Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mediaaliset kyvyt : 02.04.2013 13:36:29
angel Kiitos kiinnostuksestasi minua kohtaan! Ainakin yritin lähettää Sinulle yksityisviestin, jossa kerron hieman tarkemmin ja vastaan kysymykseesi.  smitten



Laitoin sinulle vastauksen juuri äsken.  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mediaaliset kyvyt : 28.03.2013 16:25:28
 Smiley Mediaaliset kyvyt ovat synnyinlahjana saatu tehtävä, jonka sitten meedio, eli kanava...eli viestinvälittäjä ottaa vastaan suostumalla siihen... tai sitten ei. Selvänäköisyys, selvätietoisuus ja muut yliaistit (myös kutsutaan psyykkisiksi aisteiksi) taas ovat aisteja jotka löytyvät meiltä jokaiselta. Jotkut meistä ovat niistä tietoisia ja käyttävät niitä tietoisesti...toiset taas eivät tiedosta niitä käyttävänsä. Näitä aisteja voi harjoitella ja näin vahvistaa niitä.

Meedioksi ei voi ryhtyä eikä opiskella jos ei ole syntynyt meedioksi. Meedio on valittu viestinvälittäjäksi henkimaailmasta käsin. Se miten ja missä vaiheessa elämää meedion lahja tulee esiin on jokaisen meedion kohdalla erittäin henkilökohtainen ja perustuu meedion omaan henkiseen kasvuun ja sen vaiheisiin. Ennen meedion tehtäväänsä asettumista meediolta odotetaan henkimaailmassa suostumusta ja kuin työsopimuksen tekemistä.
Toki usein meitä meedioita lähestytään henkimaailmasta käsin jo ennen kuin itse olemme tietoisia edes lahjastamme. Itse olin noin 9 vuotias ensimmäisen kerran toimin meediona.
Teini-iässä kieltäydyin kaikesta yhteydestä henkimaailmaan meediona.
Vasta lähellä 40-vuotiaana olin valmis ottamaan tehtäväni vastaan. Koulutus tapahtui henkimaailman ohjauksessa, oman henkioppaani ja enkeleiden avulla...sekä myös sain apua uusilta ystäviltä joilla oli tietoa ja kokemusta meedion työstä ja tehtävästä. Meedion tehtävä voi olla hyvinkin erilainen kuin jonkun toisen meedion.

Ensimmäisiä asioita joita meedion tulee oppia on henkien erottelukyky... että osaa tunnistaa mistä lähteestä häneen otetaan yhteyttä ja kuka on viestin lähettäjä. Kolme avainta meedion lahjan käyttöön ovat: Antautuminen .... Luottaminen .... Heittäytyminen.

Koulutus meedioksi voi edetä pikkuhiljaa kestäen vuosikymmeniä ... tai hyvin nopeastikin. Paljon riippuu meedion kyvystä omaksua tietoa ja hänen tietoisuutensa laajuudesta.

Hyvää matkaa kohti uusia kokemuksia ja siunausta sekä varjellusta meedion polullasi. <3

P.S. Saa laittaa yksityisviestiä tai soittaakin... numero löytyy auttajalistalta.  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkemisestä/ennustamisesta ja vastuu : 28.03.2013 11:37:01
 Smiley Mielenkiinnolla luin viestejänne ja tulin siihen tulokseen taas kerran että ihmisillä on valtavasti epärealistisia odotuksia jotka perustuvat oletuksiin...ei tietoon... siitä mitä selvänäkö ja kanavointi on ja mitä niiltä voi odottaa.

Kuka tahansa tarpeeksi asiasta kiinnostunut ja harjoitteluun sitoutuva voi oppia käyttämään meillä jokaisella olevia yliaistejaan... ja näin tulla näkijäksi.
Meediolla taas on tehtävä johon hänet on kutsuttu henkimaailmasta käsin ja se tuo mukanaan suuren (ja usein myös painavan) vastuun.

Okei... siis... olen meedio, ollut syntymästäni saakka. Ammattimaisesti olen palvellut kanssaihmisiäni lahjallani noin 10 vuotta. Olen myös harjoittanut yliaistejani ja siksi olen myös selvänäkijä/tietäjä. Opetan myös näiden aistien käyttöä. En käytä, enkä edes huoli titteliä ennustaja. Tulevaisuutta ei voi kukaan ennustaa 100% varmuudella, sillä universaali laki määrää sen että tulvaisuus muotoutuu meidän omien valintojemme seurauksista..joten kun muutamme valintojamme..tulevaisuutemme muuttuu sen mukana.

