Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 01.10.2008 12:32:28
Hei!
Osaisikohan joku auttaa... Viime yönä näin unen ja herätessä oli sellainen tunne, että juuri tuo uni pitää muistaa, että sillä on jotain erityistä merkitystä.

Eli kävelen kapeahkoa tietä pitkin. Tien kummallakin puolella on meri (vähän niinkuin tie kahden saaren välillä). Vesi on kirkasta ja melko matalaa ja näenki jonkun pienen eläimen uiskentelevan vedessä. Samalla kuitenki aavistelen, että vettä pitää varoa koska siellä on jokin vaara. Kävellessäni mietin, että on päästävä Muonioon, vaikka ympäristö viittaa selkeästi siihen, että olen jossain kaukana ulkomailla. Jalkoihin ja pohkeisiin sattuu kamalasti ja välillä epäilen, että en pysty ottaa enää askeltakaan, mutta pelkään jäädä merien "väliin".
Vihdoin pääsen "maihin" ja tie jatku melko synkän ja tihehkön metsän läpi. Vasemmalla näen suden ja pian koko lauman ja alan paniikissa miettiä mihin pakenisin. Sudet juoksevat kohti ja samalla metsäsästä kävelee nainen jolla on kirkkaan punainen takki päällä. Käy ilmi että sudet ovatkin naisen koiria. Paijailen koiria hetken ja huomaan, että en ollutkaan metsätiellä yksin niinkuin luulin. Edessä näkyy aurinkoista niittyä jossa pari poikaa paimentaa lammaslaumaa ja meitä vastaan tulee kaksi poikaa ratsain.

Mitähän tästä unesta nyt pitäisi ajatella?
Samana yönä näin muitakin unia, mutta tämä jäi jotenkin vaivaamaan.

Anna
Sivuja: [1]