Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 06.12.2009 00:57:15
Lumikki  smitten
Karneoli sieltä nousi. Tämä on piristävä kivi hormooni toiminnalle ja aikoinaan napaan karneoli laitettiin tansiijoille ja muille toki myös. Tälläin hedelmällisyys kasvoi ja toi voimaa kehon alaosiin.
Karneoli ei jää paikalleen nuhjaamaan, vaan potkaisee päivän käyntiin ja aktiivisenä hyörii koko päivän, nukahtaen helposti pimeyden syliin. Tämä on myös perhekivi, joka kokoaa sukulaissieluja ja verisukulaisia.
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli kuin ritari rohkeasti eteenpäin, kohti ääretöntä ja sen yli. Anna mennä vaan ja näe, koe, kuule, tunne, aisti joka solulla energia ja voima sinussa ja päivissäsi. Mutta toki, muista ns.palautumispäiväkin. Aina ei voi, eikä pidä laukata ympäri maata olla ritarina menossa mukana. Kun kohta tunnet agressiivisyyden luikertelevan iholle, on aika huilata ja ottaa erätauko. Jos näin et tee, tulet kohtaamaan vaaralliseksikin muuttuvia tilanteita!
Vältä ne, jookosta?
 angel

Lämmin kiitos sinulle Kide!  smitten
Todella osuvaa kohdalleni tuon kiven sanoma, siis todella!!!
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 29.11.2009 01:19:26
Olisin ikikiitollinen, jos minäkin saisin kiven itselleni  smitten!

-Lumikki
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 28.12.2007 00:43:16
Millaista korttia minulle mahtaisi tulla työhön liittyen? Taitaa työttömyys häämöttää...

-Lumikki

Lumikki. smitten kirjoitin sinulle äsken pitkän viestin ja se mokoma hävisi johonkin avaruuteen...ei muutakuin uusiksi!Nostin sinulle kortin,sinulle nousi Sauvojen Viitonen:Sauvojen Viitonen kuvastaa yrittämistä,oikeanlaista taistelemista ja tervettä kilpailuhenkeä.Kilpaileminen ei ole suunnattu ketään vastaan,vaan se on kuin leikki,josta nautitaan.Kortti ilmentää myös ryhmässä toimimista ja sitä,miten tärkeää on löytää yhteisiä näkemyksiä ja päämääriä sen sijaan,että voimavaroja tuhlataan turhaan kiistelyyn.Kortti kuvaa voimia,jotka etsivät purkautumiskanavia.Sauvojen Viitonen symboloi myös kokemusten hankkimista.
Neuvo: Etsi sopiva tapa saada sisälläsi oleva patoutunut energia liikkeelle.Luova toiminta muodossa tai toisessa on nyt hyvästä.Etsi ystäviä,jotka ymmärtävät sinua ja joiden kanssa voit olla oma itsesi ja ilmaista myös turhautuneisuuttasi,vihaasi ja masennustasi.Voit myös purkaa tarmoasi fyysiseen toimintaan.Pääasia on,että saat energiasi liikkeelle.Muista kuitenkin säilyttää leikkisä asenne toiminnassasi.
Pahimmillaan kortti voi ilmentää vihaa,agressiivista käyttäytymistä,ahdistuneisuutta,energian tuhlaamista kiistelyihin tai sisäisiä ristiriitoja.
Meditaatio:Olen rehellinen ja annan itselleni mahdollisuuden kehittyä.


Annatko kaikkesi työssäsi?Ole valmis taistelemaan paikastasi äläkä anna muiden pompotella sinua.Onko työssäsi ollut työntekijöillä kiistoja ja ristiriitoja?Jos on,yritä saada sopua aikaan äläkä käytä turhaan energiaasi negatiivisiin asioihin.Yritä löytää yhteinen sävel työkavereidesi kanssa.Tunnen,että saatat olla menettämässä työsi,älä ota sitä kuitenkaan menetyksenä,sillä löydät paremman työpaikan jossa voit kehittää itseäsi.Jos käy niin että jäät hetkeksi työttömäksi,älä patoa pettymyksen/vihan/ahdistuksen tunteita sisällesi,vaan juttele tunteistasi jonkun läheisen ihmisen kanssa tai pura tunteesi jotenkin muuten.Äläkä ota työasiotakaan liian vakavasti,älä anna sen musertaa sinua.Älä kuitenkaan luovu helpolla nykyisestä työpaikastasi,jos mahdollista,pysy siellä ja näytä mihin pystyt.Kaikkea hyvää työhösi. Kiss

Hätkähdyttävän osuva kuvaus! Kiitos!
Luovun mielelläni nykyisestä toimenkuvastani, mutta jatkaisin mielelläni hieman toisenlaisessa tehtävässä...Katsotaan miten käy.
On ollut pieniä kiistojakin, mutta se ei ole syy työni loppumiselle vaan varojen vuoksi on joidenkin poistuttava. Energiaa jää kyllä varastoon ja eiköhän se purkaannu aikanaan johonkin itselleni parempaan.