Jokaisen istunnon alussa kerron asiakkaalle mitä hän voi minulta odottaa saavansa, eli esittelen palveluni.
Maksu tapahtuu aina vasta istunnon jälkeen, tämä siksi että asiakkaan ei koskaan tarvitse tuntea maksavansa jostain mikä ei tuntunut hänestä tyydyttävältä. Ei ns ei maksua "ei mistään".

Vastuun siitä minkälaisia viestejä saan välitettäväksi henkimaailmasta jätän henkimaailman viestien antajille, sillä kanavana ei ole minun asiani puuttua mihinkään...vaan toimittaa viestit perille puhtaina ja juuri sellaisina kuin ne annetaan.

Selvänäkijänä/tietäjänä en ikimaailmassa väitä tai edes suostu uskomaan että olisin jotenkin erehtymätön... Olenhan ihan tavallinen ihminen...siinä missä kaikki muutkin.

Tähän loppuun vielä yksi juttu... näiden vuosien aikana kun olen työkseni ihmisiä auttanut olen kolme kertaa joutunut sanomaan asiakkaalle ettei soita minulle enää, syystä että minä en voi häntä enempää auttaa. Yhdessä tapauksessa jopa jouduin kehoittamaan hakeutumaan mielenterveyshuollon pariin. Olen erittäin tarkka siitä ettei kukaan saa tulla minusta riippuvaiseksi ja korostan AINA oman tahdon vapautta...sekä oman sisäisen äänensä kuuntelemista.

Meissä kaikissa on tieto jo valmiina, joskus vain tarvitsemme vahvistusta sille minkä jo itsekin tiedämme ja joskus tarvitsemme hieman apua sen tiedostamiseen että jo tiedämme.

Valoa ja Rakkautta  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: selvänäkijän, meedion ym. erot : 28.03.2013 10:50:46
Lyhyesti:

Selvänäkijä käyttää selvänäkökykyään joka on yksi yliaisteistamme.... eli selvänäköisyys, selvätuntoisuus, selvätietoisuus, selväkuuloisuus ja joillakin jopa selvähaistaminen. Yliaistejen käyttöön ei tarvita mitään yliluonnollisia aineksia...eikä henkimaailman juttuja laisinkaan... niitä pitää vain harjoitella ja käyttää.
Yliaisteillamme pystymme toistemme energiakentistä saamaan informaatiota, sillä kokemuksistamme eri inkarnaatioissa jää jälkiä auraamme.

Meedio on valittu kanavaksi, lähetetty viestinvälittäjäksi ... meedioksi ei voi opetella eikä "ryhtyä" jos ei ole sitä jo alunperin.  Meedion kautta henkimaailmasta annetaan viestejä joko henkilökohtaisella tasolla tai yleismaailmallisella tasolla.

Meediolla voi olla hyvin kehittyneet yliaistit jolloin häntä voi kutsua myös selvänäkijäksi.  Selvänäkijällä jolla ei ole meedion lahjaa ei ole kykyä välittää viestejä edes henkioppailta tai enkeleiltä.

Tiedot hankittu ja opittu ja saatu oman meediolahjani myötä 53 vuoden kokemuksella.  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Missä kulkee selvännäkijän raja? : 28.03.2013 10:33:40
 Smiley Hei, olen itse toiminut meediona ja näkijänä ammattimaisesti kohta 10 vuotta ja tunnen oikein tehtäväkseni jakaa tietoa näistä asioista.

1. Selvänäköisyys on yksi ns yliaisteistamme ja se löytyy ihan jokaiselta. Kaikki myös jossain elämänvaiheessa käyttävät tätä aistiaan, joko tiedostamattaan tai tiedostaen. Deja vu-kokemus on yksi esimerkki selvänäköisyyden käytöstä tiedostamattaan.

2. Selvänäkijä tulkitsee kysyjän energiakenttää (auraa) näkemällä erilaisia joko ihan konkreettisia tapahtumia kysyjän elämässä...tai symboolisia näkyjä joita yhdessä kysyjän kanssa voi sitten tulkita.

3. Näkijällä voi olla käytössään myös muita yliaistejaan kuten selvätietoisuus ja selvätuntoisuus, tällöin hän saa informatiota kysyjän energiakentästä myös tuntemalla asioita, sekä saamalla sellaista tietoa kysyjästä jota tämä ei ole kertonut.

4. Yliaistien käyttöön ei välttämättä liity henkimaailma millään lailla.

5. Meedio on kanava henkimaailman ja näkyvän maailman välillä. Meedio ei ole ennustaja. Meedion kautta voi saada viestejä henkioppailta, enkeleiltä, henkimaailmaan siirtyneiltä ja muilta "taivasauttajilta".

