Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 01.04.2012 22:25:12
nikki

Olen todella kiitollinen, että olet jaksanut paneutua karttani tulkitsemiseen näin perusteellisesti.  smitten

Olet varmasti oikeassa, että työ vaatii sitä, että itsellä ei ole pelkoja, niin tiedostettuja kuin tiedostamattomiakaan. Ei voi auttaa toista, jos itse ei ole tasapainossa itsensä kanssa.

_______

nikille ja teille kaikille astrologiaan paneutuneille nostan hattua. Karttojen tulkitseminen vaatii kärsivällistä ja intohimoista kiinnostusta asiaa kohtaan – ja äärettömästi analysointia ja tutkimustyötä. Pitäkää innostusta yllä, täällä foorumilla on varmasti muitakin ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita asiasta, mutta eivät vain itse osaa karttojaan tulkita.  
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 01.04.2012 18:22:57
nikki

Väännäpä nyt sitten tällaiselle, joka ei ymmärrä tuon taivaallista noista planeetoista.  Shocked
Totisesti toivon, että se sauva osoittelisi sitten tuonne sairaanhoidolliselle puolelle, sillä se on kyllä todella oleellinen pointti tässä ammatissa, vaikka ei tosiaankaan ainoa elementti. Kyse on ensihoitajan opinnoista, jos se yhtään selventää asian tulkintaa.

Kaupallisuus tuntuu itselle varsin vieraalta, sillä rehellisesti sanoen, inhoan kaiken kauppaamista ja yleensäkin työtä, joka liittyy jotenkin rahaan. Liekö se syynä, etten näytä rikastuvan työnteolla. laugh

Luotan siihen, että opiskelupaikka tulee ja ura urkenee, jos niin on tarkoitettu. Polte on kuitenkin kova.  knuppel2
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 01.04.2012 16:24:45
Nikki, kaunis kiitos ja kumarrus! Uskomatonta, kuinka paljon sait irti kartastani, suorastaan ihmeellistä. Täytyy oikein itsekin alkaa tutkia näitä ympyröitä ja neliöitä kartallani, josko niistä jonkinlainen taideteos syntyisi.

Olet varsin oikeassa, että olen kädentaitoihminen, ollut aina. Tuo metallitöiden tekeminen kuullostaa mielenkiintoiselta, sitä en ole koskaan kokeillut. Korusuunnittelu ja korujen tekeminen on myös huokutteleva ajatus. Keväällä jopa suunnittelin osallistuvani Kalevala-korujen Saaga-sarjan suunnittelukilpailuun.  Wink Tosin se jäi kyllä tekemättä, mutta se ajatus. Jollain tapaa pidän vieraana sitä, että kauppaisin omia tuotteitani - ja pyytäisin rahaa. Ehkä se on syy, miksi käsityöalasta ei välttämättä tule minulle sitä ammattia, josta leipä hankitaan, vaan se toimii pitkin elämääni innoittajanani ja sopivana rentoutumiskeinona, mihin voi uppoutua vapaa-aikanaan tunneiksi. Tai sitten eläkkeellä voin heittäytyä vapaaksi sieluni toteuttajaksi, kun ei ole enää huolta siitä, että työllä pitäisi tienata.

Olen erittäin iloinen, että löysit minun kartaltani luetteloimiani ominaisuuksia, sillä nämä taidot tulevat kyllä tarpeeseen tulevassa ammatissani, mikäli unelmani vain ottaa tuulta siipien alle. Löydätkö kartaltani mitään, mikä viittaisi lääketieteelliseen kiinnostukseen ja kykyyn toimia sairaanhoidollisissa tehtävissä?

 

Kuitenkin merkittävin kartallasi on tuo  merkurius kalat kaariminuutteja vaille tarkka yhtymä MC:lle.
Onko se sun feniks, joka liuhottaa pois paikalta kun ei enää huvita??
Onko se runoilija, laulaja, äänenkäyttäjä vai joku ihme koirankynnenleikkaaja?
 merkurius kalat aspect_sex venus harka
Tamburiinilla tahtia?

Niin, tarkoitatko, että " merkurius kalat kaariminuutteja vaille tarkka yhtymä MC:lle " on se, mikä aiheuttaa tämän yleisen "kyllästymisen tai levottomuuden" vai että se vielä vahvistaa tätä luovuuden puuskaa, joka ottaa kynsiinsä aika ajoin ja riepottelee ympäriinsä? Noita koirankynsiä olen kyllä viime aikoina leikellyt ihan tosissani.  Wink Itseasiassa vähän ihmettelen, miksi kädentyöt ovat jääneet aika vähiksi viime vuosina. Ehkä tämä omasta tahdosta riippumatta kotona -oleminen vähän tappaa luovuutta ja aiheuttaa jonkin sortin saamattomuutta luovuuden saralla.

