. Mutta kun teet hänen karttansa, näet vuorenvarmasti, kumpaan merkkiin hänen Aurinkonsa osuu.

En usko, että luulo alkaisi muuttaa jotakuta käyttäytymään luulemansa merkin mukaan - etenkin kun on kyse miespuolisesta, joka ei varmaankaan ole elämässään kovin paljoa käyttänyt energiaa sen miettimiseen, kumpaa merkkiä mahtaa olla.  ;) Toisaalta kun Aurinko on aivan rajalla, persoonallisuuteen tulee varmasti kummankin merkin piirteitä.

Varsinainen rajatapaus siis monessakin suhteessa.  ;)


Otsikko: Vs: Kuinka tarkka on syntymäkartan aika?
Kirjoitti: Topaasi - 06.10.2006 18:00:38
Kiitos jälleen sinulle May. :)

Jotenkin sydäntäni lohduttaisikin enemmän olla parisuhteessa härän kuin kaksosen kanssa. Ja tehtyäni kartan, on hän sen mukaan härkä. Kaksosia on tosin ystävinä ja työelämässä aina tupsahdellut tielleni todella paljon, mutta seurustellessa en tyypillisintä kaksos-käyttäytymistä joka päivä jaksaisi. Hänessä on kyllä vähän "kaksosverta" mutta sopivasti sekoitettuna noihin härkämäisiin piirteisiin, jotka minuun aurinko-rapuna tehoavat.. :D

Täytyypä tarkkailla, olisiko hän enempi nousuvaaka vaiko skorpioni. Mitäs siitä muuten sanoisit, kun hänen 11 ja 12 huoneessa on eniten hässäkkää, vaikkakaan ei mitään silmiinpistävää korostumaa.

Kokonaisuutena planeetat on aika tasaisesti jakaantuneet huoneisiin, kertooko se tasaisesta luonteesta? Muissa huoneissa oli max. 2 planeettaa per huone, mutta 11. ja 12. huoneissa molemmissa 3, muistaakseni.

kiitos kiitos :) :)