6. Meedio saattaa olla myös selvänäkijä ja muutenkin hänellä voi olla yliaistit vahvasti käytössään, ja usein näin onkin.... mutta henkilöllä jolla ei ole meedion lahjaa joka siis saadaan jo ennen maailmaan syntymistä ei ole kykyä kommunikoida ja välittää viestejä henkimaailmasta.

7. Henkilökohtaiset ennustukset eivät tule henkimaailmasta käsin, paitsi sellaiset tiedot tulevaisuudesta joidenka antajana on ihmisen henkiopas ja jotka perustuvat tietoihin henkilön sielunsuunnitelmasta.

8. Meidän vapaa tahtomme on ehdottoman pyhä kaikille taivaallisessa henkimaailmassa työskenteleville, ja sieltä missä sitä ei kunnioiteta ei varmaankaan meistä useimmat viestejä haluakaan.
Henkioppaamme eivät puutu maallisen elämämme asioihin. Heitä ei kiinnosta kenen kanssa seurustelemme tai mitä opiskelemme. Heidän tehtävänsä on luotsata meitä henkisessä kasvussamme niin että sielunsuunnitelmamme toteutuu.
Suojelusenkelimme taas auttaa meitä selviytymään maallisesta elämästämme, sen haasteista ja onnenhetkistä ja häneltä saamme neuvoja meitä askarruttaviin kysymyksiin ihmissuhteissa, työpaikan valinnassa jne.


Tässä lyhyesti tietoa.  Smiley

Ja vielä, kun näkijä/"meedio" alkaa käskeä ja komentaa, uhkailla rangaistuksilla ja kauheuksilla jos et noudata hänen "henkimaailmasta saatuja" ohjeitaan niin on joko kysymyksessä feikki näkijä/"meedio" tai hän ei osaa eroittaa mistä lähteestä viestit tulevat ja kanavoi pimeyttä. Kummassakin tapauksessa... ei muuta kuin jalat alle ja ulos tilanteesta heti paikalla.

P.S. Tulevaisuus ei ole koskaan 100% ennustettavissa, sillä se on seurausta valinnoistamme ja muuttuu sen mukaan miten me muutamme valintojamme.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Vaikuttaako "vakioasiakkuus" näkemiseen? : 03.10.2011 19:52:36
 Smiley Ainakaan tietoisesti en voi näkijänä toistaa itseäni vakioasiakkaillekaan, sillä noin 10 minuutin jälkeen istunnosta en enää muista mistä asiakkaan kanssa puhuimme.

En muutenkaan pysty vaikuttamaan siihen mitä näen tai mitä tietoa saan välitettäväkseni, ne ovat henkimaailmanasioita joihin ei ihminen pysty vaikuttamaan.

Se taas miksi eri näkijät saattavat kertoa eri asioita johtuu siitä että meillä näkijöillä on jokaisella omat erikoisosaamisalueemme ja niiden pohjilta sitten välitettävä tieto suodattautuu.
7  Astro special / Astro special / Vs: Kuka sinä olet? : 02.09.2011 18:47:54
Rapumaisen tunteellinen, herkkä ja hoivaava koti-ihminen. Leijonatarmaisen karismaattinen, eloisa, turhamainen, tyylikäs, sydämellinen, itsevarma ja positiivinen maailmanvalloittaja. Kaksoselle tyypillinen utelias tutkivainen, kyseleväinen, puhelias, kommunikoiva, älyllä jylläävä elohopea. Rakkaudessa ja tunteissa ehdotonta aitoutta vaativa hieman salaperäinen ja pidättyväinen ikuinen neitsyt. Kalamaisen taiteellinen, intuitiivinen, tunteellinen mystikko.

 aurinko rapu/ leijona
 askendentti kaksoset
 venus neitsyt
 kuu kalat

 Smiley smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Onko maksuttomia ennustajia? : 21.08.2011 11:24:17
Hei,