Kiitos vain vinkistä tehdä se progekartta, mutta, en kyllä varmasti osaisi sitä tulkita, kun muutenkin nämä perusasiat ovat ihan hukassa. Ehkä se on joskus vain hyvä, ettei tiedä tulevaa, sopiva jännitys säilyy. No, joka tapauksessa saan tietää viimeistään kesän lopulla, tulenko valituksi uuteen koulutukseen ja vihdoin sitä kautta löytämään tulevan ammattini. Välivaiheena on vielä valintakoe, joten sekin vie minua lähemmäs päämäärääni. Ja toisaalta, nyt on itselläni sellainen vahva tunne, että eteenpäin mennään, sanokoon planeetat mitä tahtoo. laugh




4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 31.03.2012 22:33:19
Maria S, kiitos palautteestasi.

Hmm...Jäin miettimään, että olenko ollut edellisissä työsuhteissani liian laiska tai kärsimätön, kun olen niihin kyllästynyt ennen tätä uralla etenemistä? Onko se tuo Saturnus 10. huoneessa, jonka kanssa en ole vielä oppinut tulemaan toimeen? Toisaalta kun ajatellaan, ei minulla ole aikaisemmin ollut oikeastaan edes kiinnostusta edetä urallani, koska jokaisessa työssä olen kokenut, että ne eivät ole olleet minulle riittävän haasteellisia. Ikäänkuin jotain olisi jäänyt puuttumaan. Toisin sanoen etsin edelleen työtä, joka haastaisi minut käyttämään kaikkia niitä resurssejani, joita minulla on, ja taitoja, joita olen elämäni aikana oppinut.

Joku kumma työntää minua nyt eteenpäin ja jostain kunnianhimo nostaa päätään ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen aikeissa kouluttautua täysin uudelle alalle. Tämä uusi ala vaatisi kykyä toimia ihmisten parissa, suurta sydäntä, hyvää fyysistä kuntoa, johtamistaitoja, vastuunottoa sekä kykyä toimia myös vaativissa tilanteissa. Mahtaisiko näitä ominaisuuksia lyötyä kartaltani?

Luin jostain, että kuu  aspect_tri  saturnus voisi olla myös myönteinen ominaisuus. Sen mukaan tällaisen aspektin omaavan olisi helppo selvityä haastavista tilanteista ja hän pystyisi pitämään jalat maassa. Aspektiin liitettiin myös ominaisuudet varovaisuus ja vastuu. Järjestyneisyys, kurillisuus ja maadoittuneisuus ovat luontaisia ominaisuuksia kyseiselle ihmiselle. Olenko ymmärtänyt jotain väärin?

Tuo näyttävyys ja esilläolo on sinänsä aika erikoinen juttu. Yleisölle esiintyminen ei tuota ongelmia - ja jopa nautin siitä ajoittain - mutta vaikka esimerkiksi juhlien keskipisteenä oleminen on minusta epämiellyttävää. Yleensä suurimman ilon saan siitä, että onnistun jossain tekemisissäni, olkoon se sitten vaikka pyöränkumin paikkaaminen tai jokin työasia. Silloinkin lähinnä onnittelen itseäni, enkä kaipaa mitään yleistä "suitsutusta" muilta kanssaihmisiltä.

Tämä astrologian tulkitseminen alkaa tosissaan kiinnostaa minua ja olen erittäin kiitollinen kaikille, jotka haluavat seikoittaa kauhansa tähän soppaan. Odotan innolla kaikkien kommetteja asiaan.
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 31.03.2012 17:06:39
Hei! Kovasti minäkin haluaisin saada selvennystä ammatinvalintaani. Millaisia ajatuksia karttani herättää ammatillisesti? Löytyykö sieltä mitään ammattia, joka voisi sopia minulle kuin "nenä päähän"? Koulutusta minulla on useammalta alalta, mutta jostain syystä ne eivät minua työllistä.

Itse en osaa soveltaa näitä foorumin tulkintaohjeita käytäntöön eli lyhyesti en osaa katsoa kokonaisuutta, vaan keskityn vain yksittäisiin tiedonjyväsiin, joita saan täältä poimittua. En ole siis kaiken kaikkiaan tullut hullua hurskaammaksi koko asiassa. Tämä kuulostaa jo epätoivoiselta, mutta minulla on nyt sellainen tunne, että tarvitsen elämääni sen oikean ammatin, jonka parissa voin työskennellä eläkeikään asti.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 30.03.2012 11:11:20
Oikeasti, voiko tämä astrologia olla näin vaikeaa?!

Jossain täällä foorumissa oli lista eri aurinkomerkeille sopivista ammateista. Oinaan kohdalla oli mainittu pelastusala, joka kiinnostaa myös minua. Koska kartan lukeminen on minulle pelkkää kiinaa, mietin, että mitä muuta minun kannataisi katsoa kartaltani? Minulla ovat huoneet 2 ja 6 tyhjiä, huoneessa 10 möllöttää planeetat tietenkin se aurinko: ( oinas), lisäksi saturnus ( oinas) ja  chiron ( kalat).  Mitä näistä nyt pitäisi ymmärtää?

Mitä muuta minun pitäisi vielä katsoa? Jotain huoneiden kärkiä?

Help, help me.
Sivuja: [1]