Kiitos vielä!

- Lumikki
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 27.12.2007 18:30:15
Millaista korttia minulle mahtaisi tulla työhön liittyen? Taitaa työttömyys häämöttää...

-Lumikki
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 18.11.2007 15:18:10
Sininen kettu,
kauniit kiitokset tuosta varsin laajasta tulkinnasta, joka kuitenkin oli aika paikkansa pitävää. Kannatti vähän tarkentaa kysymystään.

Kiittäen
- Lumikki
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 17.11.2007 22:20:52
Riimuilta vastausta kysyisin myös työkuvioihin liittyen? Smiley

- Lumikki

Moi Lumikki,

 idiot2 kovin suppea oli "kysymyksesi" ... voisit vähän tarkentaa, mitä haluat tietää työasioistasi? ... Näillä vähillä tiedoin sinulle nousi Uruz (voima, vahvuus, tahto), mutta käänteisenä. Käänteisenä se merkitsee, että eteesi langennut tilaisuus ei ollut sinua varten ...  coolsmiley

Sininen kettu

Hei ja kiitos kommentistasi. Jäi todellakin vähän suppeaksi tuo kysymykseni.  idiot2
Kysymyksessä on siis pienoinen "riitatilanne" töissä ja se johti siihen, että jatkosopimus nyt jäi odottelemaan allekirjoitustaan, koska työtehtävistä ei päästy yhteisymmärrykseen  tickedoff....Pidän puoleni, enkä anna periksi, ellei työtehtävistä neuvotella etukäteen. Nyt on tilanne, että kävi vain käsky "mene ja tee", eikä kyseinen tehtävä ole edes minun hommiani.
Eli riimuilta olisin kysynyt sitä, että onko aika laittaakin nyt pillit pussiin vai tuottaako tämä selkkaus nyt toivottua hedelmää, eli sen että esimiesten ottavat opikseen.  Wink
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 16.11.2007 23:15:26
Riimuilta vastausta kysyisin myös työkuvioihin liittyen? Smiley

- Lumikki
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy timolta : 16.11.2007 23:13:42
Kerropa Timo, mitä työrintamallani on näkyvissä? Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: haluatko viestin sisäiseltä jumalattarelta : 18.10.2007 21:59:38
Heipä hei Coventina !  smitten

Minä se jaksan kysellä tästä varsin erikoisesta ihmissuhteestani vaikka miten paljon... Smiley
Olen jotenkin sisäistänyt sen, että me ihmiset luomme itse itsellemme tilanteet ja ihmissuhteet oppiaksemme jotain tai jotain sinne päin.
Mitähän sisäinen jumalattareni mahtaa haluta kertoa minulle tästä uudesta ihmissuhteesta?

-Lumikki-
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 24.09.2007 00:35:56
Heipä hei AthaMaarit!  smitten

Minua kiinnostaa tuo "Vaikuta kohtaloosi". Mikä juttu se oikein mahtaa olla?  Cheesy
Kiinnostaa eritoten eräs tuore ihmissuhde, jossa ei kovin isoin askelien olla liikuttu, mutta kohtalostakin olemme keskustelleet. Tämä ei ole ihan ns perinteinen tapaus...haluaisin tietää jotain enemmän, onko tämä sitä miltä tuntuu vai pelkkää harhaa?
Työkuviot kanssa kiinnostaisi. Miltä näyttää?
Voit vastata tänne tai yv:nä, kumpikin käy.

Tervehtien
Lumikki
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 07.09.2006 21:06:04
Hei!

Millainen mahtaa olla kortin sanoma tällaiselle henkilölle, joka elää hetkessä, ei juutu eilisen muistikuviin, eikä odota tulevaisuudelta mitään (paitsi tietenkin rahaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä...vitsi vitsinä).  Cheesy
Sivuja: [1]