Nyt tuntui siltä että pitää vähän puolustaa kolleegojani. Moni meedio ja selvänäkijä antaa kaiken aikansa toisten auttamiseen, eli tekevät kanavointi työtään ihan kokopäiväisesti kysynnän mukaan. Itse en koskaan nimitä itseäni ennustajaksi ja joka ajanvarauksen yhteydessä kerron tarkasti minkälaista palvelua minun kauttani tarjotaan. Ja kyllä otan maksun työstäni, nykyään siis... sillä aluksi en näin tehnyt, mutta sitten henkimaailmasta käsin kehoitettiin hinnoittelemaan työni. Tämä siksi että sekä asiakkaani että itse oppisin arvostamaan työtäni.
Raha ei silti koskaan ole ollut motiivini, eikä ole nytkään ja silloin tällöin jos asiakkaalla on todellinen hätä ja akuutti tarve mutta ei varaa, olen pitänyt hänelle istunnon ilmaiseksi.
Se että meedio tai selvänäkijä ottaa maksun ei tee hänestä huijaria, eikä yhtään vähempää aitoa auttajaa. Meitä on monia jotka olemme tehneet tätä palvelutyötä vuosia rakkaudesta kanssaihmisiimme.

9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 13.04.2011 23:19:41
Hei, tämähän on jännittävä juttu, joten osallistun siis minäkin.

Minulla on paljon koruja ja lempikoruni vaihtelee, mutta tällä hetkellä se on teräksinen Nomination rannekoru joka vaaleanpunainen ja jossa on kolme kiveä, rakastamani ametisti sekä turkoosi ja lapis lazul. Pidän koruani vasemmassa ranteessa varsinkin selvänäköistuntoja tehdessäni.

Toinen koru joka on minulle rakas on vihkisormukseni, se on kultaa, siinä on kaksi pienenpientä timanttia molemmin puolen siroa tummansinista safiiria. Safiiri on myös lempikiveni jalokivistä. Sormus on erittäin siro, silti siihen kiinnittää huomiota sillä sekä timantit että safiiri säihkyvät valossa.

Nyt jään innostuneena ja kiinnostuneena odottamaan, mitä nämä korut sinun mielestäsi kertovat minusta.
Kiitos jo etukäteen.

Pia
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mistä tiedätte että joku henki on lähellä? : 05.03.2011 13:47:23
En tiedä onko tää oikea topic kysyä, mutta itse en ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa kuin te. Joskus pienenä taisin aistia enkelin läsnäolon ja suvussani on esiintynyt kyky jopa nähdä enkeli. Kesällä olen kuitenkin menossa vanhaan kirkon rakennukseen jossa on huhuttu olevan henkiä ja on nähty tavaroiden liikkuvan itsekseen ym. Tahtoisin koittaa ottaa niihin henkiin yhteyttä, onko vinkkejä miten se onnistuisi? pitääkö minun olla yksin huoneessa vai voiko siellä olla muita jotka eivät välttämättä edes usko näiden henkien läsnäoloon? tahdon tosi kovasti saada yhteyden, joten olen kiitollinen kaikista vinkeistä.


Ihan ensin, miksi haluat yhteyttä juuri näihin henkiin? Tahdotko auttaa niitä jatkamaan matkaansa valoon ja kotiin?
Meediona haluan sanoa että henkien kanssa yhteydenpito ei koskaan ole viihdettä sillä pitää olla jokin tarkoitus, kuten heidän auttamisensa tai viestin välittäminen jollekin vielä maan päällä olevalle. Kannattaa myös AINA muistaa suojata itsensä kun ottaa kontaktia henkiin sillä aina ei etukäteen tiedä onko tämä henki hyvän- vai pahantahtoinen. Räyhähenget voivat olla todella pelottavia kohdata ja jotkut henget yrittävät tulla näkyviksi riivaamalla jonkun läsnäolevista ihmisistä.
Jos pelottaa kannattaa pyytää enkeleitä mukaansa ja kyllä paikalla voi olla useampia ihmisiä jopa sellaisia jotka eivät usko henkimaailmaan. Uskolla tässä asiassa ei ole mitään merkitystä, sillä henkimaailmahan ON läsnä ihan koko ajan. Henkiä ei myöskään tarvitse kohdata keskiyöllä pimeässä, ihan keskellä kirkasta päivääkin käy.

Suojauksesta vielä.... Itse käytän kahta suojausta samaan aikaan, eli ennen kuin otan yhteyttä henkimaailmaan ja henkiin siunaan itseni sanoin "Herra Jeesus Kristus, siunaa ja varjele minua, kirkasta kasvosi minulle ja ole minulle armollinen. Käännä katseesi minuun ja anna minulle rauhasi".
Tämän lisäksi lausun joko ääneen tai hiljaa mielessäni Isä meidän- rukouksen ja lopuksi teen ristinmerkin sanoen Isän, pojan ja pyhän hengen nimeen.  Voi ehkä vaikuttaa kovin vanhanaikaiselta ja "uskovaiselta", mutta toimii.
Pyydän myös aina enkeleitä, varsinkin Arkkienkeli Mikaelia paikalle.

Ystävällisin terveisin
Pia K
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Puhelin ennustajat : 05.03.2011 01:11:24
Itse auttamistyötä tekevänä selvänäkijänä ja meediona antaisin neuvon että kun otatte yhteyttä näkijään ensimmäistä kertaa kysytte häneltä minkälaisia palveluja hän tarjoaa ja millä tavalla. Kysykää myös hinta ja maksutapa etukäteen.
Jos soitatte maksulliseen numeroon niin kysykää istunnon alussa kuinka paljon aikaa siihen menee noin suunnilleen. Laajempi istunto jossa voi esittää useampia kysymyksiä ja keskustella vastauksista kestää yleensä noin 60 minuuttia.

Etukäteismaksuja kannattaa myös välttää jos näkijä ei ole hyvin tunnettu ja arvostettu.

Itse esimerkiksi annan tilitietoni vasta istunnon jälkeen ja tavallaan silloin maksu on vapaaehtoinen, sillä en koskaan lähtisi perimään mitään maksuja. Smiley

Pia
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuinka saat viestit henkimaailmasta? : 03.03.2011 17:21:09
Joo siis ei mitään, ei ollut markkinoinnista kyse! Yleensä täytyy vaan perustella ihmisille ehdotellessa Auttajalistaa, että miksi se siellä on Smiley Säännöllisin väliajoin tänne tulee myös ihan suoria markkinailmoituksia omina ketjuinaan, joihin sitten joutuu puuttumaan - vain siksi, ettei netikettiä ole luettu etukäteen. Auttajalistassa ilmoitukset ovat myös huomattavasti paremmin organisoituja ja helpompia löytää.


Auttajalista on minulle kyllä tuttu jo vuosien takaa.  Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuinka saat viestit henkimaailmasta? : 03.03.2011 17:20:01
Minua taas on aina mietityttänyt että miten te jotka näette tai aistitte muuten asioita, vaikka juurikin noita entisiä elämia, miten erotatte "todelliset" menneen elämän visiot ihan perus mielikuvituksesta? Onko tilanne tai kuvat itsessään selvästi erilaisia, selvempiä, johdonmukaisempia? Tätä ihan mielenkiinnosta kysyn.


Minä usein esimerkiksi saan paikannimiä, vuosilukuja ja ihmisten nimiä, ja onpahan kerran eräs sukututkija löytänyt näkemäni ihmiset, näkemääni aikaan näkemältäni paikkakunnalta.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuinka saat viestit henkimaailmasta? : 03.03.2011 11:53:45
Entisen elämän näyt saattavat myös minulla alkaa vaikkapa jonkun hahmon näkemisestä, tai rakennuksen, esineen, vaatekappaleen tai paikan.

Minäkään en ole tähän mennessä koskaan toistanut mitään sellaista mikä on jo asiakkaan puolesta selvitetty.

Anteeksi tahaton "markkinointi", ei kyllä ollut tarkoitus... tykkään vain allekirjoittaa nykyään viestini omalla nimelläni foorumeilla. Tunnukseni on siis vanha, enkä viitsi luoda uutta profiilia. Smiley

Pia K
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuinka saat viestit henkimaailmasta? : 03.03.2011 02:30:39
Itse olen näinä vuosina kun olen tehnyt auttamistyötä selvänäkijänä, meediona, eheyttäjänä ja psykometrikkona saanut viestit suoraan henkimaailmasta näkyinä, sanoina mieleeni ja vahvoina tuntemuksina sekä vain kirkkaana tietona asioista joista minulla itselläni ei millään voi olla mitään tietoa kun en yhtään tunne asiakastani.

En koskaan käytä mitään apuvälineitä ja kanavointi toimii puhelinkeskustelussa sekä henkilökohtaisessa tapaamisessa. Saan myös tietoa esineiden ja tilojen kautta eli luen energioita.

En kerro asiakkailleni muista ihmisistä kuin hänen perheenjäsenistään ja sitäkin vain silloin kun tämä sielu antaa siihen luvan, sillä jokaisen vapaa tahto on pyhistä pyhin asia jota tulee aina kunnioittaa.

Henkimaailmaan yhteydessä ollessani kysymyksiin vastaavat henkioppaat ja enkelit, sekä meedioistunnoissa sielut jotka ovat siirtyneet maallisesta elämästä henkimaailmaan.

Edellisiä elämiä näen kuin videoina, mutta vain jos niillä on merkitystä tälle elämälle.

Valoa ja rakkautta elämäänne. <3
Pia Koukila
Sivuja: [1] 2